- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.781
kuzum benim adet pazar günü bitti 1 gün kupkuru 3 gündürde akıntı var. berrak değil, parmağımın arasına aldığımda uzamıyor elim yapışkan oluyor öyle bir akıntı rengide beyaz ve matyardımcı olayım canım nesını anlamıyorsun akıntın nasıl yazrasan şapayım :)
bende sana face den msj atmıştım şimdi :)) canım benim korunmama gerek kalmadıı :))))slm kızlar:) ögle arasında eve geldim 20 dk bakıp çıkcamneapıyosunuz nslsınız bakim:)
kuzum benim adet pazar günü bitti 1 gün kupkuru 3 gündürde akıntı var. Berrak değil, parmağımın arasına aldığımda uzamıyor elim yapışkan oluyor öyle bir akıntı rengide beyaz ve mat
slm kızlar:) ögle arasında eve geldim 20 dk bakıp çıkcamneapıyosunuz nslsınız bakim:)
canımm aslında benim yumurtlama 16. gün olur bu ay adet gecikince ovulasyon testi aldım akıntıya göre yapıcam benim anlatmak istediğim şu ovulasyon dönemindeki akıntı gelene kadar bir süre değişik şekillerde akıntı olurmuş ya bu benim akıntının şekli ovulasyonun yaklaştığını mı gösteriyor?canım bu normal rahım ıcı nemi korumaya yonelık salgılanan bı akıntı normal...
Uzayan akıntı yumurtalam evresınde oluyor yumurtlama tarıhlerını hesapladın mı ???
Hesaplamadıysan son 3 adet tarıhını yazrasan hesaplayabılırım :)
yalnız su ankı akıntın normal rahım ıcı akıntı bu akınıt lor peynırı gibi kesık kesık olursa
üşütmüşsün dmeektir yeşil renklı ve kötü kokulu olursa iltihaptan veya mantardan şüphelenebilir.
Adete yakın genelde rahım ıcı akıntı keıslır ve kuruluk olur fakat bi gebelık varsa akıntı keıslmez
beta hsg ile orantılı bı sekılde artar :) umarım yardımcı olmsutur takıldıgın bıyer olursa burdayım :)
hoşgeldın canımm :) iuiyim sen naıslsın
slm kızlar:) ögle arasında eve geldim 20 dk bakıp çıkcamneapıyosunuz nslsınız bakim:)
bende sana face den msj atmıştım şimdi :)) canım benim korunmama gerek kalmadıı :))))
iyi sayılırım cnm aynı sıkıcı monoton hayat koşuşturması:)ovulasyon zamanındayım bu iki hafta kesin gecmezcanım bu normal rahım ıcı nemi korumaya yonelık salgılanan bı akıntı normal...
Uzayan akıntı yumurtalam evresınde oluyor yumurtlama tarıhlerını hesapladın mı ???
Hesaplamadıysan son 3 adet tarıhını yazrasan hesaplayabılırım :)
yalnız su ankı akıntın normal rahım ıcı akıntı bu akınıt lor peynırı gibi kesık kesık olursa
üşütmüşsün dmeektir yeşil renklı ve kötü kokulu olursa iltihaptan veya mantardan şüphelenebilir.
Adete yakın genelde rahım ıcı akıntı keıslır ve kuruluk olur fakat bi gebelık varsa akıntı keıslmez
beta hsg ile orantılı bı sekılde artar :) umarım yardımcı olmsutur takıldıgın bıyer olursa burdayım :)
hoşgeldın canımm :) iuiyim sen naıslsın
bende sana face den msj atmıştım şimdi :)) canım benim korunmama gerek kalmadıı :))))
canımm aslında benim yumurtlama 16. Gün olur bu ay adet gecikince ovulasyon testi aldım akıntıya göre yapıcam benim anlatmak istediğim şu ovulasyon dönemindeki akıntı gelene kadar bir süre değişik şekillerde akıntı olurmuş ya bu benim akıntının şekli ovulasyonun yaklaştığını mı gösteriyor?
