Sabredenler Kulübü 2012 :)

kimselerr yok
maşallah harıl harıl çalıştım topladım evimi, ufak tefek işlerim kaldı ama bendeniz de bitti
artık git geller olmayacak çok sevindim kızlar, gurbette olmak gerçekten zor, inanamıyorum memleketimde yaşayacağıma

Rabbim nasip kısmet eder de inş ev de alırız, buralarda düşünmemiştik almayı
bu güzel, mübarek günün hürmetine Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inş.

bebiş bekleyen annelerin yüzünü güldürsün, sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş...

çoook öpüyorum sizi, şimdilik bu kadar

slm kızlar hayırlı kandiller kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallah birbirimizi unutmyalım bu gece
sdtive doktora gitmişsin kötü bişey cıkmamış cok şükür
minikgelin maşallah değerlerine kalbimden hep ikiz geciyor senın için yada öyle olmasını cok istiyorum bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun
60 gelsinim gelmiş hg bacım ayyy cok sevındım adına memlekete dönüşün varmış rabbim bir kapıyıı kapar bir kapıyı açar bak unutturacak güzel bir uğraş vermiş hayırlı olsun cnm

hepimizin kadir gecesi mübarek olsun canlarım.rabbim en güzel şekilde ihya etmeyi nasip etsin.açılan ellerimizi boşçevirmesin inş.dualırınızda bu kardeşinizi unutmayın

sdtive cnm doktora gitmişsin bi problem çıkmamasına sevindim cnm benim.

60 gelsin hoşgeldin sen de tatlım.ne güzel memleketine gidiyomuşsun hayırlı olsun.bebişin de en kısa zamnada gelir inş.artık hamile kalabildiğini biliyosun o yüzden rahat ol cnm.

minikgelincim değerlerin çok güzel.kalp atışlarını da duyarsın inş.

recsn , hayalimduam bebişleri büyütmüşsünüz maaşallah :) rabbim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inş

teşekkür ederim arkadaşlar...bugün hormon değerlerim de çıkmış, aradım doktoru, onlar da normal dedi...
ben adet öncesi lekelenmelerimden şikayet edip, adet döngümün 29 günden 31-32lere çıktığını söyleyince bana bir düzenleyici yazdı doktor. cyclo progynova... biraz araştırdım da ağır bir ilaçmış galiba. yumurtlamyı engellemiyor ama aşırı yan etkilerinden şikayet etmiş hep insanlar. kullanıp kullanmama konusund çok tereddür ettim. bir dahaki adetimki, ki inşallah gelmezler, başlamam lazım eğer karar verirsem kullanmaya

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]11 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR][/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]8 eylül[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]31 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]1 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]2 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]3 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]7 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]8 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]9 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]10 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]13 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]14 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]15 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün saskinannearkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

mrb kızlar.kadir geceniz mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inş.herşey Kadir olan Rabbim bu mübarek gecenin yüzü hürmetine tüm dualarımızı hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin,ellerimizi boş çevirmesin inşşş.buradaki herkesin isteği olan bebişlerimizi de hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tez zamanda bize göndersin inş.ben namaz kılamıyorum adetten dolayı ama hepimiz için dua edicem bu gece Allah'ın izniyle.dualarınızda beni de unutmayın olur mu.inş Rabbim birbirimize ettiğimiz duaları hayırlısıyla kabul etsin.
tekrar kadir geceniz mübarek olsun canlarrrrrr

Selam hanımlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun gönlünüzden geçen ne niyetiniz varsa bu mübarek gecede kabul kılar rabbim inşallah.

selam kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun...
Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri,hakkınızda hayırlı kılarak sizlere nasip etsin inş...
bugün birbirimize bol bol dua edelim canlarım,Rabbim dualarımız kabul etsin burda bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatsın inş...
hamile olanlarımızada sağlıklı ve hayırlı bir şekilde yavrularımızı kucaklarımıza almamızı nasip eder inş...

