- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.721
valla süper oldu bu..
banakalsa ben daha bekleyecektim..
imsak vaktini azıcık saat 5 gibi biliyodumda..
sanırım ilk günden uyanık olduğumuz halde sahursuz kalıcaktık..
neyse kalkayımda gözlemeleri yapayım artık..
hadi hayırlı ramazanlar..
aaaaaaaaaaaa gördüm annesininbirtanesi yazmışsım oysa ki ben onu sendiye yazmıştım valla hatları karıştırdım kusuummm
sana öseelll saskinanneeeee kuzuuuuummmmmmmmm sen asılsın ne var ne çok
valla süper oldu bu..
banakalsa ben daha bekleyecektim..
imsak vaktini azıcık saat 5 gibi biliyodumda..
sanırım ilk günden uyanık olduğumuz halde sahursuz kalıcaktık..
neyse kalkayımda gözlemeleri yapayım artık..
hadi hayırlı ramazanlar..
günaydın herkeseeeee,hepimize hayırlı ramazanlar olsun innnnnşallaaaaaaaaaaaaaaahhhrabbim hayırlısıyla bütün oruçlarımızı,namazlarımızı bütün ibadetlerimizi kabul etsin ya rabbim! hepimizi affetsin,hakkımızda herşeyin hayırlısını versin,hayırlı olana gönülleri razı eylesin,evlat hasreti çekenleri tez zamanda hayırla ve sağlıkla meleklerine kavuştursun,doğumu yaklaşanları bir avazda kurtarsın,tüp bebek deneyenlerin hayırlısıyla sonuç pozitif olsun,düşük tehlikesi vs.olanların rabbim hayırlısyla meleklerini bağışlasın rabbim hepimizin yardımcısı olsun,sonumuzu hayır etsin.........................aaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn bi de hayırlı cumalar
oh oh şahane dualarla şenlenmiş topiğimiz...
bari muhabbet edelim kızlar da zaman geçsin yaaa
miniğim topik açmışşş...hayırlı olsun topiğin bol bebişli olsun tatlım...[/QUOT
çok haklısn cnm inş. tekrar bebiş haberleri alırz topicimizdenn
hoşgeldin canım,senin de dediğin gibi millet fosur fosur uyuyordur şimdi,ama bence birazdan herkes teker teker gelirbizde akşam 2de uyuduk,eşim bişey yemem dedi ben de öyle geçiştirdim çok aç değildim,bakalım inş bugünü kolay atlatırız.senin durum daha da zor neyseki ben geç geliyom işe,onun için 9 da kalktım ama benim de ofis sıcakbakalım nasıl yapcaz
ya bi de benim adetim dün bitti,duşumu aldım niyetimi ettim ama sabah kalktığımda ez bişey leke vardı.orucum olur mu acaba eve gidince tekrar bi duş alsam olmaz mı?ya ilk gün oruç tutmamayı sevmiyorum.o zaman ramazanın geldiğini anlamıyorum
o kadar özlemişim ki ne yazayım nasıl başlayayım bir türlü bilemedim
annemlerdeyim fırsat bulup hemen geldim doktorum 2 ay korunma verdi kızlar bir sorun da çıkmadı çok şükür ben de iyiyim aile başka tabi
hepinizi çook öpüyorummm hayırlı ramazanlarrr
isim isim yazmadım unuttuğum olur diye ama siz anladınızz nasılsa
kuzularım canlarım nasılsınz ben geldiiiiimmmmmmmmmmm veeeee sahnelerde yeniden friedmannn
eloserce kuzum inşalllah hayırlı haber alırsın büyük bir süpriz olur sana inşallah mutlu edersin kendini de bizleri de
dderyaa kuzum senin adına sevindim doktorların bizlere umutlu şeyler söylemesi belkide ruhumuzun tamamen iyileşip herşeyin hızla ilerlemesini sağlıyo inşallah senin için de herşey güzel olur
sweet85 kuzum inşallah birşey olmaz bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
ayşe kuzum yazdığını okuduğum da çok üzüldüm ama metanetine hayran kaldım Rabbim inşallah yavrunu sağlıkla sihatle kucağına almak nazip eder senin için de evladın için de hayırlı olanı nasip eder inşallah dualarımız hep seninle canım inşallah hayırlı haber duyarsın tez zaman da
hayalimduam kuzuuuummmm çok sevindim yaaa bebeğinin kalp etışlarını duymana sağlıklı görmene bir haftadan birşey olmaz kafana takma sakın yetişir anasının gususuuuu diğerlerine
veeee diğer kuzularım sdtive , egemn, ahsenelkasas, perihanım, sinhus,annesininbirtanesi, ruhsar, raravis, betsel,recsn,minikgelin... ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım hepiniz de iysinizdir inşallah özledim ben hepinizi ayolbundan sonra burdayım inşallah sık sık görüşürüüüüüüzzzzz
bu arada sdtive kuzum benim bat 9 ağustos diye bekliyoz bakalım gelmez olasıcayı
hoşgeldin tatlım.özlettin kendini.bi sorun çıkmamasına sevindim.2 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer.sonra inş evladına kavuşursun.tatilin tadını çıkar.bol bol dinlen stres at.ne güzel annenin yanındasın.anneler her derda ilaçtır :)
friedman hoşgeldin tatlım.topiciğimizin demirbaşı nasıl geçti bakıyım tatilin :)
eloserce canım uzun süreli hamilelik isteyenlerden bi ikimiz kaldık.2 yıl oldu deneme süremiz.inş sende hamişsindir.sonra arkandanda bizler gelirizayağını sürü tamam mı
ayshecim metanetine hayran kaldım.rabbim bebeğini korusun.dermansız dert vermesin.tedavisi mümkün olmayan hastalık vermesin meleğine.dualarım seninle cnm.ben yeni temizlendim.inş fırsat bulursam tefriciye okur sana yazarım tatlım...
herkese hayırlı ramazanlar canlarım.çok güzel dualar edilmiş bana diycek bişi kalmamış daha... amiiiinnnn diyeyim bende
sdtivecim cnm bu mübarek güne denk gelmiş dua günün ne güzel.rabbim daha fazla bunaltmasın seni inş.en kısa zamanda bebiş haberi alırsın sıkıntılarından kurtulursun inş kuzum
o kadar özlemişim ki ne yazayım nasıl başlayayım bir türlü bilemedim
annemlerdeyim fırsat bulup hemen geldim doktorum 2 ay korunma verdi kızlar bir sorun da çıkmadı çok şükür ben de iyiyim aile başka tabi
hepinizi çook öpüyorummm hayırlı ramazanlarrr
isim isim yazmadım unuttuğum olur diye ama siz anladınızz nasılsa
hoşbuldum kuzum valla prk bi hareketli geçti tatil bitti geldik işte darısı bayramda gitmeme olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?