- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.521
evet canım,o kadar ki cumartesi doktora kafa tutacaktım az daha.
çık ordan ben bakarım dicektim.
Hayırlı haberler desin doktor kuzum bence çok bekleme bizi de çok bekletme kuzumZaten ben bilyom sen ilk sefer de hamiş olcen bu sefer
Kızlar ben geldiiiiiiiimmmmm :)
bikaç gündür giremedim pek misafirim var evde :))
bi de bugün işte son günüm..ev kadınlığına geri dönüyrum yiyip içip uyuycam ohhhhhhhhhhh :)
siz nasılsınız?
hayalimduam giremedim dedim ama bi ara girip değerine baktım c.tesi günü ve şaşırmadım hiç biliyodum böyle olduğunu..yarın gidersen keseyi görürsün artık annesi..
60gelsini de gördüm nasıl üzüldüm anlatamam..bütün yaşadıklarım geldi gözümün önüne onun yazdıklarını okuyunca..alah yardımcısı olsun biran önce versin bebişini tekrar ona..
friedman cnm sen nasılsın? senin haberini ne zaman alıyoz bakalım?
amnınnnnnnnnnnnn kuzum gemiçççinş kuzum hepimiz birlikte inşöyle yalnız yalnız tadı çıkmıyordu hep beraber inş
baktım ki yine kıyafetlerrr maşallah artık bir şey alırken sana uğrarız,
bulantım var mı diye lıkır lıkır su içiyorum,yok....
denemeye bak hele....
manakkkk denediği şeye bak valla beni çok güldürdün bulantım olmalı ben su içtikçe bulanmalıyım niye deniyon kuzum yahu bırak olmasın yookk olsun aslında olması iyi bişi :44:
İŞTEEEE....bulantının olması lazım,bu ne biçim hamilelik...bilemiyorum kızlar ya,sağlıklı bir gebe miyim ben?((
hemen hemn de kötüye dapte et kendini aaaaaaaaaaaaa neden sağlıksız olsun kuzum yaa benim arkadaşımın midesi bulanmaya başladığında çocuğun kalp atışları falan hep duyulduydu yani 10. 11. haftalardı sanırım her bünye hemen tepkiverecek değil kuzum o yüzden şimdiden neden olmuyor deme senin gününü mafetmeyecek şekilde olur inşallahkasığında batmalar var mı ?
canım hoşgeldin,eşime söz verdim,16'sına kadar doktora gitmek yok,hem keseyi görür,hem de kalp atışlarını duyarız dedik.İnşallah o zamana kadar bi terslik olmaz.
aman beeeeee kandırıklamış civil çarpı 4 diyohem tüm ürünlerde tükenmiş
ruhsar kuzum ben de iyim şükür en son ayın 9 unda adet oldum ama şimdiki tarih ne zaman kestiremiyom bir iki gün öne gelir galiba yani 7 -8 inde adet olmam lazım anaaaaaaaaaaaa o günlerde sınav var çok kötü denk gelecek adet olursamzaten bu ay hiç düzenli çalışmadık olacağını pek sanmıyorum
iyi batman yoksa sevindim buna benim batmalarım oluyodu çünkü sadece kasıklarda batma vardı onundışında birşey yoktu ve sonrasını biliyosunhayırlısı inşallah cnaım
batmalarım da yok benim.Bel ağrım oluyo ara ara,şu an yok mesela.
heh işlerimi bitirdim geldim canlarım :)
valla sabredebilirsen bekle cnm 16sında belki bebişinin kalp atışlarını da duyarsın çifte mutluluk olur :)
Kpss'ye mi giriceksin cnm? bende çok istiyodum bu yıl ama başvuru yapamadım düşük riski vadı o zaman evde yatıyodum..
geçen yıl başvurmuştum ama sınavdan bigün önce boş gebelik yaşadığımı öğrendim o zaman da girmek kısmet olmadı :))
sanırım bi terslik var bu işte devlet beni istemiyo
iyi batman yoksa sevindim buna benim batmalarım oluyodu çünkü sadece kasıklarda batma vardı onundışında birşey yoktu ve sonrasını biliyosuninşallah senin de zamanla belirtiler daha da belirginlik kazanır da için rahat eder
he ya kuzum kpss sorma ben de hiç çalışmadım karambole giriyomeşim bana ufak notlar çıkarıyo güncel bilgilere bak diye ben hiç oralı olmuyom bu yıl olma ihtimali yok gibi de seneye tekrar girecem sınava o zaman böle konuşamam sanırım :18: o zaman eccik sıkar ciddi olmam ilazım o zaman
ay canım benim inşallah beni bunaltmayan belirtilerim olur,öteki türlü ben hamilelik psikolojisine giremyorum.
ayyyyyyyyy inşallah kuzum inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhAllah bu acıyı bi daha sana yaşatmasın inşallah friedmancim.
inş cnm yaa ben hep seneye diyorum ama hiçbirini yapamıyorum valla :)
umarım bu yıl başarılı olursun cnm duyumlarıma göre b grubundan çok yerleştirme olacakmış..hiçbişey yapamazsan bile türkçe mat. yapmaya çalış belli olmaz girersin belki biyerlere
ben 2010'da hiç çalışmadan 74 almıştım..
hele ki türkçe okuduğunu anlasan yeter zaten sorular hep öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?