- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.681
canım süpersin! ne güzel dirayetli olman,rabbime sığınman,inşallah güzel allahım bebeğini hayırlısıyla sizlere bağışlasın,hakkında hayırlısı olsun canım bnm..ben selavatı tefriciye okuyorum biliyosun,bu okuduğumu sana ve meleğine bağışlarım,allahım kabul eder inşallahbi de sırası değil biliyorum ama nette çok karışık şeyler yazıyo eğer cevap verirsen senin demene inanıcam ve ona göre hareket edicem..şimdi benim adete 10 gün kala kahverengi akıntı şikayetim oluyo,bunun için doktora gittim ve haftaya gelmemi söyledi..kültür alıp kontrol edicem ona göre antibiyotik vercem dedi..kültür alması orucumu bozar mı? bi de vajinal muayene yapıcak mı bilmiyorum ama yaparsa bozar mı hocam
ama bebeğimmmm enim son bi kaç aydır adetlim 10 güne yakın gecikmeli geliyoo kii((
benim döngü tamamen kafayı yemiş durumdaa....
tahmini batım 30,07 diyelim canımm benimm.,
ellerine sağlık tekrardan.
bu kadar kahrımızı cekiyon hakkını helal edivee garii :))
canım süpersin! ne güzel dirayetli olman,rabbime sığınman,inşallah güzel allahım bebeğini hayırlısıyla sizlere bağışlasın,hakkında hayırlısı olsun canım bnm..ben selavatı tefriciye okuyorum biliyosun,bu okuduğumu sana ve meleğine bağışlarım,allahım kabul eder inşallahbi de sırası değil biliyorum ama nette çok karışık şeyler yazıyo eğer cevap verirsen senin demene inanıcam ve ona göre hareket edicem..şimdi benim adete 10 gün kala kahverengi akıntı şikayetim oluyo,bunun için doktora gittim ve haftaya gelmemi söyledi..kültür alıp kontrol edicem ona göre antibiyotik vercem dedi..kültür alması orucumu bozar mı? bi de vajinal muayene yapıcak mı bilmiyorum ama yaparsa bozar mı hocam
vajinal muayene orucu bozuyor diye araştırmıştım ben. o gün niyetlenme en iyisi.
ay-she inşallah bebeişin sağlıkla büyümeye devam eder ve Rabbim bu sefer yüzünü güldürür. senin imtihanın da zor hakikaten. İnşallah Ramazan bereketiyle güzel güzel haberler alırsın!
eloserce ben de hamileliğimi adet sancıları ile adeti beklerken ama bir türlü gelmezken öğrendim. klasik adet belirtilerimden başka hiçbir farkım yoktu ilk öğrendiğimde. Belki de sende de bebiş vardır. sen sanırım ebeye gitmiştin senin bir damar mı neydi onu düzeltmişti. belki de şifa olmuştur :)
havalar çok sıcak kızlar evde resmen kedi gibi uyku halindeyim. ramazan gelir biraz serinler inşallah diyorum. oruç için de niyetliyim ya tutup denemek istiyorum en azından. Allah'ım kolaylaştırsın inşallah hepimize!
ayşecim canım, üzüldüm bebişte bir sıkıntı olmasına, inşallah düzelir, sağlıklı doğar. dualarım seninle
aysecim okuyunca cok uzuldum. Rabbim saglik sihat versin ins bebegine. Okuyabilirsem biseyler okurum ins bugun sana. bnm de kanamm oldugu icin bzde tefriciyeye baslamistik. Rabbim kabul buyursun dualarimizi ne onlarla ne de onlarsiz imtihan etmesin ins
tatlım üzülmemem lazım cunku bebegım bu sorun yuzunden daha az dayanıklıymış onu uzmek ıstemıyorum üzülerek de bıseylerı
değiştirmeyecegımın farkındayım bunu cok kez tecrube ettım dua edıyorum yalvarıyorum Allah a inşallah sağlıkal yollar bebegımı Allah a zorluk yok
ınanıyorum ve guvenıyorum gercekten elımden gelenı yaptım ve üzerime düşeni yapıyorum tevekkul edıyorum canım...hala kalbi atıyor hala kıpır kıpır
onu beynımde öldüremem diye dusunuyorum ne bıleyım tabıı kı bıraz burugum eskısıne göre ama....
sağol canım Allah razı olsun adedını bıldırısen sevınırım ramazan ın 10-15 ne kadar toparlamaya calısıcam
estf canım :)
oruc ıken yemek ıcmek ile veya cınsel ılsıkı ıle doyuma ulasmak orucu bozar vajınall muayende böle bi durum olmayacagından hıcbır sakıncası
yok canım emin olmak ıcın baska kaynakalrıma da bi baktım ama bi engel yok...orucunu tutup rahat olabilirsin....
doktor vajına ıcıne ilaç yerleştirse dahı bu orucunu bozmaz canım....
