- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.621
yaş kaç kuzum
hoşbulduk canım,sağolamaan çalışıyorum nabıyım kaç gündür giriyorum da pek yazamıyorum,şöyle bi bakıyım dedim,herkes burdaaa tadilatın başlamış,hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur,miss gibi güle güle oturursunuz yumoşun da hayırlı olsun bacım,2 senedir büyümüyomuş,bu sefer büyümüş,ayyyy hadi inaşallah bu ay gelir bebeğinn
kız sen bızden buyukmusun yoksam 28 benım
acemi olmasa taş atılacağını bile bile bayana yaş sorarmıydı ağzının payını vermiş ama
sağolasın kuzu yumoş inş hayırlısı ile çatlarda bebiş olur tutunur 9 ay sonrada gelirevet ev berbat ustalar ordan oraya kovuyor beni boya alçı içinde bulduğum yere çöküp yazıyom size uheueheu iş bitip sıra temizliğe gelince gelemem herhalde buralara 1-2 gün
inşallah canım inşallahtamirat bitsin de temizliğini yap,ramazan da geliyo bol bol kaynatırız,vakit geçer,nası tutcaz yaa ,havalar çok sıcakk,allah yardımcımız olsun
slm herkeze....
iki senedir bu koşullarda tutuyoruz yine tutarız Allah sağlık verirse.
ben nispeten şanlıyım şükür, bizim ofisler hep 26 derece civarı oluyor...
evet kuzum en büyük biziz herhalde, ben bu aralıkta 28i bitireceğim... ama beni de küçük sanıyorlar, hatta eşimi de.
tatilde yine otel çalışanları "balayı çifti misiniz" diye sorup durdu, biz de, yok 2 yılı geçti dedik. aa nasıl olur kaç yaşında evlendiniz ki diyorlareskiden sevmezdim ama yaş aldıkça, küçük görünmek hoşuma gidiyor maşallah sinhusum bize
maşallah bize valla bu tatıldede bızı kardeş sandılar yuh artık dedım kuzum sen aralık ben kasım aylarımızda yakın yaslandıkmı acaba yasımız ilerdikçe hoşumuza gidiyor ya yaslılık belırtısı olabılır mı yoookkk olamaz o benım bıyolojık yasım içim daha yenı reşit oldu benım
evet kuzum en büyük biziz herhalde, ben bu aralıkta 28i bitireceğim... ama beni de küçük sanıyorlar, hatta eşimi de.
tatilde yine otel çalışanları "balayı çifti misiniz" diye sorup durdu, biz de, yok 2 yılı geçti dedik. aa nasıl olur kaç yaşında evlendiniz ki diyorlareskiden sevmezdim ama yaş aldıkça, küçük görünmek hoşuma gidiyor maşallah sinhusum bize
maşallah bize valla bu tatıldede bızı kardeş sandılar yuh artık dedım kuzum sen aralık ben kasım aylarımızda yakın yaslandıkmı acaba yasımız ilerdikçe hoşumuza gidiyor ya yaslılık belırtısı olabılır mı yoookkk olamaz o benım bıyolojık yasım içim daha yenı reşit oldu benım
8 şubat 1984 doğumluyum 28.5 oldum uehueu aynıymışız bende göstermiyom yaşımı genelde 22-23 diyolar ama 30 a merdiven dayadık inş 30 çıkarken kucaklarımız bebişli çıkarık
bizde de klima var serin oluyo yine ama açlığa hiç dayanamıyorum,kan şekerim düşüyo,sinir basıyo
hadi bakalııımmm..
şimdi akşam menülerinizden örnekler verin bakalım..
birazcık ilham alalım..
nelr var neleri yapabilirizz
hadi bakalııımmm..
şimdi akşam menülerinizden örnekler verin bakalım..
birazcık ilham alalım..
nelr var neleri yapabilirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?