- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.541
çok değişik bi duygu,bazen içimde bi varlığın büyüdüğünü düşünüyorum,bazen de fazla ümitlenme diyorum....bilmiyorum,yavrum bana darılmaz herhalde.
Darılmaz anne darılmaz aksine oda sana sıkıca tutunup hayata gözlerimi açıp geceleri seni rahatsız edicem anne diyodur
inşallaaaahhhay canım inşallah...
bugün karşılıklı paslaşıyoz uyku konusunda sanırımayy cacık yedim uykum geldi valla,bugün geçmez.
biraz midem bulansa hah ben hamileyim diyivercenallah ömrünü uzun etsin emi çok hoşsun valla inşallah bunaltmayan belirtiler yaşarsın
ayyyyyyyyy inşallah kuzum inşallaaaaaaaaaaahhhhhhh
hayırlısı olsun kuzum ya inşallah olur da tekrar telkrar denemek ve strese girmek zorunda kalmam türkçe çok iyi deneme yaptım bir kaç kez o yiy mat da iyi olacak ama formlülleri hatırmamıyorum :26: kalanıda iyi kötü yaparım diyorum hukuk iyi olur sanırım alan derslerden gerisini de bilmiyomhayırlıs artık ne diyem
bugün karşılıklı paslaşıyoz uyku konusunda sanırım
ayyy ben gidiyom şekerler eccik iş görem yemek yiyem öpüyom sizleriii
60gelsincim nasılsın canım??
bu arada eloserce nerde görünmüyo kaç gündür :26:
ayyy ceylanım beni merak etmişşşş tşk ederem gülooommm!!!
kuzum evimde tadilat var ya ustalara yemek yap çay demle helak oldum valla hamaratmşım onuda anladım uheueheu bu sabah tekrar çığırmıştı ya doktorum beni gittim c.tesi 1.33 olan yumoş um 1.85 olmuş yahuuuuuuuuuuuuuuu e2 hormanuma bakmak için kan aldılar saat 3 de sonuca göre çatlatma iğnesi vurabilir yada hormonum yeterli ise sonuca göre çatlamasını bekleyecem kasıklarımda sancı vardı dünden beri meğer yumoş yapıyormuş anam 2 yıldır hiç büyümediydiki benim yomuş neyse inş. hayırlısı ile çatlar döllenir c.tesi 1.33 yumoş diyince evde incir kaynattım içtim pazar günüde içtim belki faydası olur diye inş olmuştur şimdi sadece çatlaması ve döllenmesi kaldı allahım bu ay yüzüm güler inş...
canım benim de aklımdaydın kaç gündür, haber aldığıma sevindim
maaşallah ne güzel büyümüş yumurtan, inşallah döllenir de bebiş olur.
benim de bugün 28-29. günüm falan, normalde regl olmam lazım ama bana bu ay yumurtam 2 gün geç çatladı gibi geliyor. yani biraz gecikebilirim. nedense gebelik umudum yok pek, adet belirtilerim var çünkü. bir de iki gündür acayip başım ağrıyor, en son az önce dayanamayıp bir parol içtimbu baş ağrım da gelecek olan adetimden dolayı olabilir...
inşallah fazla da gecikmeden gelir kırmızılar... karnım da çoook şişti iner onlar gelince
eloş, ne kadar sürecek ustaların işleri?
ayyy ceylanım beni merak etmişşşş tşk ederem gülooommm!!!
kuzum evimde tadilat var ya ustalara yemek yap çay demle helak oldum valla hamaratmşım onuda anladım uheueheu bu sabah tekrar çığırmıştı ya doktorum beni gittim c.tesi 1.33 olan yumoş um 1.85 olmuş yahuuuuuuuuuuuuuuu e2 hormanuma bakmak için kan aldılar saat 3 de sonuca göre çatlatma iğnesi vurabilir yada hormonum yeterli ise sonuca göre çatlamasını bekleyecem kasıklarımda sancı vardı dünden beri meğer yumoş yapıyormuş anam 2 yıldır hiç büyümediydiki benim yomuş neyse inş. hayırlısı ile çatlar döllenir c.tesi 1.33 yumoş diyince evde incir kaynattım içtim pazar günüde içtim belki faydası olur diye inş olmuştur şimdi sadece çatlaması ve döllenmesi kaldı allahım bu ay yüzüm güler inş...
hadi bakalım hayırlı olsun yumoşun,çatlasın da bebiş olsun inşşşbaya bi tadilat var sizde galiba uzun sürdü sankimmm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?