Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay allah korumuş gerçekten,adamla karşılaşmamış iyi ki.iyi bak akıllılık etmiş kaynanasına vermekle,onun için dedim işte yeni gelin sonuçta altınlar,takılar olur.. tabi 5-6 bin de çok para neyse giden de sadakaları olsun,tekrar geçmiş olsun canım

ya zaten takip ediyorlar, kim yeni evlenmiş ona göre giriyorlar. civardan bilen ya da duyan birileri oluyor hep. Allah korumuş hakikaten.

yinee kaynıyo burası fokur fokurr...
bi kaç gündür yazıyım diyorum hep bişeler çıkıyo..
60gelsine çok üzüldüm rabbim sabır versin.
hayalimduam sana da çok sevindim ayrıca..
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
bende bu arada hala adet olamadım..
normal bat tarihi 28 hazirandı..
bugün 2 temmuz hayla bişe yok..
dün kan testi yaptrdım.. sonuç negatif..
adete yakın zamanda antibiyotik ve vajinal fitil kullanddım sanırım onun etkisi..
ama benide bitirdi yani düşünün sancıları ve psikolojik etkisini..
bide adtten sonra film çektircektim..
olmadı ki bi türlü çektirip kurtulayım ooof oooofff..
böle işte..

kolay gelsın cnm adana daha sıcaktır offf sen anlattın ben yoruldum yahu

kuzu esen poyraz anamı dinimi ağlatttı desem yeridir ağzım burnum kurudu sürekli burnum kanıyor allahtan esiyor yoksa kavrulmamak elde mi normalde adana çok sıcak ama pazar gecesinden beri harika esiyor hatta gece camı kapıyı kapadık çarpıyo diye hatta şu dakka salonumun kapısı gümledi

iyi canım ne olsun oturuyom evde saatin 3 ü geçmesini bekliyom kan testim çıkcak e2 sonucum eğer dr okey verir ise çatlatma iğnesi vurulcem heyecen yaptım ayol
ayyyyyyyy inşallahh okey dir bu ay seninde göbüş dolar

ben de iyiyim kuzum aynen ben de kös kös oturuyom hiç biş yapasım yok öle bebe kıyafetlerine bakıyom netten bana son günlerde bağımlılık yaptı bu olay sıyırdım
kuzum ben burdayım arada ustalar elektrikimi kapatıyor modem elektriksiz ben netsin kalıyom ama 10-15 dk sonra geri açıyolar arada kaçarsam kızma haa yok yazma beni ueheueh
taam sana izin kağıdı yazıyom

farkedilmez olar hiç burda hirkesin yeri farkediliyo ya bu arada ayıptur sorması yaşın kaç senin

ohh iyi şanslısın o zaman yoksa adana sıcağını bilirim nefes aldırmaz adama sıcaklardada keyıf catarsın ohh mısss

sağol canım evet bizde öyle dedik bunada şükür cana geleceğine dimi ama...

ya zaten takip ediyorlar, kim yeni evlenmiş ona göre giriyorlar. civardan bilen ya da duyan birileri oluyor hep. Allah korumuş hakikaten.

evet bizde öyle tahmin ettik tatlım çünki düğünün ertesi günü izmire gittiler balayına geldiklerinin ertesi günü olunca bu olay takip ediyolar herhalde dedik..geldiklerinden haberdarlar gibi tövbee tövbeee....

ben de iyiyim kuzum aynen ben de kös kös oturuyom hiç biş yapasım yok öle bebe kıyafetlerine bakıyom netten bana son günlerde bağımlılık yaptı bu olay sıyırdım
sevındım cnm tek değilim yanı elı kolu kalkmayan buarada yapma cnm bakma bebek kıyafetlerıne üzülürsün bende bu ay başladım calışmalara buraya bıle belirti muhabbetleri olunca takılmıcam kafamı daha rahat tutcam bu sefer en yakın zamanda hayırlısıylan bebişimiz olur o zaman bakarız kıyafetlere ceker ceker göndeririz şimdi çok erken tatlım

renkdaşım, bir heyecanla okudum bat geçmiş yazınca ama kan testin negatif çıkmış... antibiyotik falan geciktirmez aslında, onun gecikeceği varmış bu ay.
bence de çektir rahim filmini kurtul tatlım. sen istanbuldasın, acısız çeken yerlere gidersin. bizim de eğer terapistimiz ilişkiyi yasaklamaz da bebek denemeye devam edersek ve bebek aralığa kadar gelmezse, ben de film çektireceğim.

bu arada aziz başkan da çıktı inşallah cezası da onaylanmaz

öyledir illa ki canım ya, o kadar da tesadüf olmaz...

neyse parol başağrımı kesti birazcık

canım Allah razı olsun,Rabbi'm tez zamanda nasip etsin sana da inşallah,diğer arkadaşlarıma da inşallah.

[
evet bizde öyle tahmin ettik tatlım çünki düğünün ertesi günü izmire gittiler balayına geldiklerinin ertesi günü olunca bu olay takip ediyolar herhalde dedik..geldiklerinden haberdarlar gibi tövbee tövbeee....[/QUOTE]

cnm kesın takıp edılıyor ben düğünümde düğünm bitince mekandan cıktık arabanın suslerını cıkartırtım hiç korna falan caldırmadım mahallemde ne olur ne olmaz butun arkadaşlarımda öyle yaptı kımse yenı evlı olduğumuzu anlamadı böylelıkle ama en kötusude karsılaşmak en korktuğum sey Allah korumuş görumcenı cnm gecmış olsun

sana bu yaş olayı ile ilgili başımdan geçen bir olayı analatayım günlerden geçmiş bir gün,çalıştığım eski şirkette doğum günü olan arkadaşlara süpriz doğum günü partileri yapardık,çalışanlar müdürler,uygun olursa büyük patron bile katılırdı bu partilere.parti dediğime bakma öyle mesai bitimine yakın toplantı salonunda yapardık öyle.neyse bi gün benim doğum günüm için parti hazırlamışlar,benle birlikte iki arkadaşın daha doğum günü var o gün.pastalar kesildi yiyoruz gülüşüyoruz,baktım patron bana yaşımı sormasın mı.nerden baksan 20 kişi varız çalışanlar müdürler vs. ben dedim ki ' ismail bey bilirsiniz erkeğe maaşı bayana yaşı sorulmaz,hele ki çalışan bayansa ne yaşı ne maaşı sorulmaz' patronda herkes de kaldı mı öylece.tabi kaç gün bunun muhabbeti döndü sen patrona nasıl öyle cevap verdin diye neyse sen yabancı değilsin yine de laf aramızda 27 oldum

vaysttt valla benim patronum olsa söylediğim bu lafın ardından daha ağır laf söylerdi,üste çıkar,konu kapanırdı..Müdürün de acemiymiş laf cambazlığında

nys henuz sdtıve bacımla bızı gecen yok burda ben yasımı soranlara sölemeye bayılıyorum cunku hemen herkes aaaa daha küçük duruyosun hiç göstermıyosun gb laflarını cok hoşuma gidiyor gecen makyaj malzemesı alcaktım kıza bunla bunun arasındakı fark ne dedım o sıze olmaz onu 25 yas ustune veriyoruz dedi bende haklısın bana olmaz dedim cok hoşuma gidiyor cokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…