- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.241
yarının stresinden mi nedir midem bile bulanmaya başladıı
kuzum için rahat etsin bitanem Rabbim inşallah sana hayırlı haberler duyurur iyi olacak hem güzel düşün bu sıkıntıyı insan hep yaşıyo kuzum ama güzel düşün bak düşecek dediler yavrum seni bırakmadı inşallah bırakmicakta kuzum
üçümüzden başka kisme yok hacı biz virmezsek kim hareket vircek topiğe :26: dışardan birileri sallayıp gitse bari eccik hareket gelir
yarının stresinden mi nedir midem bile bulanmaya başladıı
iyiyim kuzum,rüyamda hep doktora giderken görüyorum,fakat doktor moktor yok.sürekli hazırlık içindeyim.
sonra bugn içimi kemiren bişey yaptım,ama saçmalık olarak değerlendirilebir,ah şu kuruntular şimdiden başladı.Kendime kızıyorum.
hadi bugün söz verelim güzel düşünme sözüüü
kuzum heyecan ve stresten oluyor rahatlamaya çalış birşeylerle uğraş başka şeyler düşün mesela yeni bir pasta yap onlara yeni şekiller vermeye çalış kuzum inan kafa dağılıyo bir parça rahatlarsın kuzum ama düşünme
anaa yarın hirkes doktor şöle şöle dedi diye gelcek burya inşalalh hepiniz bol bol güzel haberlerle gelin
kuzumm müzik paylaşalımmmben pek bilmiyorumm da
canım iyi düşünüyorum zati de bazen aklıma geliyo şeytanla uğraşıyorum
ya ben dün paylaştım açılmamış neden anlamadımbak şimdi hani mesajı yazdığımız yer varya orada ınsert video yazan bişi var orda B I ve U varya onun hizasında mausla üzerlerine gelllirsen görürsün ona tıkla youtube de dinlediğin müziğinde hani adres çubuğu varya orayı kopyala o dediğim yere tıkladığında orda da çubuk çıkcek ona yapıştır sonra paylaş
anaaa karışık mı oldu niy anlattığım :26:
ayyyyyyyyyy çok güzel bi fikiiirrr tuttum bunuhadi bugün söz verelim güzel düşünme sözüüü
hadi o zaman şeytanların kafasını kopartalım çıksın bugün hayatımızdancanım iyi düşünüyorum zati de bazen aklıma geliyo şeytanla uğraşıyorum
sorma kocişş yaptırmıyorrikigündür halsizimm maşallah bir güzell yemek yaptıı, parmağımı yedimmm
tenis maçlarını izliyorumm kuzumm bir nebze unutuyorumm
ayyyyyyyyyy çok güzel bi fikiiirrr tuttum bunu
hadi o zaman şeytanların kafasını kopartalım çıksın bugün hayatımızdan
oohh afiyet ossun kuzum ne güzelanaa ben heç tenis izlemem ama güzel fikir bak film de izleyebilirsin animasyon onlar komik oluyo iyi olur
ayy ben bayılırım tenise bir dene belki hoşuna gider tutarsınn ama federer adındaki oyuncuyu tut ona göre
ntvspor da wimbledon turnuvası varr bu hafta maçlarr kuzumm... animasyon da güzelll evettt
[video]http://www.izlesene.com/video/ayna-gemiler-sapasaglam-yeni-klip-2010/2904673[/video]
link çıktı videosuzz
erhan güleryüz hastasıyım kociş duymasınn
Modern Küfür Alışkanlıklarımıza Post-Modern Bir Yaklaşım - YouTube
size modern küfürler öğretem kıslarböylesi çok saygılıda oluyo
perihan kuzum paylaştın vallaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?