Sabredenler Kulübü 2012 :)

hepinize günaydıııınnn ayseonur canım tebrik ederim rabbim inşallah sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin herkese güzel bi gün diliyorum çok yalnız bırakmayın buraları

ayyyyyyy hoşgeldin gitmedim ayol burdayım kasım annelerinin bebelerine aldıkları ciclere bakıyom bizimkilerden kimsede tık yok ben de başkalarınınkine bakıyom

kız ben de yoğunum bi gözükeyim dedim....sırtım ağrıyo iki gündür,sanırım üşüttüm,serinde kaldı herhalde.

aman dikkat et kendine bizim ufaklığı hasta etme annesiii çok ayakta durduysan ondan olur gece yatarken sırtına birşey koy sıcak tut ki çabuk düzelesin

dikkat ettikçe bişiler buluyo beni:2:
Şuanlık belirtilerim belirdi gibi,göğüslerim acıyo,şişti fln.bel ağrım var bariz bi şekilde.Bulantım ve kusmam yok şükür.5+3'm.

Kızlar ben geldiiiiiiiimmmmm :)

bikaç gündür giremedim pek misafirim var evde :))

bi de bugün işte son günüm..ev kadınlığına geri dönüyrum yiyip içip uyuycam ohhhhhhhhhhh :)

siz nasılsınız?

hayalimduam giremedim dedim ama bi ara girip değerine baktım c.tesi günü ve şaşırmadım hiç biliyodum böyle olduğunu..yarın gidersen keseyi görürsün artık annesi..

60gelsini de gördüm nasıl üzüldüm anlatamam..bütün yaşadıklarım geldi gözümün önüne onun yazdıklarını okuyunca..alah yardımcısı olsun biran önce versin bebişini tekrar ona..

friedman cnm sen nasılsın? senin haberini ne zaman alıyoz bakalım?

kızlar şu civilim.com sitesine bir bakar mısınız bebek giyim sayfa 26 27 oralara bir bakın fiyatlarını ben mi yanlış okuyom yoksa doğru mu

canım hoşgeldin,eşime söz verdim,16'sına kadar doktora gitmek yok,hem keseyi görür,hem de kalp atışlarını duyarız dedik.İnşallah o zamana kadar bi terslik olmaz.

kızlar şu civilim.com sitesine bir bakar mısınız bebek giyim sayfa 26 27 oralara bir bakın fiyatlarını ben mi yanlış okuyom yoksa doğru mu

fiyatını yazmamışlar kuzum belki de bitmiştir,stokta kalmamıştır.1,11*4 taksit demiş ya,çarpacaksın onu,rakam o.4,50tl yine de ucuz

aman beeeeee kandırıklamış civil çarpı 4 diyo hem tüm ürünlerde tükenmiş

ruhsar kuzum ben de iyim şükür en son ayın 9 unda adet oldum ama şimdiki tarih ne zaman kestiremiyom bir iki gün öne gelir galiba yani 7 -8 inde adet olmam lazım anaaaaaaaaaaaa o günlerde sınav var çok kötü denk gelecek adet olursam zaten bu ay hiç düzenli çalışmadık olacağını pek sanmıyorum

fiyatını yazmamışlar kuzum belki de bitmiştir,stokta kalmamıştır.1,11*4 taksit demiş ya,çarpacaksın onu,rakam o.4,50tl yine de ucuz

baak kalp atışını duyar duymaz bebek için alışverişe başla taam mı bizde eccik bakak ne var ne yok ben daha hamile bile değilim ama dün bir tane pantul aldum çok datlıydı ne yapim elifime alırken kendime de aldım

canım hayırlı haberler alısam-inşallah alırız.-o gün yavrumuza eşimle birlikte çorap ve zıbın alırız,ilk kıyafetleri...inşallah RAbbi'm güzel yazı yazmıştır kaderimize.

canım hayırlı haberler alısam-inşallah alırız.-o gün yavrumuza eşimle birlikte çorap ve zıbın alırız,ilk kıyafetleri...inşallah RAbbi'm güzel yazı yazmıştır kaderimize.

Ayy inşallah kuzum hayırlı haber alın da gerisi önemli değil bunlar zamanla alınır sankim bebeğe ilk çorap alırsan kısmetli olur derler biliyn mu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…