sanırım doktor ıdrar yolu ıltıhabından süphelendı ve idrar örneği alıcak ınsallah bı an önce sıkıntıdan kurtulursun canım gecmıs olsun..
canım yaa evet sen demiştin banaama nası rahatladım anlatamam dün işim vardı çok açıklayıcı yazamadım..doktora dedim ki peki neden bnm adete 10 gün kala kahverengi akıntım oluyo? o da güldü evli kadınlarda olur dedi..ben de ama ameliyattan beri var acaba onunla mı alakalı dedim..olabilir ameliyat ortamında mikrop kapmışsındır dedi..adet bitince gel kültür alcam ona göre antibiyotik vercem dedi...yeri gelmişken soruyum pazartesiye temizlenirim mutlaka ve oruçlu olurum allahın izniyle..kültür testi orucu bozar mı? vajinal muayene yapar mı bilmiyorum,yaparsa o da bozar mı? bilenler varsa yardımcı olsun pleaseeee
ayy çok heyecanlandım hadi inşallah canım..rabbim hayırla ve sağlıkla nasip etmiştir,göndermiştir inşallah meleğiniay kitabı da merak ettim haa,bn de okucam ne zman test yapcan,ne kadar beklicen bacım?
Amin canım sağol inşallah ya ınsanın evladıyla sınavı çok zor Rabbım sağlıkla nasıb etsın hepimize...
canım gecmıs olsun kanaman ınsallah bı an once gecer ilaçlarına dıkkat et benım kanama alanım nerdeyse yok oldu
hele kahverengı ıse hıc korkma ınsallah bısı olmaz....
sağol canım sen de eksıgın kalırsa söle bana okuyabılrısem okuyayım bu akşam senın ıcın bır yasın okuycam ınsallah sağlıkla
kavusursun bebegıne canım kanama moralını bozmasın hiç...
hala gelmeyen kırmızı dostlarımızı bekliyoruz
acep tatilemi çıktılar heueheu 9 aylığına
Ay she cnmmmmmmmmmm allahım yardımcın olsunnnn Rabbim hayırlısını versin...bugun kaynanama yemeğe gittik balkonda duruyordum apartmanın bahçesinde tekerlekli sandalyede bı kız oturuyor sakat sadece bası oynuyor okdr...diger yerleri tutmuyor..annesi altından alıyormuş cok üzüldüm cokkk o an dedimki Rabbim hayırlısını ver eğer bu tup bebekte olmasa derimki hayırlı deil...nebilim karışık duygular içindeyim... İnsss aysem bebegin tutunur...Allah'a emanet olsun...sağlıklı doğan sonradan hasta olmuycak diye şart yok ..benim arkadasıma down sendromu alalım dedi doktor aldırmadı son güne kdr down dediler turp gibi doğdu...Rabb'ime emnet olsun üzülme ins iyi olqcakkkk bu bebisi doğur ikinciye yaparsın tup bebek:)
tamam canım dediğin gibi yapcam,allahın izniyle orucumu tutarım o gün de..yok canım idrar testi yapmıcak..kültür alcak yani vajinadan gelen akıntı var ya onu alıp incelecek..ama sanırım o da bozmaz..bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim,allah razı olsuncanım şuan okuduğum 869 tane daha okudukça sana bildiririm rabbim kabul etsin inşallah..sağlıkla ve hayırla bağışlasın..hakımızda hayırlısı neyse her zaman o olsun,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah
ayşecim rabbim bu günleri atlatıp yüzünün gülmesini nasip etsin inş.. umarım sen iyileştirrisin onu düşüncelerinle kanınla canınla... eğer okuyabilirsem ben özelden yazarım sana tefriciye
merhaba kızlar..
sdtive senin ve senin nezdinde tüm fenerbahçelilerin dünya fenerbahçeliler günü kutlu olsun..
eveeeet şimdi gelelim bu günkü muayene sonucuna..
özel bi hastaneye gittim..
biliosunuz ssıkıntılarımı..
diğer doktorlar sperm testi bile istemeden direk tüp bebek demişlerdi..
gittiğim doktor dünya iyisi dünya tatlısı bi doktor..
belkide tanıdık olduğu için çok ilgilendi..
neyse muayene etti..tahlillerime baktı eşimin tahliline baktı..
filme baktı..
bu arada film de radyoloğun dediği gibi çok da temiz değilmiş...
sol tüpün şekli değişikmiş..ve dolayısı ile rahim sola doğru çekiyormuş..
doktor endometriozisden şüphelendi..yada o kısımda bi yapışıklı gibi bişi var dedi..
başımdan geçenleri anlattım..klomen ve iğneyi..
ve hiç ilaçsız 13,5 mm yumurtam varmış..
ama sol yumurtalıkdaymış.. ve sıkıntılı sol tüp neyse..yani özetle çok vahim yada umutsuz bi durum yok dedi..
en azından acele edilecek bi durum yok dedi.
bi kaç tahlil verdi..
ve haftaya cumaya bölüm başkanı ile filmi görüşecek.. sonrasında izlemem gerekeni yolu söyleyecek..
beni tatmin etti.. güvendirdi..belki de tanıdık olduğu içindir bilemiyorum ama para olarak bakmadı bana:)))
biraz zamanımız var sanki dedi..
