- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.561
kızlar benim bat 16 temmuz..doktor adet olunca 3 içinde gel kist kaybolmazsa hap vercem dedi,o gün olursam 18 temmuz 3.günü oluyo ve benim 2.evlilik yıl dönümümüm..o gün gidemem doktora ama gönlümde 3.gün gitmeden yana..doktor farketmez ilk 3 gün içinde gel dedi ama ne biliyim belki 3.gün atar falan..off ne biliim kafam karışık,sizce ne zaman gidiyim doktora:26:
sdtive günaydın canımm,nasılsın görüşmeyeli? ya senin evdeki böcek işi ne oldu hallettiniz mi??
canım dün giremedim ama cvp yazayım yinede dedim belki işine yarar benim eşimde 2011 martta ameliyat oldu hemde çift taraflı varikolsel ilk ay bi ilaç kullandı daha sonra dokyorumuz hastane değiştirip şehir dışına çıkınca ilça kullanmadık ama ben ona değişik şeyler yedirdim mesela cezeryeler lokumlar fındık özellikle ceviz bolbol yedirdim
ve her akşam light süt e bal muz ceviz bol ve polen tozundan yarım çay kaşığı koydum mikserde uzun uzun çekerdim bende içerdim onada içirirdim 1 ay hemen hemen haftada 3-4 gün içtik böyle 2 ye katladı değerimiz polen çok iyi çünki
bir süredir görmüyoruzinşallah bir daha da görmeyiz...
iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok
canım sağol inşallah iyi gelir başladım bakalımegemncimm canım soğankürüne başlamışsın,deneyenler gerçekten iyi sonuçlar almıştı duyduğum kadarıyla,soğan kürüyle hamile kalanların yüzdesi de çok.soğan bebeği diye espri yapılıyordu hatta.RAbbi'M bunu sana vesile kılsın ve bebeğin rahmine konsun inşallah.
evet canım günde 2 kez ama daha ilk günde astım,iş yerinde zor oluyo yaacanım sen başlamışsın gerçi soğan kürüne ama benim okuduğum kadarıyla adet sonraki 7.gün başlanıyor ona:44:bi de saraçoğlu ilaçla birlikte kullanılabilir demişti soğan kürü için.ben de doktoruma sordum soğan kürü diye bişey varmış yapayım mı diye.bence bi sakıncası yok yapmak istiyorsan yap demişti,pratikte bir faydasını görmedim henüz ama teori de işe yaradığı söyleniyor demişti.ben de geçen hafta başladım ama gün de iki kez yapılması gerekiyordu ben bir kez yaptım sonra da mecburiyetten bir iki gün yapamadım diye sıkıldım bıraktıminş sen faydasını görürsün canım
kuzum soğan kürü yapacaksan adete 6-7 gün kala yap ama ibrahim saraçoğlunun tarfinii birebir yap yoksa sende bana haber ver kitabı var bende yazarım sana tarifini birebir aynını yap yoksa bi işe yaramıyor... ama gerçektende gidiyor kirstler inş. sanada iyi gelir kuzu
kuzum kirst muayenesi 2 veya 3. günü yapılıyor bende müsaitlik durumuma göre 2 veya 3, günü giderdim hep ilk günü gidilmiyor sadece sende bi gün önce gidebilirsin...
kızlar soğan kürünü sakın adet bitince yapmayın ben yaptım geçen yıl ramazan ayında ölüyordum az daha adete 10 gün kala başlanıyor ve adet olunca hemen bırakılıyor çünki kan sulşandrıdığı için adeti uzatıyor bende 27 gün sürmüştü ölecektim kansızlıktan tansiyon düşüklüğünden
Slm KiZlar cok sınır oldum evi taşıyacaktım ya ..
3 aydır adam oyalıyormuş bizi..
Tanıdığın evine çıkacaktık ev insaatti ramazandan sonra taşınacaktik..ilk konuştuğumuzda guzel bı kira fiyatı söyledi bizde tmm dedik..ama evin yeri kötü cok dik kısın cikmasi inmesi zor araba falan çıkmaz..neyse biz uygun ve sıfır bina diye tmm dedik..zaten evde oturan kisiler değiliz yatmadan yatmaya eve geliriz..
Neyse dün aradık kesin fiyatı söyle dedik bize normalde söylediği fiyatın iki katını söyledi...cok sınır oldum Allah'ın dagında evi okdr para vereceğime daha guzel yerde otururum diyip tutmuyoruz dedim...insanlar ne garip 3 ay bizi oyaladı şimdi kaldık sap gibi ..ev bakmamız lazım esinde babasına söyledi git bize ev bul diye.. Sanki kayınpederim oturacak ..esimdede kızdım adam gibi eve bakcaz dedim.. Strese girdim yine evi hep topladım kac zamandır havada ev....transferime az kaldı Ramazan'da geliyor neyapcam bilmiyorum..
bugün dua günümmüş keşke bugün güzel haberler verebilseydim size ama kırmızılar teşrif etti.eşimin değerlerine göre normal yoldan hamile kalmam bi mucize.bu yüzden hiç yumurta takibi yapmıyorum istediğimiz zaman ilişkiye giriyoruz ama yine de her ay adet günü gelip çattığında belki diyorum belki mucize olmuştur hamile kalmışımdır.bu sabah mide bulantısıyla uyandım ve afedersiniz çıkarttım dün adet günümdü bi umut doğdu içime acaba dedim ama bi kaç saat sonra daha fazla umutlanmamam için rabbim gönderdi kırmızıları.....
bugün benim için kendiniz için hepimiz için yaptığınız yapacağınız tüm dualara amiiiinnn diyorum.elbet bizim de mucizelerimize kavuşacağımız hayırlı vakit gelecek.mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler....
canımm bozma moralini napalım bu ay da hayırlı değilmiş demek kigönlünü ferah tutmaya çalış,bol bol dua et canım eşin tedavi olmak istemiyodu sanırım,yanlış mı hatırlıyorum:26:
amin cnm rabbim seni de fazla bekletmez inş..bak ne güzel söylemişsin rabbim umutlanmayayım diye gönderdi yoksa biz kuruyoruz ve malesef kurduğumuza inanıyoruz.Bende 3 aydır denemelere başladım ama ilkinde de 6 ay sürmüştü sanırım buda öyle olacak gibi görünüyor.allah herkesin gönlündekini nasip etsin..
1,5 yıl tedavi gördük tatlım ameliyat filan oldu.en son şubat ayında pes etti artık olumsuz sonuçlardan o da bunaldı.eylüle kadar hiçbişey yapmayacağız bakalım.biraz daha para biriktirip ankarada bi doktora gitmeyi düşünüyoruz.inş bu sefer güzel sonuçlar alırız dualarınıza ihtiyacım var kuzum ...
amin cnm rabbim seni de fazla bekletmez inş..
hep iyi ol canım,hep böyle oyna emihatırlarsan demiştim bi ara biz de böcek saldırısına uğramıştık da ilaçlayıp kurtulmuştuk.hatta tekrar ilaçlıycam evi bişey yok ama tedbbir amaçlı diye!!! malesef ilaçlayamadım bi türlü elim değmedi veee bugün bir ziyaretçi gördüm evde offf yine başlıyozz yaa
hamile değilim kızlar
hayırlısı olsun cnm.daha yolun başındasın denemede 2.ayındasın.sen neler atlattın bu günlerde geçecek.ben inanıyorum ki meleğin seni fazla bekletmeyecek.sadece biraz daha sakin olman lazım kuzum.stresten uzak durmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?