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun..bugün allah tüm dualarımızı kabul etsin inş..hepimiziçin dua edicem bugün..

sdtive cnm kontrolünde kötü bişey çıkmamasına çok sevindim.. cyclo prognova bende kullandım cnm 4 ay kadar.yan etkilerini bende duymuştum ama ben hiçbir sorun yaşamadım bünyeye göre değişebiliyor bazı bünyelerde de hiç etki göstermiyor..ama düzene sokmak açısından birebir bir ilaç adetin saat sekmiyor diyebilirim..yumurtlaman da düzenli olacağı için faydası olur diye düşünüyorum ben yine de kullanıp kullanmama konusunda karar senin cnm..

deja vu oluyorum
canım hatırlarsan benim de adete 10 gün kala lekelenme şikayetim var,bunun için ameliyatımı eden doktora gitmiştim ve bana hormon tahlili yaptırmıştı aynı seninkiler gibi normal çıkmıştı ama yine de bi düzenleyici vericem dedi ve cyclo progynova verdi..ben de aynı senin gibi ilacı netten arştırmıştım çok kafam karışmıştı ve doktoru aramıştım ben nette böyle böyle okudum kafam karıştı diye yok yok sen kullan dedi ve 3 ay kullandım hap kullandığım sürece bu lekelenme sorununu yaşamadım ama 3 aylık ilaç tedavisinden sonra ilaçsız ilk ay yine aynı sorun olunca bu defa başka doktora gittim..belki de hatırlıyosundur bunları bir bir sizlerle paylaşmıştım..bu doktor bana;cyclo progynova da ne ben bunu hiç kullandırmam hastalarıma falan demiş kızmıştı...sonra muayenede gördük ki 1 adet 5cm çapında bir kist neyseki hemen ilk adetle atıldı,yani geçen ay,belki hatırlıyosundur..sonra ben doktora dedim ki;ben son 2-3 aydır yumurtladığı hissetmiyorum,doktor dediki bu hapla yumurtlayamazsın ki! oysa ameliyatımı yapan,bana bu hapı veren doktor,demişti ki bu süreçte gebe kalsan bile bebeğine bi zararı olmaz! gerisini sen düşün...ben başımdan geçeni anlattım canım sana..cepten girip öylesine takılıyodum kk da sonra buraya girdim senin mesajı görünce cepten zor yazıyorum diye bilgisayarım falan kapalıydı,toplamıştım dayanamadım açtım,yazdım..iyice kafan karıştı biliyorum ama anlatmazsam rahat edemzdim istersen sadece 1 ay kullan ne biliyim

i
cnm daha önce de belirttiğim gibi bünyeyle alakalı sanırım..çünkü bnm doktorum düzenli yumurtlamam için verdi ve takiplerimde düzenli olarak yumurtladığımı da gördü..allaha şükür kist falan da olmadı çok rahattım ama şuna katılıyorum ilacı bıraktıktan sonra normal haline geri dönüyosun..adetim tekrar düzensiz oldu bıraktığım ay sonrasında da hamile kaldığım için pek bi yorum yapamayacağım..

haklısın canım bünyeden bünyeye değişir tabi..şimdi o doktora gitmiyorum bn de başka doktora gidiyorum o da primolut n verdi bu şikayetim için,inşallah işe yarar hapla bi sorun yok ama önemli olan hapsız bu sorunu yaşamamam nerdeyse 1 sene olcak ameliyat olalı ve ben ameliyattan beri bu durumu yaşıyorum ve ameliyattan beri korunmuyorum

kuzucummmmm çokk özledimm, anlat bakalım sen neler yaptın, yemek tariflerimizi özledim yahu kardeşin nişanlandı mı, hazırlıklar devam ediyordu en son

çok öpüyorummmm kuzumu

canım kalp kalbe karşıymış,sana cevap vermek için girdim ben de

herkese günaydınnnn...

canım günaydın... ben sana demiştim ya, senin ilacından verdi galiba diye...aklımda kalmıştı çünkü. çok kararsızım ben de kullanıp kullanmamakta. belki bir doktora daha giderim. kafam çok karışık benim de :44: benim lekelenmem 2-3 gün sürüyor, ama adet döngüm 31 güne falan çıktı işte... tatile gidip geliyim, bir sonraki reglden sonra, başka bir doktora giderim belki de tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…