- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.261
bakalım yavaş yavaş yapmayı deneyeceğim..olmazsa dediğin gibi birilerini bulurum..
inşallah fitil fayda eder cnm geçer yaran.yumurtlama takibi yapması da güzel olacak senin için kesin olarak bilirsin ne zaman yumurtladığını ona göre de bi çalışma olur belki :)) cnm çok yorucu bi süreç biliyorum..bir sürü de sorunlar yaşadın hepsini aştın..inşallah daha çok bekletmez yaramazın gelir biran önce :))
Geçmiş olsun canım inşallah başka birşeyde çıkmaz. Bazen mevsimsel olarakda olabiliyor daralmalar belki seninkide ondandır canım...
kuzuummm bir gelmişsin pir gelmişsin hani hepimize ayrı ayrı mesaj yazmışsın duygulandım haakısss inşallah dediğin gibim olur bu enerjim kalanlarımızada yansırda onlarda hamiş kalır sonrada hepsini ben hamile bıraktım dirim
Raraavis kuzum maşallah negüzel uzun uzun yazıyon yaf anlatacak birşeylerin olması ve bizlere uzun uzun anlatman nedense çok hoşuma gitti
ya bir de bu patlıcanı buzluğa koyma konusu beni rahatsız etti ben 4 paket karnıyarık hazırlamıştım hatta az daha da hazırlayayyım diyodum ama korktum :18: Geçen yıl koymuştum çok lezzetli olmuştu karnıyarık ben de ondan dolayı koydum artık başkada koymam onlarıda yirim vallaaa araya virmem
herkese günaydııın
Canım senin de söylediğin gibi, üzülmemek elde olmuyor işte... biz de, sizinki kadar büyük olmasa da, sıkıntılarla uğraşıyoruz. O da yıpratıyor insanı. neredeyse 1 sene olacak ben ben korunmayı bırakalı. Bazen umutsuzluğa düştüğüm oluyor o yüzden. Ama tabi verecek olan da Rabbim, dua edip, doktora gidip grekeni yapmaya çalışarak bekliyoruz bakalım
çok geçmiş olsun. nefes daralmaların psikolojik bile olabilir... alerjik olabilir... sakın çok çok kafana takma. ciğerlerinin temiz çıkmasına da sevindim. inşallah sıkıntın kısa zamanda geçer
kızlar ya kanamam yeni başladı... perşembeden beri lekelenmem vardı... yarın akşamüzeri kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor
teşekkürler kızlar. belki mevsimsel de olabilir ama panik atak başlangıcı diye tahmin ediyorum ben. adetime de 5 güncük kaldı bakalım kırmızılar gelsin gerekirse tekrar giderim film falan çekerlerseherkese günaydın. saskinanne gecmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
friedman valla ben annemin yalancısıyım ama 60gelsin de diyor galiba buzlukta patlıcan iyi değil. koyma sen bir daha en iyisi.
ayrıca herkesi hamile bırakma fikrin pek hoş. pek gldüm
ciceklara inşallah en kısa sürede sana da nasip olur bebiş.
eloserce hosgeldin. artık herkesler toplanıyor ne güzel!
diğer herkeslere de selamlar!
ben de dün aldığım otları bir güzel sirkeli suda beklettim şimdi inek gibi onları yiyorum biraz peynir ve tam buğday ekmeği ile. aslında beyaz ekmek severim ama tam buğday yiyeyim bari dedim bebiş için. ama kendimi hakkaten inek gibi hissedirorum. hatta aklıma geldi acaba bu otlar süt de yapar mı? malum inekler yiyip yiyip süt oluyor ya
aslına bakarsan yumurta takibini de pek istemiyorum. Biz eşimle kendimiz takip edelim derken karışştırdık zaten işleri, eşimin performans kaygısı o zaman başladı. şimdi doktorun "bu akşam ilişki olsun" dediğinde şimde oluşabilecek baskıyı düşünemiyorum. Ben sağlıklı yumurtladığımı biliyim yeter
aslına bakarsan yumurta takibini de pek istemiyorum. biz eşimle kendimiz takip edelim derken karışştırdık zaten işleri, eşimin performans kaygısı o zaman başladı. şimdi doktorun "bu akşam ilişki olsun" dediğinde şimde oluşabilecek baskıyı düşünemiyorum. ben sağlıklı yumurtladığımı biliyim yeter
Zamanında korunurken hamile kalan ben 10 aydır hamile kalmak için çabalıyorum.
