Sabredenler Kulübü 2012 :)

haklısınızz o zaman bu minik keidyle şimdilik veda edeyimm hepinizi çookk öpüyorummm kendinize çook iyi bakınnn

Döndüğümde bebişli olsun her yer ona göre

inş sende bebişinle gelir bizi burda sevindirirsin canım......
Allah'a emanet ol kafanı dağıtmaya,gezip tozmaya bak canım inş sen gelene kadar topicteki hamiş sayısıda 2ye katlanır çok öptüm canım kib

haklısınızz o zaman bu minik keidyle şimdilik veda edeyimm hepinizi çookk öpüyorummm kendinize çook iyi bakınnn

Döndüğümde bebişli olsun her yer ona göre

aaa cok beğendim kendıne cok iyi bak tatlım kafanı dağıt kendini topla bide bakmışın bebiş haberi vermişsin bize Allah emanet ol arada gir habersiz bırakma bizi hoşçakal

Rabbi'min sınavı bu canım,inşallah hepimiz başarıyla geçeriz sınavımızdan.RAbbi'min şefkati çok büyük.bizi affeder inşallah.

tatlım çok ince düşünüyorum anlıyosun sen beni çocuk sahibi olamamak çok kötü.acaba böyle dedim de mi olmadı rabbimi mi gücendirdim diye düşünemeden edemiyorum.rabbim ne evlatsızlıkla ne de onların acısıyla sınasın bizi

annem olayı aştı artık hamıle var demıyor aaaa kızım kucağın dolu diyor

bekliyorum yarın ona göre,bak içinden beni geçirme ama hani kendini geçirince başkası çıkıyor ya sonra beni düşünürsünde yine başkasından alırsın haberi ne bileyim yani işte anla

ay sorma hemde ne cahılce arkadaşım aradı en yakın arkadaşım hamıleyım dıye ay içimden ne kızmıştım erkenden yaptı daha beraber tatıle gitcektik die ya ben ne asimişim aklıma geldı şimdi gezmesekte olur kuzum bebişimiz olsun yeter

bekliyorum yarın ona göre,bak içinden beni geçirme ama hani kendini geçirince başkası çıkıyor ya sonra beni düşünürsünde yine başkasından alırsın haberi ne bileyim yani işte anla

offf kuzum bilinçaltına yerleştirdin şimdi ister istemez sen gecıcen aklımdan bari burdan biri hamiş olsun

yeterince gezdiniz artık olsun ama

ayy tam pilav yapıyodum kocişim geldi yemeğe gidelim hadi dedi çok sevindirik oldumben kaçtım şimcilik kızlar sonra görüşürüz yine hepiciğinizi öpüyorum allaha emanet olun

hadi oda kabulum,yabancı değil hiçdeğilse burdan biri olsunn

tmm baktırım bakem bak hiç aklımda yoktu nerden çıktı smdi yarın gece yazarım c.tesi yokum yaaa biri yemek falan mı dedi off ben daha yemek yapmadım adaş sende varsa fazla gönder bari hiç yapasım yokda

gezdik annem gezdik yeter dedik olsun artık dedik Allah bu sefer dedikı armut piş ağzıma düş yok dedi bekliyoruz kısmet demekten başka bişey yok

diyecek söz kalmadığında ağzımızdan çıkan tek kelime ' hayırlısı'
artık olan olmuş hayırlısı olsun dicez,ben artık hep öyle diyorum hayırlısı olsun dicek başka laf yok çünkü........

tmm baktırım bakem bak hiç aklımda yoktu nerden çıktı smdi yarın gece yazarım c.tesi yokum yaaa biri yemek falan mı dedi off ben daha yemek yapmadım adaş sende varsa fazla gönder bari hiç yapasım yokda

ok bekliyorum canım,yok benim yemeğimde aklımda kolay bişey var onu yapcam aslında onu yapasımda yokta işte milföy böreği yapcem gönderem sanada he he

aynen öyle tatlım nys lafı cevırme fazla yemek varmı konuyu değiştirme hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…