- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.581
sanırım geçen hafta dedim ya artık rahatça girerim evdeyim 1 hafta dedimondan aklında kalmış bacım... hepimizin hatları karışıor arada
allahtan dün pırlanta yüzüklerini takası tutmuş yoksa 2 yüzük 12 binden fazlaydı... alyans 2 yüzük kalın bi bileklik birazda para toplasna 5-6 bin tutar allahtan bi gün önce bütün altınlarını kaynanasına vermiş sakla diye yoksa herşeyleri giderdi valla.. banyo havalandrımasından girmiş inanamadımbizim havalandırma minik bunlarınkinden 2 kişi girer damdan girmiş yandın merdivenindende kaçmış pislik herif görümcemle karşılaşmaları an meselesiymiş kapı sesine kaçmış allahtan görmemiş adamı.. rabbim korusun kötülerin kötülüklerinden şerlerinden hepimizi....
ay allah korumuş gerçekten,adamla karşılaşmamış iyi ki.iyi bak akıllılık etmiş kaynanasına vermekle,onun için dedim işte yeni gelin sonuçta altınlar,takılar olur.. tabi 5-6 bin de çok paraneyse giden de sadakaları olsun,tekrar geçmiş olsun canım
kolay gelsın cnm adana daha sıcaktır offf sen anlattın ben yoruldum yahu
ayyyyyyyy inşallahh okey dir bu ay seninde göbüş dolariyi canım ne olsun oturuyom evde saatin 3 ü geçmesini bekliyom kan testim çıkcak e2 sonucum eğer dr okey verir ise çatlatma iğnesi vurulcemheyecen yaptım ayol
idare ediyoz cnm evde işim cok hava sıcak hiç iş yapasım yok dışarda işlerim cok ikiye bölundum sizi özledım uzun zamandır çene çalamıyorum sizlen bide geldim 60 gelsınım haberını duydum canım sıkıldı sen nasılsın tatlım bu arada pazar gunu dua gunu olmaması taraftarıyım bende cunku gercekten kımse olmuyor
taam sana izin kağıdı yazıyomkuzum ben burdayım arada ustalar elektrikimi kapatıyor modem elektriksiz ben netsin kalıyom ama 10-15 dk sonra geri açıyolararada kaçarsam kızma haa yok yazma beni ueheueh
yok kızzz kaybolurmuyum,alışkanlık yaptı bi kere burası,baksana iki arada bi derede yine giriyom.elimin altında net olduğu müddetçe bi yere kaybolmam benbu arada benim de yokluğum fark ediliyo demek çok sevindirik oldum vallaaa
iyi canım ne olsun oturuyom evde saatin 3 ü geçmesini bekliyom kan testim çıkcak e2 sonucum eğer dr okey verir ise çatlatma iğnesi vurulcemheyecen yaptım ayol
kuzu esen poyraz anamı dinimi ağlatttı desem yeridir ağzım burnum kurudu sürekli burnum kanıyor allahtan esiyor yoksa kavrulmamak elde minormalde adana çok sıcak ama pazar gecesinden beri harika esiyor hatta gece camı kapıyı kapadık çarpıyo diye hatta şu dakka salonumun kapısı gümledi
ay allah korumuş gerçekten,adamla karşılaşmamış iyi ki.iyi bak akıllılık etmiş kaynanasına vermekle,onun için dedim işte yeni gelin sonuçta altınlar,takılar olur.. tabi 5-6 bin de çok paraneyse giden de sadakaları olsun,tekrar geçmiş olsun canım
ya zaten takip ediyorlar, kim yeni evlenmiş ona göre giriyorlar. civardan bilen ya da duyan birileri oluyor hep. Allah korumuş hakikaten.
saat 3 ü geçtiiiiii
yinee kaynıyo burası fokur fokurr...
bi kaç gündür yazıyım diyorum hep bişeler çıkıyo..
60gelsine çok üzüldüm rabbim sabır versin.
hayalimduam sana da çok sevindim ayrıca..
