Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayy canım ya senin meslek ne? geçen aralık ayına kadar ben de öyleydim sabah 7 de çıkıyordum evden akşam 7 de geliyordum.hele ramazanda nasıl zor oluyordu 7 de eve gel yemek hazırla diyene kadar ezan okunuyor,artık bi gün önceden filan hazırlmaya çalışıyordum yemekleri akşam gelince sadece ısıtmak sofra kurmak kalıyordu geriye.bi de iş yerinde klima vardı ben de nasıl geçtiğini anlamıyordum,bu yıl nasıl olacak bakalım.

kızlar yaaa,şimdi bizim 18 temmuz 2.evlilik yıl dönümümüz,tam adet dönemim bebiş olursa eşime de bana da süper bi hediye olcak...ama nolur nolmaz ben ona hediyesini verdim bile..insanlar alemini seyretmeye gittik,bilenler vardır belki starda yayınlanan bi program eşim çok sever bende 2bilet aldım gittik.c.tesi günü çok sevindi falan neyse amma uzattım yine de 18 temmuz akşamı bn eşimin enn sevdiği yemekleri yapıcam bebiş olursa sürpriz yapcam olmazsa acayip romantik bi film ayarlayıp onu izlemek istiyorum beraber..bebiş yoksa regl olurum zaten yemeği yiyip filmiz izler yatarız yok eğer bebiş olursa yemeği yiyip,hoplamaca,zıplamaca,sevinmeceeeeee

neyse işte bana önerebileceğiniz süpeeeer çok duygusal çok romantik yerli yabancı filmler nelerdir?

canum ön muhasebe benim iş masa başı yani koca iş yeri 2 klima açık serin oluyo yoksa adanada ne mümkün bende işten çıkıp eve gittiğimde azen okunmuş oluyordu ama bu yıl öyle olmaz artık saat 8:30 güneş batıyor nerdeyse

sen yapıyon canımm,ne durumdasın?miden bulanmıyor diye üzülüyon mu yoksa hala ama seni çok iyi anlıyorum,bende hamileliklerimde hiç bir belirti yaşamıyordum ve ben de bi yandan halime şükredip bi yandan korkuyordum normal olmayan bişeyler mi var diye?allah akıl fikir versin bize,inş hiç bi rahatsız edici belirti yaşamadan doğrurursun bebişini canım inşş

valla şu an hiç bişey gelmiyor aklıma,neyse daha vakit var nasılsa o zamana kadar düşünelim bi güzel bişeyler buluruz size

napayım cnım,iş güç derken hamilelik adına henüz bir değişiklik yk.bulantım yok,çok şükür ağrım da yok.ama olması gerekiyormuş gibi hissediyorum,terslik var gibi?Allah korusun.

Selam hanımlar nasılsınız? Allahıma şükürler olsun ben bugün iyiyim bulantım az koku gelmedikçe burnuma öğürmem de olmuyor dünden beri havuç yiyiyorum neredeyse 2 yıldır hiç azıma havuç sürmedim dün canım çekti inşallah bundan sonra böyle olur ve 12. haftaya kalmadan tamamen geçer bulantı ve kusmalarım. Hayalimduam sen ne durumdasın 6. haftana girmişsin başladı mı bulantılar :26:

ben romantik film önermenizi istiyorum
deryaaaaa akşama ne yemek var diye soruyo
bi de ramazanda nası oruç tutcaz netcez diye konuşuyoz bacım sen tutabilcen mi malum hamişsin

canım hamileliğim Allah'ın izniyle olumlu ilerlerse bu sene oruçlarım kalacak.Çünkü beslenme bu dönemde iyi olması gerektiği için ve o kadar saat 2 canlı aç kalmak zor olacağı için oruçları tutamayacağım.

haklısın canım,benim olursa bu ay ben de tutamam heralde kışa falan denk gelseydi gene tutulurdu da hele yaz hiç olmaz..olsun kaza yaprsın,yeterki bebişin sağlıkla büyüsün,sen de iyi ol

doktorumla görüşrüm e2 düşük çıkmış çatlatma iğnesi vermeyecem dedi başka ilaç söyledi onu al kullan adette görüşrüz dedi üzüldüm yaaaaa 2 yıldır hiç bu kadar yumoşum büyümemişti benim valla.... neyse kısmet allahtan ümidimi kesmiyorum yarın bi ebeye gitcez ablamla karnıma masaj yapacak damarlarıma duymuşsunuzudr ara ebelerini masaj yağı ile masaj yapar sütünbuharına otur ilişkiden önce falan diye işte öyle.... neyse

hımm ben aşk ve gururu pek severim, pride and prejudice...

bak merak ettim şimdi,hamişler siz okumayın sdtivenin bundan sonra yazacaklarını

söylemiyim yaaa

aa merak ettim neden şimdi anlamadım ben tam ne olduğunu, ama acil bir toplantıya gitmem gerekiyor. yine geleceğim, öptüm

ya Allah affetsin beni,ben ne düşündüm biliyor musunz kızlar hamileyken ya dedim bu yıl da ramazan daha sıcaklara geliyor,hamileyim neyse ki oruçlarımı kışa tutarım artık diyordum,Allahım belki de bu yüzden istemedi bebişimin kalmasını rahmeti büyük olan allahım sen affet bu aciz kulunu......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…