Sabredenler Kulübü 2012 :)

aa bende 29 haziran 2010 18. ayımızamı girdik toplasan 3 ay korunmadım ama tık yok(

hadi bakalım hayırlı olur inşallah.....
bende sağ elimle girdim yeni topiğe.........
veeeeeee......minikgelin benim adımıda yaz yanına....

kızlar hepinize iyi geçeler......
güzel rüyalar dilerim.......
ben yatmaya gider.......
malum sabah iş var......
Allah gönlünüze gönlüme göre versin...

ayın 24ünde yumurtladıysan kanda nasıl çıksın be güzelim..
yumurtlamadan 14 gün sonra zaten idrarda çıkıyo...
ovucan mı yaptın sen ?

oflu bacım sen bu işlerden pek bi anlıyorsun benim aralık 14de ovulasyonum pozitif çıktı23 aralıkta adetim başladı böyle bişe normalmi sence

aa bende 29 haziran 2010 18. ayımızamı girdik toplasan 3 ay korunmadım ama tık yok(

Ben evlenmeden önce başlamıştım kontrol hapına sonra bir süre de eşim korundu 5. ayımız korunmadan ilişkiye girdiğimiz zaman ben bu kadar zor olucağını düşünmemiştim korunmayı bırakır bırakmaz olur diyordum ama nerdeeee bekle beklee tıkk yokkk

merhaba arkadaşlar bende hemen hemen sıznle aynı tarıhlerde evlenmişim temmuz 15 2010 o zamandan bu yana nerdeyse hıç korunmamıza rağmen halen bişey yok psikolojim çok bozuldu ne yapacağımı bilmiyorumm siz bu durum karşısında nasılsınız

ah canım bende 2 ay falan hap kullandım ama nasıl pişmanım bi bilsen bazıları diyorki haplarla korunuldugu zaman hamileliği geçiktiriyor acaba onun içinmi geçikti hamileliğimiz hapı bıraktım zaten ilk 6 ay eşimle ayrı yerlerde yaşamak zorunda kalık eim git gel yapıyordu yanıma ozamanlarda ayrı yerlerde yaşıyorduk diye ben kendi çabalarımla korunmaya çalışıyordum dogal yollarla ama son 1 yıldır tam gaz çalışıyoruz ama ( benden sonra evlenenler bile neredeyse doguracak çok istiyorum coooooook

Benimde bir arkadaşım var kız temmuzda evlendi evlendiği ay hamile kaldı şimdi 6 aylık evli ne çabuk hamile kaldı balayında hamile kaldı sanırsam bilemiyorum şubatda tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum daha önce gittiğimde bir sorun görülmemişti ama şimdi daha başka tahliller falan yaptırmayı düşünüyorum daha detaylı olarak

selamlar herkese.sizlere bisorun olucaktı.benm bu ayın 15de adetim bitti korunmayı bıraktım.ayın 19 da da yumutrlama dönemimdi.adetime 11 12 gun var ama ilkkez bugun kahverengi kanamam oldu acaba hamileyimde o yüzdenmi oldu yoksa korunmuyorum diemi yardımcı olursanız sevinirim.bu arada test yaptırmadım erkendir cıkmaz die yeni konu acmıştım ama burayay yolamak istedim kızlar sakıncası yoktur inş.

merhaba arkadaşlar yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsun isteyen herkese uğur getirsin inşallah.buralarda o kadar çok dolandımki hamilelik belirtilerinde yani şimdi hamileyim çok şükür ama hala illa buraya uğruyorum.burası kesinlikle çok iyi geliyor.ben 16 ayın sonunda kavuştum bebeğime hiç umutsuz olmayın hele daha 5-6 aydır deneyenler hele bi sakin olun.eminim bu durumu psikolojik olarak biz erteliyoruz hamile kalmayı yani.tabii nasip olduğu bir zaman da var ve onu bilemiyoruz.inşallah allahım tüm isteyenlerin yüzünü tez zamanda güldürür.biz şimdi kızımın tekmelerinin keyfini çıkarıyoruz darısı herkesin başına inşallah

selamlar herkese.sizlere bisorun olucaktı.benm bu ayın 15de adetim bitti korunmayı bıraktım.ayın 19 da da yumutrlama dönemimdi.adetime 11 12 gun var ama ilkkez bugun kahverengi kanamam oldu acaba hamileyimde o yüzdenmi oldu yoksa korunmuyorum diemi yardımcı olursanız sevinirim.bu arada test yaptırmadım erkendir cıkmaz die

merhaba sağlıkla kucağına alırsın inş. bebeğini inş. bende en kısa zamanda hamile kalırım

oflu bacım sen bu işlerden pek bi anlıyorsun benim aralık 14de ovulasyonum pozitif çıktı23 aralıkta adetim başladı böyle bişe normalmi sence

14 aralıkta pozitif çıktı diyosun....
14 gün sonra başlaması gerekmez miydi adetin...
en az 14 gün sonra başlamasını istiyo doktorlar :26:

selam hoşgeldin canım...
şimdi gördüm sorunu....
kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir...
dilerim hamilesindir canım... :)
yerleşme kanamasını araştır bi istersen:)

valla canım bende aynı durumdayım çok umutsuz hissediyorum kendimi bu ay(

14 aralıkta pozitif çıktı diyosun....
14 gün sonra başlaması gerekmez miydi adetin...
en az 14 gün sonra başlamasını istiyo doktorlar :26:

evet canım bende öyle biliyorum ona şaşırdım ayın 23ünde 2-3 damla geldi ertesigünde o civarda bugün biraz arttı ama yine normale göre az sabah test yaptım negatif çıktı ama normalde batım 29u olması lazım yani 2gün sonra (

ay maşallah negüzel darısı başımıza olmurmu acaba hamilelik belirtisi gezip durdum demişsin peki bebek beklediğin andamı geldi yoksa hani derlerya ümidi kestim test bile yapmadım bi baktım hamile kalmışım belirtim bile olmadı öyle olanlardanmısın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…