- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.641
evet benimde tepemde klima çalışıyor şükür hiççıkmıyorum allah sıcakta tutanlara yardım etsin geçen yıl 2 gün tuttum sonrasında kesilmeyen kanama ve tansiyon düşüklüğü kan kaybının sonucu hastahane olaylarından sonra bu sene rabbim nasip etsin... sadece 7 de iş yerinden çıkıp eve gidip yemek hazırlamak zor oluyo oda annem konuşularım falan sağolsunlar destek oluyolar...
aaa aşkolsun gelin kuzum,yanınızda malzemelerinizle lütfen amasaana habersizce gelmeyelim o zaman kuzum.. :18:
ayy evet hemen kapı dışarı ettin geleni,hiç yakıştıramadım sana hayalimduam
ayyy hamileler var ya söylemiyim ben, pazar günü misafirim vardı ordan kalanlar var bende, güzel şeyler
ayy canım ya senin meslek ne? geçen aralık ayına kadar ben de öyleydim sabah 7 de çıkıyordum evden akşam 7 de geliyordum.hele ramazanda nasıl zor oluyordu 7 de eve gel yemek hazırla diyene kadar ezan okunuyor,artık bi gün önceden filan hazırlmaya çalışıyordum yemekleri akşam gelince sadece ısıtmak sofra kurmak kalıyordu geriye.bi de iş yerinde klima vardı ben de nasıl geçtiğini anlamıyordum,bu yıl nasıl olacak bakalım.
kızlar yaaa,şimdi bizim 18 temmuz 2.evlilik yıl dönümümüz,tam adet dönemim bebiş olursa eşime de bana da süper bi hediye olcak...ama nolur nolmaz ben ona hediyesini verdim bile..insanlar alemini seyretmeye gittik,bilenler vardır belki starda yayınlanan bi program eşim çok sever bende 2bilet aldım gittik.c.tesi günü çok sevindi falan neyse amma uzattımyine de 18 temmuz akşamı bn eşimin enn sevdiği yemekleri yapıcam bebiş olursa sürpriz yapcam olmazsa acayip romantik bi film ayarlayıp onu izlemek istiyorum beraber..bebiş yoksa regl olurum zaten yemeği yiyip filmiz izler yatarız yok eğer bebiş olursa yemeği yiyip,hoplamaca,zıplamaca,sevinmeceeeeee
neyse işte bana önerebileceğiniz süpeeeer çok duygusal çok romantik yerli yabancı filmler nelerdir?
biriniz özet geçsin kızlar,konuşmalardan hiçbişi anladım,gidip geliyorum
sen yapıyon canımm,ne durumdasın?miden bulanmıyor diye üzülüyon mu yoksa halaama seni çok iyi anlıyorum,bende hamileliklerimde hiç bir belirti yaşamıyordum ve ben de bi yandan halime şükredip bi yandan korkuyordum normal olmayan bişeyler mi var diye?allah akıl fikir versin bize,inş hiç bi rahatsız edici belirti yaşamadan doğrurursun bebişini canım inşş
izlemişsinizdir yahu yok mu bi önerisi olan
ben romantik film önermenizi istiyorum
deryaaaaa akşama ne yemek var diye soruyo
bi de ramazanda nası oruç tutcaz netcez diye konuşuyoz bacım sen tutabilcen mi malum hamişsin
canım hamileliğim Allah'ın izniyle olumlu ilerlerse bu sene oruçlarım kalacak.Çünkü beslenme bu dönemde iyi olması gerektiği için ve o kadar saat 2 canlı aç kalmak zor olacağı için oruçları tutamayacağım.
kızlar yaaa,şimdi bizim 18 temmuz 2.evlilik yıl dönümümüz,tam adet dönemim bebiş olursa eşime de bana da süper bi hediye olcak...ama nolur nolmaz ben ona hediyesini verdim bile..insanlar alemini seyretmeye gittik,bilenler vardır belki starda yayınlanan bi program eşim çok sever bende 2bilet aldım gittik.c.tesi günü çok sevindi falan neyse amma uzattımyine de 18 temmuz akşamı bn eşimin enn sevdiği yemekleri yapıcam bebiş olursa sürpriz yapcam olmazsa acayip romantik bi film ayarlayıp onu izlemek istiyorum beraber..bebiş yoksa regl olurum zaten yemeği yiyip filmiz izler yatarız yok eğer bebiş olursa yemeği yiyip,hoplamaca,zıplamaca,sevinmeceeeeee
neyse işte bana önerebileceğiniz süpeeeer çok duygusal çok romantik yerli yabancı filmler nelerdir?
bak merak ettim şimdi,hamişler siz okumayın sdtivenin bundan sonra yazacaklarını
doktorumla görüşrüme2 düşük çıkmış çatlatma iğnesi vermeyecem dedi başka ilaç söyledi onu al kullan adette görüşrüz dedi üzüldüm yaaaaa 2 yıldır hiç bu kadar yumoşum büyümemişti benim valla.... neyse kısmet allahtan ümidimi kesmiyorum yarın bi ebeye gitcez ablamla karnıma masaj yapacak damarlarıma duymuşsunuzudr ara ebelerini masaj yağı ile masaj yapar sütünbuharına otur ilişkiden önce falan diye işte öyle.... neyse
canım hamileliğim Allah'ın izniyle olumlu ilerlerse bu sene oruçlarım kalacak.Çünkü beslenme bu dönemde iyi olması gerektiği için ve o kadar saat 2 canlı aç kalmak zor olacağı için oruçları tutamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?