Sabredenler Kulübü 2012 :)

napıyosunuz kızlar kimsecikler yok ya
egemn bacımın da dua günüymüş inş muradına erdirir rabbim.oh ne güzel ikizi varmış ya benim de en azından bi kız kardeşim olsaydıallah tan sizler çıktınız karşıma hiç olmazsa bundan sonraki yaşamımda görmediğim ama herşeyimi rahatca paylaştığım,derdime ortak olan bir sürü kardeşim oldu

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]bebiş haberini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]8 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]11 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]15 Ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus[/TD]
[TD]31 ağustos[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]31 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]1 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]2 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]3 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]6 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]7 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]8 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]9 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]10 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]13 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]14 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]15 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün egemn (Binnur)arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Sinhusu listeye ekledim sdtive bacım farketmezsen diye buryada not düşeyim dedim

KiZlar yarın transferin 10. Gunu olacak normalde 12. Gun test yapılır ama esim hiç sabredemiyor yarın kan vercez cok korkuyorum negatif kelimesini duyarım diye..ins yarın öğleden sonra size guzel haberler veririm :)

Sinhusu listeye ekledim sdtive bacım farketmezsen diye buryada not düşeyim dedim

sağol tatlım, eline sağlık...

KiZlar yarın transferin 10. Gunu olacak normalde 12. Gun test yapılır ama esim hiç sabredemiyor yarın kan vercez cok korkuyorum negatif kelimesini duyarım diye..ins yarın öğleden sonra size guzel haberler veririm :)

ah canım benim yaaa, eşinin sabırsızlığını ve senin endişelerini anlıyorum. inşallah bu sefer sonuç yüzünüzü güldürecek. Geçen sefer 8. gün adet olmuştun. şimdi 9. gün bitiyor ve gelen giden yok yarınki haberini 4 gözle bekliyor olacağım canım benim, inşallah hikayen mutlu bir haberle devam edecek.
ilk azospermi duyduğunuzda yıkılmıştın, bizler de çook üzülmüştük burda. önce tese umut oldu size, sonra da sperm bulununca dac havalara uçtunuz, tabi biz de sizinle birlikte. bu hikaye sen hamile kalınca değil, inşallah bebeişini hatta bebişlerini kucağana alınca mutlu sonla bitmiş olacak inşallah. O yüzden sen şimdi bu hikayene bir mutlu haber daha ekle yarın, hepimizi sevindir... Karnında bebişlerinle bizler için dua et, hamilelerin duası daha makbulmüş ya bu sefer güzel şeyler olacak tatlım, hissediyorum benim de dualarım seninle

Ayyyy kuzum hadi hayırlısı inşallah güzel haber veririsin bizlere yarın benim de bat bakarsın topiğimize birlikte güzel haber veririz Dualarımız seninle kuzu hayırlı haberler getir inşallaaaaaaaaaahhhhhh

Ayyyy kuzum hadi hayırlısı inşallah güzel haber veririsin bizlere yarın benim de bat bakarsın topiğimize birlikte güzel haber veririz Dualarımız seninle kuzu hayırlı haberler getir inşallaaaaaaaaaahhhhhh

canım sen ne alemdesin yaa, adet belirtin var mı ki? Bir ara belirti yazıp duruyordun, son günelrde o konularda hiç konuşmaz oldun

amin cnm ins bu sefer vereceksin
İns cnm bnm korkuyorum ama merakta ediyorum :)

Bu son 4 ay icinde neler yasadım Allah razı olsun hepinizden hiç birinizi görmedim bile ama cogu dostumdan daha dost oldunuz bana herseferinde derdimi dinlediniz..Rabbim hepinizden razı olsun ..hepimizin bütün bu cabası anne baba olmak..rabim bizlerden esirgemez ins bu lütfunu ...
Yarın ins omzumdan buyuk bı yük kalkar ..size guzel haberler veririm ins buraya yazarken elim ayağım sevinçten titrer :)

Ay hadi ya ins ikimizde bebis haberi veririz kıs eğer hamileysek bebislerimizin dogum tarihi 18.04.2012 Olcak ayyyyy ins inss:)

hayat sürprizlerle dolu, bize ne getirirse onu yaşıyoruz...ben bebek isteyeli tam 8 ay bitmiş... şaka gibi, hiç aklıma gelmezdi bu kadar bekleyeceğim. daha ne kadar beklerim o da belli değil. Rabbim sağlık ve sabır verdikçe uğraşıp durucaz, elden gelen birşey yok...
yarınki haberini 4 gözle bekliyor olacağım tatlım...

