Sabredenler Kulübü 2012 :)

tarif sinhusun cnm çok kolay

1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
bir kaç damla sirke
1 paket kabartma tozu aldığı kadar un
tuz

offff kızlar şimdik poğaça yapcam ve aklıma ne geldi üstüne yumurta sarısı demedim acaba siz koymadan yaptınız yani üstüne yumurta sarısıda sürülüyor:18::18:beni affedin

selam canlarımmmmmmmm nasılda özledim hepinizi ağrılardan sızılardan doğum hikayeleri okumaktan araştırmaktan bi türlü fırsat bulupta gelemedim buraya ama ara ara takip ediyorum sizleri nasılsınız cankuşlar ... umarım her biriniz iyisinizdir yeni hamişler varsa kocaman kocaman tebrik ediyorum ayrıca minikgelinimi de kocaman tekrardan tebrik ediyorum dilerim kavuşur yavrusuna sorunsuz... her birinize dua ediyorum kocaman kocaman rabbim en kısa zamanda bebişlerinizi göndersin göbişlerinize kuzular ... allaha emanet olun hepinizi kocaman kocaman öpüyorum

hayırlı sabahlar arkadaslar. güzel gününüz olsun inş.

Allah razı olsun kuzum herkesin yazısını tek tek okudum hiç kaçırırmiyim kuzum:)
Kucağıma almadan icim hiç rahat etmiycek yav:)hayirlisi ile bı doguraydik:)))

minikgelinnnnnnnnnnnnnn canım benim cok mutlu oldum cok sevindim senin adına Rabbim tamamına erdirsin inş..hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin.bekledin, sabrettin, cok istedin şükür rabbime geri cevirmedi senin ve sana dua eden bir cok arkadasın duasını.
ama sana kırıldım neden bana msj atmadın :44: neyse şükürler olsun rabbime İsteyen herkese nasip etsin inş. kimselere aratmasın
seni de kocamannnnnn öpüyorum

minikgelinnnnnnnnnnnnnn canım benim cok mutlu oldum cok sevindim senin adına Rabbim tamamına erdirsin inş..hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin.bekledin, sabrettin, cok istedin şükür rabbime geri cevirmedi senin ve sana dua eden bir cok arkadasın duasını.
ama sana kırıldım neden bana msj atmadın :44: neyse şükürler olsun rabbime İsteyen herkese nasip etsin inş. kimselere aratmasın
seni de kocamannnnnn öpüyorum[/QUOTE]
Tsemavi cnmmm valla özel msj atan olursa onlara yazdım inan okdr cok yere yazı yazmam lazımki tek tek cvp veremedigim cok kisi oldu normalde özen gosteririm ama inan cok fazla yazı vardı kusuruma bakma cnm bnm..
Rabbim hepimize nasip etsin cok istiyoruz ins hiç birmizin kucağı boş kalmaz.
İs yerine alistinmi bu arada:)
Allah razı olsun cnm bnm hamile kaldık cok sukur ins Rabbim sonuna erdirir ına her wc ye gittiğimde kan görsem diye korkuyorum

kızlar denedim ve gayet memnun kaldım..fayans araları evim yeni olduğu için çok kir değildi onun için tozunu falan aldı
Ben iki senedir kulaniyorum cnm evim cok buyuk oldugundan elle silmem imkansiz zaten bana iki haftada bir temizlikci kadın geliyor o elle siliyor her yeri bende gelmediği hafta mob la siliyorum baya rahat :) kıl tüy bırakmıyor :)
tarif sinhusun cnm çok kolay

1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
bir kaç damla sirke
1 paket kabartma tozu aldığı kadar un
tuz
yazdım cnmm su riskli donemi, geçsin yapcam :)

kızlar herkeze iyi akşamlar yardımınıza ihtiyacım var,aşılama oldum ve bugün 8.ci günüm dayanamadım idrar testi yaptım ve 6 yıldır ilk defa 2.ci çizgi silik çıktı sizce bu iyiye işaretmi....
Cnm cok erken yapmışsın çatlama ignesi vurundugum icin 10 gun icinde hamile olmasan bile çift çizgi cikiyor sen 3-4 gun sonra test yap Ozaman kdr iğnenin etkisi gecer ins hamissindir :)Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın
Cok sukur cnm ogreneli 3 gun oldu nsl bir yük omzumdan kalktı anlatamam hafifledim resmen bide etrafımda herkes cok mutlu onların mutluluğu beni daha bı sevindiriyor :)
canım çok sevindim değerinin güzel güzel artmasına inşallah hep güzel devam eder ve inşallah ikizdir

tamam kuzum yazıyorum yeni batı..
İns sorunsuz sekilde kucağıma alırım bacım valla her ani stres bay olurmu diye insan korkuyor

hıuuuuu huuuu ben geldimmmmmmmmmm

çoookkk özledimm sizi kızlarrr anlatacak o kadar çok şey var kiiii
annemler taşındı net bağlantısı olmadı bir türlü giremedimmm eşimin tayini çıktııııı memlekete
ev taşımaya geldik şimdi evimdeyim, cuma gününe kadar toplanmam lazımmm hepinizi çokk özledimm

malum diğer gelişmede şu 1.ayım geçti bile çalışmalar eylülde başlayacak inş ayy ne çabuk geçiyorr zaman

hadi şimdi siz anlatın bakalımmmmm

hoşgeldin canımmmmm özlettin kendini

ayy hadi bakalım gubetlik bitti ha,çok sevindim inşallah yeni evde gelir meleğin haberin var mı bilmiyorum hayalimduam,recsn ve minikgelin hamileee...en son hamiş kalan arkadaşlar bunlar,unuttuğum var mı bilmiyorum...biz de durumlar aynı dün yine adet oldum umudumuz eylül ayı inşallah..işte böylee...allah yardımcın olsun kolaylıkla taşınırsın inşallah tekrar gözünüz aydın

