Sabredenler Kulübü 2012 :)

yaşasın tatlım yaaa, hem sonuca sevindim hem de acısız geçmesine
gözün aydın öyleyse.
peki sen bu forumlarda da çok yazılan, fındıkzadedeki r.d.ytm a mı gittin?

sağol canım ya..
çok teşekkür ederim..
evet tatlım fındıkzadedeki o merkeze gittim..
biraz tuzlu ama gerçekten sıfır ağrı..
doktor beyden de Allah razı olsun..
çok rahatlattı işlem öncesi..
biraz tedirgin ve gergindim ben..

ohhh geçmiş olsun vallahi
benim doktorum isterse ben ne yaparım diye düşünüyorum. ankara'da bildiğim yer de yok öyle acısız falan... kısmet artık

ohhh geçmiş olsun vallahi
benim doktorum isterse ben ne yaparım diye düşünüyorum. ankara'da bildiğim yer de yok öyle acısız falan... kısmet artık

inşallah gerek kalmadan meleğin gelir sana tatlım..
ama gerekli olursa da nasıl olsa kayınvalidenler izmitte senin dimi..
onlara geldiğin bi zamanda yarım günde biter tahminim..
yani benimki sadece bi öneri yine de sen bilirsin..

benim aklımdan da o geçiyor tatlım, bir şekilde giderim belki istanbula diyorum. kısmet bakalım

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]9 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]10 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]11 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]12 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]13 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]16 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]17 temmuz[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]20 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]23 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]24 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]25 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sinhus (sinem)arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

ayy canımmm rabbim inşallah bu ay yollar meleğini mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine göndersin tez zamazda hayırla ve sağlıkla meleğini evlilik yıl dönümünüzde kutlu olsun,rabbim daha nice güzel yıllar nasip etsin size yavrularınızla beraber bu arada benimde 18 temmuz 2.evlilik yıl dönümüm ve benim dua günüm de 18ine denk gelmiş..friedmanciğim bize böyle bi jest yapmış

hayirli cumalar herkese.bugun doktor randevumuz vardi ve elh bebisimizi gorduk. beklemen dogum tarihini erken verdik benim hesapladigimdan.adet dongusune gore 13 mart gozukuyordu.doktor 8 mart dedi. cok cok erken yumurtladim heralde

herkese günaydınnn...eşimi yolladım sabah 7de,10.30 da heryer miss gibi olmuştu,temziliğimi yaptım,keyif yapıcam şimdi...keşke birileri olsaydı şimdi burda,sohbet ederdik,beraber keyif çatardık

herkese günaydın kuzular..
bildiğiniz gibi dün rahim filmi çektirdim..
herşey tertemiz püri pak çıktı
çarşamba günü de tüp bebek için öngörüşme yapıcam..
İnşallah herşey güzel gider..
Rabbim inşallah emeklerimizi ziyan etmez..

Cnm herseyin temiz çıkmasına sevindim..inss hersey olunda gider bu topikte kimse tup bebek yaptırsın istemezdim herkes normal olla hamile kalsın isterdim
Ama inan tup bebek kolay bak zor olsa ben habire denemem demi ama:)
Demek bizim bebisler cok Nazlı olacak :)
Tup bebek kolay ve heycanli bsy ..sansin yüksek tek tarafta sorun olması iyi biliyormusun hem kadinda hem erkekte sorun olması daha zorlastiriyor ısı..tabi kısmet yinede:)
Hadi bakalimmmm aklında bı soru olursa sor malesef tup bebekte tecrübeliyim:)

sağol canım tşk ederim..
valla tam belli olmamakla beraber sanırım bizde sorun 2 taraflı..
çarşamba netleşecek işte..
bende yumurta tembelliği ve pıhtılaşma, eşimde de morfoloji sorunu var..
çarşamba ne diycek bakalım doktor..
ön görüşme yapıcam..
doktorda tanıdık..
aşılama mı diycek yoksa direk tüp mü..
ona göre ramazandan sonra başlıycaz bakalım kısmets..
sen naaptın..
başladınmı 2. için iğnelere

