Sabredenler Kulübü 2012 :)

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]11 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR][/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]8 eylül[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]31 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]1 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]2 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]3 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]7 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]8 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]9 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]10 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]13 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]14 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]15 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün ahsenelkasasarkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Gunaydin herkes nerde dün en don bnm mesaj kalmış , sok oldum nerdeyiniz kızlar yaa:26:Biz bgn çıkıyoruz daha gelemem ben hepinize iyi bayramlar şimdiden sizi cok seviyorum

vallahi kuzum kimsecikler yok...benim de işlerim yok. hoş gelsem de kendi kendime mi konuşacağım değil mi ama?
san iyi yolculuklar canım, iyi bayramlar benim tatilim 1 haftacık, 26-27si gibi gelirim yine buralara kendine iyi bak, dinlen gez toz bol bol, hoşçakal

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...nerdeyse 3 ayı bitiriyorsun sende. duana KOCAMAN bir amin diyorum, inşallah bu duyguları yaşayacağımız zamanlar çok uzak olmaz. geriye dönüp vaktığında vakit çabuk geçmiş oluyor ama beklerken geçmiyor hiç...

kızlar muayeneden geldim keseyi gördük çok şükür:)ben ikiz istiyordum bukdr eziyete bikrede dogurup kurtulayım diyordum kısmet olmadı çok şükür tek kese gördük..15 gün sonra kalp atısını duydukmu tam anlamıyla hamile olcam inş..
buda teyzeleri için ilk resmi bebişimin:)darısı hepnize inş:)

maaşallah tatlım yaaa... bebeişlerin ikisi de tutunsaymış keyifli olurmuş ama çalışan anne için zorluğu da çok olurdu. Demek ki Rabbim böylesini daha hayırlı gördü senin için. resim koymana da çook sevindim yeğenimi gördüm ben de inşallah sorunsuz bir şekilde geçer kalan haftalar da tatlım. Ben de dört gözle bekliyorum hamile kalmayı...içimin taaa en derinlerinden istiyorum bunu. Zamanını Rabbim biliyor tabi ki... Artık dua ederken, bebek nasip edeceği hayırlı zamana kadar sabırla beklememe yardım et Allah diye dua ediyorum. Bu süreç de yorucu oluyor...
Sen eminim dualrında bizi unutmuyorsundur, ben de sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum canım...kendine çok iyi bak, yediğine içtiğine dikkat et... Bu çifte bayramın tadını çıkar...Allah nazarlardan korusun aileni

hep hayırlsını istedim cnm bnm..
benim kuzenin tedavi ile ikiz hamile kaldı biri özürlü dogdu digeri öldü..onun için hayırlısı hangisi ise o olsun dedim..
ikiz olsa beni çok zorlardı çalışınca zor oluyor diye dedigin gibi..
hani okdr eziyet görüyoru ya bikerede dogurup kurtulayım diye ikiz olsun diyordum:)
doktor ultrasonda bakarken saga sola bakın belki kenara sıkışmıstır dedim gülüyorr:)
kalp atısınıda duyaydım bi ohhh diycem..
darısı hepinize bacım benim hiç dua etmezmiyim okdr zorluktan gectim hiç unuturmuyummm:)

minikgelincim bi dahaki kontrole rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip etsin ne güzel :) rabbim bize de aynı güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inş :)

kızlar hepiciğimiz bayram tatiline gidiyoruz heralde.son hazırlıklar yapılıyo eminim şu anda.ben de de aynı telaşe :) inş dönüşte yine toplanırız buralarda.şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun iyi bayramlar

Ina cnm bnm kalp atışını duysam rahatliycam biraz:)
Herkese iyi bayramlar bu arada :) tatile gidenlere imreniyorum cok ihtiyacım var:)

Ina cnm bnm kalp atışını duysam rahatliycam biraz:)
Herkese iyi bayramlar bu arada :) tatile gidenlere imreniyorum cok ihtiyacım var:)

Duyarsın güzelim merak etme herşey yolunda gidecek allahın izniyle sen yeterki stres yapma, panik olma, kendini çok yorma.

