Sabredenler Kulübü 2012 :)

inşallahhhh ......cnm.

kızlar bu ay bende ff de ateş tablosu yapmak istiyorum beceremiyorum nasıl yapıcaam bilen varmı

sana kötü örnek olmak istemeyiz tatlım ama burada gördüğün herkes manyak azıcık ben görürsün bu ay sonunda nasıl hamilelik belirtileri yazıyoruz buraya

evet canım mesela bu arkadaş hunililerden biridir sol ayağının baş parmağı acısa kenidini hamile sananlardan:))))aynı ben gibi delüüüüüüüüüü:))

Ay kızlar kusura bakmayın esimin iphonundan yazıyorum orda da otomotik çıkıyor ya "senin,minikgelin ve famusayin hamile oldugunu dusunuyodum" yazmak istemiştim başka bisey çıkmış:))

kurban olurum sana yaaaa:)))canım benim Allah dediğini dua kabul etsin inşallah:))

famusay ablacığım topik öksüz yetim kaldı.......
hemen bizi terk ettiler...
sende gitme....

kızlar aralık bitene kadar burayı terketmeyin yaaaa olmaz ki ama burada durumu sonuçlanmamış arkadaşlar var,ablayı dinlemezseniz kızarım haaaa dönün bakayım buraya,31 aralıka kadar burdayız

evet test için çok erken canım hemen yaptırma ama yerleşme kanamsı için erken değil eğer yumurtlama günlerinde ilişkin olduysa yerleşme kanaması olabilir.yok canııııım korunmamakla ne ilgisi var balım hiç birmiz korunmuyoruz bak ama öyle kanamamız yok merak etme kendini de yorma inş.bebektir.

eşimi ikna etmiştim birkaç ay daha olmazsa aşılama yaptırmaya ama az önce vazgeçtiğini söyledi öyle üzgünüm ki

cnm ilk korunmayı bıraktığım 4 ay bende de oldu ama ilk ay doktorumu aradım o ya yerleşme yada hormona bağlı kanamadır dedi batını bekleyelim dedi ve gercektende hormona bağlı kanama cıktı suan 7 ci ayımdayım ama son 3 aydır gelmiyor umarım cnm senınkı yerleşme kanamasıdır cnm

yaw noolmuş bi gün boş bıraktık hemen yer değiştirmişsin başka topik açmışsınız
bide bu yetmezmiş gibi 22 sayfa da muhabbet yapmışsınız.
Misafirlikteydim valla geçmişi okumadım geç geldim zaten..
ancak sabah okurum geçmiş..
minikgeliinn topiğin hayırlı ollsun anemmmm.
bol bebişli günler olsun heheh:)))

Son düzenleme:
Uykum kacti topiginizi bastan sona hic usanmadan zevkle okudum

Sonra baktim kuslar otuyor sabah namazi girdi kibleye donerek seccadede hepimiz icin dua ettim

Yeni topik hayirli olsun sabredenler kelimesi ilgimi cekti ve hosuma gitti Insaallah bebislerimizi kucagimiza alana kadar hatta onlari yetistirene kadarda sabredenlerden oluruz

Herkeze hayirli gebelikler hayirli dogumlar ve hayirli evlatlar nasip olur Insaallah Amiiiiiiiiinnnn

ayşeeee canımmmmmmmmmmmmm ben akşam kiviyi bir güzel yedim hatta 2 tane yedim :) yattım sonra sabah kalktım ateşimi ölçtüm ama ateşim aynı düşme yok bebeğim anammmmmmmmm kız yoksaaa benn ???????? ayyyy nolur gör msjımıııı lütfennnnnn
işte ateşimm
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

sende katıl aramıza canım çok eğleniyoruz biz :))

günaydın herkese...hayırlı olsun..bizim burda eşik değiştren hamile kalır der nineler insallah..

Kızlar günaydın

batım 26 aralıktı. ve ben hala adet olmadım. beyaz akıntım var. göğüslerim çok şişti. sağ kasığımda sürekli batmalar oluyor. kasılıyorum yani. adet olucakmışım gibi ağrı giriyorum gidiyorum bakıyorum hiç bişi yok. 22 aralıkta kanda gebelik testi yapıldı devlet hastanesinde. 3 e göre yapıyorlar ve benim 0.8 çıkmıştı. dünde ben idrarda evde kendim yaptım. oda negatif çıktı. bu yaşıma kadar hiç gecikmem olmadı. hep 28 günde bir oluyorum adetimi. sizce noluyorrrr

günaydın herkese...hayırlı olsun..bizim burda eşik değiştren hamile kalır der nineler insallah..
inşaallahhh canım
canım benimde 26 aralık bat. ayın 23ünde test yaptırdım kanda negatif. ama hala ateşim düşmedi. bekle bakalım ben cuma günü tekrar yaptırcam

günaydın kızlar topic hayırlı olsun hepimize.inşallh bol bol hamişlerimiz olur.
çok kafam allak bullak kızlar.ben hayatımda çift çizgiye bukadar hiç yaklaşmamıştım.
hayırlısı olsun:18:akşam paylaşmıştım resmini testin.umarım herşey yolundadır.
çok yıpratıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…