Sabredenler Kulübü 2012 :)

laracım yumurta yola çıktıgı zaman gelıyo o akıntı yanı çatlamadna once yumurtalıktan atılıyo
mesaj gelıo sana hemmen aşna fişna yapın diye eheueheue

senın sıklusun kaç gun laracımm surdan bi sağlama yapalım :)

Son düzenleme:
yok canım görmedim ama yakınlarda olacak sanırım 4 gün sonra

ya akıntım uzadı şimdi baktımmm ben 1 saat sonra ov. testi yapayım sonucu yazayım sana oldumu

ay_she cnm sana bende birşey sormak istiyorum. Tabi diğer arkadaşlarımda soruyorum bunu yaşayanlar neye göre hesaplıyor ? Benim geçen ay 31 ve 32.gün lekelenmelerim oldu ama az az hep oldu. 33.gün iyice gelmeye başladı. SAT hangisine gör hesaplanması lazım ? Lekelenmenin başlangıcına göremi yoksa 33.gün mü?

tamam canım hadı bakalımmm :)

çalışmayı da unutmayınnnn :) :) :)
ahh canım bu adet gecikmeleri olmasa kendim biliyordum ovulayonu neyse sonucu yazarım öptümm canım teşekkürlerr

hoşbulduk 2010 ekimde evlendim 2011 marttan beri korunmuyoruz ama olmadı hala bebişimiz

Hayırlısı olsun cnm . İnşallah Rabbim nasip edecektir. Bizlerde hepimiz çabalıyoruz işte. Ümidimizi yitirmeden beklemek önemli olan. Napalım bir zamanı var hepimiz için.

slm kızlarrrrr. bu ne yaa erkenden açmışsınız bugün dükkanı :)))) bizim kar yağışından dolayı okullar tatil . tatili fırsat bilip 12 ye kadar uyumuşum yaaa salı, çarşamba, perşembe 3 gün tatil yaptık. 15 tatil alıştırması yapıyoruz.

ovulasyon testim negatif

Sen yaaaapppp. :) Annelerimiz ovulasyon testimi kullanmış. Ay bende sanki kendim sonucu tutturmuşum gibi :)) ama napıyim doğru diğilmi? Tamam elimizde bugünün imkanları varsa kullanalım da, birazcık zorlaştırıyormuyuz işleri diye düşünüyorum.

Hayırlısı olsun cnm . İnşallah Rabbim nasip edecektir. Bizlerde hepimiz çabalıyoruz işte. Ümidimizi yitirmeden beklemek önemli olan. Napalım bir zamanı var hepimiz için.

inşallah en yakın zamanda kavuşuruz hepimiz bebişlerimize. Bekliyoruz her ay bi ümitle ama çok yoruldum artık

ooohh ohh maşallah. Allah içine sindirsin. Uyku yeniden oluşacak yumoşlarına yarasın :)) Tatili değerlendirip uyumak güzel. Bende çalışıyorken kalan tüm boş zamanlarımı neredeyse uyumak için kullanırdım.

ay_she cnm sana bende birşey sormak istiyorum. Tabi diğer arkadaşlarımda soruyorum bunu yaşayanlar neye göre hesaplıyor ? Benim geçen ay 31 ve 32.gün lekelenmelerim oldu ama az az hep oldu. 33.gün iyice gelmeye başladı. SAT hangisine gör hesaplanması lazım ? Lekelenmenin başlangıcına göremi yoksa 33.gün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…