Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayyy o heyecanı çok iyi biliyorum bende hamişliğimde öyle olmuştum kimseye diyemedim elim ayağım titredi sesim titriyordu eşime hamileyim derken gözlerim doldu ve ilk denediğimiz ayda tutturmuştuk kısmet canım rabbim sağlıkla kucakına almayı nasip etsin...

günaydın bacılarım friedman dua günüymüş rabbim ona ve hepimize hayırlı ve yakın zamanda bebiş naip etsin inşallah....

bu sabahtan beri kasığımda bi sancı var inşallh kebeğim konmuştur göbüşüme ondandır bu sancı neyse ev işim bitti ya ne zaman olsa mühim dğil zaten adetten sonra film çekilcem tekrardan sonrasında aşılama yapacaz bakalım kısmet ama öncesinde tatile gitcez muhakkak bayramın hemen sonrasındakji hafta karadeniz batum turu sonrasında aşaılama kısmette varsa tutar

Bugün de kimsecikler yok burada...
Benim de ırmızıların 3. günü... hayırlısıyla bir gitsinler de biz de işimizde bakalım

haklısın canım hamiş değilsem bi an önce gelsin gitsin şu kırmızılar en azından tekrardan umudumuzu yeşertip çalışmalara başlayalım demi

benimde daha 7-8 günüm var ama kasığımda hafif hafif sancım var nedenini bilemiyorum üşüttüm desem ayağım hiç suya girmedi tadilat boyunca sadece banyoda yaparken bide gece yatmadan yıkadım ayaklarımı valla inş bebiş vardırda ondan oluyordur

hadi ben kaçıyom bugün işler yoğun dün adanada fırtuna yağmur vardı elektrik kesikti iş yapamadım düzgün bari bu gün bitireyim şu işlerimi hadi hepibnize hayırlı günler olsun öptüm hepinizi

kızlar doktordan geldim..bu sefer başka doktora gittim,kendisi doçent..neyse başımdan geçenleri anlattım,geçen sene ameliyat olduğumu..ameliyattan bu yana da adetten 10 gün önce lekelenme başladığını söledim..bunu üst üste yaşayınca ameliyatımı yapan doktora gittim,bana cyclo progynova verdi dedim...doktor aynen şunları söyledi;
ben bu doktoru anlamıyorum nasıl sana açık ameliyat yapar,bu kist laporoskopiyle alınabilirdi,ne gerek vardı açık ameliyata dedi...ayrıca bu cyclo progynova hiç bi işe yaramaz,bununla yumurtlayamazsın bile dedi hatırlıyosanız bn size diyodum kızlar yumurtladığımı hissetmiyorum diye oysa o salak doktor bana bu hapı kulanırken gebe kalırsan bebeğine zararı olmaz demişti allah onu bildiği gibi yapsın çok moralim bozuk neyse sonra muayene etti ve sol yumurtalıkta kocaman kist bununla gebe kalamazsın dedi adet olunca 3 gün içinde gel,kanamayla atamazsan hap vericem dedi basit bi kist türü ameliyata gerek yok dedi bide aynı hastaneye gittim bn,adam ameliyatımı yapan kadını tanıyo tabi aynı hastanede doktor ikisi de...neden aynı hastanede ona gittin de bana en başta gelmedin dedi..bn de kem küm ettim,ona kadın diye gittin dimi dedi,lütfen ama lütfen böyle ayrım yapmayın,çevrende de herkese söyle önemli olan sağlık,çok mu iyi oldu şimdi böyle dedi siz siz olun iyice araştırıp,iyi seçin doktorunuzu nolur kızlar bide nolur dua edin adetle gitsin şu kist

ah tatlım yaa inşallah bebektendir, böyle iki ayak bir pabuçtayken, koşturma arasında gelmiş olabilir. Genelde garip zamanlarda geliyorlar ya :)

canım çok geçmiş olsun. bu yeni kiste kafanı takma, hemen gider o. olmuşa da çare yok, ameliyatını nasıl yaptıysa yaptı, geçti gitti. İnşallah bundan sonra bu doktordan fayda görürsün.
Moralini bozup da kendini üzme. Bunlar hep bahane aslında. Bak eşimin spermleri düşmüştü yanlış tedavi yüzünden ve psikolojik nedenlerle yumurtlama zamanı düzgün ilişki olmuyordu bizde. Bu ay eşimin spermleri Allahıma bin şükür normal haline döndü, ve biz tatilteyken çok düzgün ilişkimiz oldu, bugüne kadar hiç olmadığı kadar. Ama bu ay ne oldu? her ay 15. gün vivarı yumurtlayan ben, 18. gün yumurtladım. Tüm gün yoldaydık, tatilden dönüş yolunda ve yine bebiş olmadı. Çünkü daha zamanı gelmemiş ve hep bir sebep oluypr.

