- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.481
amin cnm ins bu sefer vereceksinKiZlar yarın transferin 10. Gunu olacak normalde 12. Gun test yapılır ama esim hiç sabredemiyor yarın kan vercez cok korkuyorum negatif kelimesini duyarım diye..ins yarın öğleden sonra size guzel haberler veririm :)
Sinhusu listeye ekledim sdtive bacım farketmezsen diye buryada not düşeyim dedim
KiZlar yarın transferin 10. Gunu olacak normalde 12. Gun test yapılır ama esim hiç sabredemiyor yarın kan vercez cok korkuyorum negatif kelimesini duyarım diye..ins yarın öğleden sonra size guzel haberler veririm :)
KiZlar yarın transferin 10. Gunu olacak normalde 12. Gun test yapılır ama esim hiç sabredemiyor yarın kan vercez cok korkuyorum negatif kelimesini duyarım diye..ins yarın öğleden sonra size guzel haberler veririm :)
Ayyyy kuzum hadi hayırlısı inşallah güzel haber veririsin bizlereyarın benim de bat bakarsın topiğimize birlikte güzel haber veririz Dualarımız seninle kuzu hayırlı haberler getir inşallaaaaaaaaaahhhhhh
İns cnm bnm korkuyorum ama merakta ediyorum :)amin cnm ins bu sefer vereceksin
Bu son 4 ay icinde neler yasadım Allah razı olsun hepinizden hiç birinizi görmedim bile ama cogu dostumdan daha dost oldunuz bana herseferinde derdimi dinlediniz..Rabbim hepinizden razı olsun ..hepimizin bütün bu cabası anne baba olmak..rabim bizlerden esirgemez ins bu lütfunu ...sağol tatlım, eline sağlık...
ah canım benim yaaa, eşinin sabırsızlığını ve senin endişelerini anlıyorum. inşallah bu sefer sonuç yüzünüzü güldürecek. Geçen sefer 8. gün adet olmuştun. şimdi 9. gün bitiyor ve gelen giden yokyarınki haberini 4 gözle bekliyor olacağım canım benim, inşallah hikayen mutlu bir haberle devam edecek.
ilk azospermi duyduğunuzda yıkılmıştın, bizler de çook üzülmüştük burda. önce tese umut oldu size, sonra da sperm bulununca dac havalara uçtunuz, tabi biz de sizinle birlikte. bu hikaye sen hamile kalınca değil, inşallah bebeişini hatta bebişlerini kucağana alınca mutlu sonla bitmiş olacak inşallah. O yüzden sen şimdi bu hikayene bir mutlu haber daha ekle yarın, hepimizi sevindir... Karnında bebişlerinle bizler için dua et, hamilelerin duası daha makbulmüş yabu sefer güzel şeyler olacak tatlım, hissediyorum benim de dualarım seninle
Ayyyy kuzum hadi hayırlısı inşallah güzel haber veririsin bizlereyarın benim de bat bakarsın topiğimize birlikte güzel haber veririz Dualarımız seninle kuzu hayırlı haberler getir inşallaaaaaaaaaahhhhhh
İns cnm bnm korkuyorum ama merakta ediyorum :)
Bu son 4 ay icinde neler yasadım Allah razı olsun hepinizden hiç birinizi görmedim bile ama cogu dostumdan daha dost oldunuz bana herseferinde derdimi dinlediniz..Rabbim hepinizden razı olsun ..hepimizin bütün bu cabası anne baba olmak..rabim bizlerden esirgemez ins bu lütfunu ...
Yarın ins omzumdan buyuk bı yük kalkar ..size guzel haberler veririm ins buraya yazarken elim ayağım sevinçten titrer :)
Ay hadi ya ins ikimizde bebis haberi veririz kıs eğer hamileysek bebislerimizin dogum tarihi 18.04.2012 Olcak ayyyyy ins inss:)
canım sen ne alemdesin yaa, adet belirtin var mı ki? Bir ara belirti yazıp duruyordun, son günelrde o konularda hiç konuşmaz oldun
Ay hadi ya ins ikimizde bebis haberi veririz kıs eğer hamileysek bebislerimizin dogum tarihi 18.04.2012 Olcak ayyyyy ins inss:)
hayat sürprizlerle dolu, bize ne getirirse onu yaşıyoruz...ben bebek isteyeli tam 8 ay bitmiş... şaka gibi, hiç aklıma gelmezdi bu kadar bekleyeceğim. daha ne kadar beklerim o da belli değil. Rabbim sağlık ve sabır verdikçe uğraşıp durucaz, elden gelen birşey yok...
yarınki haberini 4 gözle bekliyor olacağım tatlım...
Kuzum valla hiç birşey yok iki gündür kasık ağrım kesildi (ki buna çok sevindim ben) gögüsde öyle aşırı hassasiyet yok yan, anlican bir hafta önce olan hiç birşey yok sanırım adet olucam ama öyle hissediyorum :26: neyse artık beklicez görücez çok birşey kalmadı şunun şurasında yarın adet ollmam lazım olmazsam iki gün daha beklerim sonra test yaparım :18:
inşallah kuzum yaaa valla ben kendimden çok senin bu haberi vermeni istiyorum allah biliyoya inşallah güzel haberler veririzsonun da topikce bizi beklerler minikgelin mi önce doğuracak friedman mı diyerek
Ayyy olmaz ikimize guzel haber verelim.
Kız nsl guzel olur aynı anda doguma gitsekkk :)))))
cnm kusura bakma gormemisim. elh iyiyim. 3 bucuk haftayi gecti kanamam baslayali. ara ara leke geliyor hala. yataktan kalkmadan yatiorum hep. Rabbime emanet ins.sen nasılsın sweeetcim?
ben geldim herkes nerelerde bakemmmm,teyzoşlar hadi gelin....
egemn dua gününmüş tatlım,rabbim seni daha fazla bekletmeden gönderir inş kuzunu sana canım...
minikgelin ve friedman canlarım inş sizlerdende güzel haberler alırız yarın...
sinhuşum bacım,rabbim inş tez zamanda sanada gönderir mucizeni inş adaşım...
ve sdtive,betsel,şaşkınanne,elescorem ve diğer bacılarım dualarım sizinle inş tez zamanda mucizeniz konar göbişinize...
dualarım sizlerle kib canlarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?