Sabredenler Kulübü 2012 :)

galiba olmadı dimi kızzz hem soru soruyon burda bişeyle uğraşıyom oda olmadı ya he bacım çiğ kıymayı hamuru açıyon içine koyup ay şeklınde kızartıyon

olmadı bacı tekrar dene istersen valla çok merak ettim haaa uğraşıyoz ya daha da merak sardı beni çiğ böreğide bildim bacım ımmm çok lezzetli bişi valla

olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aboooo kııss sakallısı nasıl güzel görünüyoooooooo elcağızlarına sağlık valla süper görünüyo denicem ben de

dene cnm misafirin geldimi kahvaltıya falan hem pratik hem lezzetli hemde evde bulunan malzemeler her yaptığındada bana bi dua yolla ter döktum burda resim yuklucem die

Canım açacağın konu hangi başlıkla ilgiliyse o konuyu bul ondan sonra konuların yazıldığı sayfayı açınca sağ köşede seçenekler diye bir yer var oraya tıklayınca en başta yeni konu oluştur yazıyo ordan yapabilirsin

dene cnm misafirin geldimi kahvaltıya falan hem pratik hem lezzetli hemde evde bulunan malzemeler her yaptığındada bana bi dua yolla ter döktum burda resim yuklucem die

ederim kuzum etmez olurmıyım heç ama bak foto yüklemesinide öğrendin bölelikle artıkım her yaptığımız değişik şeyleri paylaşabilcez bir birimizle

ben de bir kaç güne hurmalı kurabiyeyle baharatlı kurabie yapıcam onları yapınca yüklerim sizde onlardan yaparsınız

açma gibi olmuyor evet ama tam poğaça tadında içi yumuşak dışı kıyır kıyır sirkede 3 4 damla bişey cok fazla etkilemiyor lezzetlendiriyor

emanın bu çok pratikmiş,bi gün de bunu deniyim teşekkürleeeerrr

bende bugun kurabıye var daha pişirmedim sadece süsledim kurabiye yapmayı cok sevıyorum stresimi alıyor sğl tatlım evet resim yüklemeyıde öğrendim

durun çok heves ettim ben de sizinle sodalı poğaçamı paylaşam acayip güzel fosur fosur oluyo resmen kesin yapın diyorum yani o kadar netim bu konuda
1 su bardağı ılık süt
1 subardağı sıvı yağ
1 şişe soda (bildiğimiz düz sade soda )
1 pk yaş maya
1 yemek kaşığı tuz
1,5 yemek kaşığı şeker
aldığı kadar un (her zaman ki gibi hamurumuzu sert yoğurmuyoruz kii poğaçalar gözel olsun )

isterseniz iç harç yapabilirsiniz patatesli peynirli ben genelde peynirli yapıyom ama sade top topda çok güzel olur

selam kızlar..
tatil planları falan yapılmış bakıyorum..
bizde bayram sonu tatile gidicez eşimle..
bizde kaçıcaz bi kaç gün..
bu arada biz ilk olarak devet hastanessinde aşılamaya karar verdik..
sabah gittim tahlillerimi verdim..
ona göre doktor değerlendiricek..
ama şundan korkuyorum..
şimdi zaten regl dönemindeyim..
ve biliyosunuz tedavi regl dönemi ile başlıyo..
ya doktorr tatil zamanına denk getirirse aşılama işini..
yumurtlama dönemi de zaten bayrama denk gelio..
ve biz o zaman tatilde olucaz..
yarın belli olucak bakalım netice..
olmazsa doktora söylerim önümüzdeki ayın adeti ile başlayalım die..

kopyaladım bile öyle resimsiz tarif yok yapta görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…