- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.801
benim şimdi ovulasyon 16 -21 arası diyo yanlışmı diyo yani :26:
ya ya nedemezssin kocamı zorlaya zorlaya aşna fişna yaptıryorum:) yine bu ay iyi yaptııkk sayılır normalde haftada bir yapan adam bu ay zorumla 8-10-13-16 da yaptı yine düzenli olmadı ama olsun hiç yoktan iyidir..
cnmmm benim doktorumda 12 -14-16-18 de ilişki yap dedii yani bende genelde 12-20 arası yapmaya çalışyorum ama kalamadık gitti hamiş:)
ben 14 ve 15 de acaip akıntı gördüm uzayan kesin ovulasyon zamanımdııı çok yogun geldii ama o iki gün evde yoktukkk 13-16 da yaptık inşş tutmuştur..
herkese günaydınlaarr arkadaşlar:))
böyle gülücük attım amam moralim bozuk aslında. son adetten sonra 37. günüm bugün normal döngüm en fazla 30
hala adet olmadım ama hamile olduğumuda düşünemiyorum çünkü dün idrar testi yaptım hassas olanlardan negatif çıktı silik bile değil(
bu gecikmeler psikolojik diye düşünüyorum çünkü iki ay öncede bi haftalık gecikme yaşamıştım
sanırım fazla kafaya takıyorum
sizce?
cnm bildiğim kadarıyla uzayan akıntı yumurtlamanın yaklaştığına işaretmiş ve o akıntı sayesinde spermler 3-4gün yaşayabiliyomuş rahim içinde. yani tutma ihtimali var cnm ve inşallah da tutmuştur diyelim..
benim çok erken geldi o akıntım 10.günümde gördüm ilk 11 12 devam etti ama şuan pek bişey yok..hesaplayıcılara baktığımda 15.gün yumurtlama günüm ama sanırım 1-2 gün oynuyor..neyse tedbiri elden bırakmadım zaten bu ay adetim bittiği günden itibaren 2 günde bir deniyorum şansımı..inş tutar bu ay:)
bi de kızlar bana hep söylerlerdi rahat ol hamile kalıcam diye ilişkiye girme eşinle diye hatta doktorum bile söyledi..ben de bu ay öyle yaptım geçen aylarda çok kasılırdım sadece bebek için çalışırdım ama bu ay attım onu üstümden düzenli ve isteyerek çalışıyorum,biraz daha rahatım bu yüzden ve bu rahatlık sayesinde ilk defa o uzayan şeffaf akıntıyı gördüm bu ay...
ya ya nedemezssin kocamı zorlaya zorlaya aşna fişna yaptıryorum:) yine bu ay iyi yaptııkk sayılır normalde haftada bir yapan adam bu ay zorumla 8-10-13-16 da yaptı yine düzenli olmadı ama olsun hiç yoktan iyidir..
Cnmmm benim doktorumda 12 -14-16-18 de ilişki yap dedii yani bende genelde 12-20 arası yapmaya çalışyorum ama kalamadık gitti hamiş:)
ben 14 ve 15 de acaip akıntı gördüm uzayan kesin ovulasyon zamanımdııı çok yogun geldii ama o iki gün evde yoktukkk 13-16 da yaptık inşş tutmuştur..
canım internete giriyorum son 3 tarihi bana 33 gün adet sürüyor yazısı çıkıyor geçen ay gecikti ya yazayım senin cevabıda okuyup çıkayım geç kalcam :)))
son adet tarihim 3 ocak
ondan önceki 26 kasım
ondan öncekide 29 ekim
ama malesef bu ay gecikti stresten sanırım((
kızlar biraz önce kan verdim dua edin bana çok heyecanlıyım kalbim fırlayacak yerinden adeta akşam saat 6da çıkacak sonuç
cnmmm bende gcen ay harivinde diger 3 ay çok düzenim şaşmıştı 40-35 günde adet oldum.. hayıt tohumu içtim gecen ay ve tam adet günümde oldum.. bu ayda hayıt tohumu içiyorum adet olunca bırakcam daha içmem benim baya düzene soktuu dene istersen
sen 12-22 arası yap garanti olsun cnm .. 12-14-16-18-20-22 de yapmaya çalış:)
benim şimdi ovulasyon 16 -21 arası diyo yanlışmı diyo yani :26:
kızlar işe gidiyorum ben görüşürs yine bol bebişli günler:):):)
ay_she benim tarihimdi dimi o 16-21 arası
hatlar karıştı
Evet bende katılıyorum buna. Bence regl bittikten sonraki tüm zamanlar değerlendirilmeli. Ne zaman olduğunu bilmekten ziyade stresten ve konuya odaklanmaktan kurtulmak için daha iyi bir yöntem olabilir. Böylece zaten ilgili zamana rastlayacaktır öyle değilmi.
aynen öyle cnm belirli günler arasında ister istemez kasılıyosun,aynı çalar saat gibi zamanı geldi hadi ilişkiye girelim olmuyor..hiçbirşey anlamıyosun böyle olunca bitsin biran önce diye düşünüyosun ve bu maalesef eşine yansıyor..benim eşim açtı gözümü,sen bni istemiyosun artık dedi..ve hakikaten öyle kendini mecbur hissettin mi maaalesef isteğin de azalıyor..
en güzeli böyle adet bitti başla çalışmalara ama istekli olarak..ben mesela o günlerde eşimin eve gelmesine yakın giyinip süslenip bekliorum onu..beni böyle görünce onun isteği uyanıyor ve onu öyle görünce de ben istekli oluyorum ve herşey kendiliğinden oluyor zaten..
çocuğu elbette hepimiz çok istiyoruz ama bunu işkence haline sokmak yerine evliliğin tadını çıkararak yapmak çok daha keyifli:)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
bat[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]11 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çiçeklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]?? ocak
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
senin ismini kırmızı yapmadım hep kayboluyorsungözümün önünden ayrılma diye mimledim seni :) :)
ılahi canımmm yaa güldürdün beni. çok teşekkür ederim ayrıca.
şimcik gelelim bana senden ve diğer arkadaşlarımdan acele yerdım bekliyorum benim bu hafta yumurtlama haftam.
biz cumartesi günü ve dün aksam halvete girdik
ve sanırım benim bugün yumurtam catladı az once wc ye girdiğimde peçeteye öle b, akıntı geldiki anlatamam.
bz nıomalde bi daha cuma günü yaparız diyoduk ama az önce o akıntıyı görünce dedim ki acaba bu aksamda yapsakmı.
birde sormak istediğim bu akıntı yumurta çatladıktan sonramı geliyo öncemi ????
bilen bi el atıversin su soruma bee :))
ayseeemm senden de cvp beklıyorum..
canım gördünmü msj ımıcanım yazıyorum
29 temmuz
27 ağustos
26 eylül
29 ekim
26 kasım
3 ocak hatırladıklarım :)))))))))))))))
AY_SHE canım çook sağol emek verdin cevapladın
slm kızlar benimde bi sorum olacak bende adetimin 12.günü uzayan şeffaf akıntıyı gördüm bundan 4 gün sonra kanamam oldu adet kanaması gibi değil daha kahverengi vede az ağrımda yoktu 4 gün sürdü bu neyin nesidir acaba doktorada gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan varmı
canım yazıyorum
29 temmuz
27 ağustos
26 eylül
29 ekim
26 kasım
3 ocak hatırladıklarım :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?