Sabredenler Kulübü 2012 :)

çok değişik bi duygu,bazen içimde bi varlığın büyüdüğünü düşünüyorum,bazen de fazla ümitlenme diyorum....bilmiyorum,yavrum bana darılmaz herhalde.

inş cnm hakkında hayırlısı olsun..iyi kötü yaparsın bişeyler sen şimdi sınavda merak etme..

60gelsincim nasılsın canım??

canım çok şükür daha iyiyim, dua ile çok şükürr haftaya da annemlere gidiyoruz iyi gelecek bana

canım belirtilere takılma, benim bebeğimin kalbi atmaya başlamış ama durmuş , bunun belirtilerle alakası yok Rabbimin hepimize biçtiği bir ömür var...
Dua ile beklemek en iyisi canım...

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlarrrrrr günaydın bi haftadır girmiyodum iyisinizdir inşallah durun size başımdan geçenleri anlatayım adet olmama 1 hafta kala 3 erken gebeliktede silik çizgiyi gördüğüm için çok heveslenmiştim ayın 26. da haziranda özel bi polikıliniğe kan vermeye gittim adetime tam 4 gün varken yani sonucu bi aldık koca bir NEGATİF o kadar yılıldım ki bı sefer çok ümitliydim ve değer 1,4 çıktı sinirden evin şeklini değiştirdim kanepeleri ittim masayı kaldırdım ama banim adet öncesi hiç akıntım olmazdı çok geliyo die şşüpelendim ve kan testinden bir gün sonra yine evde kendim test taptım ve 2. silik ç.izgi çıktı orda dedim umudumu yitirmicem neyse adet günümde yaptım testi çizgi çok belirgin çıktı adet te olmayınca tam heveslendim ve gecikmemin 3. günü yani dün kan verdim ve 4+4 haftalık hamileyim değerimde 163 çıktı nasıl sev,indim anlamadığım kan testinin anlamadığını o kıytırık testlerr nasıl anladı
BAKIN BİDE SİZE ATEŞ TABLOMU YAZAYIM NE KADAR DÜŞÜK AMA HAMİLEYİM
1 HAZİRANDA ADET OLDUM AMA 23 HAZİRANDAN İTİBAREN ÖLÇÜMLERE BAŞLADIM
23 HAZİRAN 36.2
24 HAZİRAN 36.3
25 HAZİRAN 36.4
26 HAZİRAN 36.6
27 HAZİRAN 36.4
28 HAZİRAN 36.4
29 HAZİRAN 36.5
30 HAZİRAN 36.6
1 TEMMUZ 36.5
2 TEMMUZ 36.5 AMA HAMİLEYİMMMMM

bu arada eloserce nerde görünmüyo kaç gündür :26:

ayyy ceylanım beni merak etmişşşş tşk ederem gülooommm!!!
kuzum evimde tadilat var ya ustalara yemek yap çay demle helak oldum valla hamaratmşım onuda anladım uheueheu bu sabah tekrar çığırmıştı ya doktorum beni gittim c.tesi 1.33 olan yumoş um 1.85 olmuş yahuuuuuuuuuuuuuuu e2 hormanuma bakmak için kan aldılar saat 3 de sonuca göre çatlatma iğnesi vurabilir yada hormonum yeterli ise sonuca göre çatlamasını bekleyecem kasıklarımda sancı vardı dünden beri meğer yumoş yapıyormuş anam 2 yıldır hiç büyümediydiki benim yomuş neyse inş. hayırlısı ile çatlar döllenir c.tesi 1.33 yumoş diyince evde incir kaynattım içtim pazar günüde içtim belki faydası olur diye inş olmuştur şimdi sadece çatlaması ve döllenmesi kaldı allahım bu ay yüzüm güler inş...

canım benim de aklımdaydın kaç gündür, haber aldığıma sevindim
maaşallah ne güzel büyümüş yumurtan, inşallah döllenir de bebiş olur.
benim de bugün 28-29. günüm falan, normalde regl olmam lazım ama bana bu ay yumurtam 2 gün geç çatladı gibi geliyor. yani biraz gecikebilirim. nedense gebelik umudum yok pek, adet belirtilerim var çünkü. bir de iki gündür acayip başım ağrıyor, en son az önce dayanamayıp bir parol içtim bu baş ağrım da gelecek olan adetimden dolayı olabilir...

