- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.661
doktorumla görüşrüme2 düşük çıkmış çatlatma iğnesi vermeyecem dedi başka ilaç söyledi onu al kullan adette görüşrüz dedi üzüldüm yaaaaa 2 yıldır hiç bu kadar yumoşum büyümemişti benim valla.... neyse kısmet allahtan ümidimi kesmiyorum yarın bi ebeye gitcez ablamla karnıma masaj yapacak damarlarıma duymuşsunuzudr ara ebelerini masaj yağı ile masaj yapar sütünbuharına otur ilişkiden önce falan diye işte öyle.... neyse
doktorumla görüşrüme2 düşük çıkmış çatlatma iğnesi vermeyecem dedi başka ilaç söyledi onu al kullan adette görüşrüz dedi üzüldüm yaaaaa 2 yıldır hiç bu kadar yumoşum büyümemişti benim valla.... neyse kısmet allahtan ümidimi kesmiyorum yarın bi ebeye gitcez ablamla karnıma masaj yapacak damarlarıma duymuşsunuzudr ara ebelerini masaj yağı ile masaj yapar sütünbuharına otur ilişkiden önce falan diye işte öyle.... neyse
ya Allah affetsin beni,ben ne düşündüm biliyor musunz kızlarhamileyken ya dedim bu yıl da ramazan daha sıcaklara geliyor,hamileyim neyse ki oruçlarımı kışa tutarım artık diyordum,Allahım belki de bu yüzden istemedi bebişimin kalmasını rahmeti büyük olan allahım sen affet bu aciz kulunu......
ya Allah affetsin beni,ben ne düşündüm biliyor musunz kızlarhamileyken ya dedim bu yıl da ramazan daha sıcaklara geliyor,hamileyim neyse ki oruçlarımı kışa tutarım artık diyordum,Allahım belki de bu yüzden istemedi bebişimin kalmasını rahmeti büyük olan allahım sen affet bu aciz kulunu......
ocakta yemeğim var de kapat telibugün bize bişeyler oldu,misafir kov telefonu kapat kimse başka bişeyle ilgilenmesin istiyoruz
Selam hanımlar nasılsınız? Allahıma şükürler olsun ben bugün iyiyim bulantım az koku gelmedikçe burnuma öğürmem de olmuyor dünden beri havuç yiyiyorumneredeyse 2 yıldır hiç azıma havuç sürmedim dün canım çekti inşallah bundan sonra böyle olur ve 12. haftaya kalmadan tamamen geçer bulantı ve kusmalarım. Hayalimduam sen ne durumdasın 6. haftana girmişsin başladı mı bulantılar :26:
yok anam yok evet hııı vahh yazık demekten helak oldum kapamıyor
selam canım,bak demiştik sana geçer diye,
ben 6.haftaya girdim ama bulantım,hiçbişeyim yok.O yüzden gün içinde korkularımı paylaştım.:18::18:
Merak etme güzelim bulantının olmaması illaki bebekte bir problem var demek değil. Nice gebeler var hiç bulantısı olmayıp da sapasağlam bebekleri olan, sen de endişeye kapılıp boşuna kendini strese sokmabu bulantılar ve kusmalar yüzünden kendimi hamile gibi hissedemiyorum hasta gibiyim o yüzden keyfini çıkar sen de
sağlık olsun canım,2 yıldır bu kadar büyümemiş ve şimdi büyümüş demek ki yavaş yavaş düzeliyor,belki de bu ilacı kullandıktan sonra daha da iyi olacak ve iğneye gerek kalmayacak belki de,rabbim her şeyin de evladında hayırlısını sağlıkla versin.ebeye de bi git de bize de anlat nasıl bişey olduğunu inş iyi gelir sana
ya burda hamileleri gördükçe benim de hemen çalışmalara başlayasım geliyorama benim daha 2 ayım var bayramdan sonraya kaldı benim çalışmalar,bi de soğan kürüne başlıycam demiştim ama bi türlü elim varmıyor,eve gidince yaparım umarım
hala mı konuşuyon kızzz
canım benim eşimden habersiz cuma gününe randevu aldım,gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum,acaba yine gözükmez mi?kötü bi haber mi alacağım diye?:18::18:
ses..ses...ses kontrol,ben burdayım kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?