inşaallah canımmmm :)))))))cvp yazdım faceden bacım:)
bede d
bede diorum bu kız bu aykoruncaktı niye ovulasyo testi yapıyor:):):):):hadi gözün aydın bacım bizim gibi beklemeden hemen hamiş kalırsın inş:)
kuzum prof oldum artık bu bebiş yüzünden ama akıntı konusunda sınıfta kaldımcanım akıntın yumurtalamanın yakınlaşıp yakınlaşmadıgını gostermezz !!! Aman ha
sümüksü uzayan akıntın gelır heh yumurtlamaya başlamısım dersın
ama bunun ahrıucınde yumurtlamayla alakalı önceden gelen bi akıntı yok bu bilgiyi nereden aldın ben hiç
duymadım böyle bişey....ovulaqsyoın testlerı yapıcaksan bunalrı ovulasyon tarıhın
yaklaştıgı zaman yapmaya başlamalısın testleri
yumrutlamanın 16. Gun olduguna emın mısın ???? Nerede ve en şekılde hesapladın
normalde 11-12 gun başlar 16. Gec değil mi ??? Periyodun kaç gun ???
herkese günaydınlaarr arkadaşlar:))
böyle gülücük attım amam moralim bozuk aslında. son adetten sonra 37. günüm bugün normal döngüm en fazla 30
hala adet olmadım ama hamile olduğumuda düşünemiyorum çünkü dün idrar testi yaptım hassas olanlardan negatif çıktı silik bile değil(
bu gecikmeler psikolojik diye düşünüyorum çünkü iki ay öncede bi haftalık gecikme yaşamıştım
sanırım fazla kafaya takıyorum
sizce?
iyi sayılırım cnm aynı sıkıcı monoton hayat koşuşturması:)ovulasyon zamanındayım bu iki hafta kesin gecmez
inşaallah canımmmm :)))))))
kuzum prof oldum artık bu bebiş yüzünden ama akıntı konusunda sınıfta kaldım
benim 30 gün sürer adetim 30-14=16. Gün yumurtlama doktor dedi amaaaaaaa adetim geçen ay 38 günde geldi 24. Ov. Oldu
canım internete giriyorum son 3 tarihi bana 33 gün adet sürüyor yazısı çıkıyor geçen ay gecikti ya yazayım senin cevabıda okuyup çıkayım geç kalcam :)))ovulasyon zamanı bolbol aşna fişna demketır yehhu eheueheu
canım bu yumurtlama tarıhınde bi sorun var ahanda buraya yazıyorum benım içime kurt düştü
ben sımdı tekrar hespaladım senın adet başlangıc tarıhınden itibaren 11 hadi olmadı 12. Gün ile
16. Günü arası yumurtalama tarıhın senın yavrum sen 16. Gun baslıo dıosn ama 16. Gun bitiyo senın
yumurtlaman belkı de bundan hamıle akalmıyosun bı kere daha dusun bana son 3 adet tarıhını yaz
ben sana tarih söyelyım o tarıhleerde uzayan akıntıyı gördüğün an söyle o an yumurtluyo olucaksın
16. Gün senın yumrutlaman biştmiş oluyoo doktorun bi hata yapmış olmalı
yumurta takıbı ile koysa bu sonucu verse ok dicem ama hesaplamada yanlış varrrrrrr
ovulasyon zamanı bolbol aşna fişna demketır yehhu eheueheu
canım bu yumurtlama tarıhınde bi sorun var ahanda buraya yazıyorum benım içime kurt düştü
ben sımdı tekrar hespaladım senın adet başlangıc tarıhınden itibaren 11 hadi olmadı 12. Gün ile
16. Günü arası yumurtalama tarıhın senın yavrum sen 16. Gun baslıo dıosn ama 16. Gun bitiyo senın
yumurtlaman belkı de bundan hamıle akalmıyosun bı kere daha dusun bana son 3 adet tarıhını yaz
ben sana tarih söyelyım o tarıhleerde uzayan akıntıyı gördüğün an söyle o an yumurtluyo olucaksın
16. Gün senın yumrutlaman biştmiş oluyoo doktorun bi hata yapmış olmalı
yumurta takıbı ile koysa bu sonucu verse ok dicem ama hesaplamada yanlış varrrrrrr
ben de istiyom ben de ben de ben deBenim ymurtlamayıda hesapla yaa nolar ben şunu anlamadım bu yapışkan şeffaf akıntını olduğu dönem yumurtlama dönemi olmuyo mu yanii :s
benim son üç adet dönemimi söylüyorummm :d ocak 6, aralık 6, kasım 8 hadi benimkinide söylee lütfeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?