şimdi tahlilleri yaptırıp haftaya cuma yine gidicez..sonrasında rotamız belli olacak inşallah..
şimdilik bu kadar birazda tahillere bakayım kızlar nerede yaptırabilirim..
Allah kolaylık versin taşınma işinde. yavaş yavaş yaparsın artık sıcaklarda zorlama kendini. dediğin gibi ben de hep hasta çocukları gördükçe dua edip duruyorum. İnsan hassas olduğu için mi nedir hep de gözüme onlar ilişiyorSlm KiZlar ev taşıyorum ne zor ismiş maffoldum iyiki tup bebekten once taşınıyorum ben olmadan kimse tasiyamazmis evi...
Yarın tasıma şirketi gelecek yerleştirmesi kaldı offff((
Son 3 sayfayı okudum...daha geri sayfaları okuyamadım yatcam şimdi sabah gelecek taşımacılar..
Egemmmmmmm sevindim cnm kistinin kaybolmasına insssss bebis gelcek insss:)
Ay she cnmmmmmmmmmm allahım yardımcın olsunnnn Rabbim hayırlısını versin...bugun kaynanama yemeğe gittik balkonda duruyordum apartmanın bahçesinde tekerlekli sandalyede bı kız oturuyor sakat sadece bası oynuyor okdr...diger yerleri tutmuyor..annesi altından alıyormuş cok üzüldüm cokkk o an dedimki Rabbim hayırlısını ver eğer bu tup bebekte olmasa derimki hayırlı deil...nebilim karışık duygular içindeyim... İnsss aysem bebegin tutunur...Allah'a emanet olsun...sağlıklı doğan sonradan hasta olmuycak diye şart yok ..benim arkadasıma down sendromu alalım dedi doktor aldırmadı son güne kdr down dediler turp gibi doğdu...Rabb'ime emnet olsun üzülme ins iyi olqcakkkk bu bebisi doğur ikinciye yaparsın tup bebek:)
merhaba kızlar..
sdtive senin ve senin nezdinde tüm fenerbahçelilerin dünya fenerbahçeliler günü kutlu olsun..
eveeeet şimdi gelelim bu günkü muayene sonucuna..
özel bi hastaneye gittim..
biliosunuz ssıkıntılarımı..
diğer doktorlar sperm testi bile istemeden direk tüp bebek demişlerdi..
gittiğim doktor dünya iyisi dünya tatlısı bi doktor..
belkide tanıdık olduğu için çok ilgilendi..
neyse muayene etti..tahlillerime baktı eşimin tahliline baktı..
filme baktı..
bu arada film de radyoloğun dediği gibi çok da temiz değilmiş...
sol tüpün şekli değişikmiş..ve dolayısı ile rahim sola doğru çekiyormuş..
doktor endometriozisden şüphelendi..yada o kısımda bi yapışıklı gibi bişi var dedi..
başımdan geçenleri anlattım..klomen ve iğneyi..
ve hiç ilaçsız 13,5 mm yumurtam varmış..
ama sol yumurtalıkdaymış.. ve sıkıntılı sol tüp neyse..yani özetle çok vahim yada umutsuz bi durum yok dedi..
en azından acele edilecek bi durum yok dedi.
bi kaç tahlil verdi..
ve haftaya cumaya bölüm başkanı ile filmi görüşecek.. sonrasında izlemem gerekeni yolu söyleyecek..
beni tatmin etti.. güvendirdi..belki de tanıdık olduğu içindir bilemiyorum ama para olarak bakmadı bana:)))
biraz zamanımız var sanki dedi..
şimdi tahlilleri yaptırıp haftaya cuma yine gidicez..sonrasında rotamız belli olacak inşallah..
şimdilik bu kadar birazda tahillere bakayım kızlar nerede yaptırabilirim..
renkdaşlar..
evet hemde öyle güzel bişey ki Fenerbahçeli olmak..
tarifi imkansız..
biraz yüzüm düşse biraz karamsarlığa kapılsam eşim hemen başlar "mazinde bi yatar diee..
bende getirrim arkasını Yaşaaaaaa Fenerbahçe...
bi anda gider o karamsarlık..değişiverir konu..
işte öyle birşey Fenerbahçeli olmak,Fenerbahçe olmak..
testlerdende bi kaçı tanıdık zaten hepatit ve aıds testleri,
prolaktin istemiş tsh istemiş bide Amh die bi test ve tam kan sayımı..
evet doktorum çok iyi çok şeker ama hastane özel..
ve özel sigortam yok benim..muayeneydi tahlildi oydu buydu baya baya tuzlu..
nasıl kalkıcam altından bilmiyorum..
şimdi de onu düşünmeye başladım
bacım test yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?