selam şekerimm bizde özledik hamişlerimizi valla,bizlere umutsunuz,sizleri burda gördükçe seviniyorum şahsen moralim artıyo...dualarınızı eksik etmeyin nolur...çok okuma yaa doğum hikayesi stres olursun bebişe bişey olur allah korusun dua edelişm bol bol rabbim bir avazda kurtarsın ikinizde sağlıklı bi şekilde beişinizle doğumu tamamlayın inşallah

teşekkür ederimm kuzummm inan hep aklımdaydınızz

öyle koşturmayla geçti ki, şimdi de ev toplama telaşım var işte çok şükür sağlıklı olalım da her şey güzel oluyor buna inanıyorum
bebiş fikri de iyice uzaklaştı aklımdan nedense belki de koşturmadan, Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize kuzummmm

minikgelinimmm benimm gözünüz aydın çoook çokk mutlu oldum kuzum...

hep gülerek büyüt bebeğini inş ayyy çok sevindim bennn

Son düzenleme:

esilacımm benim nasıl da denk geldim mesajına kuzummm
sen de aklımdaydın hep doğumu yaklaştı dostumun diyordum hep...

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum, az kalmış şunun şurasında özlem bitecek inş

aaaa hoşgeldin ne kadar büyütmüşsün bebişi, ne kadar yaklaşmış doğumun çok şükür iyi diyelim iyi olalım... bebiş kovalıyoruz işte

geldin mi kuzum ya, ayrı kaldık... ne çok şeyler olmuş bu arada... çok sevindim tayininiz çıkmasına, memlekete gidiyor olmanız çok güzel Allah tadını aldırsın...
ev taşıma işleri de yorucu olur, kolay gelsin vallahi... korunma süresi de hızla geçiyormuş, ne güzel hava değişimi her anlamda iyi gelecektir size de...

selam kızlaaaar bn adetim bitti gibi son akıntılarımı görüyorum ama tuhaf bir şekilde hafif hafif kasıklarımada batmalar oluyo ilk defa hissdyom sizce neden olabilir

Tsemavi cnmmm valla özel msj atan olursa onlara yazdım inan okdr cok yere yazı yazmam lazımki tek tek cvp veremedigim cok kisi oldu normalde özen gosteririm ama inan cok fazla yazı vardı kusuruma bakma cnm bnm..
Rabbim hepimize nasip etsin cok istiyoruz ins hiç birmizin kucağı boş kalmaz.
İs yerine alistinmi bu arada:)

Allah razı olsun cnm bnm hamile kaldık cok sukur ins Rabbim sonuna erdirir ına her wc ye gittiğimde kan görsem diye korkuyorum

Ben iki senedir kulaniyorum cnm evim cok buyuk oldugundan elle silmem imkansiz zaten bana iki haftada bir temizlikci kadın geliyor o elle siliyor her yeri bende gelmediği hafta mob la siliyorum baya rahat :) kıl tüy bırakmıyor :)
yazdım cnmm su riskli donemi, geçsin yapcam :)

Cnm cok erken yapmışsın çatlama ignesi vurundugum icin 10 gun icinde hamile olmasan bile çift çizgi cikiyor sen 3-4 gun sonra test yap Ozaman kdr iğnenin etkisi gecer ins hamissindir :)Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın

Cok sukur cnm ogreneli 3 gun oldu nsl bir yük omzumdan kalktı anlatamam hafifledim resmen bide etrafımda herkes cok mutlu onların mutluluğu beni daha bı sevindiriyor :)

İns sorunsuz sekilde kucağıma alırım bacım valla her ani stres bay olurmu diye insan korkuyor[/QUOTE]

minikgelin tatlım gözünaydın allah tamamına erdirsin çok sevindim ...darısı başıma olurmu acaba bilmiyorum ben bu ay yine hüsranlardayım...

canımmmcımmm çok özlemişim... sorma kuzum her yıl ev taşıyoruz, il içi il dışı tayinleri derken memlekete yaklaşmak için... evlendik evleneli hoş 2 yıl oldu daha bu 3. taşınmamız

artık memlekette kalıcı oluruz umarım yoruldum yahu bir sürü işim var sahurdan sonra yatmam sanırım, bizimkilere gelin diyemedim oruç oruç yormayayım diye, kısmetse yerleştirmede yardımcı olacaklar
insanın ailesi gibi yok gerçekten, sen nasılsın canım neler yaptın...

tek tek isim yazamadım unuttuklarım olur diye, hepinizi çoook özledim kızlarr

hayırlı sahurlar hepimize...

oyyy maşallaahhh annesinin kuzusu,senin kızına kavuşmana az kalmış,Rabbi'm bir avazda yavruna kavuşturmayı nasip etsin inşallah.

HERKESE günaydın.. hayırlı haftalar olsun..

FANATİK VE ÇILGIN GALATASARAYLI OLARAK DÜN KUPAYI ALDIK VEE SOKAKLARA ATTIK KENDİMİZİ...

bu günler yumurtlama günlerim diye sölemişti dr ama benim buay ümidim yok nede olsa tüp bebek için gidecez ya olursa süprüz olur olmaz ise kısmet .....

p.tesi sendromu ile işlere koyulmam lazım gecede geç saatte geldik yattık acaip yorgunum bugün pek giremem çünki depoya çıkıp ordaki ofise kapanıp çalışcam bu gün orda net yok hepinizi öpüyorum kuzular.. kendilerinize hamişlerde hem kendine hem bebişine dikkat etsin....

mukulss XXXXxxxxxXXXX öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…