- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.701
sizler baya baya takım sevgisi ile yaşıyorsunuz :)
benim futbola ilgim yoktur. babam çok maç seyrettiğinden bunalmıştım, Allah'tan eşim benden de ilgisiz futbola geçen gün quirasma mı nasıl yazılıyordu onu trabzonsporlu zannediyordu o derece :) ama eşim trabzon'lu ve o yüzden bir milli taraftarlık durumu var. hatta kayınpederler trabzonspor mağazasından bebeğe hastane çıkışı almış bordo mavıli bunu giycek ne güzel diyor eşim :)
ay evde bi tane test var onuda heder etmek istemiyorum hele 5-6 gün olsunda uheueheu artık eczacı dalga geçecek benle alamam yaaaasabırla bekliyorum rabbim sabrımın mevyesini verecek inş... uehueheu
ay evde bi tane test var onuda heder etmek istemiyorum hele 5-6 gün olsunda uheueheu artık eczacı dalga geçecek benle alamam yaaaasabırla bekliyorum rabbim sabrımın mevyesini verecek inş... uehueheu
kuzularım canlarım nasılsınz ben geldiiiiimmmmmmmmmmm veeeee sahnelerde yeniden friedmannn
eloserce kuzum inşalllah hayırlı haber alırsın büyük bir süpriz olur sana inşallah mutlu edersin kendini de bizleri de
dderyaa kuzum senin adına sevindim doktorların bizlere umutlu şeyler söylemesi belkide ruhumuzun tamamen iyileşip herşeyin hızla ilerlemesini sağlıyo inşallah senin için de herşey güzel olur
sweet85 kuzum inşallah birşey olmaz bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
ayşe kuzum yazdığını okuduğum da çok üzüldüm ama metanetine hayran kaldım Rabbim inşallah yavrunu sağlıkla sihatle kucağına almak nazip eder senin için de evladın için de hayırlı olanı nasip eder inşallah dualarımız hep seninle canım inşallah hayırlı haber duyarsın tez zaman da
hayalimduam kuzuuuummmm çok sevindim yaaa bebeğinin kalp etışlarını duymana sağlıklı görmene bir haftadan birşey olmaz kafana takma sakın yetişir anasının gususuuuu diğerlerine
veeee diğer kuzularım sdtive , egemn, ahsenelkasas, perihanım, sinhus,annesininbirtanesi, ruhsar, raravis, betsel,recsn,minikgelin... ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım hepiniz de iysinizdir inşallah özledim ben hepinizi ayolbundan sonra burdayım inşallah sık sık görüşürüüüüüüzzzzz
bu arada sdtive kuzum benim bat 9 ağustos diye bekliyoz bakalım gelmez olasıcayı
vallahi öyle tatlım ya... biraz sarı-lacivert moralimizi yükseltiyor. dört gözle yeni formalar çıksın diye bekliyorum ben mesela
bu amh yumurta rezervlerine bakıyor yanılmıyorsam, menapoza ne kadar yakınsın, rezervin azalmış mı falan... inşallah bütün test sonuçların iyi çıkar tatlım. maddiyat ne yazık ki önemli, bir kolaylığını bulursunuz umarım
sizler baya baya takım sevgisi ile yaşıyorsunuz :)
benim futbola ilgim yoktur. babam çok maç seyrettiğinden bunalmıştım, Allah'tan eşim benden de ilgisiz futbola geçen gün quirasma mı nasıl yazılıyordu onu trabzonsporlu zannediyordu o derece :) ama eşim trabzon'lu ve o yüzden bir milli taraftarlık durumu var. hatta kayınpederler trabzonspor mağazasından bebeğe hastane çıkışı almış bordo mavıli bunu giycek ne güzel diyor eşim :)[]
takım sevgisi mi...
taaaattlıımm bizdeki yaşam şekli..
yani FENERBAHÇE bi yaşam şeklidir..
en azından benim için..
imkanlarım dahilinde tabiki..
ama tutkum büyük..
ailede birtek ben bu kadr ilgiliym futbolla..
babam bile benim kadar değildir..
ama eşimle aynıyız..
oda bende acayip bi futbol tutkunu FENERBAHÇE aşığıyız..
benim eşimde trabzonlu,ama bir FENERBAHÇE aşığı..
