Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar ne sorcam size,benim idrar testimde neden ilk günde çıkmış olabilir,yapı meselesi mi bu?
geç döllendiği zaman da yine testte çıkar mıydı ilk gün??

bugün ayşenin dediği gibi bu işin matematiği yok galiba. kan testi vs. anlasaydık zaten hepimiz bir kadın doğumcu kadar bilgi sahibiyiz nerdeyse :)

kızlar ne sorcam size,benim idrar testimde neden ilk günde çıkmış olabilir,yapı meselesi mi bu?
geç döllendiği zaman da yine testte çıkar mıydı ilk gün??

canım benim bildiğim idrar testleri bhcg hormonu 20nin üstündeyse tesbit edebiliyor. bu hormonun salgısı ve kana hatta idrara karışımı her hamile de fark ediyor olabiliyor.

oofff off akşamddan beri saancılar var
adet bi türlü gelemedi..
sıkıntısı stresi ayrı gelişi ayrı dert bunuu yaaa..

hay Allah, sıkma kendini tatlım ya...
gelecekse çok gecikmez zaten. hoş gelmese daha iti olur da

ben bir cinnet geçirdim ve 4.5 limonu sıktım kabukları rendeledim. bir bardak şeker ve 5 bardak suyla blenderla çırptım hepsini. 4-5 yaprak taze naneyi de üsütne koydum dolapta soğutuyorum. limonların tadı çok keskindi, şekeri çok kattım ama tahminim soğuyunca su eklenecek olur. süzerek bardaklara koyarım dedim. tabi içilecek bir halde olursa :)

kesinlikle güzel olur tatlım hiiiiç endişe etme. muhteviyat aynı sonuçta
yazın ev yapımı limonata içmek hem sağlıklı oluyor, hem de serinletici.
ramazanda bol bol yapmıştım geçen sene

kesinlikle güzel olur tatlım hiiiiç endişe etme. muhteviyat aynı sonuçta
yazın ev yapımı limonata içmek hem sağlıklı oluyor, hem de serinletici.
ramazanda bol bol yapmıştım geçen sene

evet evde yapmak istiyorum hazırların içinde katkı maddesi var ne olsa hem de su içmekten baygınlık geldi bana değişik birşeyler içesim var :)

hmmm ilkgün o zman 20'nin üstündeydi ki ertesi günü 84 çıkmıştı,okeyto tatlım.

aynen öyle bebişim, silik çıktığına göre muhtemelen 30-40 falandı...

evet evde yapmak istiyorum hazırların içinde katkı maddesi var ne olsa hem de su içmekten baygınlık geldi bana değişik birşeyler içesim var :)

en iyisi, hem de pratik oluyor, uğraştırmıyor çok.

biliyor musunuz eskiden anneannemlerde gazoz makinesi vardı ruslardan almışlardı, bir gaz tüpü gibi. içine su limon şeker koyardık, o dabasınçla gaz basardı galiba içine ve gazoz olurdu küçüktüm, hayal meyal hatırlıyorum, ne günlerdi yaaaa

benim yememde hamilelikten sonra hiçbişi değişmedi,sanırım erken olduğundan,inşallah cmrtsi güzel şeyler duyar,görürüz...

canım biliyor musun belki de hiç değişmez, ya da pozitif yönde değişir.
benim görümcem iki hamileliğinde de zerre sıkıntı duymadı. çok da güzel yedi, kilo aldı. bu işler belli olmuyor.
benim bir kere adet kanamasıyla atılamayan yumurtam olmuş, folikül kisti mi ne birşey demişti doktor. bir bulantım oluyordu ki anlatamam. hem de üniversitedeydim, annem konduramıyor ama hamile miyim diye de korkuyor. ne günlerdi Allahım... o yüzden Allah kısmet eder de gebe kalırsam, bulantı yaşayacağımı sanıyorum

neyse kızlar şimdilik yemek işini hallettim. eşim de geliyormuş. gidip namazımı falan kılayım o gelene kadar iyi günler herkese!

hmmm o konuda bi tecrübe yaşamıssın,yüksek ihtimalle dediğin gibi gebeliğin bulantı ile geçebilir.İnşallah benim bünyem de ilk verdiğin örnekler gibidir. Bebişimin iyi olduğunu duyduktan sonra hiç belirtim yok diye endişe etmeyeceğim.

normalde benm bünyem de sağlamdır,belki de etki etmiyordur....Valla çok böbürlenmeyeyim haftaya başlar bulantılar diye tahmin ediyorum.

normalde benm bünyem de sağlamdır,belki de etki etmiyordur....Valla çok böbürlenmeyeyim haftaya başlar bulantılar diye tahmin ediyorum.

canım bence çok anlatma çok konuşma, daha yolun çoook başındasın. hele 1-2 hafta sadece bekle bakalım
Akıl vermiyorum kuzum bu arada, sakın yanlış anlama tamam mı... kendini kurma diye diyorum, rahat bırak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…