- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.681
aynen halen ben kapatınca muhabbet biter sizin bak herkes dağılmış
içinin rahat etmesi için gidebilirsin. Gözükmez olur mu gözükür 6. haftana girdin artık, o gittiğin doktor sıyırmıştı bence doğrudüzgün bi doktor bul hep ona git, sonuna kadar o takip etsin gebeliğini.
canım benim eşimden habersiz cuma gününe randevu aldım,gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum,acaba yine gözükmez mi?kötü bi haber mi alacağım diye?:18::18:
valla ben 4 kez düşük yaşadım,sonuncu hariç hiç birinde değil 2000 ler 1500 bile görmeden kaybettim,ama ultrasonda görünüyordu kese,alttandahiç bakmıyorlardı.ama benim gittiğim buranın en iyi hastanelerinden biri, cihazlar filan çok iyi yani ondan da olabilir.gün aşırı doktor kan istiyordu en fazla 1100 lereçıkıp ondan sonra değer de bebkle birlikte düşmeye başlıyordu.sonuncu da doktorum baktı keseyi göremedi bişey yok dedi,kan tahlili de negatif çıktı.aradan iki gün geçti evde test yaptım pozitif çıktı.ondan sonra tekrar gittim doktora 600-700 civarı bişeydi değerim yanılmıyorsam,5000lerde olmazsa kese gözükmeyebilir dedi,ama bunda farklı bir hastane ve farklı bir doktordu.sonrasında da kalp atışlarını gördüğümüz için hiç kan tahlili istemedi,yani kaç oldu da kese göründü hiç bilemedim.diyeceğim o ki doktorların cihazlarından kaynaklanabiliyor genelde.eğer iyi bi doktor bulduysan sen eşinle birlikte belirlediğiniz tarihte git bence,değere de takılma.hem keseyle birlikte kalp atışını görürseniz o zamanki sevincinizde daha güzel olur,hem de biraz daha kafanda netleşmiş olur
polikirstik over mi var sende canım.. soğan kürüne başlayacam demişsin ya
bacım netten baktım herkes çok güzel yorumlar yapmış filme daha önce izlememiştik sağol canım bu filmi ayarlıyım
bu e2 hormonum hep bana kötü oyunlar oynuyor ne yapacam ben yaaa umudumuı yitirmedim bu ay olacak umudu hala içimde var kalktım incir kürümü bu gün yapmamıştım onu koydum ocağa allah verecekse iğneye ilaca gerek duymadanda verir ben yine elimden geleni yapayım gerisi yüce mevlaya kalmış değil mi ama...
ben geldim kızlar, bitti toplantımız...
ben kaç kere izledim yaa, izlemelere doyamıyorum...bi de ben pek severim öyle 17. 18. yy ingiltere, balolar vs... masal gibi film yaaaa... izleyince fikirlerini yazarsın tatlım
evet canım, sen elinden geleni yap. ama yumurta o kadar büyüdükten sonra östrojenin önemi ne oluyor anlamadım, yani neyi etkiliyor. iğneyle çatlatsaydı ne olurdu ki?
canım e2 hormanum yumoş çatlayacak kadar yüksek değilmiş iğneyle çatlasa bile işe yaramaz dedi bende netten bakındım azcık e2 değerinin pek bi öenmi yok var ama dr 140 a ulaşsaydı olurduda düşük dedi bende kaç diye sormadım ama 140 ulaşmamış dedi ama neyse ben incirimi içmeye devam edecem yarında ebe ye giderim bide bakarsın olur
kızlar ben çıkıyorum,size hayırlı akşamlar.
ben geldim kızlar, bitti toplantımız...
ben kaç kere izledim yaa, izlemelere doyamıyorum...bi de ben pek severim öyle 17. 18. yy ingiltere, balolar vs... masal gibi film yaaaa... izleyince fikirlerini yazarsın tatlım
evet canım, sen elinden geleni yap. ama yumurta o kadar büyüdükten sonra östrojenin önemi ne oluyor anlamadım, yani neyi etkiliyor. iğneyle çatlatsaydı ne olurdu ki?
bacım size doktor yasak koymamışhadi bakalım ne düşünüyorsun bu konuda,çalışmalara devam mı
ay kızlar tam dedım tamam herkes burda muhabbetın dibine vurcaz ama yok kafam şişti telde yemekde yapmam lazım öpüyorum sizlerii kib
sdtive cnm doktor yasak verirsede üzülme psikolojın duzelır emın olben 2 ay ara verdım ya ohh dunya varmış dedim takip yok o yok bu yok dunya varmış dedim şimdi bomba gibi döndum onun için üzülme sende
hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?