Sabredenler Kulübü 2012 :)

çok sevindim senin adına..güzel geçmiş terapi..
düzen bozulmasının o kaadar sebebi varki..
psikolojik olarak bile bozuluyor..
mesela benimki 8 günlük gecikmeden sonra geldi ama kullandığım ilaçlardan kaynaklıydı sanırım
enfeksiyon için doktor antibiyotik ve vajinal fitil vermişti..
bu arada yasağınız da kısa süreliymiş.. hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun..

şimdi çıkmam gerekiyor canlarım, yine görüşürüz...öpüyorum hepinizi...
recs, tekrar tebrik ediyorum

kuzuuuum çok mutlu oldum tebrik ederim. 1,5 ay öncesi rüyamı hatırladın mı seni görmüştüm.ben kendim hariç rüyamda kimi mutlu görüyorsam hamiş çıkıyor.

canım benim allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.

ne zaman büyüttü dedin dimiii
senin sonucun kaç çıkmıştı,normalmi sonucum senceee düşükmü

en son dun yaptirdim o 1231 cikti. normal bata gore 4 temmuz ama erken yumurtladigim icin 1 temmuz gibiydi. bence gayet iyi degerin. 1500 sonrasinda gorulebiliyormus kese. pazartesi gozukukebilir seninki ben en erken cumaya alabildim. normalde 7 haftadan once bakmiolar burda

benimde 2temmuzd olmasılazımdı ama,ben yumrtladığımı anlamadım bu ay ondan tam emin değildimmmm....
inş bi sorun çıkmadan tamamlarız 9ayımızı bende çarşambaya aldım randevu inş görürüm keseyiiiii,inş görürüzzzz canım....
ordada ne saçmaymış,insan o kadar nasıl beklesin demi amaaaa........

hatırladım canımmmmmmm saol Allah razı olsun,darısı sen ve tüm isteyenlerin başına inşşşşşş........

Allah razı olsun tatlım
kib görüşürüzzz....

kızzzzz hayırlı uğurlu olsun bebekkkkkkkkkkk göbeğinin üstüne adımı yaz arkandan geleyim adetime 1 hafta var ama kasık ağrılarım var

ayyy hep böyle güzel haberlerle gel inşallah ne güzel daha da iyiye gidersiniz inşallah kuzum allaaaaaaahhhhhh çok heyecanlı yasaklar ödevler falan insanın iştahını kabartıyo yasakları çiğneyesi geliyo ödevlaerinizde başarılar dilerim kuzu burda daha önceden şey konuşulmuştu gebeliği yaklaşan kişinin adetleri düzensizleşiyor diye öyle demişlerdi inşallah seninkide ondandır
Hadi gözün aydın kurtuldun bu stresten de atıp da tutturan çok var inşallah sen de tuturmuşsundur
inşallahhhh kuzum yaa

valla kocan çok doğru demiş doktorlar felaket tellalı gibiler hemen yapıştırırlar kötüyü için rahat etsin düşünmeeee hem vardır bunda da bir hayır bak zamanla görücen sabret kuzum

bölüm maliye canım alan derslerimden 80 le falan atanabiliyorum hatta 70 bile düşebiliyor nadiren ama bakalım neler olcek bu yıl için umudum yok çünkü hiç çaışmadım söf den 9 ders vardı ona mı çalışim buna mı yinede hayırlısı ossun

recsnnnnnnnnnnnnnn kuzumm tekrardan tebrik ederim geride kalmış yazdığım belkim görmemişsindir didim o yüzden yeniden yeniden yenideeeeeeeeeeeeeennnnnnn tebrik ederiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm allah hayırla kucağına almak nasip etsin ağrından dolayı korkma kanma olmadıkça rahat et kimisinde ağrı olabiliyor inşallah herşey yolunda giderr

sorma yaa bi garip gercekten burasi ins Allahin izniyle saglikli bir sekilde dunyaya getirriz onlari

saol bacım Allah rrazı olsun darısı senin başına inş,pazartesi güzel haberalırız inş senden de.......
sankim heran adet olcem, inş çarşamba keseyi görürüm sonrada kalp atışlarını duyarım da içim rahat eder...

Hatirlayan vardir belki,araliktan beri adetten 10 gun once baslayan ve adet gunu kanamayadinen bi kahverengi akinti sikayetim var bunun icin 3ay once doktora gittim bana cyclo progynovs diye bi ilac verdi,3kutu kullandedi.kullandim hap haziranda bitti,bu hapsiz ilk ay ve adete 10 gun var gene ayni akinti basladi off ne bu allah askina yaa kafayi yicem hormon degerlerim normal cikti 3 ay once agrim sizim yok, akintiyi farketmiyorum bile ama bu normal degil,onceden olmuyodu simdi niye oluyo,cok moralim bozuk

günaydın kuzularım bugün dua listesi güncellenmicek bilginiz olsun şuandan itibaren hafta sonları liste güncellenmicek ama bunu okursanız bana dua edin yinede siz sınavımiçin inşallah iyi geçer hepiniz öptüm görüşürüz

Kızlarrr hepinize hoşçakal demeden gitmeyeyim dedim :))

ben bugün annemlere gidiyorum sanırsam uzun bi süre de orda kalıcam..orda da net yok uzak kalıcam sizden bayaa ama beni özleyin hee :))

buarada recsn cnm çook sevindim allah tamamına erdirsin cnm..sweetcim seni de tebrik edemedim sanırsam inş allah bidaha yaşatmaz cnm sağlıkla kucağına alırsın bebişini...kendine çok ama çok dikkat et olur mu..

friedman inşallah yarın sen de güzel haberler alırsın.. şuan sınavda ter döküyosun kuzum allah yardımcın olsun..

sdtive cnm terapi başlamış..sonunda mucizene kavuşucaksın inan bana beklediğine değecek..

hayalimduam tatlım keseyi ve bebişini görürsün inş.. 16sına kadar sabretmek zor olacak ama çooook mutlu ayrılacaksın ordan onu düşün sabretmeye çalış :))

inşallah geri döndüğümde herkesi bebişiyle bulurum..burdaki herkesin hamile olduğunu görmeden rahat edemicem sanırsam :))

hepinizi çook seviyorum kendinize çooook iyi bakın....

hayırlı yolculuklar canım sana da... inşallah döndüğünde dediğin gibi güzel haberler alırsın...
kendine iyi bak, bol bol hasret gider...
hoşçakaaaall

saol canım benim Allah razı olsun,hayırlı yolculuklar bebişe iyi bak orda aeo görüşürüz

inş sınavın iyi geçmiştirrrrr kuzummm,güzel sonuçlar alırsın inşşşş.....

canım bacım tebrik ederim ya evde değildim telefondan girdim nete senin hamile olduğunu öğrendim çok sevindim canım.bak o kadar sıkıntı atlattın herşey üst üste geldi ama sonunda mutlu olacaksın demiştim oldu işte kaderin bana benzemedi en çok da ona sevindim tatlım.eşinin ameliyatı başarılı geçmiş demekki.inş bebişini hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın.bize dua etmeyi de unutma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…