- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.561
canım benim de aklımdaydın kaç gündür, haber aldığıma sevindim
maaşallah ne güzel büyümüş yumurtan, inşallah döllenir de bebiş olur.
benim de bugün 28-29. günüm falan, normalde regl olmam lazım ama bana bu ay yumurtam 2 gün geç çatladı gibi geliyor. yani biraz gecikebilirim. nedense gebelik umudum yok pek, adet belirtilerim var çünkü. bir de iki gündür acayip başım ağrıyor, en son az önce dayanamayıp bir parol içtimbu baş ağrım da gelecek olan adetimden dolayı olabilir...
inşallah fazla da gecikmeden gelir kırmızılar... karnım da çoook şişti iner onlar gelince
eloş, ne kadar sürecek ustaların işleri?
canım benim de aklımdaydın kaç gündür, haber aldığıma sevindim
maaşallah ne güzel büyümüş yumurtan, inşallah döllenir de bebiş olur.
benim de bugün 28-29. günüm falan, normalde regl olmam lazım ama bana bu ay yumurtam 2 gün geç çatladı gibi geliyor. yani biraz gecikebilirim. nedense gebelik umudum yok pek, adet belirtilerim var çünkü. bir de iki gündür acayip başım ağrıyor, en son az önce dayanamayıp bir parol içtimbu baş ağrım da gelecek olan adetimden dolayı olabilir...
inşallah fazla da gecikmeden gelir kırmızılar... karnım da çoook şişti iner onlar gelince
eloş, ne kadar sürecek ustaların işleri?
inş canım çatır çatır çatlasın yumoşum ueheuehu...
dün başladı kuzu 1 hafta sürecek biz evlenirken kiracıydık oturduğumuz evi almak nasipmiş hiç taşınmadık ama keşke taşınsak bundan iyiydi herşeyi koliledim sardım offf anlatamam nasıl bi zor... ama geçenlerde doğangaz borularımda döşenmişti onun inşaatıylada uğraştıydım kaderim mi bu benim yaaa acep
kızlar küçük mucizeler dükkanı isimli katabı okuyanınız vare mı? tadilat sayesinde dün yarısını okudumsüper bi kitap şiddetle tavsiye ederim daha önce tavsiye ettim mi bilemiyorum ama harikeeeeee ustalar elektriği kapattı hep dün netimde gitti diye kitap okudum sizide özledim ama vallaa....
iyidir bacım ne olsun,bi hafta uzak kalıcam buralardan diye bi girip bakayım,iki çift lafın belini kıralım dedim
eloserce sdtive ahsenelkasas sinhus nasılsınız gacılaaaaarrrrrrrr
dün mü başladı tadilat??? sanki geçen haftada ustalar var demiyormuydun sen,yoksa ustalar gelecek onların başında bekliycem mi diyordun,bende yine hatlar karıştı galibaya zor olmaz mı bi bahar temizliğinde bile ne kadar yoruluyor insan bi de böyle işin içine tadilat vs. girince allah yardımcın olsun,bu arada görümcene de üzüldüm çok fazla şey çalınmışmı?yeni gelin evi bi de offff
canım benimde başım hiç ağrımazdı hamiş kaldığımda 3 gün geçmeyen şiddetli baş ağrısı çekmiştim...
yumoş çatlarken sancı yapıyormu? yapıyorsa adet sancısına benziyormu yada tam olarak nerde anlıyorsun kuzu çatladığını benim hiç çatlamadı da
şuanda çalışan ustaların işi c.tesi bitcek kartonpiyer çıta göbek yapıyor biri diğeri süpürgelikleri kırıp yerini alçıyla sıvıyor biride boyama işini yapıyor evde eşya olmasa 3-4 günde biterde eşyalar engel oluyor topladık ama genede zor iş ..
c.teside parkelerimiz gelecek 1.5 günde parke biterse herhalde haftaya bu gün tamamen işlerim bitmiş olur ama canım çıkıyor ama hoşumada gitmiyor değil iş yerinde olsam bütün gün popom koltuğa yapıyordu pc başından kalkamıyordum hareketli olmak güzel bişi ya...
içimden bi ses senin de müjdeli haberler vereceğini söylüyor,nedense her seferinde öyle bi haber alacakmışım gibi okuyorum yazdıklarını
kızlar küçük mucizeler dükkanı isimli katabı okuyanınız vare mı? tadilat sayesinde dün yarısını okudumsüper bi kitap şiddetle tavsiye ederim daha önce tavsiye ettim mi bilemiyorum ama harikeeeeee ustalar elektriği kapattı hep dün netimde gitti diye kitap okudum sizide özledim ama vallaa....
kimse kaçmasın bir yere ben namaz kılıp geliyom valla giderseniz topiği kapatırım haaaa
seni de görmüyom kaç gündür dedim ahanda bir fire daha virdik topic olarak didimdikaybolma bak bir yere
kuzum ben burdayım arada ustalar elektrikimi kapatıyor modem elektriksiz ben netsin kalıyom ama 10-15 dk sonra geri açıyolararada kaçarsam kızma haa yok yazma beni ueheueh
kııızzz daha dün baktım netten o kitaba acaba nasıl diyerek ayyyyyyyyyy sevindirik oldum okurum ben bu kitabı artıkım
ahsenelkasas evet şekerim bende sınava gircem heeç heyecan yok stres yok ben de anlican tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?