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
bende bu arada hala adet olamadım..
normal bat tarihi 28 hazirandı..
bugün 2 temmuz hayla bişe yok..
dün kan testi yaptrdım.. sonuç negatif..
adete yakın zamanda antibiyotik ve vajinal fitil kullanddım sanırım onun etkisi..
ama benide bitirdi yani düşünün sancıları ve psikolojik etkisini..
bide adtten sonra film çektircektim..
olmadı ki bi türlü çektirip kurtulayım ooof oooofff..
böle işte..
evet bizde öyle tahmin ettik tatlım çünki düğünün ertesi günü izmire gittiler balayına geldiklerinin ertesi günü olunca bu olay takip ediyolar herhalde dedik..geldiklerinden haberdarlar gibi tövbee tövbeee....
canım Allah razı olsun,Rabbi'm tez zamanda nasip etsin sana da inşallah,diğer arkadaşlarıma da inşallah.yinee kaynıyo burası fokur fokurr...
bi kaç gündür yazıyım diyorum hep bişeler çıkıyo..
60gelsine çok üzüldüm rabbim sabır versin.
hayalimduam sana da çok sevindim ayrıca..
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
bende bu arada hala adet olamadım..
normal bat tarihi 28 hazirandı..
bugün 2 temmuz hayla bişe yok..
dün kan testi yaptrdım.. sonuç negatif..
adete yakın zamanda antibiyotik ve vajinal fitil kullanddım sanırım onun etkisi..
ama benide bitirdi yani düşünün sancıları ve psikolojik etkisini..
bide adtten sonra film çektircektim..
olmadı ki bi türlü çektirip kurtulayım ooof oooofff..
böle işte..
ayyyyyyyy inşallahh okey dir bu ay seninde göbüş dolar
ben de iyiyim kuzum aynen ben de kös kös oturuyom hiç biş yapasım yok öle bebe kıyafetlerine bakıyom netten bana son günlerde bağımlılık yaptı bu olaysıyırdım
taam sana izin kağıdı yazıyom
farkedilmez olar hiç burda hirkesin yeri farkediliyoya bu arada ayıptur sorması yaşın kaç senin
sana bu yaş olayı ile ilgili başımdan geçen bir olayı analatayımgünlerden geçmiş bir gün,çalıştığım eski şirkette doğum günü olan arkadaşlara süpriz doğum günü partileri yapardık,çalışanlar müdürler,uygun olursa büyük patron bile katılırdı bu partilere.parti dediğime bakma öyle mesai bitimine yakın toplantı salonunda yapardık öyle.neyse bi gün benim doğum günüm için parti hazırlamışlar,benle birlikte iki arkadaşın daha doğum günü var o gün.pastalar kesildi yiyoruz gülüşüyoruz,baktım patron bana yaşımı sormasın mı.nerden baksan 20 kişi varız çalışanlar müdürler vs. ben dedim ki ' ismail bey bilirsiniz erkeğe maaşı bayana yaşı sorulmaz,hele ki çalışan bayansa ne yaşı ne maaşı sorulmaz' patronda herkes de kaldı mı öylece.tabi kaç gün bunun muhabbeti döndü sen patrona nasıl öyle cevap verdin diye neyse sen yabancı değilsin yine de laf aramızda 27 oldum
sana bu yaş olayı ile ilgili başımdan geçen bir olayı analatayımgünlerden geçmiş bir gün,çalıştığım eski şirkette doğum günü olan arkadaşlara süpriz doğum günü partileri yapardık,çalışanlar müdürler,uygun olursa büyük patron bile katılırdı bu partilere.parti dediğime bakma öyle mesai bitimine yakın toplantı salonunda yapardık öyle.neyse bi gün benim doğum günüm için parti hazırlamışlar,benle birlikte iki arkadaşın daha doğum günü var o gün.pastalar kesildi yiyoruz gülüşüyoruz,baktım patron bana yaşımı sormasın mı.nerden baksan 20 kişi varız çalışanlar müdürler vs. ben dedim ki ' ismail bey bilirsiniz erkeğe maaşı bayana yaşı sorulmaz,hele ki çalışan bayansa ne yaşı ne maaşı sorulmaz' patronda herkes de kaldı mı öylece.tabi kaç gün bunun muhabbeti döndü sen patrona nasıl öyle cevap verdin diye neyse sen yabancı değilsin yine de laf aramızda 27 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?