Sabredenler Kulübü 2012 :)

olsun hayırlısı olsun canım,stres yapma,deiği ilacı kullanırsın sen de nolcak ebeyi ilk kez duyuyorum inşallah iyi gelir canım

üzülme canım,Allah'ın izniyle tedavinin sonucunda sen de bebişine kavuşacaksın inşallah.Ümidi kesmek olmaz.Rabbi'm çok büyük,dualarımız seninle.

öle deme hemen bacım rabbim büyük senin onu bi anlık nefsinin sölediğini senden bile iyi bilir,merhametlilerin en merhametlisinden şüphen olmasın

bacım netten baktım herkes çok güzel yorumlar yapmış filme daha önce izlememiştik sağol canım bu filmi ayarlıyım

Allah affetsin canım,insan elelbet bişeylere tutunuyor;olmayacakmış yavrunun ömrü o kadarmış.İnsanın içinden çeşitli şeyler geçiyor,ama bu onun yüzünden kaybettiğimiz anlamına gelmez,kötü düşünceler ve vesveseler için Allah'a sığınalım.

bu e2 hormonum hep bana kötü oyunlar oynuyor ne yapacam ben yaaa umudumuı yitirmedim bu ay olacak umudu hala içimde var kalktım incir kürümü bu gün yapmamıştım onu koydum ocağa allah verecekse iğneye ilaca gerek duymadanda verir ben yine elimden geleni yapayım gerisi yüce mevlaya kalmış değil mi ama...

selam canım,bak demiştik sana geçer diye,
ben 6.haftaya girdim ama bulantım,hiçbişeyim yok.O yüzden gün içinde korkularımı paylaştım.:18::18:

sağlık olsun canım,2 yıldır bu kadar büyümemiş ve şimdi büyümüş demek ki yavaş yavaş düzeliyor,belki de bu ilacı kullandıktan sonra daha da iyi olacak ve iğneye gerek kalmayacak belki de,rabbim her şeyin de evladında hayırlısını sağlıkla versin.ebeye de bi git de bize de anlat nasıl bişey olduğunu inş iyi gelir sana

selam canım,bak demiştik sana geçer diye,
ben 6.haftaya girdim ama bulantım,hiçbişeyim yok.O yüzden gün içinde korkularımı paylaştım.:18::18:

Merak etme güzelim bulantının olmaması illaki bebekte bir problem var demek değil. Nice gebeler var hiç bulantısı olmayıp da sapasağlam bebekleri olan, sen de endişeye kapılıp boşuna kendini strese sokma bu bulantılar ve kusmalar yüzünden kendimi hamile gibi hissedemiyorum hasta gibiyim o yüzden keyfini çıkar sen de

canım benim eşimden habersiz cuma gününe randevu aldım,gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum,acaba yine gözükmez mi?kötü bi haber mi alacağım diye?:18::18:

evet yarın allah izin verirse hatta bu gün mü gitsem acaba ama bu gün gidersem masaj yapıp ilişkiye girin derse olmaz daha dün gece ilişkide bulunduk yarın gideyim hem ben hemde kociş hazır oluruz dimi masaj yapıyor sonrada süt kaynatıyorsun içine saman koyuyorsdun onuda bi kovaya koyup klozete oturur gini kovaya oturup buharın bitmesini bekliyordun vee hemen ardından ilişki benim aşılama yapıp artık tüp bebek yapacaz diyen bi arkadaşım böyle gitti masaj yaptırdı sütle maydanozu kaynatıp buharına oturmasını önermiş ebe oturdu o ay tuttu demişki yumurtalıklarında bi damar var o dertleşmiş onu yumuşatacam bebek yağı sürmüş masaj yapmış akşamda süt buharını yap ilişkiye girin demiş banada bugün aynısını söylerse yarına allah kerim ablama yarını ayarla demiştim akşam alırım ablamı iş çıkışı giderim sizede yazarım burdan neler olduğunu neler dediğini yaptığını....

ya burda hamileleri gördükçe benim de hemen çalışmalara başlayasım geliyor ama benim daha 2 ayım var bayramdan sonraya kaldı benim çalışmalar,bi de soğan kürüne başlıycam demiştim ama bi türlü elim varmıyor,eve gidince yaparım umarım

polikirstik over mi var sende canım.. soğan kürüne başlayacam demişsin ya

canım benim eşimden habersiz cuma gününe randevu aldım,gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum,acaba yine gözükmez mi?kötü bi haber mi alacağım diye?:18::18:

içinin rahat etmesi için gidebilirsin. Gözükmez olur mu gözükür 6. haftana girdin artık, o gittiğin doktor sıyırmıştı bence doğrudüzgün bi doktor bul hep ona git, sonuna kadar o takip etsin gebeliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…