Sabredenler Kulübü 2012 :)

sağolasın kuzu yumoş inş hayırlısı ile çatlarda bebiş olur tutunur 9 ay sonrada gelir evet ev berbat ustalar ordan oraya kovuyor beni boya alçı içinde bulduğum yere çöküp yazıyom size uheueheu iş bitip sıra temizliğe gelince gelemem herhalde buralara 1-2 gün

acemi olmasa taş atılacağını bile bile bayana yaş sorarmıydı ağzının payını vermiş ama

dimi ama gördü orda safça küçük kızı bişi olmaz dedi herhal bu konularda biraz fenayım ya hiç sevmiyorum bu huyumu ama gerekenin ağzının payını vermeyi iyi bilirim.yani lafı gediğine koyamayı severim,kaşınanı kaşımak gerek gibi ifadelerle de bu durumu çoğaltabiliriz

inşallah canım inşallah tamirat bitsin de temizliğini yap,ramazan da geliyo bol bol kaynatırız,vakit geçer,nası tutcaz yaa ,havalar çok sıcakk,allah yardımcımız olsun

yaş olayına hiç girmeyelim kızlar..
ayıptır söyleemesi ekim de de ben 28 i bitircem şş kimseye sölemeyin ama..
ama pek yaşımı göstermediğimi söyler çevrem..

inşallah canım inşallah tamirat bitsin de temizliğini yap,ramazan da geliyo bol bol kaynatırız,vakit geçer,nası tutcaz yaa ,havalar çok sıcakk,allah yardımcımız olsun

iki senedir bu koşullarda tutuyoruz yine tutarız Allah sağlık verirse.
ben nispeten şanlıyım şükür, bizim ofisler hep 26 derece civarı oluyor...

bizde de klima var serin oluyo yine ama açlığa hiç dayanamıyorum,kan şekerim düşüyo,sinir basıyo

8 şubat 1984 doğumluyum 28.5 oldum uehueu aynıymışız bende göstermiyom yaşımı genelde 22-23 diyolar ama 30 a merdiven dayadık inş 30 çıkarken kucaklarımız bebişli çıkarık

şimdi size güzel bi beddua edeyim mi?? inşş 30 unuzu çıkarken ikinci bebişlerle çıkarsınız bence hiç fena olmaz

evet benimde tepemde klima çalışıyor şükür hiççıkmıyorum allah sıcakta tutanlara yardım etsin geçen yıl 2 gün tuttum sonrasında kesilmeyen kanama ve tansiyon düşüklüğü kan kaybının sonucu hastahane olaylarından sonra bu sene rabbim nasip etsin... sadece 7 de iş yerinden çıkıp eve gidip yemek hazırlamak zor oluyo oda annem konuşularım falan sağolsunlar destek oluyolar...

hadi bakalııımmm..
şimdi akşam menülerinizden örnekler verin bakalım..
birazcık ilham alalım..
nelr var neleri yapabilirizz

bizde de klima var serin oluyo yine ama açlığa hiç dayanamıyorum,kan şekerim düşüyo,sinir basıyo

o bana da oluyor, bir de acayip uykum geliyor...

yok yok aaa ne yaşlanması ya, biz hala büyüyoruz

hadi bakalııımmm..
şimdi akşam menülerinizden örnekler verin bakalım..
birazcık ilham alalım..
nelr var neleri yapabilirizz

ayyy hamileler var ya söylemiyim ben, pazar günü misafirim vardı ordan kalanlar var bende, güzel şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…