- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.381
Slm kuzular adet oldum bugun sonunda yarın doktora gidiyorum ilaçlarımı falan öğreneceğim ..ins busefer olur is yerinden izin aldım habire dikkat çekiyorum (
Şaşkınanne cnmmm ins hamissindir ins habire kan testi vermesin diger aylardaki gibi delu bacım:)süzgeç olma bu ay:)
Slm kuzular adet oldum bugun sonunda yarın doktora gidiyorum ilaçlarımı falan öğreneceğim ..ins busefer olur is yerinden izin aldım habire dikkat çekiyorum (
Şaşkınanne cnmmm ins hamissindir ins habire kan testi vermesin diger aylardaki gibi delu bacım:)süzgeç olma bu ay:)
Canım hadi gözün aydın inşallah bu sefer başarılı olur denemen rabbim yardımcın olsun tüm dualarımız seninle
recsn adaşım faldaşım cok sevındım cnm Allah kucağınada almayı nasip etsin cnm benım falda üstüne denk gelmiş sanırım daha bi mutlu oldum tbkler :
canım okudunmu başıma geleni adete 8 kala 0.82 negatifi yedim((
recsn arkadaşımmmmmmmm.......
hamişşsin sen de yehhhuuuu
Rabbi'm binlerce kez şükürler olsun;Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
çok hızlı bir gözatmayla ilk müjdeli haberi recsn den aldımhayırlı uğurlu olsun bebişin,sağlıklı bir şekilde şansıyla gelsin inş darısı da isteyen herkese hayırlısıyla olsun ben de içinde
başka kimlerde değişiklik var bakayım bir, bunca zaman neler kaynatmışsınız,şöyle detaylı bir şekilde okuyayım geçmişi
buarada bende sınav stresini atlattım çok şükür, pek iç açıcı değildi gerçi ama çıkmadık candan ümit kesilmez deyip sonuçları bekliycem artık:18: hafta sonu hem sınav stresi vardı hem de en yakın arkadaşımın düğünü vardı,iki gün sınava gir,sınavdan çık koştur koştur kına gecesine,nikaha git derken baya yoruldum.bu hafta tekrar iş başı yaptım işte,akşam olsa da uyusam diye bekliyorum
günaydın kızlaaaarrherkes nerde yaa,dün maşallah topik gene bomboşmuş dün doktora gitcem dedim kimse geçmiş olsun bile demedi,darıldım size birazdan çıkcam,9.30da randevu
kızlarrrr en son 3-4 gun önce girebilmiştim, adetimden dört gun önce lekelenmem olmuştu ve cumartesi adet gunumdu cuma akşamı test yapayım dedim çift çizgiyi görüncee kafayı oynatıcaktım... sevinçten ağla ağla bi hal oldum.. eşimde camideydi gelince gösterdim inme indi resmen adama. sabah garanti olsun diye tekrar yaptım ve yine çift çizgi... sonra hemen doktora gittim ultrasonla baktı fakat keseciği göremedi kan tahlilinde de 1 haftalık hamile çıktımm anlıcağınız çook erkenden öğrendimm, herkes şaşkın nasıl anladın bu kadar erken diyorlar....
anlıcağınız hamileyimmmmmmmmmm, ve ilk hamilelliğim ilk gebe kalmam heyecandan ölebilirim
günaydın kızlaaaarrherkes nerde yaa,dün maşallah topik gene bomboşmuş dün doktora gitcem dedim kimse geçmiş olsun bile demedi,darıldım size birazdan çıkcam,9.30da randevu
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
canım rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş,yenilenmiş evinde en kısa zamanda o mucizevi olay seni de bulur,bu ay göbüş bebişle dolar inş, hemde ikizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?