- 18 Ağustos 2011
- 1.316
- 419
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
-
İstemem mii çok istiyom hemideeTamam bacım
sen hamilesin bacımmm bize artıkkkkk püf noktaları anlatcaksın inş:)
inş cnm inşş hepimiz hamiş kalalımmmm buranın yeri ayrı bende.. kimseye anlatamadıklarımı sevncimi üzüntümü herşeyimi anlatıyorum insana garip bi huzur veriyor burasıı:)herkesin derdi aynı herkes anlıyor birbirini..
inşşşşş rabbim herkese nur topu gibi bebişler nasip eder:)
sana kötü örnek olmak istemeyiz tatlım ama burada gördüğün herkes manyak azıcık ben görürsün bu ay sonunda nasıl hamilelik belirtileri yazıyoruz buraya
Ay kızlar kusura bakmayın esimin iphonundan yazıyorum orda da otomotik çıkıyor ya "senin,minikgelin ve famusayin hamile oldugunu dusunuyodum" yazmak istemiştim başka bisey çıkmış:))
famusay ablacığım topik öksüz yetim kaldı.......
hemen bizi terk ettiler...
sende gitme....
selamlar herkese.sizlere bisorun olucaktı.benm bu ayın 15de adetim bitti korunmayı bıraktım.ayın 19 da da yumutrlama dönemimdi.adetime 11 12 gun var ama ilkkez bugun kahverengi kanamam oldu acaba hamileyimde o yüzdenmi oldu yoksa korunmuyorum diemi yardımcı olursanız sevinirim.bu arada test yaptırmadım erkendir cıkmaz die
famusaycım şekerim nabeeer
selamlar herkese.sizlere bisorun olucaktı.benm bu ayın 15de adetim bitti korunmayı bıraktım.ayın 19 da da yumutrlama dönemimdi.adetime 11 12 gun var ama ilkkez bugun kahverengi kanamam oldu acaba hamileyimde o yüzdenmi oldu yoksa korunmuyorum diemi yardımcı olursanız sevinirim.bu arada test yaptırmadım erkendir cıkmaz die
sende katıl aramıza canım çok eğleniyoruz biz :))Uykum kacti topiginizi bastan sona hic usanmadan zevkle okudum
Sonra baktim kuslar otuyor sabah namazi girdi kibleye donerek seccadede hepimiz icin dua ettim
Yeni topik hayirli olsun sabredenler kelimesi ilgimi cekti ve hosuma gitti Insaallah bebislerimizi kucagimiza alana kadar hatta onlari yetistirene kadarda sabredenlerden oluruz
Herkeze hayirli gebelikler hayirli dogumlar ve hayirli evlatlar nasip olur Insaallah Amiiiiiiiiinnnn
inşaallahhh canımgünaydın herkese...hayırlı olsun..bizim burda eşik değiştren hamile kalır der ninelerinsallah..
canım benimde 26 aralık bat. ayın 23ünde test yaptırdım kanda negatif. ama hala ateşim düşmedi. bekle bakalım ben cuma günü tekrar yaptırcamKızlar günaydın
batım 26 aralıktı. ve ben hala adet olmadım. beyaz akıntım var. göğüslerim çok şişti. sağ kasığımda sürekli batmalar oluyor. kasılıyorum yani. adet olucakmışım gibi ağrı giriyorum gidiyorum bakıyorum hiç bişi yok. 22 aralıkta kanda gebelik testi yapıldı devlet hastanesinde. 3 e göre yapıyorlar ve benim 0.8 çıkmıştı. dünde ben idrarda evde kendim yaptım. oda negatif çıktı. bu yaşıma kadar hiç gecikmem olmadı. hep 28 günde bir oluyorum adetimi. sizce noluyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?