- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.561
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
friedman cnm sen nasılsın? bugün minikgelin için mutlu olduk hepimiz inşallah çok yakında senin için de seviniriz böyle :)) senin kupanı da ben kaldırıcam cnm arkadaşım
ben de iyiyim canım ne olsun inşallah bu ayı atlattım gelecek ay için şimdiden bekliyominşallah benimde kupamı kaldırırsın sen kuzum ya Asıl sen nasılsın yoksun uzun zamandır sahurda sesimimi duydun yazdıydım uzun zamandır gelimiyosunuz diye gelmeyen listesi yaptımdı
cnm annemdeydim orda net yoktu giremiyodum evime döndüm ama anneannem hasta sürekli ona gidiyorum yine giremiyorum öyle geçiyo zaman..burda sizlerle konuşmayı özledim ama :))
cnm inşallah en yakın zamanda kupayı kaldırırız :)) önümüzdeki ay senin için çoook güzel olsun inş :))
gelmiyorum diye beni çıkarmayın hee ayrılamam ben burdan gelmiosam mutlaka bi nedeni vardır eninde sonunda soluğu burda alırım :))
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
aaaaaa lhiç öle şey olaarr onun yeride ayrıdı rbizdeben dün tatlı yaptıydımmm,size göstermek için foto çektim,dedim belki tatlıyı gören gelir topiğe,acık muhabbet ederiz ama gerek kalmadı gündem zaten bombaa
geçmiş olsun kuzum allah acil şifalar versin.
Taam çıkarmıyom seni sen daimi üyesinabooo o kcaman göbeğinle hem nereye çıkartam seni ben İnşallah kuzum gelecek ay iyi olur
:)) yaa evet demirbaşım bende...kıs hiç sorma hamiş olduumdan beri 8 kilo aldımm doktorum bu aydan sonra asıl kilo almaya başlayacağımı söylüyo sanırsam sığamicam buralara bikaç ay sonra :))
Eki Görüntüle 484733
Bu poğaçanın tarifi sinhusdan
içine dereotu katma fikri sdtiveden
yapımı friedmandan
veeeeeeee yemesi kocamdan
sinhus teşekkür ederim gerçekten çok pratik biri geldiğinde anında yapılabilir valla fırına ver orda kabarıyo nede olsabu tarifi çalın sinhusdan kuzular çok basit ve güzel
alttaki kurabiyelere gelince daha önce tarif vermiştim ya hurmalı kurabiye diye işte tamda onlar oluyo kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?