Psikolojimi etkileyecek kadar kafaya taktıgımı anladım bu durumu.
Sanırım bi süre bu konulardan uzaklaşmak okumamak araştırmamak bana iyi gelecek.
Hakkınızı helal edin arkadaşlarım.
Umarım güzel haberlerle dönmek nasip olur.
Biz süre girmeyeceğim foruma.
Rabbim herkese hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Rabbim'e emanet olun herbiriniz canım arkadaşlarım kardeşlerim
oooooohhhhhhh maşallah kuzuma2.sayfalara düşmüşüzz kızlarrr hemen kaldırıp getireyim dedim bizi
ne var ne çok... çiçeklaram hakkında hayırlısı olsun kuzum, ama sen gel arada
elosercem hoş gelmişsinnartık toplanıyoruz yavaş yavaşş
bizde annemgildeydik az önce geldik size bir bakıp öyle yatayım istedimçok güzel bir duygu annemlerdeydik demek, henüz idrak edemiyorum, alışırım zamanla
haydi şimdilik bu kadar uykum geldii, yarında kayınvalidemgili çağırdım akşam yemeğine işim çookk
hepinizi öpüyorumm
günaydın kızlaaarrr
bgn ablama kahvaltıya davetliyiz (ikizim ve ben:) onun için çok gelemicem,kendinize iyi bakın,iyi günler
Günaydın yavrularııııııııımmmmmmmmmmmmmmm güzel günler bizim ossunn
oooooohhhhhhh maşallah kuzumane güzel Rabbim böyle mutlu etsin seni hep inşallah ne güzell valla heves ettim sana haaa artık annenlerle ne güzel kahvaltılar falan yaparsınız mis gibi ayırmasın rabbim sizi kuzuu. Bak sana demiştim Rabbim biryerden alırken biryerden veriyo o ne büyük ne güzel ki daraltmıyo bizlerii inşallah bebişde olurda mutluluğun ikiye katlanır
:
friedman, rabbim en hayırlı zamanda (inşallah yakındır), sağlıklı bir evlat nasip etsin sana... Evlat hasretiyle sınamasın...
herkese günaydın!
friedman dua gününmüş. Rabbim minik minik şirin şirin bebişler nasip etsin en kısa sürede hem sana hem isteyen herkese.
ben de yeni kalktım sayılır. kahvaltımı yapıcam. otlarımı sirkeli suya koydum biraz bekliyorum. sonra otlamaya başlarım
bu arada hamileliğin son ayları zormuş hakikaten. her gün daha bir büyüyen karınla birlikte türlü türlü ağrılar vs. karşılıyor sizi. Ama olsun bebek sağlıklı olsun da bunlara da dayanırım diyor insan. annelik tuhaf birşeymiş hakkaten. otomatik olarak önceliğin değişiyor. bakıyoru eşimde o kadar stres yok. çocuğun geleceği vs. hakkaten cennetin anaların ayaklarının altında olması boşuna değilmiş. her geçen gün annemi daha iyi anlıyorum. onunla tartıştığım zamanlar için kendime çok kızıyorum...
anneler boşuna, seni 9 ay karnımda taşıdım demiyor demek ki...hakikaten zor bir süreç olmalı. son aylarındasın canım, hergeçen gün ağırlaşacaksın. neyse ki sıcak günler bitiyor. son dönemleri yaza gelen hamilelikler bu yüzden daha zor bence. ama sanırım bize öylesi nasip olacak... Rabbim hayırlısını versin de. Yediğin otlarda bol bol C vitamini vardır, ödem de söktürüler, iyi gelir yani.
Babalar bebek doğmadan pek kavrayamıyorlar durumu. Bizim hormon değişikliklerimiz bizi direk anne yapıyor ama onlar için durum aynı değil. Fizyolojik olarak hissettikleri hiç bir değişiklik yok, onlar da haklı. Doğunca da hemen havaya giremeyebilirler. Ama ne zaman ki bebek gözüyle, mimikleriyle iletişim kurmaya başlar, o zaman işler değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?