Herkesin mübarek ramazan bayramını kutluyorum kızlar öpüyorum sizleri güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum..

canlarım topikdaşlarım hepinizin ramazan bayramını kutlarım yanaklarınızdn öperim kib iyi tatiller güzel vakit gecirin bayramdan sonra bomba gibi dönün.........
minikgelin tbk ederim cnm hayırlısıylan kalp atışınıda duyarsın inşallah bizide unutma dualarına al

yettiiiiiiiimmm 3.sayfaya düşmüşüzz kızlar tatil mü-kem-mel di! herkes lütfen çanakkaleye gitsin çookk güzel bi yer,şehitliklerimizi gördük,dua ettik,çok duygulandık dolu dolu geçti,stres attık..sonra ordan edirneye geçtik selimiye camiine orası da çok güzeldi,şükür namazı kıldık,bol bol dua ettik sizleri de unutmadım tabii,hamile arkadaşlara da çok dua ettim inşallah sağ sağlim kucaklalrla diye..düşük tehlikesi olanlarınkini hayırla bağışla allahım filan diye çok çok çok dua ettim

gelelim acı gerçeklere kızlar ben bu ay hiç adet kanaması görmedim normal günümde lekelenme başladı heralde sökülür dedim,sökülmedi bi türlü neyse 1 hafta oldu adet bitti derken ilişki oldu,ilişki esnasında ve sonrasında pembe-kırmızı az az kanama olmaya başladı hala devam ediyo,arada kahve lekelenme arada kanama oluyo..kanam temiz kan yani elimizi falan kestiğimizde akan temiz kan 2 gündür var tatilde olduğumuz için gidemedim tabi,yarın bana yine doktor yolu gözüktü...tatilden döndüğümüz akşam da asabım bozuldu,sinirimden gece yatağa yattım sessizce eşim duymadan ağladım artık gerçekten çok ama çok sıkıldım...10 aydır bu sorunu yaşıyorum,ve 10 aydır bebek istiyorum..çok mu ciddi bişey yani adete 10 gün kala lekelnme yaşamak,neden bi türlü hallolmadı...nerdeyse 1 sene ama sizce de psikolojimin bozulmasında haksız mıyım tuvalate gitmeye korkuyorum resmen ayın 15 günü reglım içim daralıyo iyi şeyler duymaya çoooooooooooook ihtiyacım var sizi çok özledim

canım maşallah subhanallah meleğine fotoğrafı tatildeyken bi kere cepten girdim kkya o zaman gördüm,ve o gece rüyamda aynı keseden benim de vardı dualarını esirgeme noluuuurrr

uzuuun bir aradan sonra herkese merhaba!
öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun!
geçmişi okumaya feci halde üşeniyorum. o yüzden ne olup bitti haberim yok. bir tek minikgelin'i gördüm Allah! çok sevindim Rabbim heeeep güzel haberlerle dolu bir hamilelik, kolay doğum nasip etsin inşallah!!!
Bana gelecek olursak neredeyse tüm ramazan annemlerdeydim. eşim şehir dışındaydı mecbur orada kaldım. Bazı sıkıntılı zamanlarım oldu, biraz ramazan zor geçti ama çok şükür işte. Bu arada da açlık şekerim yüksek çıktı, öyle olunca şeker yüklemesi yapıldı bir kere o da yüksek çıktı. Şimdi kesin gebelik şekeri var demek için bir kez daha yapılacakmış. Haftaya gidip onu yaptırıcam inşallah şeker var demezler. Ya insülin ya diyet veriyorlarmış. İkisini de pek istemiyorum doğrusu. Zaten yeme konusunda sıkıntılıyım. Hamilelik başından bu yana iki kilo almış haldeyim e zaten bebek 1 kiloya yakında en son gittiğimde :) Gerçi ben bu duurmdan çok şikayetçi değilim. Sadece biraz halsizim belki de o da normaldir. Aslında doktorlar da kilo almazsam doğumun kolay olacağını söylüyor. Bakalım şu son üö ayda birden canavarlaşıp aşırı kilo almazsam böyle gidecek gibi. Aman neyse çok yazdım. İnşallah herkesler çoook iyidir!

