Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay canım tşk ederim bi açtım benim günümmüş...

rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallh

(yalnız listede bende friedman haziran görünüyor onları temmuz yapsak kuzum mujukss XXXx

canım rabbim inşallah bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hakkında hayırlı olanı nasip eylesin sana daha fazla bekletmeden sağlıkla ve hayırla meleğini göndersin sana

canım sağolasın rabbim bebişleri annelerine babalarına bağışlasın bebeişi olmayanlara bebiş nasip etsin....

geçmişe çok bakamadım var mı bi değişiklik hamiş olan falan...

benimde dün 2 abla çağırdım şirketten geldiler temizlediler evi misler gibi oldu perdelerim herşeyim tertermiz oldu duvarım tavanım yerlerim tamamen değişti artık bebeişimde gelirse hayatımızda değişse oh ne güzel olur valla ... o kadar yorgunumki bu gün işe gelmek çok koydu bana bi an önce bayram gelsede dinlensek bayramdan hemen sonraki hafta tatile çıkacaz büyük ihtimalle rabbim kısmet eder ise.... neyse işlerimi toplayayaım bi haftalık işler beni bekliyor öptüm herkesi

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]9 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]10 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]11 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]12 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]13 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]16 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]17 temmuz[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]23 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]24 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]25 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün eloserce (elif) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

canım rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş,yenilenmiş evinde en kısa zamanda o mucizevi olay seni de bulur,bu ay göbüş bebişle dolar inş, hemde ikizzz

çok hızlı bir gözatmayla ilk müjdeli haberi recsn den aldım hayırlı uğurlu olsun bebişin,sağlıklı bir şekilde şansıyla gelsin inş darısı da isteyen herkese hayırlısıyla olsun ben de içinde

başka kimlerde değişiklik var bakayım bir, bunca zaman neler kaynatmışsınız,şöyle detaylı bir şekilde okuyayım geçmişi
buarada bende sınav stresini atlattım çok şükür, pek iç açıcı değildi gerçi ama çıkmadık candan ümit kesilmez deyip sonuçları bekliycem artık:18: hafta sonu hem sınav stresi vardı hem de en yakın arkadaşımın düğünü vardı,iki gün sınava gir,sınavdan çık koştur koştur kına gecesine,nikaha git derken baya yoruldum.bu hafta tekrar iş başı yaptım işte,akşam olsa da uyusam diye bekliyorum

merhaba kızlar,
oncelikle bugun dua gunu olan eloserce arkadasımız ve onunla birlikte isteyen herkese Rabbim minik minik guzel guzel bebişler nasip etsin!
hafta başı yapılacak çok iş var. ama hiiiç canım istemiyor. ben niye bu kadar tembelim hiç bilmiyorum zaten!
Bir de bugün güya internete girmeyin diye haberler çıktı ama baya çalışıyor işte. gerçi ben girmeden önce yedekleme yaptım bilgisayardaki önemli şeyleri. bir de bahsettikleri sitede kontrol ettim tehlike gorulmedi. e artık gerisi Allah'a emanet. bir yandan da hep yabancı sitelerdi bu knotrol siteleri acaba dedim oralara girerek bizim kaydımızı falan mı alıyorlar? bu amerika'dan herşey beklenir valla. ben de paranoyak oldum!

neyse yarın doktora gidiyorum. dün geceden beri bebişin hareketlerini doğru düzgün hissetmiyordum ki bir çikolata yiyip uzandım birazdan zıplamaya başladı şükür ki içim rahat etti. Aklınızda bulunsun hareket takibi için en iyisi biraz çikolata ve sırt üstü uzanmak. kısa sürede hareket ediyor :)

h.g canım ya valla bu çikolata işi iyiymiş,o konuda hiç sıkıntı çekmem heralde allahın izniyle çikolatasız bir gün düşünemiyorum

h.g canım ya valla bu çikolata işi iyiymiş,o konuda hiç sıkıntı çekmem heralde allahın izniyle çikolatasız bir gün düşünemiyorum

evet ben ilk hareket mi bu diye şüphelendiğim zaman da çikolata yiyip yatmıştım resmen zıplıyor :) ya da tekme atıyor artık içeride ne alemdeyse :) şimdi de tabi kilo sorunu yaşamamak için kontrollü yiyorum böyle test için falan. aslında ben de çok severim çikolatayı ama birden hızla kilo almaya başlanıyor demişlerdi ki öyle oluyor. şimdi kilom artmaya başladı. kıyafetler de olmamaya. bir an önce gidip bir hamile eteği falan almam lazım eteklerim geriyor beni. hatta bir-iki hafta önce iyi bunu giyerim dediğim şeyler şimdi mümkün değil. elimde patladı yazlık kıyafetlerim bu sene :)

ohh ohh ne güzel ne güzel olması kıyafetlerin üstüne canım 20.haftandasın olsun artık o kadar farklılık,ben çok seviyorum o hamiş kıyafetlerini.bi de şu üstü baskılı tişaörtler var ya çok hoşuma gidiyor,allah nasip ederse hamile olduğumda dışarda değil de evin içinde onlardan giymek istiyorum.dışarda giymek biraz tuhaf geliyor bi de nazar değer diye korkarım

evet o tişörtler benim de çok hoşuma gitti ama nereden bakıcam bilemedim. bir lcw de var dediler geçen bir uğradım doğru dürüst yoktu. bu hafta içinde biraz birşeyler bakınmak istiyorum. bir de etek ya yaptırayım ya diktireyim üstüme de bol bol giyerim kamuflaj tamam olur :) hem nazar, hem edep acısından ben mümkün mertebe göstermeme gayreti içindeyim. ben dışarıda perdesü giyorum. şimdi evdekiler dar gelmeye başladı. şu feracelerden falan mı alsam diyorum düğmeleri yavaş yavaş alttan açmaya başladım gittikçe geriliyor

recsn adaşım faldaşım cok sevındım cnm Allah kucağınada almayı nasip etsin cnm benım falda üstüne denk gelmiş sanırım daha bi mutlu oldum tbkler:

kızlarrr merhaba bugün doktora gittim kasık ağrılarım için kan testi idrar testi yaptı kan testi yaparken bhcg de baktı 0.82 çıktı adete 8 gün var acaba yükselirmi

Slm kuzular adet oldum bugun sonunda yarın doktora gidiyorum ilaçlarımı falan öğreneceğim ..ins busefer olur is yerinden izin aldım habire dikkat çekiyorum (
Şaşkınanne cnmmm ins hamissindir ins habire kan testi vermesin diger aylardaki gibi delu bacım:)süzgeç olma bu ay:)

ahh cnm hadi gozun aydin tedavin hayirli olsun ins bu sefer guzel haberler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…