Rabbim inşallah zamanı geldiğinde bizi de güldürecek, canını sıkma sen...

allah razı olsun canım,cevabın beni çok rahatlattı,rabbim daha fazla bekletmeden inşallah hayırlı zamanda meleğini yollar sana inşallah kanamayla atılsın şu kist başka bişey istemiyorum şuan eğer atmazsa büyük ihtimalle doğum kontrol hapı vercek inşallah bu doktor iyi gelir..inşallah şu kist kanamayla gider

kuzum hiç sıkma canını 24 aylık tedavimde bendede oldu böyle büyük ama ilaç veriyordu doktorum adetim az biraz yoğun oluyordu bazen normal oluyoru adetken 3, günü gittiğimde birde bitince gittiğimde kanamayla atılmuş oluyordu inşallh seninkiside öyledir gelecek aya hemencecik hamiş kalırsın kuzum

rabbim herşeyi bi sebeple veriyo işte gözümüz kör oluyo o an yanlış olduğunu anlaytamıyoruz bak ben mesela çok yukarda yaram varmış ve ben hiç şikayetçi olmadan rahim filmim çekilirken fark edildi tedavi oldum yani neyse işte vardır bi sebebi yaprak kımıldatmaz rabbim sebepsiz yavrım sen şimcik adeti bekle bolbol güzel güzel beslen bak gör güzel haberler verecek sana doktorun hoş geçmese bile o kistin ki inşallah öyle bişi olmaz artık usta ellerdesin laporoskopi ile pıtlıp çıkartır onu dışARI benim arkadaşta laporoskopi ile oldu ameliyat geldi bebişi hemde ameliyattan sonra bi kez kırmızıları gördü bi daha görmedi olumlu düşün olumşu şeyleri çağır olumşlu şeylerle karşılaş öptüm seni çok uzun oldu ama içimden geldği gibi oldu

ayrıva kadın erkek doktor ayrımöı yapmam ama kadın doktorlar gerçektende kadın doğumcu olarak pek bi halttan anlamıyorlar başarılı adı duyulmuşlara bakın hepsi erkek doktor kaderimizde erkek doktorun elinden geçmek varsa gecez şifa için dimi ama (benimde doktorum erkek kuzum)

canım yaa allah razı olsun vallahi cevaplarınız beni çok rahatlattı sana da rabbim en kısa zamanda hayırla nasip etsin meleğini inşallah kanamayla geçer yaa,ilaç kullanmak istemiyorum,neyse hayırlısı olsun inşallah

inş adetinle birlikte atılır cnm bak doktorunda ameliyatlık bişey değil demiş en kötü ilaçla halolur tatlım.hem kistleriyle hamile kalanlarda var.senin hamile kalamaman kistten değil belki de kullandığın ilaçtandır.valla benim komşumun kistten yumurtalıkları görünmüyo korunmayı bıraktığı anda da şıp diye hamile kalıyo.doktorlar çok şaşırıyo.nasip kısmet bu işler herşeyin vakti zamanı var.elbet bizimde bebişlerimize kavuşacağımız zaman gelecek

kimsecikler yok topikte herkes tatilde galiba (friedmanın da dua günüymüş rabbim gönlündekini versin inş.dün test yapıp söyleyecekti sonucunu söylemedi ama dimi yoksa yazdı da ben mi okumadım:26::26::26:

çok sağolun canlarımm test pozitif çıkınca ilk buraya girip yazmak geçti aklımdan şimdi gun gun bebeğin gelişimini okuyorum neleri yemem zararlı neleri yemem faydalı onlara bakıyorum bakalım inşallah sorunsuz geçiririm

canım bu kist 2 ay öncesine kadar yoktu,en son 2ay önce muayene olmuştum yoktu,ordan biliyorum...doktor da bu kistle gebe kalman zor dedi,iyi dileklerin için allah razı olsun,hap kullanmak zorunda kalmam inşallah inşallah rabbim seni de daha fazla bekletmez kardeşim

canım hayırlı olsun,tebrik ederim..rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kimsecikler yok topikte herkes tatilde galiba (friedmanın da dua günüymüş rabbim gönlündekini versin inş.dün test yapıp söyleyecekti sonucunu söylemedi ama dimi yoksa yazdı da ben mi okumadım:26::26::26:

yok canım yazmadı bn de baktım ama yok ne kırmızı var dedi,ne bebek,öylece bırakıp gitti bizi

tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

kızlar kaççç gündür kasık ağrılarım var dün doktora gitmiştim ama sabah annemin zoruyla ki anneme anlattım anne testte çıkmaz dedim ama anlamadı ( bu arada 5 gündür anneciğimin evindeyim :))) ) test yaptım 2. çizgi silik çıktı doktor da kanda baktı 0.82 çıktı negatif yani adetime 6 gün vardı ve benim ilişkimin üstünden 4 gün falan geçmişti. neyse kul icadı dedim geçtim. bugün annem sağlık ocağına gitti yanında bende gittim orada doktora sordum acaba yükselirmi o da demesin mi bazı gebelikler kanda çıkmaz yaw ne alaka dedim orada bana idrar testi verdi hatta 2 tane istedim birini sabah yaparım dedim eve geldim idrara sıkışıktım zaten hemen yaptım 2. çizgi yine silik içimden ohaaaa demek geliyor terbiyem müsade etmiyor :)))) ama o kadar az belliki fotoğrafını çektim fotoda belli bile olmuyor. ama adet olacağım ağrılarım başladı ne bileyim ben kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…