Merhaba minik gelin salat-i tefriciyelerinle duani Allah kabul etmis cok sevindim
Bende okumustum senin icin umarim mesajlarimdan sayisiini takip edebilmisindir
Cunku ben sayisini unuttum :))) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah bende 2 aylik hamileyim.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar yetişin toplaşın nerdesiniz? ben doktora gittim dün,tatilden geldiğim akşam yazmıştım size aşağıya kopyaladım okuyun bi,neyse aşağıda da yazdığım sebeplerden ötürü doktora gittim,muayene etti alttan rahim temiz,çok güzel kalınlaşmış adetin sökülmüyo muhtemelen dedi...%90-95 gebelik yok ama biz yine de bi kanda gebelik testi yaptıralım dedi...benim zerre kadar aklıma gelmiyo tabi,,aşağıda da yazmıştım size 2 gün önce...neyse verdim kanı 2 saat sonra sonuca netten bakabilirsiniz dediler aradan 1,5 saat geçti ben nette öylesine takılırken bi giriyim bakıyım dedim ve 80,67 rakamını gördüğümde binlerce saç telimden aşağı kaynar suyun dökülüp,ayak tırnaklarımdan çıktığını hissettim işyerindeyim bi de malum bizim aile şirketi kimseye bişey söylemedim heyecandan titriyorum hemen doktoru aradım hayırlı olsun gebesin dedi,sesi hala kulaklarımda çınlıyo neyse tabi bu lekelnme devam ediyo arada tuvalate gidip silince kan görüyorum pembe renk..doktor yoğun bi kanama olmadığı sürece korkma bişey olmaz evde yat dinlen dedi..akşam eve geldik eşimle normal otururken kalktı içeri gitti o arada ben telefonuna mesaj attım;
"babacığım;şimdilik annemleyim! 9 ay sonra da kucağında olacağım inşallah:) bu zorlu süreçte lütfen anneme destek ol.sağlıcakla kavuşmak dileğiyle,seni çok seviyorum,ilk göz ağrın minik bebeğin:)"
tabi eşim mesajı okudu,güldü ben ona arada muzip mesajlar atarım hep,durup dururken ben hamileyim falan diye çok da şaka yapmışımdır o da yine öyle bişey yapıyorum sandı döndü bana baktı,ağlıyorum,gerçek mi dedi,gerçek dedim ve birbirimize sarılıp ağladık,,,inanılmaz bi andı!

şimdiiii düşük tehlikesi var tatilde dağ tepe bayır çok gezdik ne biliyim ben hiç aklıma gelmedi,bilseydim gitmezdim korkuyorum inşallah bişey olmaz..progestan verdi doktor 200mg 8 saatte bir alıyorum ve hiç kıpırdamadan yatıyorum..sürekli su içiyorum..günde 1 tane folik asit alıyorum..kimseye bişey söylemedik..sadece eşim,ben ve tabii siz biliyosunuz kalp atışlarını duyarsak inşallah o zaman yayıcam herkese yarın tekrar kan testi yaptırcaz umarım değer katlar,rabbim tamamına erdirir

