- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.581
herkese selamlar ben bugune kısmetmıs kızlar,3 aydır 40 gunde bır regle oluyordum bu ay bende vucutta degısıklıkler oldu bende gebelıkten suphelendım ıdrar testı yaptım gunes ısıgında göruncek kadar sılık cıktı doktora gıttım kese yok dedı ıstersen kan dan bakalım kafan rahatlasın dedı bende kan testı yaptım 112 çıktı doktor hıc bırsey demedı canım sıkıldı saglıksız gebelık olabılır dusuk olabılır dedı progestan verdi vajinal yoldan 1 kere benımle aynı durumu yasayan varmı ben sımdı hamlıemıyım bılmıyorum 1 hafta sonra bakacak ama bana kötu seylerden bahsetmesınden cok korkuyorum 2 sene önce talıhsız bır gebelık yasadım aynı seylerı yasamaktan korkuyorum.
hamile değilim kızlar
herkese selamlar ben bugune kısmetmıs kızlar,3 aydır 40 gunde bır regle oluyordum bu ay bende vucutta degısıklıkler oldu bende gebelıkten suphelendım ıdrar testı yaptım gunes ısıgında göruncek kadar sılık cıktı doktora gıttım kese yok dedı ıstersen kan dan bakalım kafan rahatlasın dedı bende kan testı yaptım 112 çıktı doktor hıc bırsey demedı canım sıkıldı saglıksız gebelık olabılır dusuk olabılır dedı progestan verdi vajinal yoldan 1 kere benımle aynı durumu yasayan varmı ben sımdı hamlıemıyım bılmıyorum 1 hafta sonra bakacak ama bana kötu seylerden bahsetmesınden cok korkuyorum 2 sene önce talıhsız bır gebelık yasadım aynı seylerı yasamaktan korkuyorum.
kızlarrrr bu arada mutlu haberide vermiş olayımmmm kesemiz göründüüüü
hayırlı cumalar herkese dua ile....
slm canlarım bugun benım hem evlilik yıldönümüm hemde dua günüm hemde mübarek cuma ne olur dualarınızı benden esirgemeyin bu ay 1 senem dolcak ve artık cok üzülyorum şimdiden dualarınız için teşekkür ederim
selam canlar..
hayırlı cumalar..
bildiğiniz gibi bu gün benim randevum vardı rahim filmi için...
korkarak ve tedirgin bi şekilde gittim..
ağrı acı sızı bunlardan tedirgin olduğumu sanıyordum..
ama tabiki değil.. ben sonuçtan tedirgindim..
çok şükür rahim temiz tüplerin açık olduğunu öğrendim..
şu ağrı sızı olayına da açıklık getireyim..
gittiğim merkez süperdi..
çok kısa maksimum 10 dk da bitti işlem..
ve emin olun normal bi kadın doğum muayenesi gibiydi..
öyle yazılanlarla filan uzaktan yakından alakası yoktu..
doktor bitti kalkabilirsiniz deyince şakamı demişim doktora..
o derece yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?