- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.501
duydum koştum geldimmm günaydınlar...Birileri gessin artıkım yoksa uyuyacam haaaaaaa
duydum koştum geldimmm günaydınlar...
gittin mi kuzum?
ayyyyyyy hoşgeldin gitmedim ayol burdayım kasım annelerinin bebelerine aldıkları ciclere bakıyombizimkilerden kimsede tık yok ben de başkalarınınkine bakıyom
kız ben de yoğunum bi gözükeyim dedim....sırtım ağrıyo iki gündür,sanırım üşüttüm,serinde kaldı herhalde.
aman dikkat et kendine bizim ufaklığı hasta etme annesiiiçok ayakta durduysan ondan olur gece yatarken sırtına birşey koy sıcak tut ki çabuk düzelesin
dikkat ettikçe bişiler buluyo beni:2:
Şuanlık belirtilerim belirdi gibi,göğüslerim acıyo,şişti fln.bel ağrım var bariz bi şekilde.Bulantım ve kusmam yok şükür.5+3'm.
Kızlar ben geldiiiiiiiimmmmm :)
bikaç gündür giremedim pek misafirim var evde :))
bi de bugün işte son günüm..ev kadınlığına geri dönüyrum yiyip içip uyuycam ohhhhhhhhhhh :)
siz nasılsınız?
hayalimduam giremedim dedim ama bi ara girip değerine baktım c.tesi günü ve şaşırmadım hiç biliyodum böyle olduğunu..yarın gidersen keseyi görürsün artık annesi..
60gelsini de gördüm nasıl üzüldüm anlatamam..bütün yaşadıklarım geldi gözümün önüne onun yazdıklarını okuyunca..alah yardımcısı olsun biran önce versin bebişini tekrar ona..
friedman cnm sen nasılsın? senin haberini ne zaman alıyoz bakalım?
kızlar şu civilim.com sitesine bir bakar mısınız bebek giyim sayfa 26 27 oralara bir bakın fiyatlarını ben mi yanlış okuyom yoksa doğru mu
fiyatını yazmamışlar kuzum belki de bitmiştir,stokta kalmamıştır.1,11*4 taksit demiş ya,çarpacaksın onu,rakam o.4,50tlyine de ucuz
baak kalp atışını duyar duymaz bebek için alışverişe başla taam mı bizde eccik bakak ne var ne yokben daha hamile bile değilim ama dün bir tane pantul aldum çok datlıydı ne yapim elifime alırken kendime de aldım
canım hayırlı haberler alısam-inşallah alırız.-o gün yavrumuza eşimle birlikte çorap ve zıbın alırız,ilk kıyafetleri...inşallah RAbbi'm güzel yazı yazmıştır kaderimize.
Ayy inşallah kuzum hayırlı haber alın da gerisi önemli değil bunlar zamanla alınır sankimbebeğe ilk çorap alırsan kısmetli olur derler biliyn mu kuzum
biliyordum canım,burdan öğrendimçorabı aldıktan sonra zıbın alcam kısmetse.
buranın da bize öğretmediği kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?