Sabredenler Kulübü 2012 :)

kuzumm müzik paylaşalımmm ben pek bilmiyorumm da

yarının stresinden mi nedir midem bile bulanmaya başladıı

kuzum heyecan ve stresten oluyor rahatlamaya çalış birşeylerle uğraş başka şeyler düşün mesela yeni bir pasta yap onlara yeni şekiller vermeye çalış kuzum inan kafa dağılıyo bir parça rahatlarsın kuzum ama düşünme

anaa yarın hirkes doktor şöle şöle dedi diye gelcek burya inşalalh hepiniz bol bol güzel haberlerle gelin

hadi bugün söz verelim güzel düşünme sözüüü

sorma kocişş yaptırmıyorr ikigündür halsizimm maşallah bir güzell yemek yaptıı, parmağımı yedimmm

tenis maçlarını izliyorumm kuzumm bir nebze unutuyorumm

kuzumm müzik paylaşalımmm ben pek bilmiyorumm da

ya ben dün paylaştım açılmamış neden anlamadım bak şimdi hani mesajı yazdığımız yer varya orada ınsert video yazan bişi var orda B I ve U varya onun hizasında mausla üzerlerine gelllirsen görürsün ona tıkla youtube de dinlediğin müziğinde hani adres çubuğu varya orayı kopyala o dediğim yere tıkladığında orda da çubuk çıkcek ona yapıştır sonra paylaş

anaaa karışık mı oldu niy anlattığım :26:

hımmmm bir deneyimm kuzumm

hadi bugün söz verelim güzel düşünme sözüüü
ayyyyyyyyyy çok güzel bi fikiiirrr tuttum bunu
canım iyi düşünüyorum zati de bazen aklıma geliyo şeytanla uğraşıyorum
hadi o zaman şeytanların kafasını kopartalım çıksın bugün hayatımızdan

sorma kocişş yaptırmıyorr ikigündür halsizimm maşallah bir güzell yemek yaptıı, parmağımı yedimmm

tenis maçlarını izliyorumm kuzumm bir nebze unutuyorumm

oohh afiyet ossun kuzum ne güzel anaa ben heç tenis izlemem ama güzel fikir bak film de izleyebilirsin animasyon onlar komik oluyo iyi olur

ayy ben bayılırım tenise bir dene belki hoşuna gider tutarsınn ama federer adındaki oyuncuyu tut ona göre

ntvspor da wimbledon turnuvası varr bu hafta maçlarr kuzumm... animasyon da güzelll evettt

[video]http://www.izlesene.com/video/ayna-gemiler-sapasaglam-yeni-klip-2010/2904673[/video]

link çıktı videosuzz

erhan güleryüz hastasıyım kociş duymasınn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…