- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.341
inş sınavın iyi geçmiştirrrrr kuzummm,güzel sonuçlar alırsın inşşşş.....
canım bacım tebrik ederim ya evde değildim telefondan girdim nete senin hamile olduğunu öğrendim çok sevindim canım.bak o kadar sıkıntı atlattın herşey üst üste geldi ama sonunda mutlu olacaksın demiştim oldu iştekaderin bana benzemedi en çok da ona sevindim tatlım.eşinin ameliyatı başarılı geçmiş demekki.inş bebişini hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın.bize dua etmeyi de unutma olurmu
canım bacım Allah razı olsun,evet onca skntı yaşadaım ama değdi inş darısı sizlerin başına.......
dualarımdasın canım,rabbim bu mutluluğu tez zamanda sizlerede yaşatsın inşşş...
sizlerde dualarınızı eksik etmeyin olurmu bebeğimi sağ salim kucağıma alayım...
Allah hepinizden razı olsunnn..... benim ne ablam var nede kız kardeşim,siz burda bana kardeş oldunuz rabbim inş duyar sesimi sizlerde bu mtululuğu yaşarsınızz.......
benim de aynı senin gibi ne ablam ne kız kardeşim var ama burda siz ler bana bacılık ettiniz ayyyyyyyyyyy beni çok duygulandırdın canım yaaaa
benim de aynı senin gibi ne ablam ne kız kardeşim var ama burda siz ler bana bacılık ettiniz ayyyyyyyyyyy beni çok duygulandırdın canım yaaaa
mesaj tekrarı....
betsel kuzummmm boşuna kader bizi bu topiğin altında toplamamış baksana konuştukça ortak yönler çıkıyo rabbim bir ortaklıkda versin meleklerinden bizlerede nasip etsin inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
canım bacım Allah razı olsun,evet onca skntı yaşadaım ama değdi inş darısı sizlerin başına.......
dualarımdasın canım,rabbim bu mutluluğu tez zamanda sizlerede yaşatsın inşşş...
sizlerde dualarınızı eksik etmeyin olurmu bebeğimi sağ salim kucağıma alayım...
Allah hepinizden razı olsunnn..... benim ne ablam var nede kız kardeşim,siz burda bana kardeş oldunuz rabbim inş duyar sesimi sizlerde bu mtululuğu yaşarsınızz.......
benim de ne ablam var ne kız kardeşim sadece 1 tane erkek kardeşim var ne kadar çok ortak yönlerimiz var sizlerle ben de duygulandım şimdikader bizi bu topikte birleştirdi.inş bebişlerimizde hemencecik olsun ve de yaşıt olsunlar ortak noktalarımız çoğalsın dimi
bazen hepimizde o tıkanıklık oluyo kuzum bitti dayanamıyorum artık diyoruz ama hep burda umudumuz bittiğinde birilerinin bizlere iyi haber verdiği ve sabrın meyvesinin elbette alındığını gördük hep inşallah rabbiimm isyan ettirmeden evllatlarımız verir bize kuzummamin tatlım amin dualarımız bu yönde zaten rabbim bir an önce kabul eder inş bazen sabrım tükeniyohepimize dayanma gücü versin allahım
benim de yoooksadece 1 tanecik abim var. çoook sevdiğim bi abim, hepsi o...
duana KOCAMAN amin diyorum friedmencimmm...
bugün karınağrısından kıvrandım durdum...
benim son aylarda reglim eski düzeninde değil, anladım ki aldığım kilolar nedeniyle oluyor. 60kg'ın üzerine çıktığımdan beri sapıttı düzenim. eskiden 28 civarıydı hep. artık 30-32 değişiyor. zayıflamam lazım mutlaka. bu hafta başlıyım diyorum. bakalım ne kadar becerebileceğim... en azından abur cuburu tümüyle kesmem lazım...
ben yatıyorum kızçeler, sabah mesai var.
öpüyorum hepinizi, Allaha emanet olun...
verirsin kiloları kuzum ramazanda geliyo ki hemen verirsin kuzucum
hadi öptüm iyi geceler ben de kaçar aiyi geceler görüşürüzzzzzzzzz.. Bu arada lliste sizlere emanet kuzum ilgileni verin olur mu
günaydınlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?