- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.521
Herkese mrb, düzenli 28 gunde bir adet oluyorum 3 aydir deniyoruz tik yoksimdi regl donemimdeyim ayin 7sinde basladi bu ay 17/24 arasi calismalar yogun olur kizlar baska onerileriniz var mi kendimi surekli motive etmeye calidiyorim cevremde herkes hamile kiskanmiyorum desem yalan olur yardim lütfennnnnn
evet canım,zaman çabucak geçti...Ben bile anlayamıyorum valla.RAbbi'm bu güzeeliği sen dahil herkese nasip etsin inşallah.
evet canım,zaman çabucak geçti...Ben bile anlayamıyorum valla.RAbbi'm bu güzeeliği sen dahil herkese nasip etsin inşallah.
git tatlım bence, biz de öyle düşünüyorduk ama tatile de ihtiyacımız var. bu psikolojiden biraz olsun sıyrılmamız lazım. hem ne için çalışıyoruz ki?! eşin de eksiği tamamlarız sıkıntı olmaz diyorsa, sen de dert etme bence. biz bir de ev kredisi ödüyoruz, ciddi bir tutarda. üstelik bu bu yıl ikinci tatilimiz olacak. haziranda da gitmiştik biz. ama psikolog, terapi bir yandan, gelmeyen bebiş bir yandan, çokça yıprandığımızı hissediyorum. tüp bebek için önümüze 5-6 ay koyduk biz. paramız denkleşmezse biraz daha bekleriz ne yapalım. benim için öncesinde rahim filmi var, sonra belki aşılama der doktor bilemiyorum. zaman göstericek.
Günaydın kuzular nasılsını bakem
eloserce sdtive ne güzel tatile gidiyosunuz valla tadını çıkarın derim ben boşverin parayı yine birikir zaten hep aman dur para ihtiyacımız var diye diye kendimizi kasıyoruz tatile bile gitmiyoruz gidebiliyosanız amaaaaaannnnnnnnn gidiverin kaliteli kaliteli gezin gelin sona bize de yaptıklarınızdan bahsedersiniz
Ben iki gecedir sahura kadar uyuyamıyorumsahurdan sonrada bir bir buçuk saat uyuyamıyorum niye böyle bilmiyorum birde boğazımın hiç tadı yok acayip kötüyüm offf üstüne bir de adet eklenirse tam olurum
cnmmm maşallah kocaman olmuş bebişin :))
var mı yok mu oldu mu olmadı mı derken büyümüş ben görmeyeli :))
nasılsın cnm nasıl gidiyo hamilelik?
canım bulantılarım gün boyu yokluyor beni.Kusmalarım ara ara oluyor.Sık yiyorum ama maalesef bulantı halen var.özellikle sahurları,sabahları ve geceleri kusma derecesinde bulantım oluyor.amma yavrum iyi olsun ben çekerim sıkıntıyı,dün mesela en kötü zor günümdü.sürekli midem boğazımda.
İnşallah bebişim iyidir;göreceğim çarşamba günü kuzumu inşallah.
valla kuzu ev taksidi onu alayım bunu alayımd erken varya anamız ağlıyor resmen gerçektende hep kendimizi ihmal ediyoruz psikolojimiz bozuluyor bizde ev taksidi ödüyoruz çabuk bitsin diye kısa çekdik krediyi bizde bayağı yüklü ödüyoruz geçen yıl izmire gitmiştik ucuz bi tatil oıldu karadeniz pahalıya patlayacak bizeuçaklu tur istedim ben ayakblarım şişiyor otobusta adanadan trab. otobüs 12-14 saat nerdeyse ... aman napalım boşamı çalışıyoruz değil mi?
tüp bebek içinde acele etmeyecez o kadar bira zşu tadilattan ve bayraömdan sonra evimin yeni halinin tadını çıkarayım değil mi? hemen tüp bebek işine girişmek bu yüzden istemiyorum kısmet rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.. kucaklarımızı göbüşlerimizi boş bırakmasın evlat hasratetini hiç kimseye yaşatmasın inş...
canım bulantılarım gün boyu yokluyor beni.Kusmalarım ara ara oluyor.Sık yiyorum ama maalesef bulantı halen var.özellikle sahurları,sabahları ve geceleri kusma derecesinde bulantım oluyor.amma yavrum iyi olsun ben çekerim sıkıntıyı,dün mesela en kötü zor günümdü.sürekli midem boğazımda.
İnşallah bebişim iyidir;göreceğim çarşamba günü kuzumu inşallah.
bulantılar gayet normal ama çoğunu atlatmışsın bikaç hafta daha dayan geçecek cnm..bende mide yanması ve ekşimesi başladı o daha fena ne yesem ağzımda sanki..