inşallah fazla da gecikmeden gelir kırmızılar... karnım da çoook şişti iner onlar gelince

eloş, ne kadar sürecek ustaların işleri?

geçmişe baktım kuzum 60gelsin Kurban olduğum Allah herşeyin hayırlısını versin evladın sağlığın rabbime sığınmak en güzeli bende bebeğimi düşürdüğümde sabaha kaar ağladım tek başıma oturma odasında gittim ağladım ama sabaha doğru sızmışım uyandığımda içimdeki öfkem üzüntüm sıkıntım hafiflemişti tazeliğini yitirmişti... inş hemen ardından sevindirici haber alırsın....

hayalimduam yıvrım telaşla okudum ama şükür sonucun güzel çıkmış darısı kalp atışının haberini vermene olsun inş...

bende evdeki tadilat iişi için işe gitmiyorum bu hafta dünde öldüm ustalar gidince kociş aldı beni işe gittim akşam 8.30 a kadar hesap extra ıkardım tama eve geldim geçen hafta evlenen göümcemin evine hırsız girmiş oraya gittik anam dinim ağladı derler ya aynen öyle oldum yoruldum zaten bide halvet günüydü dün sabah erkenden doktor randevumda var kocişe dedim hadi kalk sabah kadar burda bekleyecek diiliz öle işte şuanda bıraksalar acaip manyak uyurum yani...

eee benden bu kadar başka kimlerden ne haberler var...

slm kızlarrr,nasılsınız görüşmeyeli.çok hızlı bi göz attım geçmişe.
hayalimduam canım gözün aydın 2000 üstü çıkmış değerin çok sevindim canım,hayırlısıyla kucağını aldığın günleri de göstersin inş...
ya 60gelsin in durumunu anlayamadım aralarda kalmış herlade bulamadım bi türlü.kalp atışları mı durmuş bebişininson durumu nasıl şimdi bilen var mı rabbim onun da hakkında hayırlısını versin inşş
friedman canım sen de mi kpss ye giriyon,offf ben baya stres yaptım doğru düzgün çalışamadım da,inşş güzel geçer sınav yaa bu yıl olmazsa seneye tekrar giremem muhtemelen inşşş çok iyi geçer ikimiz için de.
bu arada ben de dün iş yerinden izin aldım sınava çalışmak için ama bugün tekrar çağırdılar :) işimi bitirdikten sonra giderim artık.o yüzden haftaya kadar burda değilim cuma günü benim dua günümmüş,şimdiden dua eden herkesten Allah razı olsun.sınavımın iyi geçmesi içinde dua edin kızlar nolurrrr

canım benimde başım hiç ağrımazdı hamiş kaldığımda 3 gün geçmeyen şiddetli baş ağrısı çekmiştim...

yumoş çatlarken sancı yapıyormu? yapıyorsa adet sancısına benziyormu yada tam olarak nerde anlıyorsun kuzu çatladığını benim hiç çatlamadı da

şuanda çalışan ustaların işi c.tesi bitcek kartonpiyer çıta göbek yapıyor biri diğeri süpürgelikleri kırıp yerini alçıyla sıvıyor biride boyama işini yapıyor evde eşya olmasa 3-4 günde biterde eşyalar engel oluyor topladık ama genede zor iş ..

c.teside parkelerimiz gelecek 1.5 günde parke biterse herhalde haftaya bu gün tamamen işlerim bitmiş olur ama canım çıkıyor ama hoşumada gitmiyor değil iş yerinde olsam bütün gün popom koltuğa yapıyordu pc başından kalkamıyordum hareketli olmak güzel bişi ya...

hadi bakalım hayırlı olsun yumoşun,çatlasın da bebiş olsun inşşş baya bi tadilat var sizde galiba uzun sürdü sankimmm!

hadi bakalım hayırlı olsun yumoşun,çatlasın da bebiş olsun inşşş baya bi tadilat var sizde galiba uzun sürdü sankimmm!

inş canım çatır çatır çatlasın yumoşum ueheuehu...
dün başladı kuzu 1 hafta sürecek biz evlenirken kiracıydık oturduğumuz evi almak nasipmiş hiç taşınmadık ama keşke taşınsak bundan iyiydi herşeyi koliledim sardım offf anlatamam nasıl bi zor... ama geçenlerde doğangaz borularımda döşenmişti onun inşaatıylada uğraştıydım kaderim mi bu benim yaaa acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…