canlarım şimdi hepinize yalvarıyorum nolur stres yapmayın nolur! ben bu ay her ay yaptığımdan zerre kadar farklı bişey yapmadım..14.gün yumurtladım,ovu test pozitif çıktı,o akşam ve ondan sonra gün aşırı bir kaç sefer ilşki oldu..popomun altına yastık koyup her ay olduğu gibi yattım 20 dk falan..hiç ama hiç bir belirtim yoktu zaten herşeyi sizlerle paylaşıyorum biliyosunuz..inanın hiç anlamadım...kahve lekelenme olduğu için yumurta akı kıvamı akıntım yok...bu lekelnem başlamadan önce de yoktu..bi de ben ilaç kullanıyodum sdtive biliyodu,adete 10 gün kala lekelenme sorunu yaşadığım için,onun için hiç ihtimal vermedim..çünkü nette bu hap için herkes adet geciktirici olarak kullandığını yazıyodu ben de heralde hap bana o etkiyi yaptı diyorum..içime falan doğmadı valla hiç ama hiç bir şekilde anlamadım...14.gün tutunduysa şuan 15-20 günlük falan ve mantıken de belirti olması biraz zor gibi neyse hee şu meşhur göğüslerim bomba gibi şişti diyolar yaa hala yumuşacık pamuk gibi kasık da batma falan,mide bulantısı yok! şu kan değeri olmasa hala inanmıcam yani o derece şuan çok gazım var bi de salı akşamından beri baş dönmem vardı,dün öğlen doktora gitmeden geçti,kahvaltıdan sonra falan yani,ben de açlıktan sandım...adet ağrısı gibi ağrım akşamdan beri var...ama şu kan değerini bilmesem hiç birini saymam bile! hiç ama hiç bir farklılık yok şuan da bünyemde:44: yani ciddiye almalımıyım bu durumu bilmiyorum,hayalimduam gibi başlarmışım ben de niye benim midem bulanmıyo diye neyse ben sevindirik delisiyim şuan ne yaptığımı,ne dediğimi bilmiyorum hepinizi çok seviyorum,keseyi falan görüyim şu kk'nın hamilelik takvimini de yapcam inşallah allah hepinizden razı olsun...

egemn tebrik ederim
sen bu ara iyi dinlen
bacaklarinin altina yastik koyup hep uzan bence
insalalh hicbir sey olmaz ve bugunku kan testinde degerin katlamis bebegin tutunmus olur
icini ferah tut kotu seyler aklina getirme hic, saglikli bir hamilelik dilerim.

sen degerini adet gecikmesinden sonra mi aldin ?
kacinci gundu o deger?
bazen deger dusuk ciksa da saglikla devam edebiliyor hamilelik
belki hafif lekelenmeler bebegin tutunmasiyla ilgilidir
cogalir gibi olursa anda doktorunu ararsin zaten

allah razı olsun çok teşekkür ederim
sen degerini adet gecikmesinden sonra mi aldin ?
kacinci gundu o deger?
bazen deger dusuk ciksa da saglikla devam edebiliyor hamilelik
belki hafif lekelenmeler bebegin tutunmasiyla ilgilidir
cogalir gibi olursa anda doktorunu ararsin zaten

valla canım günüm karıştı benim bu ay lekelnme erken başladı..belki de yerleşme kanaması falandı ama biz tatilde çok yürüdük,gezdik sanırım ondan tam bilemiyorum ki ama en son 15 temmuzda adet gördüm,değer normal dedi doktor,o şuan çok küçük nokta gibi dedi:26: ben de öyle yapıyorum canım uzanıyorum hep inşallah bişey olmaz

canımmm gerçek mi buuuu inananmıyorum .... bak tatil yaradı gördün mü????

:122::119:
:119::119::119::122::122::122::122:

tebrik ediyorum canım inş sağsalim kucağına alırsın sağlıcakla.. rabbim ikinizide korusun inş... çok öptüm seni....

canım vallahi ben de inanamıyorum hala,şu kan değeri olmasa inanmıcam zaten..çok çok çok teşekkür ederim,dualarınızı esirgemeyin nolur..ben de çok dua ediyorum hepimize,inşallah rabbim kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…