- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.061
haklısınızzo zaman bu minik keidyle şimdilik veda edeyimm hepinizi çookk öpüyorummm kendinize çook iyi bakınnn
Döndüğümde bebişli olsun her yer ona göre
haklısınızzo zaman bu minik keidyle şimdilik veda edeyimm hepinizi çookk öpüyorummm kendinize çook iyi bakınnn
Döndüğümde bebişli olsun her yer ona göre
ben çıkıyorum kızlar,hayırlı akşamlar.
tatlım çok ince düşünüyorum anlıyosun sen beni çocuk sahibi olamamak çok kötü.acaba böyle dedim de mi olmadı rabbimi mi gücendirdim diye düşünemeden edemiyorum.rabbim ne evlatsızlıkla ne de onların acısıyla sınasın bizi
haaşaa canım,gücendirme gibi bişey söz konusu olmaz.Tabiki bi gün orucu denemeyi düşünüyorum.Allah'în izniyle tutabilirsem devam ederim.Ama şöyle bir kaide de var,hamileliğin ilk 3 ayı ve son 3 ayı oruç tutmak çocuk açısından besin ihtyacını vb ihtiyaçlarını karşılaması için tutulmayabilinir.Çünkü gün içerisinde folik asit,ceviz,badem,vb gıdalar,süt,yoğurt,ayran tüketilmesi gerekiyor.çocuğun beyin,kalp gelişimi diğer tüm önemli organları ilk 3 ayda oluştuğu için ve diğer aylarda da önemli aşamalar olduğu çoğu doktor tavsiye etmiyor.Sonuçta bizim ibadetimiz,ama hamilelik orucu tutmamak için bir özürdür.Sonradan kaza edilir.Ayrıca yaz dönemi olduğu için gerekli su ihtiyacının karşılanması gerekir diye düşünüyorum,tabi bu benim görüşürüm.Rabbi'm yavrumu korusun.Haşaa Yavrum oldu oruçtan kurtuldum da asla ve asla demem.
kız senin kahve falında hamiş çıkıyordu yaaaaa,yarın bbi bak bakem varmı bişey annen bakıyordu demiiii
annem olayı aştı artık hamıle var demıyor aaaa kızım kucağın dolu diyor
evlat hasreti çekmek nasıl bişeydir bilmiyoduk o zaman tatlım cahilce konuşuyoduk işte rabbim affetsin bizi.biz pişman olduk ama artık ya dimi rabbim biran önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere.ben çocuğumla yaşamak istiyorum artık hayatımı sen de çocuğunla gezersin dimi yani
bekliyorum yarın ona göre,bak içinden beni geçirme ama hani kendini geçirince başkası çıkıyor ya sonra beni düşünürsünde yine başkasından alırsın haberi ne bileyim yani işte anla
ay sorma hemde ne cahılce arkadaşım aradı en yakın arkadaşım hamıleyım dıye ay içimden ne kızmıştım erkenden yaptı daha beraber tatıle gitcektik die ya ben ne asimişim aklıma geldı şimdi gezmesekte olur kuzum bebişimiz olsun yeter
ayy tam pilav yapıyodum kocişim geldi yemeğe gidelim hadi dedi çok sevindirik oldumben kaçtım şimcilik kızlar sonra görüşürüz yine hepiciğinizi öpüyorum allaha emanet olun
offf kuzum bilinçaltına yerleştirdin şimdi ister istemez sen gecıcen aklımdan bari burdan biri hamiş olsun
yeterince gezdiniz artık olsun ama
hadi oda kabulum,yabancı değil hiçdeğilse burdan biri olsunn
gezdik annem gezdik yeter dedik olsun artık dedik Allah bu sefer dedikı armut piş ağzıma düş yok dedi bekliyoruz kısmet demekten başka bişey yok
tmm baktırım bakem bak hiç aklımda yoktu nerden çıktı smdi yarın gece yazarım c.tesi yokum yaaa biri yemek falan mı dedi off ben daha yemek yapmadım adaş sende varsa fazla gönder bari hiç yapasım yokda
diyecek söz kalmadığında ağzımızdan çıkan tek kelime ' hayırlısı'
artık olan olmuş hayırlısı olsun dicez,ben artık hep öyle diyorum hayırlısı olsun dicek başka laf yok çünkü........
ok bekliyorum canım,yok benim yemeğimde aklımda kolay bişey var onu yapcam aslında onu yapasımda yokta işte milföy böreği yapcem gönderem sanada he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?