sdtive nin annesi gibi hangi lig olursa olsun oturup yorum yapa yapaizleriz eşimle..
benim için gerçekten büyük anlam taşıyor tatlım, hem fenerbahçe hem de futbol. ailemde de çok sevilirdi zaten. annem de futbolu çok sever, gs lidir fanatik, ama ispanya liginden maçları bile takip eder yani, o derece. eşimle benim de büyük tutkumuzdur futbol...
canım neden geciktin acana sen...hakikaten hamile olabilir misin merak ettim. bir belirtin falan var mı?
ayy canım inşallah hamilesindir yaa,ben ümitlendim senin adına valla
kuzularım canlarım nasılsınz ben geldiiiiimmmmmmmmmmm veeeee sahnelerde yeniden friedmannn
eloserce kuzum inşalllah hayırlı haber alırsın büyük bir süpriz olur sana inşallah mutlu edersin kendini de bizleri de
dderyaa kuzum senin adına sevindim doktorların bizlere umutlu şeyler söylemesi belkide ruhumuzun tamamen iyileşip herşeyin hızla ilerlemesini sağlıyo inşallah senin için de herşey güzel olur
sweet85 kuzum inşallah birşey olmaz bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
ayşe kuzum yazdığını okuduğum da çok üzüldüm ama metanetine hayran kaldım Rabbim inşallah yavrunu sağlıkla sihatle kucağına almak nazip eder senin için de evladın için de hayırlı olanı nasip eder inşallah dualarımız hep seninle canım inşallah hayırlı haber duyarsın tez zaman da
hayalimduam kuzuuuummmm çok sevindim yaaa bebeğinin kalp etışlarını duymana sağlıklı görmene bir haftadan birşey olmaz kafana takma sakın yetişir anasının gususuuuu diğerlerine
veeee diğer kuzularım sdtive , egemn, ahsenelkasas, perihanım, sinhus,annesininbirtanesi, ruhsar, raravis, betsel,recsn,minikgelin... ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım hepiniz de iysinizdir inşallah özledim ben hepinizi ayolbundan sonra burdayım inşallah sık sık görüşürüüüüüüzzzzz
bu arada sdtive kuzum benim bat 9 ağustos diye bekliyoz bakalım gelmez olasıcayı
ayyyy canım friedmancımmmm gelmişşşhoşgeldin tatlım,valla bu topiğin neşe kaynağısın sen,dört gözle yolunu bekliyordum.sen yokken bu kızlar çok nadir uğramaya başladılar buraya,bazı günler hiç kimse gelmedi bilee şikayet ediyom bak hepsini
tekrar h.g sahalara
valla kuzum ben de özledim ayol şükür kavuştuk hadi bakalım yeniden başlayalım çalışmalara bereketli bereketli inşallaaaaaaaaaahhhhhhbacımm hoşgeldiiinnözlettin ya kendini iyiym napıyım bacım adet bitsin diye bekliyorum..hayırlısıyla çalışmalara başlıcaz inşallah ramazan hepimize hayırlısıyla bereketli gelir sen naptın nası geçti annenlerle tatil? ohh iyi olmuş hasret giderdiniz ne güzel
hoşgeldin kuzuuuuuuuuu safalar getirdinnnn
kısmet ben bekliyorum ümidim bu ay için fazla yok neden se yada bu sancılar ümidimi kırıyor olabilir bilemniyorum eğer hamnişsem doktor şok olacak ama bana yumoşun kaliteli değil demişti
Allah razi olsun cnm ben de senin icin okudum.Rabbim saglikli sihatli eylesin bebislerimizi inssweetcım yasını okudum duanı yaptım ınsallah sağlıkal gelır bebegın
yavru ceylanlaaaaaarrr hadi bakalıımm sahur vakti güzeller salına salına kallksın misk gibi sofralar kurulsun homini gırtlak homini gırtlak yensin sonra da mışıl mışıl uyunsuuuunnn
güm be de güm be de güm be de güm güüüüüüüüüüümmmmmmmmm
erken değilmi daha ya :)))))) saat 3 de yiyeceğizde biz:) ayrıcaaaa bugün geldiğinde beni unutmuşsun
iyi gecelr kızlar..
şey istanbul saat kaçta kapatıyor kesin bi saat rica etsem..
imsakiyemiz yokda henüz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?