çarşamba günü gör bebişini hareketlenmiştir o şimdi hareketlerini izle keyiflenn bol bol :)) bundan sonra hamilelik daha da güzel olmaya başlayacak..karnın büyüyecek hareketlerini tekmelerini hissedeceksin :))
peki başladın mı bişeyler almaya hatırlıyorum hamile kalmadan önce çok sabırsızdın sende bebek kıyafetleri için bnm gibi :)
Yorgun ve hasta düştük oyun oynayan arkadaşlarbaakk eloserceden hiç ses yok gerçi eşi bugün mersine gitmiş ondan gelemiyodur ama ossun hem oyun oynayıp hem işe gidince çok yorulmuştur çoookk
Abim inşallah ürün hakkında bilgi sahibidir sorucam bakalım akşama neler dicek
tarifin baya pratikmiş yalnız bu kabartma tozuynan hamur iyi kabarıyo mu yumuşak oluyo mu :26: sirke niden katıyoz :26: babam böyle pasta yapmasını nerden öğrendi :26:
(ayyy sapıttım ben yine reklama bağladım )
canım sahur yazmışsın, sen bu bulantıyla bir de oruç mu tutuyorsun? yoksa eşin için mi kalkıyorsun?
ah tatlım sen mi geldin, iyi yaptın, iki lafın belini kıralım azıcık, değil mi?... dediğin gibi canım, kendimizi ihmal ediyoruz. halbu ki hep çalışarak borç ödeyerek yıpranıyoruz. iyi yapmışsınız uçakla olan turu tercih etmekle. orada bol bol gezeceksiniz, yorulmazsınız. ben bu yaz gidemedim memleketime. benim yerime de gez, miss gibi havayı içine çek. Rizemin buz gibi sularından iç mutlaka
tüp bebek için acele etmememniz yerinde olmuş, sen de çok koşturdun bu aralar, azıcık kıçının üstüne otur evinde, ayaklarını uzat. nefes alın biraz. hazır hissettiğinizde gidersiniz doktora. ben de kışın bir rahim filmi çektiririm diyorum. tabi o zamana kadar eşimin sorunları aşılmış olursa... çünkü her ayın yumurtlama zamanı aynı devam ederse, ben kafayı sıyırırımAllah yardımcımız olsun bizim de.
pazartesi randevu aldım hep gittiğim doktordan. şikayetlerimi anlatıcam bir bir, regl öncesi 3 gün süren k.rengi lekelenme, eskiden 28-29 olan, ama artık 30-31 olan adet döngüm, geçen ay ilişki sırasında yaşadığım hafif sızlama, ve 1-2 ilişkiden sonra gelen leke... iyice muayene etsin bakalım, bebişe engel birşeyler mi var?
soğukmuş oralar değil mi (adanadayık ya biz yanıyoruz şuanda) kışlık hırka almak lazımmış yanımıza sanırımhavasını çekerim hüp diye içime senin yerine...
rahim filmini bi an önce çektir kurtul çünki çektirdğim ay korunman gerekiyor filme kadar kuzu boş geçecek o ay o yüzden bi an önce aradan çıkar bencehayırlısı hakkımızda
KiZlar kan verdim geldim sonuc 14.30 da cikcak nsl geçecek zaman
ayyy canımmm onu göreceğim için çok heyecanlıyım,inşallah çok çok iyidir yavrumm inşallah...
tulum aldım,içlik aldım üstünde BABAM BENİ SEVİYO yazıyo,kocişi hoş tuttuk.ve bebiş çorabı aldım.Annemgil bebek battaniyesi almış annem benim,ama ondan almadım henüz onu.
eşim için kalkıyorum canım,oruç tutsam sabah kalkar kalkmaz istifra ederim ben,içim kıyılınca içim bulanıyor benim,bu sene maalesef oruç yok bende.
soğukmuş oralar değil mi (adanadayık ya biz yanıyoruz şuanda) kışlık hırka almak lazımmış yanımıza sanırımhavasını çekerim hüp diye içime senin yerine...
rahim filmini bi an önce çektir kurtul çünki çektirdğim ay korunman gerekiyor filme kadar kuzu boş geçecek o ay o yüzden bi an önce aradan çıkar bencehayırlısı hakkımızda
elosercem küsmüyük anam,laf etmiyon bana
ay ay ay ne güzel..doğsun da giydirir verirsin babasının kucağına:))
annem de bnm kocişi sevindirmek için fenerbahçeli takım almış tabi sonrasında ben ayar oldum ama napalım:)) doğsun ben galatasaraylı yaparım nasılsa hehe..
valla inanırmısın annesi olarak daha 1 iğne bile almadım bebeğime..anneannesi ne görse alıyo bi de babanne eklendi o kadar çok şey oldu ki evde anlatamam..sağolsun eş dost soruyo eksik ne var biz de bişey alalım diye sanırsam benim bişey almama gerek kalmayacak :))
senin de öyle olur emin ol..o yüzden yavaş yavaş abartmadan al bişeyler çünkü büyükler hepimizden hevesli oluyo gördüklerini alıyolar :)))
bebemmm küs değiliz geçmişten okuya okuya geliyom ya ancak sıra geldi dayanamadım hatta geçmişi yarım bırakıp geldimkaçırmayım sizleri diye nasıl gidiyor kuzu iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?