Sabredenler Kulübü 2012 :)

kıslaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bir anda kalktım tuvalete gittim sonra başım döndü kafamı nirdeyse duvara çarpıyodum eğer çarpsamdım bayılır kalırdım evde de kisme yok abooooo bir de tuvaletteyim ya deliğe düşşeydim ayyy boyumda uzun bacaklarım aşşa sallanır kafam yukarda kalırdııı

Son düzenleme:
hayalimduam, pekiii ne saat kaçta kontrolün yarın?

ya kızlar bu arada benim sanki oram ağrıya acıyo gibi oluyo. alttan. yani nasıl anlatsam, anlatamıyorum da işte... regle yakın rahim aşağı iniyor ya ondan herhalde, genelde böyle olduğu aylar regl oluyorum. bu ay yine geliyor benimkiler

canım yarın 1,30da randevum,1de olurum artık orda.:18::18:
inşallah hamileliktendir canım.

hayırlı cumalar!
Bu mübarek günde ve vakitte Allah hayırlı şekilde dualarımızı kabul etsin, bugün dua günü olan arkadaş ve diğer tüm arkadaşların bebek isteyenlerine bebek, hamiş olanlara da sağlıklı bir hamişlik ve doğum nasip etsin. Ülkemizi ve dünyayı herkesin beklediği dünya savaşı felaketinden mhafaza etsin. Yeni yeni hayatların hayalini kuran bizim gibi insanların yüreğine korkular salan şeylerden hepimizi korusun. En önemlisi de hepimizi imanla son nefesi verip, cennetine kabul buyursun inşallah!

Modern Küfür Alışkanlıklarımıza Post-Modern Bir Yaklaşım - YouTube

size modern küfürler öğretem kıslar böylesi çok saygılıda oluyo

tuvalet terliği! çok beğendim ben bunu ya :) ha bir de friedman o dediğin erik suları konsantre gibi mi oluyor? sulandırılıp da mı kullanıyorsun kışa kadar nasıl duruyor yani?

bu ufaklık dün gece atağa kalktı hareketlendi neyse :) sabahtan da baktım yine fena hareketli, alttaki bilgiye göre bugünlerde favori pozisyonunu seçiyormuş. demek ki içeride yer beğeniyor :)
neyse şimdi sela okunuyor. gidip biraz okusam iyi olur. sonra görüşürüz.

kıslaaarrr hamiel olurda doğurursam kocama bundan siparilş virdim bundan al içine beyaz ve kırmızı güller doldur öyle gel didim sonrada dedim ki tüm fikri ben mi verecem eccikde sen düşün didim oda bana sağol bana düşünecek çok şey bıraktın diyo

raraavis kuzum kayısı yada eriği aldıktan sonra yıkıyom kuruluyom bir temiz bezle çekirdekleri çıkartıp buzdolabı poşetlerine göz kararı koyup atıyom buzluğa başlka bişi yapmıyom çıkartıncada buzu çözülmeden direk suya koyup kaynatıyom yarım saat kadar bu hoşaflık kıvamdan daha cıvık bir hal alıyo

canım yarın 1,30da randevum,1de olurum artık orda.:18::18:
inşallah hamileliktendir canım.

amiiinn kuzumm en erken ben mi yoksa:18:

11:20 de benimki de :18:

bnde o saatlerde kontrolde olucam cnm yaa off allah hepimizin yüzünü güldürsün inş yarın :))

bugün de ayshe gidicekti onu da merak ettim..

randevulardan sonra müsait zamanda hemen buraya yazın tamam mı, merak ederiz biz de...
canım hiç hamileymişim hissetmiyorum ya, bu ay da olmadı bence. artık tümüyle terapiye odaklanacağım ben...inşallah olumlu sonuçlar alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…