Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm bildiğim kadarıyla uzayan akıntı yumurtlamanın yaklaştığına işaretmiş ve o akıntı sayesinde spermler 3-4gün yaşayabiliyomuş rahim içinde. yani tutma ihtimali var cnm ve inşallah da tutmuştur diyelim..
benim çok erken geldi o akıntım 10.günümde gördüm ilk 11 12 devam etti ama şuan pek bişey yok..hesaplayıcılara baktığımda 15.gün yumurtlama günüm ama sanırım 1-2 gün oynuyor..neyse tedbiri elden bırakmadım zaten bu ay adetim bittiği günden itibaren 2 günde bir deniyorum şansımı..inş tutar bu ay:)
bi de kızlar bana hep söylerlerdi rahat ol hamile kalıcam diye ilişkiye girme eşinle diye hatta doktorum bile söyledi..ben de bu ay öyle yaptım geçen aylarda çok kasılırdım sadece bebek için çalışırdım ama bu ay attım onu üstümden düzenli ve isteyerek çalışıyorum,biraz daha rahatım bu yüzden ve bu rahatlık sayesinde ilk defa o uzayan şeffaf akıntıyı gördüm bu ay...

Selam cnm. Benimde 37.gün. ve tık yok. Salı günü idrar testi nagatif çıktı. Yarın tekrarlayacağım gelmezse. Aynen gecikmeyen 26 - 29 olan siklus aralığı geçen ay 33 oldu bu ay iyice karıştı. Umarım bebiştir ama test benide ümitsizliğe sevketti. Ben İncir Kürü yaptım ve bu ay 3 kere yumurtlama dönemi akıntısını gördüm. Bunun içinde aksamış olabilir diye düşünüyorum. Geç döllenme olabilir. Ya da stres dedğin gibi. Sen yumurtlama günlerini takip edebildinmi ? Biliyornusun ne zaman çatlama olduğunu ?

tamam canım çok sağol inşallah tutar bu ayyy

aleyyna arkadaşım inşallah hayırlı haber alırsın canım

ay_she benim tarihimdi dimi o 16-21 arası

Evet bende katılıyorum buna. Bence regl bittikten sonraki tüm zamanlar değerlendirilmeli. Ne zaman olduğunu bilmekten ziyade stresten ve konuya odaklanmaktan kurtulmak için daha iyi bir yöntem olabilir. Böylece zaten ilgili zamana rastlayacaktır öyle değilmi.

anladım canım kocişelr bazen uyuzluk yapabiliyolar ben d edün akşam ahdı ya hadi diyorum ama
yazık durusması vardı gec geldı o zaman bısı dmeıyorum ama yum. Günlerinde çalışıyorus sağolsun
bizim normalde ökyle bi sıkıntımzı yok hatta fazla bile şapioz ama bu ara çok fazla dava var
ve esım eve hep yorgun gelıyo sneın tarıhlerın guzelmıs ınsallah tutumsutur canımm :)

canım kasım ekım tarıhıne göre siklusun 27-28 gunmus evvelkı tarıhlerın var mı acaba
bunu soruyorum cunku sıklus ıstıkrarı çok onemlı yum gunelrı hesaplamada işe gidicekmıssın ama
daha konusacak çok sey vaaar ıs yerınde net yok muu

canım o son yazdıgını bu ay gec geldıgını sonradan gordum ama bir ay ıstısnadır stresten gecıkmsı olabılır
onu katma normalde 30 gunde bir gelıyorsa ona göre hesapla sonucta arada sırada kadınalr böyle
seyler yasayabılırler

kızlar biraz önce kan verdim dua edin bana çok heyecanlıyım kalbim fırlayacak yerinden adeta akşam saat 6da çıkacak sonuç

canım ınsallah guzel haberler laırsın ve verırısınnn :)

cnm çok teşekkür ederim cevabın için bişey daha sormak istiyorum nasıl içiyorsun tarif edermisin hazır çay olarak da satılıyo galiba tam bilmiyorumda

sen 12-22 arası yap garanti olsun cnm .. 12-14-16-18-20-22 de yapmaya çalış:)

desene benim herif yaşadı yalnız birde anlamadığım nokta var biri beni aydınlatsın bu 12 ila 22 si arası ocak ayının 12 ve 22 mi yoksa benim adetimin ilk başladığı günden itibaren saymayamı başlayıp 12 ve 22 sine denk gelen gün mü yapcem anlamadım onuu :44:

benim şimdi ovulasyon 16 -21 arası diyo yanlışmı diyo yani :26:

evet doğru böyle sen gene calıs buna bağlı kalma ama 16 ile 21 arası dıkkat et ovulasyon akıntınn var mı die

kızlar işe gidiyorum ben görüşürs yine bol bebişli günler:):):)

güle güle canımm amınnn

ay_she benim tarihimdi dimi o 16-21 arası

senın değil canım o tarıh fermnıye yazmıstımm alıntılayarak yazıyorumm anlaşılsın die :)

