Sabredenler Kulübü 2012 :)

Iyi aksamlar arkadaslar..ben de evladimin olmasi icin yasin okutuyorum.. .iki kez tup bebek yaptirdk olmadi.nasip tabi...sayi cok oldugu icin tamamlayamiyorum...kalan yasinim 130 tane..her kisi 1 tane okuyabiliyor...okuyabilen ya da etrafinda okuyabilen arkadaslarim olursa allah rizasi icin bana yazabilirse ozelden ...simdisen allah razi olsunnn....

Okutan olursa ben de okuyabilirim ...ozelime yazarsaniz, forumu cook iyi takip edemiyorum kacirabilirimmm...

günaydın kızlar rabbim hepimize hayırlı cumalar versin inşallah...haftaya bugün oruçluyuz allahın izniyle

günaydın kuzular...
Bugün mübarek cuma günü.Rabbi'm herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah...RAbbi'm dualarımızı kabul etsin,RAbbi'm yavrularımızı bize bağışlasın...Amin.

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]9 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]10 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]11 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]12 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]13 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]16 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]17 temmuz[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]20 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]23 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]24 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]25 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sinhus (sinem)arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

herkese selamlar ben bugune kısmetmıs kızlar,3 aydır 40 gunde bır regle oluyordum bu ay bende vucutta degısıklıkler oldu bende gebelıkten suphelendım ıdrar testı yaptım gunes ısıgında göruncek kadar sılık cıktı doktora gıttım kese yok dedı ıstersen kan dan bakalım kafan rahatlasın dedı bende kan testı yaptım 112 çıktı doktor hıc bırsey demedı canım sıkıldı saglıksız gebelık olabılır dusuk olabılır dedı progestan verdi vajinal yoldan 1 kere benımle aynı durumu yasayan varmı ben sımdı hamlıemıyım bılmıyorum 1 hafta sonra bakacak ama bana kötu seylerden bahsetmesınden cok korkuyorum 2 sene önce talıhsız bır gebelık yasadım aynı seylerı yasamaktan korkuyorum.

slm herkese hayırlı cumalar olsun inş... umarım topikdaşlr herkes iyidir bendede kasık ağrısı var bilemedim nedendir... neyse bu gün çok yoğun bi gün olacağı için pek giremem ama yinede aklım burda umarım güzxel haberler alırım herkesten allaha emanet olun öpt mujuk XXXXXXX

hepinize hayırlı cumalar kızlar,rabbim bu güzel ve mübarek günlerin yüzü hürmetine gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı kılarak gerçekleştirsin inşş.rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş ben de içinde...dualarınızda beni unutmayın nolur,öptümmm

hayırlı cumalar kuzucuklarım rabbim evlat hasreti çekenlere en kısa zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin,hamilelerimize meleklerini hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı göstersin.her kimin ne derdi varsa kim dua bekliyorsa rabbim derman göndersin inşş amiiiinnnn....

merhabalar canım,benim de adetin gecikmesinden sonra 84'tü.6 gün sonra 2137 çıktı.ŞU an o değerin muhtemelen yükselmiştir,doktorun dediğine bakma 112 ile kese tabiki gözükmez değerlerin yükseldikçe kesen rahatlıkla gözükür Allah'ın izniyle.

Allahın izniyle bir şey olmaz. benimde 166 çıkmıştı ve kese görümüyordu geçen hafta bugun gittim zorla gördü keseyi çok çok küçük dedi. kesenin görünmemesi normal değerinde bir şey yoktur inşallah..

ya bu doktorlara sinir oluyorum yeminle. değiştiricem bende ya ilk gebeliğim ilk bebeğim biraz konuşmasını bilseler bi soru soruyosun terslemeler falan hemen değiştircem valla. takılma sende doktorlara hiç

hayırlı cumalar herkese...
rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri tez zamanda hayırlı bir şekilde sizlere nasip eder inş...
isteyen herksin tez zamanda bebişleri konar inş göbişlerine,hamiş olanalardaa sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucaklarına alırlar inş meleklerini bende dahil...
ben çok fenayım sıcak bi taraftan,halsizlik bi taraftan bebişim inş iyidir içerde...
kib canlarım öptümmmmm

slm canlarım bugun benım hem evlilik yıldönümüm hemde dua günüm hemde mübarek cuma ne olur dualarınızı benden esirgemeyin bu ay 1 senem dolcak ve artık cok üzülyorum şimdiden dualarınız için teşekkür ederim

eşinle nice mutlu yıllar geçirirsiniz inş cnm.rabbim yuvanızı hayırlı sağlıklı evlatla şenlendirsin inş

Bugün yoğunum kızlar, gelemiyorum pek. Akşam da haftasonunu geçirmek üzere k.validemelre gideceğiz şehir dışına.

Keseler görünmüş, güzel haberler var sudee...

Eleserceciğim kuşum, inşallah kasık ağrıların güzel nedenlerdendir

Sinemcim, inşallah Rabbim huzurunuzu devam ettirir, bebişinizi tez zamanda yollar

selam canlar..
hayırlı cumalar..
bildiğiniz gibi bu gün benim randevum vardı rahim filmi için...
korkarak ve tedirgin bi şekilde gittim..
ağrı acı sızı bunlardan tedirgin olduğumu sanıyordum..
ama tabiki değil.. ben sonuçtan tedirgindim..
çok şükür rahim temiz tüplerin açık olduğunu öğrendim..
şu ağrı sızı olayına da açıklık getireyim..
gittiğim merkez süperdi..
çok kısa maksimum 10 dk da bitti işlem..
ve emin olun normal bi kadın doğum muayenesi gibiydi..
öyle yazılanlarla filan uzaktan yakından alakası yoktu..
doktor bitti kalkabilirsiniz deyince şakamı demişim doktora..
o derece yani.

yaşasın tatlım yaaa, hem sonuca sevindim hem de acısız geçmesine
gözün aydın öyleyse.
peki sen bu forumlarda da çok yazılan, fındıkzadedeki r.d.ytm a mı gittin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…