- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.421
kızlar kaççç gündür kasık ağrılarım var dün doktora gitmiştim ama sabah annemin zoruyla ki anneme anlattım anne testte çıkmaz dedim ama anlamadı ( bu arada 5 gündür anneciğimin evindeyim :))) ) test yaptım 2. çizgi silik çıktı doktor da kanda baktı 0.82 çıktı negatif yani adetime 6 gün vardı ve benim ilişkimin üstünden 4 gün falan geçmişti. neyse kul icadı dedim geçtim. bugün annem sağlık ocağına gitti yanında bende gittim orada doktora sordum acaba yükselirmi o da demesin mi bazı gebelikler kanda çıkmaz yaw ne alaka dedim orada bana idrar testi verdi hatta 2 tane istedim birini sabah yaparım dedim eve geldim idrara sıkışıktım zaten hemen yaptım 2. çizgi yine silik içimden ohaaaa demek geliyor terbiyem müsade etmiyor :)))) ama o kadar az belliki fotoğrafını çektim fotoda belli bile olmuyor. ama adet olacağım ağrılarım başladı ne bileyim ben kafam allak bullak
kızlar kaççç gündür kasık ağrılarım var dün doktora gitmiştim ama sabah annemin zoruyla ki anneme anlattım anne testte çıkmaz dedim ama anlamadı ( bu arada 5 gündür anneciğimin evindeyim :))) ) test yaptım 2. çizgi silik çıktı doktor da kanda baktı 0.82 çıktı negatif yani adetime 6 gün vardı ve benim ilişkimin üstünden 4 gün falan geçmişti. neyse kul icadı dedim geçtim. bugün annem sağlık ocağına gitti yanında bende gittim orada doktora sordum acaba yükselirmi o da demesin mi bazı gebelikler kanda çıkmaz yaw ne alaka dedim orada bana idrar testi verdi hatta 2 tane istedim birini sabah yaparım dedim eve geldim idrara sıkışıktım zaten hemen yaptım 2. çizgi yine silik içimden ohaaaa demek geliyor terbiyem müsade etmiyor :)))) ama o kadar az belliki fotoğrafını çektim fotoda belli bile olmuyor. ama adet olacağım ağrılarım başladı ne bileyim ben kafam allak bullak
kuzum inş hamilesindir ama acele etme kendine daha fazla stres yapma.eğer hamilelik varsa şu anda silik çıkan çizgi 2-3 gün sonra belirginleşir biraz daha sabret tatlım.bi de bu 0.82 çıkan daha önceki kan testin mi yoksa bugün bi daha yaptırdın aynı değer mi çıktı
bacımm tebrik ederimmm:) kasık ağrıları normal,hatta sevin bu bildiğin gebelik belirtisi:) bekle bakalım,bat ne zaman? benim başıma gelen ilginç(!) olayı okudun mu
yok canımmm yaptırmadım o testte kopkoyu çizgiyi görmeden de yaptırmam
Canım acele etme hiç değilse regl günün bir gelsin ozamanı bekle anlıyorum seni merak ediyorsun ama sabretmek zorundasın sakin olmaya çalış azıcık.
eğer hamileysen tatlım bu stresle bebişine zarar vereceksin.kafamda şüphe kalmasın diyosan bi kaçgün içinde kan testi yaptırırsın o değer artmışsa hamilesin demektir o zaman burada kutlama yaparız :))
canım yapma adet olunca üzülürüm sonra keşke hamiş olsam ama adet olacak gibiyim. okudum şimdi canım ve doktora küfür ettim resmen. sen bekle kistin geçsin bir daha da dikkat et kadın doktor olunca bişey olmuyor benim doktorum erkek önüne seriyorum bütün alet hedavatı :)))
kendimi yine tebrik ediyorum Allahtan kan testi yapalım dediler yaptırmam dedim hehehehehe
haklısın canım ne biliyim kendimi senin yerine koydum çook heyecanlandım..dediğin gibi adeti beklemek gerek,az kalmış zaten,rabbim hakkında hayırlısını versin,hakkında hayırlı olanı da gönlüne razı eylesin inşallahkist de hapa gerek kalmadan gider inşallah,valla ya boşu boşuna kadına gitcem diye geldiğim hale bak neyse zararın neresinden dönersek kar,ben de sericem artık bundan sonra ne var ne yok napıyım bacım
benmde daha adetime 2 gun varken en son dayanamadım test yaptım ilk başta ikinci çizgi silik çıktı, sabah yaptım daha netti tabi iz havalara uçuyoruz bu arada bebiş var diye, nese doktora gittim gunun geçmemiş niye geldin demesin mi testler yanıltabiliyo falan morelimi bozdu adi karı.. kan testi yapıldı 166 çıktı hamileymişim ama çok çok yeni bebiş bi haftalık... yani bence bir iki gun bekle ve tekrardan test yap içime hamilesin gibi doğuyorrr
valla ben de tebrik ediyorum senidaha regline 6 gün var bizim hatun coştu şimdiden delüüü hayatım bebek döllenmeden 1 hafta sonra rahme düşüyor az kaldı regline sabret yapma test falan bak 2. çizgi silik çıktı deyip umutlandırıyorsun kendini (inşallah olmazsın da) ya regl olursan böyle yaptığında hayal kırıklığın iki katına çıkıyor.
benmde daha adetime 2 gun varken en son dayanamadım test yaptım ilk başta ikinci çizgi silik çıktı, sabah yaptım daha netti tabi iz havalara uçuyoruz bu arada bebiş var diye, nese doktora gittim gunun geçmemiş niye geldin demesin mi testler yanıltabiliyo falan morelimi bozdu adi karı.. kan testi yapıldı 166 çıktı hamileymişim ama çok çok yeni bebiş bi haftalık... yani bence bir iki gun bekle ve tekrardan test yap içime hamilesin gibi doğuyorrr
valla umutlanmıyorum Aleynam çok rahatım hatta majezik bile aldım bugün ped yoktu onu aldım adet hazırlığımı yaptımalıştım artık o testlerden de keyif alıyorum şaşı bak şaşır
canımmmm benim tebrik ederimm çook sevindim. adetten önce testler nasıl yanıltabiliyormuş yanıltmaz kuzum varsa çıkar keşke dediğin gibi olsa ama adet ağrılarım başladı malesef
doğru söyluyosun bencede öyle ama doktor öyle diyince acayip morelim bozuldu. demekki bikaç vakayla karşılaştılar bilemiyorum. adet ağrısı değildir belki bende de inanılmaz bel ağrısı vardı ve adet olucam gibi ağrılar hissediordum ama meğersem dceğilmişşşş
beniimde nasıl biliyormusun adet olacakmışım gibi ara ara ağrı var. bugün belim ağrıyor başkada öyle kayda değer bişey yok haaa birde bacaklarım çekiyor
valla bende bu ay neredeyse ümidi kesmiştim dedim o kadar belirti okuyorum bitanesi yok anasını satayım göüğslerimde sızlama bile tek umutlandıran 4-5 gun önce leke geldi bir kere, onada dedim erkene geldi adetim, bu ayda bi cacık yok adet olmayı beklerken bi daha bakayım dedim teste ve çift çizgiimeğersem yavrum 1 haftalıkmış götünü yerim ben onunn
rabbim gönlüne göre versinn inşallah
bendende geldi dün leke ama çoook az kahve-kırmızı karışık renk :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?