- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.301
cıkıs öle gitmek yok biz seni sevdiğimizden yazdık yoksam yazarmıyık heeççkeseyide yarın görcen artıkım sonrasında sen bize takılır durursun kuzum beniiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
valla darıldım,gidiyorum ben....
bi süre de gelmem.
topiğimizin en yeni anne naz da yaparmışş bizee taam küsme valla sevdiğimizden yaptıkbanane banane küstüm ben size,ağlıcam şimdi.Dalgaa geçtiniz benle,alay ettiniz.
hormonlar fırlama yapmaya başlamış bu iyiye işaret :))
gitme biyerlere cnm bnm biz seni çok seviyoruz ondan uğraşıyoruz seninle.....
topiğimizin en yeni anne naz da yaparmışş bizee taam küsme valla sevdiğimizden yaptıkbir demet çiçeğe barışırmıyık
banane banane küstüm ben size,ağlıcam şimdi.Dalgaa geçtiniz benle,alay ettiniz.
hormonlar fırlama yapmaya başlamış bu iyiye işaret :))
gitme biyerlere cnm bnm biz seni çok seviyoruz ondan uğraşıyoruz seninle.....
topiğimizin en yeni anne naz da yaparmışş bizee taam küsme valla sevdiğimizden yaptıkbir demet çiçeğe barışırmıyık
aaa vallahi yalan billahi yalan
hadi gel barışalım :92::92:
hayalimduam, pekiii ne saat kaçta kontrolün yarın?
ya kızlar bu arada benim sanki oram ağrıya acıyo gibi oluyo. alttan. yani nasıl anlatsam, anlatamıyorum da işte... regle yakın rahim aşağı iniyor ya ondan herhalde, genelde böyle olduğu aylar regl oluyorum. bu ay yine geliyor benimkiler
bnde o saatlerde kontrolde olucam cnm yaa off allah hepimizin yüzünü güldürsün inş yarın :))
bugün de ayshe gidicekti onu da merak ettim..
bnde o saatlerde kontrolde olucam cnm yaa off allah hepimizin yüzünü güldürsün inş yarın :))
canım yarın 1,30da randevum,1de olurum artık orda.:18::18:
Inşallah hamileliktendir canım.
Modern Küfür Alışkanlıklarımıza Post-Modern Bir Yaklaşım - YouTube
size modern küfürler öğretem kıslarböylesi çok saygılıda oluyo
canım yarın 1,30da randevum,1de olurum artık orda.:18::18:
inşallah hamileliktendir canım.
amiiinn kuzumm en erken ben mi yoksa:18:
11:20 de benimki de :18:
kıslaaarrr hamiel olurda doğurursam kocama bundan siparilş virdim bundan al içine beyaz ve kırmızı güller doldur öyle gel didim sonrada dedim ki tüm fikri ben mi verecem eccikde sen düşün didim oda bana sağol bana düşünecek çok şey bıraktın diyo
ayy çok tatlı bişey bu. inşallah hamile kalırız. benim gözüm patiklerde. küçük küçük çok tatlılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?