Sabredenler Kulübü 2012 :)

kuzular hayırlı akşamlar olsun hepimize işleri bitirdim ama canım çıktı çok yotgunum eve gitsem yatsam diyom ama daha eve gitmeden kociş sırnaşmaya başladı evdede dinlenemeyecem anlaşılan (aynı yerde çalışmanın faydaları ve zararları farklı oluoyo tabi) gözlerim acıdı valla yeni değiştirmiştim gözlük camımı kesin 1-2 aya yine değişcek

neyse toparlanmadan bi slm verim dedim eve erken giderim dnlenirim kociş gelene dek hadi allaha emant olun öpüyom sizleri.....

yok kuzum,estağfirullah...Ben erken olduğunu biliyorum,erken öğrendiğim için belirtilerim olmadı,tam 4 haftalkken öğrendim.o yüzden normalde 5 haftalıkken öğrenildiğinde bulantılar da başlıyor,diğer durumlar da.Rabbi'm sağlıklı gebelik nasip ederse,Benim haftaya başlar kısmetse.

kendine iyi bak canım,

selamını aldık, memnun olduk tatlım
eşin sinyalleri şimdiden verdiyese, o kafaya koymuştur kesin kaçamazsın
ben de uzun zamandan sonra ilk kez eşime hayır dedim, biliyorsunuz genelde ben adım atıyordum. bazı şeylerin iyiye gittiğini görmek güzel...eski günlerimize dönmek istiyorum, gençliğimize
göz mühim organ vallahi, yorma o kadar. kontrollerini ihmal etme

slm bacılar,maşallah bugünde baya sohbet olmuş oku oku başım ağrıdı yavvvv...
aslında o bahane adet olcam için stres yaptım sanırım başım feci ağrımaya başladı,gögüslerim çok acıyor ve sancım var bu ayda geliyor kırmızılarım çok üzülüyorummmmm

selam kızlaaaaaarrr bugün çook güzel sohbetler olmuş,şöyle bi göz attım bilgisayarım geldi tamirden çok mutluyum kavuştum sonunda size bugün temizlik yaptım,erkenden bitirdim işleri,sonra da keyif yaptımm evde mezun da oldum üzerimden büyük bi yük kalktı tebrik eden arkadaşlar çok teşekkür ederimmm...freidman bacım 3 dersin kalmış olsun,sizin düğün vardı fazla çalışamamıştın öyle hatırlıyorum yine iyi vermişsin valla bütte veririsin 3 dersi de sen de mezun olursun,eminim canımm bebişle ilgili herhangi bi gelişme yok,çalışmalar gün aşırı devam ediyo,yumurtlama günü falan takip etmiyorum,hayırlısı olsun bu ay olursa eşime de bana da çok güzel bi hediye olcak çünkü 2 .evlilik yıldönümümüz ama nolur nolmaz ben eşime hediyesini aldım hatta verdim bile..normalde 18 temmuzda evlilik yıl dönümümüz ama ben bu c.tesi insanlar aleminin(atv de perşembe akşamları yayınlanan tiyatro programı) eşim çok seviyo bu programı ben de bu bölümüne bilet aldım,dün akşam verdim duygulu bir mesajla çok ama çok sevindiii işte böle yarın da misafirim var,akşam üstü görüşürüz inşallah..hadii iyi akşamlar

eşini mutlu ermişsin tatlım ya ne güzel...inşallah bebeğiniz de bu ay gelir ve yıldönümünüzü taçlandırır.
misafirin için de kolaylıklar diliyorum...

söylwmiştim, eşimin işyerinden arkadaşının eşi hamile. aralıkta doğuracakmış ve büyük ihtimalle kızmış...sağlıkla kucağına alır inşallah... ben tam bu kombinasyonu çok istemiştim kız olsun ve aralık ocak gibi doğsun diye. ama Rabbim nasip etmedi. şimdi yakınımızda görünce imrendim çok... belki onun böyle olması aklından bile geçmemiştir. kısmet işte... Rabbim bize aratmasın da...

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]22 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]23 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]24 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]26 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]27 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]28 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]29 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]30 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]1 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mahzen
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün çiceklara (Bilgi) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Günaydın yavru ceylanlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm hepiniz iyisiniz inşallah dün bende madagaskara gittimmm çok güzeldiiiiiiiii sonraaaaaa burda el yapımı içeceklerden bahsedilmiş ben de yapıyom ben de söylicem kayısı suyu ve erik suyu yapıyorum ben hatta bunları ben kışlık da depoluyorum çok güzel oluyor geçen yıl hep kışın ben yaptım meyve suyumuzu ondan sonraa anlatam size nasıl yaptığımı çok basit çekirdekleri ayıklanmış bir yemek tabağı dolusu kayısı yada eriği (siyah uzun gibi olanlar varya o erikden yaptım ) bir tencerede yarım saate yakın kaynatıyorum göz kararı su katıyorum ıımmmm size şöyle diyem bir litreyi geçiyo kaynattıktan sonra tel süzgeçten geçiriyorum içine yarım limon sıkıyorum tadına bakarak şeker katıyorum eğer kalın olduysa su ile belli bir kıvama getiriyorum bu ölçüyle iki litreye yakın meyve suyu oluyor ben çok beğenerek içiyorum vallaa tavsiye ederim kışın depolayabilmekte çok güzel oluyor. Koymak isteyen olursa kayısının mevsimi yavaş yavaş geliyo erikde çıkar kuzularım başka böle meyve suyu yapan varsa paylaşalım yazlarımız serin kışlarımız sağlıklı geçsin bu arada eriğin rengi çok güzel oluyo ha bir de dolaba koymak isteyenler için yıkayın meyveyi bir temiz bezde kurutup çekirdeklerini ayıklayıp koyun

sdtive kuzum bu limonatayı direk limonları sıkıp sulandırım sonrada şekerlendirsek olur mu :26: ben de çok mu kolaya kaçtım niy

ellerin dert görmesinn kuzumm şöyle bakıyorum da evlenmeden öncede yemek yapmayı biliyordum ama evlendikten sonra iş başa düşünce aslında hepimiz birer aşçı olup çıkıyoruzz değil mii her şeyin en güzeli için çabalıyoruzvesonuç harikaaa tabi zannımca

tarif çok güzell ben hoşaf hastasıyım vişneleri dondurup kışın bile yaptığım oluyorr tane karanfille ohh seldamın eline sağlık

ossun guzum biz beğeniyok ya yeter valla ben pek bi hamarat hissediyom kendimi avutuyosam da böyle gözel oluyo

Günaydın bacılar...
hoşaf,komposto türü içeceklerden bahsetmişsiniz,benim aram yok hiç onlarla maalesef.
kuzum bak ben meyve suyu yapıyom bence sen de yap hem annesi minnoşu ister böle organik şeylerrr

canım duana çok ihtiyacım var yarın içinn

korkarak gideceğimm

kuzum için rahat etsin bitanem Rabbim inşallah sana hayırlı haberler duyurur iyi olacak hem güzel düşün bu sıkıntıyı insan hep yaşıyo kuzum ama güzel düşün bak düşecek dediler yavrum seni bırakmadı inşallah bırakmicakta kuzum

hareketlensin diye bekliyorum

üçümüzden başka kisme yok hacı biz virmezsek kim hareket vircek topiğe :26: dışardan birileri sallayıp gitse bari eccik hareket gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…