Sabredenler Kulübü 2012 :)

ellerine kollarına sağlık bebeeem

dün yemeke misafirim vardı bende bu saatlerde yanıyordum mutfakta uheueheu bu gün oruç tutmadım allaha beni affetsin inşallah... iş yerindeyim az sonra eve gidecem ama

afiyet olsun bacım dicektimm sanalla reel iyice girdi bende birbirine eylülde yada ekımde hataya gitcem ama hataya havaalanı açıldı yoksa adanadan gidiyorduk belki senın hataya yolun düşer bacım

iyi değilde kuzu içimde kalıp dert olmaması lazım ben psikolojik tedai gördüm snir hastalığı tedavisi krizim geldi zamnan bütün vucudum kitnir çekilirdi doktorum bana içinden geldği gibi davran bağır kız küfret ama içinde tutma birikince kriz geçiriyorsun derdi öyle öyle yebndim ilaç kullanmıyorum 2 yıldır krizimde gelmiyor ilaç niyetine allah affetsin beni

Ayyyy bu sefer be kesin gidiyom ayol yolcuyum ben hazırlığım bitmedi hem gidem çipi çipi yapam hepinizi çoooooooooookkk öpüyom görüşük gacılaaaaarrrrrrrrrrrr

eee bacım sende doktor verdi bana dersin benım bağırsaklarımda yara var doktor sigarayı bırakma dedi sigara içme diyenlere doktor verdi diyom

biliyorum kuzucuklar bilmez miyim hiç...hepsi borcumdur biliyorum... ama hani tutamadan birşey olursa diye parasını vermek istediğimden benimkisi...

ihmal ettiğini düşünmem zaten kuşum benim...benim bu derdim bitmez, siz daha benden çok dinlersiniz bunu vaktin olursa bir iki kelam birşey edersin tatlım...
akşam hiç evde durasım yok. eşime dışarda iftar yapmak eder misin diye sordum, mesaj attım ama dönemdi daha. belki toplantıdadır diye aramıyorum. onun isteğine göre hareket ederiz artık çünkü oruçlu olan o...

afiyet olsun bacım dicektimm sanalla reel iyice girdi bende birbirine eylülde yada ekımde hataya gitcem ama hataya havaalanı açıldı yoksa adanadan gidiyorduk belki senın hataya yolun düşer bacım

hataya bi kez gittim şelale mi ne oraya saman dağına gittik harbiye miydi orası orauya gittik güzel bi yer bayıldım saman dağından indik sahilde minik bi köye kaybolduk o zamanlar ama çok gezdik bi dahada yolum düşmedi valla

Ayyyy bu sefer be kesin gidiyom ayol yolcuyum ben hazırlığım bitmedi hem gidem çipi çipi yapam hepinizi çoooooooooookkk öpüyom görüşük gacılaaaaarrrrrrrrrrrr

iyi yolculuklar canım. o zaman kadar giremezsen hatta iyi bayramlar şimdiden...kazasız belsız gidin gelin, ağız tadıyla inşallah oradalarda hamile kalıp da gel fırsattan istifade

harbiye cokkkkk guzel gercekten oranın belli yerleri var tabı hepsi değil yemekleri çok guzel heleki ayakalrını selale suyunda sokup o sıcakta soğuk hava harika samandağına bende gittim orda pek bişey yok da belki düşer işte yakın ya hani

kuzularım canlarım ban kaçıyorum işleri bitirem toplarlanıp eve gidem evde çalışmaya devam edecem bu ggece hadi allaha emanetolun yolcuların yoluaçık olsun sıkıntılı bacılarımın dertleri sıkıntıları son bulsun herkes gülsün bebişleri oldun uehueheu

allah razı olsun hemen yazcam cnm sağol
anladım cnm çok sağol

kısss bırak gecmişi gel yaz şu mopu adam iftarsız kalcak haydiiiiii

bacım yetttttiiiiimmm kusura bakma geç gördüm...bacım valla iş yerindeyim akşam da misafirliğe gidiyoruz iftara ancak yarın denicem hemen yazarım size...başka aparatı yok nette gözüktüğü gibi yarın yazabilirim anca

tamam tatlım, sana da işlerinde kolaylıklar. kısa sürede biter inşallah...

herkese hayırlı cumalar,rabbim bu mübarek günde kalbinizden geçen tüm güzellikleri tez zamanda sizlere nasip etsin inş...

minikgelin hamileymiş çoooooooooooookkkkkkkkk sevindim......Rabbim sağlıkla hayırla yavrusunu veya yavrularını kucağına almayı nasip eder inş
friedman,hayırlı yolculuklar bacım fazla ozletme kendini çabuk gel olar
egemn,canım rabbim şifa versin inş ilaç sana iyi gelir tatlım
betsel,bacım beni anmışsın bugün rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün inş... sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş...
sdtive canım rabbim eşine şifa versin,tez zamanda bu skntılarınızdan kurtulursunuz inş... rabbimin bir bildiği vardır,hakkınızda hayırlısı olur inş ama hiçbizaman en kötüsünü düşünme olurmu
sinhus çok tatlısın kızzz güldürdün beni ,demek tokayı hemen çıkardın ordan he
bizide soracak olursanız mide bulantılarım azaldı gibi korkuyorum bebişime bişey olcak diye,rabbime emanet ettim inş büyümüştür kontrolümede daha çok var bayramdan sonra hakkımızda hayırlısı artıkın benden bu kadar öptüm hepiniziiii
dualarımdasınız canlarım aeo

cnm hastaligin devam ediyorsa hic gecmeyecek bir sikinti varsa omur boyusuren ozmn parasini verirsin. diger zamnlarda tutabilme durumun varsa parasi verilmez diye biliorum

Kislaaaaarr gunaydin ayyy otbusde internet vamiis nasil sevindim anlatamam bu keyfim kisa surse bile cook sevindim ayol :) yolculugum tam gaz devam ediyo son 5saat kaldiiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…