Cnm yumurta tembelliği ve pihtilasmanin çözümü kolay ..pihtilasma icin igne kulaniorsn yumurta tembelliği icinde iğnenin dozunu yüksek verecek...ben fazla yumurtladiimdan bana iğnenin dozunu az verdigi daha cok yumurtam olmasın ..sana yüksek verirdi yumurtan cok olsun:)
Bence once aşılama yaptir olmazsa tup bebek denersin:)
Benim dondurulmus embriyom var ya ondan iğneye gerek yok sadece ilac alıyorum rahat bu transfer:)

Allah yardımcın olsun..
gönlündekini versin rabbim..
ne zaman olacak transfer..

canım hadi gözün aydın,çok sevindim inşallah rabbim yardımcın olsun,çarşamba günü için hakkında hayırlı olan neyse o nasip olsun...aşılama ya da tüp,inşallah bebeğine artık kavuşman için vesile olsun

BEN ADET OLDUM ( beklenenden 2 gün önce oldum bal,tarçın,çörekotu sağolsun :)
tam tahmin ettiğim gün yumurtlamışım yumurtladığım gün öncesi, o gün(2defa), ertesi günler heppp ilişki oldu ama tutmadı. neyse şimdi yine 29 günde olursammm yeni bat 11 ağustos

Ben sana kızıyorum her ay en az iki kez kan testi veriyorsun hamilemiyim diye bak sonunda adet oluyorsun ..lütfen bı kardes bil beni bidaha kan testi verme nezaman idrarda koyu iki çizgi görürsün Ozaman git...ins diger aya hamis kalırsın da kolun her ay delik deşik olup süzgece dönmez:)
Derya cnm bu ayın 28-30 gibi Olcak ins:)

herkese merhaba,
bir süredir arada girip kontrol ediyorum ama pek yazamıyorum. bu aralar yoğun geçiyor günlerim. ramazan'da bir süre annemlerde kalıcam bilmyorum ne kadar takip edebilirim? zaten oruç tutmayı istiyorum deneyip bakıcam inşallah zorlanmazsam gündüzleri yatar, geceleri ayakta kalırım böylece borçlanmadan oruçları tutarım diyorum.
nihayet kendimi iyi bir doktor da buldum çok şükür. bugün gittim içim ısındı. inşallah herşey yolunda olur normal doğum yaparım. kadın da benim gibi spinali öyle çok gerekli olmazsa illa kullanalım demeyenlerden o yüzden daha da memnun oldum.
neyse işte şimdi çok gerileri okuyamadım ama minikgelin senin tüp bebek tarihi yaklaşıyorİnşallah bu sefer tutacak :), dderya inşallah sana da en kolay yoldan bebek nasip olur. şaşkınanne hayırlı böyleymiş, inşallah gelecek aya bat tarihi boşuna beklersin, çünkü karnında bebişin olur!
egemn ne güzel sen de evi hemen temizlemişsin. güle güle kirlet. RAbbim san da en kısa sürede bebişler nasip etsin evini o pisletsin :)

canımm ne kadar naziksin hepimize yazmışsın yine doktor çok önemli sonunda bulmuşsun hadi inşallah herşey yolunda gider kolaylıkla kucaklarsın meleğini duana kocaman aminn diyorum,inşallah tez zamanda hayırla ve sağlıkla gelsin de heryeri batırsın sorun değil

bu arada herkese günaydın,bgn pazar pek gelen olmaz buralara,bn evdeyim,arada girer 2.sayfadan kurtarırım topiğimizi

Slm kuzularım nasılsınız iyi misiniz ben iyiym şükür anacığımın yanına geldim sonunda sanırım beni merak eden olmamış ama etmediğinizde iyi olmuş çünkü sabah kalktım zaten geç kalktık 10 dakikada hazırlanıp çıktık evden yazamadım anlicanız testin sonucunu amaaa koca bir negatif çıktı akşamınada kırmızılar teşrif etti neyse üzülmedim çünkü uçakda baya rahatsız olmuştum bu sefer ilk gebelikte de uçakla seyahat ettiğim için annemler acaba uçakdan mı oldu öyle dyede düşünmüşlerdi bunda da rahatsız edince korktum açıkcası sonrada geldiler beni bekletmeden tam gününde artıkım Ramazanın bereketinden faydalanceezz

fazla bakamadım kızlar acalem var çünkü hepiniz iyisinizdir umarım öpüyorum hepinizi cuma gününe görüşürüz inşallaaaaaaaaaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…