Sabredenler Kulübü 2012 :)

AFİYET bal şeker olsun top top et pıt pıt yağ olsun bebişim mujukkss xxxxxxx

aldım birşeyler geldim, bilgisayarın karşında yiyorum şimdi ama artık yağ olmasa iyi olur... fazlasıyla oldular

renkdaşım, ben hiç kullanmadım kuzum, yardımcı olamayacağım sana

slm kzılar nslsınız ben eşimle kavgalıydım barıştık o sıra elim kolum kalkmadgından nete gelemedim hayalimduam hayırlı olsun bebişin acaba yazdımmı hayırlı olsun diye hatırlayamadıgımdan yine yazayım darısı tüm hepimize inş:)
bende adet olcam bi kaç güne tabiiiii tüp bebekteki ilaçlardan dolayı gecikmezse adetim.. inş zamanında gelirrr beklemek zor:)

başka topikte gördüm tatlım ben de yazdığını, barışmanıza sevindim. inşallah bir daha benzer sıkıntılar yaşamazsınız.
inşallah vaktinde adet olursun ve o heyecanlı süreci geç kalmadan yaşarsın tekrar. dilerim bu kez mutlu sonla biter.
ben de 2-3 ay kadar ara vereceğim bebeğe. eylülden sonra yeniden gündeme alacağız diye ümit ediyorum.

Neyapayim bbek icin barışmak lazım inan adet zamanım diye barıştım bebek düşününce pek bı yumusuyorum:)
Yarın 10 aylık evli olan arkadasım dogum yapacak sabah hastahaneye gitcez arkadasım pişman hemen hamile kaldığına ben onu teselli ediyorum bak benim Halime hamile olabilmek icin neler çekiyorum .. Bebeği kucağına alınca yasamın amacını o an göreceksin diyorum .. Bana dua edecek narkoz almadan önce ..bebeği gördüğüm an cok kötü olcam kesin ağlarım ..
Bu arada ara ver ama korunma ok .. Bebek fikrinden biraz uzak durmak iyi olacak .. Hem Ramazan ayında tüm gun oruçluyuz nerdeyse bide bebek calışması yapmak daha zor olur keisn:)

çok teşekkür ederim canım,Rabbi'm sana da nasip etsin tez zamanda inşallah.

canım biz psikolojik tedavi nedeniyle ara vericez. terapi süresince ilişki yasak olacak çünkü... yani korunmamı gerektirecek bir durum olmayacak.

kızlar bugün sessizsiniz ya, neler oldu size?

offf birazını yaptım ama öldüm. yoruldum susadım. gerisi de sonraya artık.

oh ne güzel barışmışsınız. çok kızmıştım eşine ama barıştığınıza göre sorun yok. İnşaAllah bu sefer herşey yolunda gider ve bebişin geliverir!

hoppppppppaaaaaaaaaa yan topiktennnn misafirlğge geldim ben haziran topiğinden bizikm kızlar yok bi size bakayım dedim..bende 9 aydır korunmuyruz 4 aydır doktora gdip gelyrm yumurtalk takibi yaptrdm kiste döndü kist tedavisi şimdi bu ay adet olmayı beklyrum sonra tekrar başlarız herhalde bebiş calışmalaına

hoşgeldin
ne ikram edelim sana, misafirimizi iyi ağırlamak lazım ama di mi?
bu bebiş süreci zor oluyor kimilerimiz için.
benim de eşimle ilgili sıkıntılarımız var, yavaş yavaş aşıyoruz çok şükür. umarım kavuşuruz bebişlerimize
ne kadardır evlisin, benim 2 yılı geçti. 6-7 aydır bebek istiyoruz

canım seni çok iyi anlıyorum.insan arkadaşlarının hamile haberini alınca onlar adına seviniyor ama kendi adına üzülüyor. çevremde evli olup, bebek isteyen benim dışımda kimse kalmadı

kızlar ne sorcam size,benim idrar testimde neden ilk günde çıkmış olabilir,yapı meselesi mi bu?
geç döllendiği zaman da yine testte çıkar mıydı ilk gün??

ütümü yaptım, iyi bir limonata tarifi aradım baklım aklıma yatan olmadı kafam göre yapıp dolaba attım, şimdi yine yemek yiyerek buradayım :)

ben yaptığım limonatayı anlatabilirim istersen, hoşumuza gidiyor, içenler de beğeniyor genelde.
3-4 limonun kabuklarını rendeliyorum, rendenin ince tarafıyla, en az 4-5 yaprak taze taneyi de minicik minicik kıyıyorum. eğer süzmek için kullandığım temiz tülbentim varsa ona, yoksa da en içce tel süzgecime koyuyorum bu rende karışımını. acelem yokda biraz suda bekletiyorum, acelem varsa, ılık su ile, sarı-yeşil özü tamamen akana kadar sudan geçiriyorum. yani o sarı-yeşil özünü biriktiriyorum bir sürahiye. hatta çoğu zaman 5 litrelik su bidonuna yapıyorum. sonra limonların kendilerini de sıkıp o suya karıştırıyorum. tadına baka baka şeker ekliyorum, her limonun ekşisi bir olmuyor. ama en az 6-7 çorba kaşığı koyuyorumdur. sonra tadına kıvamına göre su ilave ediyorum. genelde 3-4 limondan 3-4 litre limonata çıkıyor. bu tarif hızlı ve güzel oluyor.

sen nasıl yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…