- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.701
Gider ayak beni yine güldürdün delüüüüayyyy süpersin yaaa "çok süper deşarj oluyom" trafikdekilerde hakediyo ama yaaa
ellerine kollarına sağlık bebeeem
dün yemeke misafirim vardı bende bu saatlerde yanıyordum mutfakta uheueheu bu gün oruç tutmadım allaha beni affetsin inşallah... iş yerindeyim az sonra eve gidecem ama
birara bende öyleydım ama araba kullanırken gene arada kaçıyor eşim sana yakışmıyor hiç dio:26: halam var benım okey oynuyor nette kız kaçanlar oluyor oyunda bende küfür edıyom rahatlıyom dio desarj oluyormuş ama küfür hiççç iyi değil
iyi değilde kuzu içimde kalıp dert olmaması lazım ben psikolojik tedai gördüm snir hastalığı tedavisi krizim geldi zamnan bütün vucudum kitnir çekilirdi doktorum bana içinden geldği gibi davran bağır kız küfret ama içinde tutma birikince kriz geçiriyorsun derdi öyle öyle yebndim ilaç kullanmıyorum 2 yıldır krizimde gelmiyor ilaç niyetine allah affetsin beni
parasını versende tutman gerekırmış cnm dıyelım hamılesın bu sene tutamıyorsun tutana kdr ki zamana kdr ölürsen (Allah korusun)o borc sayılmıyor fakat doğurdun ettin tutma durumuna geldin o borç gene borcun senın anlatabıldım umarım
kuzum sinhusun dediği gibi sağlığın el veriyosa tutabilliyosan tutman gerek ama sağlığın elvermiyor oruç tuttuğunda canına sıkıntı oluyorsa o zaman parasını verebiliyosun ben öyle biliyorum kuzum iyice araştır bence kuzum
bacılar geçmişi okuyarak geleyim dedim baktım gidecek olan var anam dedim gitmden 2 lafın belinil kıra k
sdtive kuzum senin içini dökmen iyi olmuş ama hepsini okuaytaamdım sakin kafa ile hepsini eve gidince okuyacağım sana birbir cvp yazacam ihmal etmedim haberinolsun ama başım kalabalık konsantre olamadım...
eeeee daha daha nasılsınız bebelerim ...
afiyet olsun bacım dicektimm sanalla reel iyice girdi bende birbirineeylülde yada ekımde hataya gitcem ama hataya havaalanı açıldı yoksa adanadan gidiyorduk belki senın hataya yolun düşer bacım
Ayyyy bu sefer be kesin gidiyom ayol yolcuyum ben hazırlığım bitmedi hem gidem çipi çipi yapam hepinizi çoooooooooookkk öpüyom görüşük gacılaaaaarrrrrrrrrrrr
hataya bi kez gittim şelale mi ne oraya saman dağına gittik harbiye miydi orası orauya gittik güzel bi yer bayıldım saman dağından indik sahilde minik bi köye kaybolduk o zamanlar ama çok gezdik bi dahada yolum düşmedi valla
allah razı olsun hemen yazcam cnm sağolkuzum sdtivenin dediği gibi sizin yumurtalar geç çatlıyo demek ki ama şu kullandığın hap benim de kafama takıldı bi kadındoğumcuya sorsan cnm.doktorlar sitesi var.o sitedeki bi kadın doğumcuya şikayetini doktorun verdiği hapı yaz.gebeliğe engel olup olmadığını sor.hemen cevaplayan doktorlar var
anladım cnm çok sağolyok kuzum 4-5 gün yaşamaz... bak olay ne...senin yumurtalığında bir folikül büyüyor, iyice büyüdükten sonra lh hormonunun etkisiyle folikül çatlıyor ve içindeki yumurta tüplerde yol almaya başlıyor. o yumurta folikülden atıldıktan sonra geçen süre kesin olarak 14 gün. bence bizim kasık ağrısı ve akıntı gördüğümüz anda atılmış olmuyor yumurta. benim söylemek istediğim o. Hissettiğimiz batmalar o folikülün çatlamadan önceki halki belki de... benim tahminlerim bu yönde
ya bişey unuttum aklıma geldi geri geldim egemn cnm almışsın mop u da bişey sorcam yazarsan akşama kdr bende gider alırım söyleki bu aletın başka parcaları var mı özellikle fayans aralarını temızlıyormu ben netten arastırdım da tam acıklama yok o yuzden senden cvp beklıcem cnm cunku silmekten cok fayans araları temızlığı önemli deee inşallah bugun girer okursun
kısss bırak gecmişi gel yaz şu mopu adam iftarsız kalcak haydiiiiii
kuzularım canlarım ban kaçıyorum işleri bitirem toplarlanıp eve gidem evde çalışmaya devam edecem bu ggece hadi allaha emanetolun yolcuların yoluaçık olsun sıkıntılı bacılarımın dertleri sıkıntıları son bulsun herkes gülsün bebişleri oldun uehueheu
canım fayans aralarına falan iyice bakarım ben,merak etme yarın detaylı açıklama yapıciiiim
aferin kız sana... bakma işte bizim bu kocalara aslında ihtiyacımız yok da, hallerine acıdığımız için birlikte yaşıyoruzo şimdi gururuna yedirememiştir... benim annem de becerirsi bu işleri...sütyen baleni falan kaçardı bazen
şu borçları ramazan dışında tutmak çok zor oluyor çalışınca... bu sene onların parasını veriyim olmazsa...tutabilirsem yine de tutarım
sinhusa ithafen :) sahurluk sandviçlerimiz hazırsayın usta sinhus olmuş mu benimkiler de çatladı sanki birazcık
Eki Görüntüle 486105 Eki Görüntüle 486106 Eki Görüntüle 486107 Eki Görüntüle 486108
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?