hatlar karıştı

FERMI SNAA BUNU YAZMISTIM ONCEKI SAYFALARDA KALDI GORMEDIN SANIRIM

canım şeffaf ve ıkı pamagınd auzyana akıntı yumurtlama akıntısı evet yumurtlama dönemi oluyo hatta
ilk wc ye gıtttıgınde kontrol et akıntına bak uzamıyo normal beyaz akıntı ve az
ilişki sırasında kontrol et akıntıyı nasıl sonra yumjurtlama tarıhın geldıgınde gene akıntına bak
diğer akıntılarıda görüp farkına var diye söylüyorum bunu ayrıca cinsellik temel olarak
zevkten ziyade üremeye programlı bi olay oldugu ıcın dikkat edin yumurtlama donemlerınde
farklı bı istek oluyo insnada bunun sonucu olarak da adetten hemen sorna ılıskıye girin
kayganlaşmaya bakın ne ölçüde bi de yumurtalam gunu ılıskıde on sevısme sonrası
kayganlaşmaya bakjın daha fazla olucaktır cunku vücut ureme işini yapmak ıstıyo sizi de buna davet ediyo
vücudunuzu dınelyıp kulak verdııgnız zaman bunu kolayca görürüsünüz

canıms enın siklusun 30 gun suruyormuş ve yum tarıhlerın 16 ocak ile 21 ocak arası :)
beklenmeyen reglınde 4 subat canım 16 -21 ocak arası akıntına dıkkat et farkı görüceksın
yok yum akıntısı gelmıyorsa bu hesaplamaya sana tutmuyr dmeketir yum akıntısını ılkk gördüğünde
tarıhı not et regl baslangıcından ıtıbaren kacıncı gun

canım yazıyorum
29 temmuz
27 ağustos
26 eylül
29 ekim
26 kasım

3 ocak hatırladıklarım :)))))))))))))))

aynen öyle cnm belirli günler arasında ister istemez kasılıyosun,aynı çalar saat gibi zamanı geldi hadi ilişkiye girelim olmuyor..hiçbirşey anlamıyosun böyle olunca bitsin biran önce diye düşünüyosun ve bu maalesef eşine yansıyor..benim eşim açtı gözümü,sen bni istemiyosun artık dedi..ve hakikaten öyle kendini mecbur hissettin mi maaalesef isteğin de azalıyor..
en güzeli böyle adet bitti başla çalışmalara ama istekli olarak..ben mesela o günlerde eşimin eve gelmesine yakın giyinip süslenip bekliorum onu..beni böyle görünce onun isteği uyanıyor ve onu öyle görünce de ben istekli oluyorum ve herşey kendiliğinden oluyor zaten..
çocuğu elbette hepimiz çok istiyoruz ama bunu işkence haline sokmak yerine evliliğin tadını çıkararak yapmak çok daha keyifli:)

slm kızlar benimde bi sorum olacak bende adetimin 12.günü uzayan şeffaf akıntıyı gördüm bundan 4 gün sonra kanamam oldu adet kanaması gibi değil daha kahverengi vede az ağrımda yoktu 4 gün sürdü bu neyin nesidir acaba doktorada gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan varmı

,katıldım katıldım katıldım ben sana üç kere beş kere yüz kere (şarkı gibi oldu buda yahu ) çok haklısın işkence yerine karşılıklı isteğe dönüştürmek daha güzeelll

hadi ben kaçtım hepinizi ööptüm byyyy

AY_SHE canım çook sağol emek verdin cevapladın

AY_SHE canım çook sağol emek verdin cevapladın

rica ederım canım :)

canım periyodun kaç gun eger 28 gun ise ve 16. gununde kanamyı görsuyden yanı regle 10 gun kala bi kanama görmus oluyorsun
bu yerleşme kanamsı dıyemeyız cunku yerleşme kanamsı regle en az 3 en fazla 7 gun kala gelir

yalnız cok sık ılıskıde bulunduysanız ve yeterlı kayganlıga ulaşmadan ilişkiye gırdıysenız rahım ıcı tahrıs oldugundan böyle bi kanama görmüş
oalbilirsin.. veya kımısı yumurta çatlayınca oluyor da dişyorlar doğrlugu kanıtlanmış bişey değil ama bu.

canım yazıyorum
29 temmuz
27 ağustos
26 eylül
29 ekim
26 kasım

3 ocak hatırladıklarım :)))))))))))))))

canım ekim kasım ocak tarıhlerle göre sıklus 33 gun ve yum gunlerın 17 ocak ile 22 ocak arası

ama

ocak ayını katmayıp kasık ekim eylül tarıhlerını hesaplarsak
yum gunun egcmek uzere sımdı burada doğru cevabı sen verebılrısın bize
yum akıntısı gibi bi akıntı gordun mu su gunlerde ??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…