Sabredenler Kulübü 2012 :)

aaaa ben görmedimmm

umudumuz aralık ayında akşam ekledim canım.
akşam eklemiştim.kızlar kimyasdal yada dış gebelik falan yaşıyor olmayayaım

umudumuz aralık ayında akşam ekledim canım.
akşam eklemiştim.kızlar kimyasdal yada dış gebelik falan yaşıyor olmayayaım
adetin kaç gün gecikti. kimyasalı ancak kanda anlayabilirsin canım böyle anlaşılmaz

kızlar günaydınnnn
adete sekiz gün var daha.
Fakat iki gündür yumurtalıklarımda hareketlilik seziyorum.Hani göbeğimin altındaki hareketi hissedebiliyorum.Neden acaba ya?Böyle bişeyler yuvarlanıyormuş gibi.Hareketlilik saniyeler sonra duruyor.günde bikaç defa oluyor.Az önce de oldu mesela.Beni rahatsız etmiyr,sadece hissediyorum.Hamiş veya bilgisi olan bayanlar;Neden sizce?

ovulasyonun ne zamandı

OVULASYon 21 aralıktı canım.

Merhabalar Herkeze...

Canım benimde senin gibi 5 Ocakta beklemiorum kısmetse adetimi:))) Ama şöyle bi durum var sabah metroya koşarken sanki karnımdan bişiler düşcek gibi hissettim..Ayrıca Geçen Cumadan beri göğüslerim dokununca felaket acıyo,bide adet olcak gibi alttan batmalar oluyo bazen.Bunların hamilelik belirtisi olması çok çok erken bi ihtimal biliyorum..Benimde 20 ve 21 Aralıkta ovulasyon testim çift çizgiydi..Evdede 6 tane gebelik testi var en geç C.tesi kesin bi tane yaparım heralde o testlerden negatif çıkcağını bile bile :)))

evet geçen aylarda olmamıştı bu kıpırdanma hissi diye hatırlıyorum .Ama benim göğsümde farklılık yok maalesef.Keşke olsa farklılık ama yine hayal kırıklığını yaşamak çok üzecek beni.

Benim 6. Ayım bu..Doktora gitmiştim geçen ay isterse adetinin ikinci günü hormon tahlili yaptır dedi eşimdende sperm testi istedi ama daha erken bekle biraz daha demişti.Bende içimden bu ayda olmazsa yaptırırım dedim...Şimdi adet olursam o tahlilleri yaptırcaz..10 Ocakda doğum günüm :)) İnşallah bu ay çok istiyorum...

off b u akşam smear testimin sonucu çıkacak ve doktoruma göstericektim.şimdi hastaneye gitmek istemiyorum.netleşmmesini istemiyorum olayın.böyle iyiydik.eşimmi çağırdı test al gelde tekrarlayalım dedim.kızlar yine yapıçam test ve fos çıkıcak sıkı durun

canm inşallah hamişsindir.ben de çok istiyorum ama diğer aylarki gibiyim,hiçbi farklılığım yok o kasıklarımdaki hareketlilik dışında..yine ümidim yok.Daha önce hamişliği hafiften hissedermiş gibi olurdum sonra da adet olacağım hissi ile birlikte adet olurdum.Yine bu ay öyle olacak sanırım.Bu ay çok hayalim vardı.Bnim de doğum günüm ocak sonu.

canım bu belirtiye çok takılma bence. çünkü yumurtalıkların hareketini biz hissedemeyiz kasılma türü bişeyse ciddiye al derim

Doktor bide demiştiki bana umutsuzluğa kapılma...Neyi hissedersen onu yaşarsın..Aslınad biz çok abartıyoruz galiba..İnsanlar seneler sonra kendiliğinden çocuk sahibi oluyo.Biz 6 Ayda umutsuzluğa kapılıoruz...Olucak illaki olucak ama en hayırlı zamanda olucak onun için bekliyor bebişler :))
Haktan hayırlısı diyip beklememiz gerekio ama nerde bende o sabır :))

canım bu belirtiye çok takılma bence. çünkü yumurtalıkların hareketini biz hissedemeyiz kasılma türü bişeyse ciddiye al derim
bende gastrit var,belki de bağırsak fln hareketidir cnm;ben iki ay önce gitmiştim doktora o zmndan sonra bir terslik olmadıysa yumurtalıklarda problem yok demişti dktr.

aynen canım;dayanamıyoruz;gönlümüz,kalbimiz çok isteyince bu hep aklımızda kalıyor.Sürekli o durumu düşünür oldum.Allah inşallah tez zamanda o ggüzel mucizeyi bize de nasip eder inş.Ama beklemek ÇOK ZOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…