- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.181
AFİYET bal şeker olsun top top et pıt pıt yağ olsun bebişimmujukkss xxxxxxx
slm kzılar nslsınız ben eşimle kavgalıydım barıştık o sıra elim kolum kalkmadgından nete gelemedim hayalimduam hayırlı olsun bebişin acaba yazdımmı hayırlı olsun diye hatırlayamadıgımdan yine yazayım darısı tüm hepimize inş:)
bende adet olcam bi kaç güne tabiiiii tüp bebekteki ilaçlardan dolayı gecikmezse adetim.. inş zamanında gelirrr beklemek zor:)
[video=youtube;Fzp8XMTM94I]http://www.youtube.com/watch?v=Fzp8XMTM94I&feature=related[/video]
ayyyyyyyyyyyyyyy ben de buna taktım hobaaaaaaaaaaa
başka topikte gördüm tatlım ben de yazdığını, barışmanıza sevindim. inşallah bir daha benzer sıkıntılar yaşamazsınız.
inşallah vaktinde adet olursun ve o heyecanlı süreci geç kalmadan yaşarsın tekrar. dilerim bu kez mutlu sonla biter.
ben de 2-3 ay kadar ara vereceğim bebeğe. eylülden sonra yeniden gündeme alacağız diye ümit ediyorum.
slm kzılar nslsınız ben eşimle kavgalıydım barıştık o sıra elim kolum kalkmadgından nete gelemedim hayalimduam hayırlı olsun bebişin acaba yazdımmı hayırlı olsun diye hatırlayamadıgımdan yine yazayım darısı tüm hepimize inş:)
bende adet olcam bi kaç güne tabiiiii tüp bebekteki ilaçlardan dolayı gecikmezse adetim.. inş zamanında gelirrr beklemek zor:)
Neyapayim bbek icin barışmak lazım inan adet zamanım diye barıştım bebek düşününce pek bı yumusuyorum:)
Yarın 10 aylık evli olan arkadasım dogum yapacak sabah hastahaneye gitcezarkadasım pişman hemen hamile kaldığına ben onu teselli ediyorum bak benim Halime hamile olabilmek icin neler çekiyorum .. Bebeği kucağına alınca yasamın amacını o an göreceksin diyorum .. Bana dua edecek narkoz almadan önce ..bebeği gördüğüm an cok kötü olcam kesin ağlarım ..
Bu arada ara ver ama korunma ok .. Bebek fikrinden biraz uzak durmak iyi olacak .. Hem Ramazan ayında tüm gun oruçluyuz nerdeyse bide bebek calışması yapmak daha zor olur keisn:)
offf birazını yaptım ama öldüm. yoruldum susadım. gerisi de sonraya artık.BENDE DÜN AÇTIM KLİMAYI 2,5 SAATİMİ ALDI AMA bitirdim çok şükür allah kolaytlık versin ayakta durdur insan yoruluyor ütüden valla ... benim kıocişte bende gömlek çok giyios en zor onlar valla penyeler kolayda hadi kolay gelsin kuzu
hoppppppppaaaaaaaaaa yan topiktennnn misafirlğge geldimben haziran topiğinden bizikm kızlar yok bi size bakayım dedim..bende 9 aydır korunmuyruz 4 aydır doktora gdip gelyrm yumurtalk takibi yaptrdm kiste döndü kist tedavisi şimdi bu ay adet olmayı beklyrum sonra tekrar başlarız herhalde bebiş calışmalaına
Neyapayim bbek icin barışmak lazım inan adet zamanım diye barıştım bebek düşününce pek bı yumusuyorum:)
Yarın 10 aylık evli olan arkadasım dogum yapacak sabah hastahaneye gitcezarkadasım pişman hemen hamile kaldığına ben onu teselli ediyorum bak benim Halime hamile olabilmek icin neler çekiyorum .. Bebeği kucağına alınca yasamın amacını o an göreceksin diyorum .. Bana dua edecek narkoz almadan önce ..bebeği gördüğüm an cok kötü olcam kesin ağlarım ..
Bu arada ara ver ama korunma ok .. Bebek fikrinden biraz uzak durmak iyi olacak .. Hem Ramazan ayında tüm gun oruçluyuz nerdeyse bide bebek calışması yapmak daha zor olur keisn:)
kızlaaaaar neredesiniz!!!!???
ben de geldimmm
ayşenin yaptığı hamilelik çizelgesini tamamladım,çok hoşuma gitmişti geçen gün paylaştığında.
hosgeldin. evet belki oyle bir cizelge bastan beri yapılsa iyi olur. ben haftaları şaşırıp duruyorum mesela :)
oofff off akşamddan beri saancılar var
adet bi türlü gelemedi..
sıkıntısı stresi ayrı gelişi ayrı dert bunuu yaaa..
ütümü yaptım, iyi bir limonata tarifi aradım baklım aklıma yatan olmadı kafam göre yapıp dolaba attım, şimdi yine yemek yiyerek buradayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?