- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.541
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
ay ay ay ne güzel..doğsun da giydirir verirsin babasının kucağına:))
annem de bnm kocişi sevindirmek için fenerbahçeli takım almış tabi sonrasında ben ayar oldum ama napalım:)) doğsun ben galatasaraylı yaparım nasılsa hehe..
valla inanırmısın annesi olarak daha 1 iğne bile almadım bebeğime..anneannesi ne görse alıyo bi de babanne eklendi o kadar çok şey oldu ki evde anlatamam..sağolsun eş dost soruyo eksik ne var biz de bişey alalım diye sanırsam benim bişey almama gerek kalmayacak :))
senin de öyle olur emin ol..o yüzden yavaş yavaş abartmadan al bişeyler çünkü büyükler hepimizden hevesli oluyo gördüklerini alıyolar :)))
ayyy canımmm onu göreceğim için çok heyecanlıyım,inşallah çok çok iyidir yavrumm inşallah...
tulum aldım,içlik aldım üstünde BABAM BENİ SEVİYO yazıyo,kocişi hoş tuttuk.ve bebiş çorabı aldım.Annemgil bebek battaniyesi almış annem benim,ama ondan almadım henüz onu.
ayyy canımmm onu göreceğim için çok heyecanlıyım,inşallah çok çok iyidir yavrumm inşallah...
tulum aldım,içlik aldım üstünde BABAM BENİ SEVİYO yazıyo,kocişi hoş tuttuk.ve bebiş çorabı aldım.Annemgil bebek battaniyesi almış annem benim,ama ondan almadım henüz onu.
aynen canım,annem daha fazla alır benden,kayınvalideden henüz ışık yok.
bi geçen gün ana kucağını ben alırım dedi,o kadan.
kuzu vipdükkanda dün çok dadlu şeyler vardı hatta ben bakarken arkadaş geldi hemen üye oldu bi ton şey almuş fiyatlarıda çok uuygundu bakmadıydan hergün takip et muhakkak haftada 3-4 yeni kampanya başlıyor bebek kıyafetlerinden adreslerinni bilseydim ben ordan hediyelerinin gönderceltim valla
ayy lütfetmiş...
bnmki hevesli gözüküyodu valla bende pek beklemiyodum ama şaşırttı beni bide ilk erkek torun olcak heveslenmiş o yüzden herşeyi mavi beyaz almış :))
inşallah sağlığıyla gelir bebişlerimiz de herşey olur nasılsa bnmki bikaç gündür az hareket ediyo sıcaklardan bunaldı herhalde yavrucak içerde..biraz korkmaya başladım bnde o yüzden insan panik yapıyo en ufak bişeye..
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
hemen bakayım canım,gerçi internetten hiç alışveriş yapmadım ben.:26:
çook güvenli ben sürekli alıyom ordan hiç bişi olmuyo iadeleride kolaylıkla gönderiyon 7 gün içinde hiç bi sorun olmuyo iadeleride kredi kartına geri hemen yapıyllar valla bugünde yaptım alışveriş hatta
ALLAHIM MİNİKGELİN HAMİŞtopikimizin sahibi muradına erdi çoook şükür bizde ondan daha çok sevindik rabbim çok şükür ki dualarımızı kabul ediyorsun çok şükür bizi duyuyorsun valla ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..
daha transferin olacağı gün kocişle balkonda sigara içiyorduk akşam yemeğinden sonra dedim ki minikgelinin transefri olacak oda merakla bekliyordu şimdi onada verdim güzel haberi çok sevindi tebrik ediyor ....
allahım sağlıkla kucağına alır inş bütün hamişler .....
TOPİĞİMİZİN BİRİCİK SAHİBESİ, CANIMIZ ARKADAŞIMIZ, DERT ORTAĞIMIZ MİNİKGELİN HAMİLEEEEEEEEEEE
DARISI HERKESİN BAŞINA
İnşallah herşey yolunda gidecek ve yavrusunu ya da yavrularına alacak kucağına. Allah tamamına erdirsin minikgelinim
inş her ikiside tutunmuştur tabi hayırlısı olsun oda çok öenmli ama bu kadar sıkıntıya çifte mükafat hak etmiyormu gelinşmiz hem hastaneyle uğraştı hem evdeki sıkıntılara göğüs gerdi hem evinden yuvasından vazgeçmedi.... hem ev taşıdı
kuzularrr hade ben kaçtım her geldğimde güzel haberler alayım bi geldğimdede güzel haberler haykırayım burdan inş.... bütün listemizde hamiş yazsın inş...... aminnnnnnnnnnnnnn
(ya bu arada sevinçten açlık hissetmeye başladım iftara ne pişirecem ben yaaa )
geçmiş olsun bebeeem salgın var dikkat et cnm bende de tam tersi olduydu adet oldum önce adet bitmeden faranjitim tavan yaptı ardından bademcik öksürük ben daha bu gün başladım oruç tutmaya sanki ramazanın ilk günü gibi hissediyorum acıktım uykum geliyo dünden yorgunum ev savaş alanı gibiydi ablamla gittik temizledik topladık yemek yaptım babam geldi annem büyük abimlerin yanına gitti niğdeye serin yerde tutsun orucu dedik ablamla babam geldi kaynana kayın baba görümce ve enişte maç izlediler gece gittiklerinden kendimi üzerimden tır geçmiş gibi hissettim
vuuuuuuuuuuuvvvvvvv seni gidi seniiiiiiiiiii yeni evlisin am aişini biliyon haniiihe valla oyunlar oynamaktan yorgun düştüknede olsa yenie vliyiz kızım olacak o kadar kociş mersinden geldğinde iş yerinde üzerine atlayacaktım uehueheuehue
gano excel diye bi kahve içiyorum hergün günde 1 kupa kırmızı mantarlı bişi (kırmızı mantar bi çok hastalığın tedavisinde kullanılıyormuş çin imparatoru evlatlarına yediriyormuş sadece ölüme çaresi yokmuş) acaip bişi oluyo onu içtiğim gün içim kıpırdıyor enerjim fazla geliyor ve acaip bi cinsel istek oluyo erkeklere dahada fazla etki ediyormuş bu yüzden yorgun düşmüyorum hahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?