canım sen ne alemdesin yaa, adet belirtin var mı ki? Bir ara belirti yazıp duruyordun, son günelrde o konularda hiç konuşmaz oldun

Kuzum valla hiç birşey yok iki gündür kasık ağrım kesildi (ki buna çok sevindim ben ) gögüsde öyle aşırı hassasiyet yok yan, anlican bir hafta önce olan hiç birşey yok sanırım adet olucam ama öyle hissediyorum :26: neyse artık beklicez görücez çok birşey kalmadı şunun şurasında yarın adet ollmam lazım olmazsam iki gün daha beklerim sonra test yaparım :18:

Ay hadi ya ins ikimizde bebis haberi veririz kıs eğer hamileysek bebislerimizin dogum tarihi 18.04.2012 Olcak ayyyyy ins inss:)

inşallah kuzum yaaa valla ben kendimden çok senin bu haberi vermeni istiyorum allah biliyoya inşallah güzel haberler veririz sonun da topikce bizi beklerler minikgelin mi önce doğuracak friedman mı diyerek

Benimde bebek isteyeli 13. Ayım ins Günay nasip olur ins su mübarek gunde yüzümüz güler ins bayramda herkesi sevindirirm in ayaklarım yere basmaz..nebilim bebek odasında ikiz olursa yada tek olursa beşiğin yerini bile düşündüm perdeleri falan hayali bile nsl guzel öyle...ins yarın benim icin dönüm noktası olur...
Olurda onun negatif olursa Kasım'da yine deniycez ama o sefer bu seferki gibi umutlu olmam sanırım yoruldum çünkü..hiç bı sebeb yokken hamile kalmamak ayrı üzüyor insanı

Ayyy olmaz ikimize guzel haber verelim.
Kız nsl guzel olur aynı anda doguma gitsekkk :)))))

Kızlar hepinize selam:) esimin bilgisayarı bozuldu, benimkini aldı, cepten giriyorum tek tek yazamadum bgn dua gunümmus herkese cok tesekkurler:) minikgelin haberini 4 gözle bekliyorum,dualarım sizlerle, öptüm hepinizi

ben geldim herkes nerelerde bakemmmm,teyzoşlar hadi gelin....
egemn dua gününmüş tatlım,rabbim seni daha fazla bekletmeden gönderir inş kuzunu sana canım...
minikgelin ve friedman canlarım inş sizlerdende güzel haberler alırız yarın...
sinhuşum bacım,rabbim inş tez zamanda sanada gönderir mucizeni inş adaşım...
ve sdtive,betsel,şaşkınanne,elescorem ve diğer bacılarım dualarım sizinle inş tez zamanda mucizeniz konar göbişinize...
dualarım sizlerle kib canlarm

Bizler iyiyiz canım seni ve ufaklığı sormak lazım sizler nasıslsınız bakem annesi iyi bakıyon mu minik kuşumuza Yarın inşallah minikgelin bizlere güzel haber verir benim ki anca bir kaç gün sonra belli olur ZAten cumartesi akşam memlekete gidicez yani 15 gün kadar yine olmicam gitmeden inşallah sonucum belli olur en azından benden haberdar olursunuz

uzun zamnadır perihan kuzum yok özledim valla bayram bitseydi yeniden gelirdik bir araya sonra ruhsar86 yok raraavis yok hayalimduam ve ahsenelkasas eskisi gibi sık gelmiyo of nideenn yoksunuz, eskisi gibi gırgır şamatamız yok niyse hepinize bayram sonuna kadar müsade ediyom ama sonra geri toplanılacak saksılar ellere alınacaakkk ( ayyy sanki böle yönetici yada başkanmışımda emir veriyomuşum gibi oldu artıkım affınıza sığınıyom böle diyiverdiğim içün )

uzun zamnadır perihan kuzum yok özledim valla bayram bitseydi yeniden gelirdik bir araya sonra ruhsar86 yok raraavis yok hayalimduam ve ahsenelkasas eskisi gibi sık gelmiyo of nideenn yoksunuz, eskisi gibi gırgır şamatamız yok niyse hepinize bayram sonuna kadar müsade ediyom ama sonra geri toplanılacak saksılar ellere alınacaakkk ( ayyy sanki böle yönetici yada başkanmışımda emir veriyomuşum gibi oldu artıkım affınıza sığınıyom böle diyiverdiğim içün )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…