Sabredenler Kulübü 2012 :)

içimden bi ses senin de müjdeli haberler vereceğini söylüyor,nedense her seferinde öyle bi haber alacakmışım gibi okuyorum yazdıklarını

içimden bi ses senin de müjdeli haberler vereceğini söylüyor,nedense her seferinde öyle bi haber alacakmışım gibi okuyorum yazdıklarını

kızlar küçük mucizeler dükkanı isimli katabı okuyanınız vare mı? tadilat sayesinde dün yarısını okudum süper bi kitap şiddetle tavsiye ederim daha önce tavsiye ettim mi bilemiyorum ama harikeeeeee ustalar elektriği kapattı hep dün netimde gitti diye kitap okudum sizide özledim ama vallaa....

dün mü başladı tadilat??? sanki geçen haftada ustalar var demiyormuydun sen,yoksa ustalar gelecek onların başında bekliycem mi diyordun,bende yine hatlar karıştı galiba ya zor olmaz mı bi bahar temizliğinde bile ne kadar yoruluyor insan bi de böyle işin içine tadilat vs. girince allah yardımcın olsun,bu arada görümcene de üzüldüm çok fazla şey çalınmışmı?yeni gelin evi bi de offff

kııızzz daha dün baktım netten o kitaba acaba nasıl diyerek ayyyyyyyyyy sevindirik oldum okurum ben bu kitabı artıkım

ahsenelkasas evet şekerim bende sınava gircem heeç heyecan yok stres yok ben de anlican tık yok

slm kızlar kardeşimin isteme işleri var çiçek çikolata bohça ıvır zıvır giremiyorum bir türlü
60gelsinim güzel bacım ya bir sevındın bir üzüldün bizide üzdün yazdıkların daha içimi parçaladımı kurban olduğum Allah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı eli kolu düzgün evlatlar nasip etsin sana zor bir süreç senın için inşallah cabuk atlatırsın cnm fazlada dicek bişey bulamıyorum herseyın hayırlısı olsun cnm arkadaşım

sanırım geçen hafta dedim ya artık rahatça girerim evdeyim 1 hafta dedimondan aklında kalmış bacım... hepimizin hatları karışıor arada
allahtan dün pırlanta yüzüklerini takası tutmuş yoksa 2 yüzük 12 binden fazlaydı... alyans 2 yüzük kalın bi bileklik birazda para toplasna 5-6 bin tutar allahtan bi gün önce bütün altınlarını kaynanasına vermiş sakla diye yoksa herşeyleri giderdi valla.. banyo havalandrımasından girmiş inanamadımbizim havalandırma minik bunlarınkinden 2 kişi girer damdan girmiş yandın merdivenindende kaçmış pislik herif görümcemle karşılaşmaları an meselesiymiş kapı sesine kaçmış allahtan görmemiş adamı.. rabbim korusun kötülerin kötülüklerinden şerlerinden hepimizi....

dur şimdi kendinden örnek verme ben hamile olduğumu düşünmek istemiyorum, benim kırmızılar gelecek ondan bu ağrı

tatlım benim yumoş zamanı kasıklarımda ağrı batma oluyor,sancı gibi, bi de şişiyor karnım. hatta batma çoğu zaman tek taraflı oluyor, o şekilde nerden yumurtladığımı da anlıyorum

evde eşya varken iş zor dediğin gibi, ama bu eziyetten sonra miss gibi olacak eviniz. katlanmak gerekiyor bu sürece. dediğin gibi bahaneyle işten uzaklaşıyorsun

ya ne biliyim tatlım bana da pek öyle gelmiyor ama kısmet. bu ay hamile kalmış olsam bebiş balık burcu oluyor, ben de hep, her burç olsun balık olmasın derdim. ama bugüne kadar da ne zaman büyük konuştuysam Rabbim başıma verdi. Belki yine haddimi bildirmiştir
hayırlısı herşeyin ama bence perşembe falan gelir benim kırmızılar

okumadım ben onu...
ben de tatilde çok çok kitap okudum. özlemişim iyi geldi

eloserce sdtive ahsenelkasas sinhus nasılsınız gacılaaaaarrrrrrrr

idare ediyoz cnm evde işim cok hava sıcak hiç iş yapasım yok dışarda işlerim cok ikiye bölundum sizi özledım uzun zamandır çene çalamıyorum sizlen bide geldim 60 gelsınım haberını duydum canım sıkıldı sen nasılsın tatlım bu arada pazar gunu dua gunu olmaması taraftarıyım bende cunku gercekten kımse olmuyor

seni de görmüyom kaç gündür dedim ahanda bir fire daha virdik topic olarak didimdi kaybolma bak bir yere

yok kızzz kaybolurmuyum,alışkanlık yaptı bi kere burası,baksana iki arada bi derede yine giriyom.elimin altında net olduğu müddetçe bi yere kaybolmam ben bu arada benim de yokluğum fark ediliyo demek çok sevindirik oldum vallaaa

şiddetle tavsiye ediyorum biraz karışık gibi ama değil bölüm bölüm kahramanların hayatlarını anlatıyor arada yolları kesişince bazı bölümlerde ortak anlatıyor harikaaa ama kahramanın bir tanesi bebek özlemi çeken bi kadın ...... neyse okuyunca yorumunu alırım... elif şafak şemspareyi de almıştım hepsiburada.com dan alıyom indirime girtince mail geliyo hemen alıyom bende pek severim kitap okumayı... hamiş kalıp evde oturduğumda okuyacağım kitaplarımı alıyoeum yavaş yavaş ueheueh kociş kafayı yiyon sen diyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…