Sabredenler Kulübü 2012 :)

herkesse mrhaba kızlar ya bır hafta on gundur gogsum sırtım agrıor gecemedı gıttı canım cok sıkılıor bu drma usuttum heralde hele dun acıllıktm esımle sabah bas donmesıyle 20 dkkalkamadm dr gebelık testı ypllmmı dedı ıstemedım bgn ayın 7 sıne kadar adet gunum yanı 4 5 6 7 beklıorum hafıf sancı oluor hayırlısı ınsallah ya opuorum sızı kıss

ya sen neredeydin de şimdi annemlerdeydim diyorsun. ben bir süredir yoktum ya olayı kaçırmışım. anladığım aynı şehire taşınmışsınız. ne güzel olmuş! ben de ilk evlendiğimde dünya cenneti istanbul a gitmiştim. ama o cennet bana cehennem gibi geliyordu. Allah'ım ne zor günlerdi. bir de üstüne hastalığım çıkmıştı tam olmuştu. bir sene olmadan ankara'ya taşınınca bayram olmuştu bana. şimdi annemlere çok yakın bir yerde oturmasam bile aynı şehirde olmak daha farklı hakkaten. bakalım bebek olunca illa ki yardımı olacaktır.
hakikaten hamilelik zamanı çok çabuk geçiyormuş. ama bu son aylar değil gibi. hergün hem vakit azalıyor diyorum hem de zorlanıyorum. bir de kasım sonu mu ortası mı daha bir doktor kesin diyemedi gitti. geç yumurtlamanın da bu sıkıntısı varmış. doktorlar hep son adet tarihine göre hesap yapıyor haftayı. geçen gün doktor bir hafta geriden geliyor gibi bebek dedi. ben hiç de endişe etmedim e çünkü yumrtlama olmamıştı ki tam haftasında olsun. yalnız bir dahaki gidişimde bana az çok birşeyler deseler de bilsem. valla ben kasım sonu beklerken hooop ortasında geliverir de

kızçeler, birazdan doktora gideceğim...bakalım o çatlamayan yumurta ne olmuş...inşallah atılıyordur...bu sefer alttan muayene etmez diye umuyorum ama belli de olmaz di mi daha 2. günüm, bayağa kanamam var ama yine de bakar mı alttan dersiniz? neyse zaten 2 saate göreceğim.
acaba yeni ay için birşey söyleyecek mi. bebek istediğimizi söylemiştim ctesi görüştüğümüzde ama, araya sıkışık bir randevuydu bizimki. ne kadar hatırlar bilemiyorum doktor. bugünkü ilgisine göre belki devam edip etmeyeceğime karar veririm.

sonra da kan vermeye gideceğim, tahlil istemişti bu doktor da... hiç de hoşlanmıyorum kan vermekten ama el mahkum. biliyor musunuz arada bayıldığım oluyor küt diye gidiveriyorum inşallah acıtmadan güzelce alırlar kanı

selam canlarım nasılsınız?kayınvalidemdeydim ben de bugün geldim.ben yokken neler oldu bakim burda.ne kadar çok yazmışsınız yine ya:44::44::44:

kuzum yeni bi doktor bulmuşsun hakkında hayırlı olsun.şifayı verecek rabbim tabbi ki ama bizde elimizden geleni yapıp rabbim şifasını hangi sebeple verecekse onu bulmaya çalışıyoruz ben inanıyorum ki rabbim seni daha fazla bekletmyecek.bak herşey yavaş yavaş yoluna giriyo.inş mutlu sona çok az kaldı

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kuzularr....tatilden dönüşler başlamışşş,hoşgelmişssinizzz,ben de çıkıyorum şimdi işten,gider ayak sesleneyim deidm...

hastalığım geçti çok şükür...Merak eden arkadaşlarımın dikkatine.

aneeeeeeeemmmmmm kısss ne kaddem az kamıç senin gününe valla şaşırdımm haa allahım hayırla kurtarsın baakk eğer günün tam belli değilse şimdiden hazırl hastane çantanı valla bu supalar pat diye geliyo arkadaşımda iki hafta ar derken pat diye geldi kii onun günü falan belli olduğu halde ona göre kuzum hazırlıksız yakalanma

kuzum hayırlı haberle dönersin inşallah bize
topiciğimizin neşesi naber

sorma kuzum yaaa burdaydım ben hatta herkese cup yazıyodum tabi cep telefonundan oda pat kendi kendine kapandı sinir etti beni zati zor bağlandımdı nete yazdıklarımda araya gitti kocam sınav haftam diye bilgisayarı götürüyo ders çalışmam diye hep ondan oluyo bunlar kaçmış gibi oldu kusuruma bakma kuzum yaf

friedman, Rabbim en hayırlı zamanda (inşallah yakındır), sağlıklı bir evlat nasip etsin sana... evlat hasretiyle sınamasın...
amin kuzum hepimize nasip etsin inşallah

kıısss sabah bi güzel yazdım yazdıımmm ama buraya iletemedim şimdide sabah ki heyecanım kalmadı yahu çabık kupamı hazırla çaya geliyom didimdi neyse artık yarın gelirim

şuan iyi olmana çok sevindim kuzum valla bak biri böyle hatırlatınca ne kadar uzun zamandır yazıştığımızı farkediyorum ben de allah ayırmasın ayol bizi valla geçen baktımda bizim tartışmamız bile pek seviyeli ayol allah özenmiş bezenmiş bizleri özel olarak buraya toplamış bu topiğe özel sitemi açsak niy sabredenler.com adımız bilem hazır

şu sınavın bir geçsin kutlama yapalım seldacımmm

ben de daha yeni oturdum tatlılarım, adet sancım var gibi ama bekliyorum bakalım ne zaman teşrif edecekler...

annemleri uğurladım, ayaklarımı uzattım şimdii ohhh bu adetten sonra korunma bitiyor ama tekrar çalışmalara başlamadan doktoruma bir görünsem diyorum, hoş kendi de çağırmıştı ama nedense bir ikileme düştüm, korkuyorum tekrar yaşar mıyım diye...

neyse kuzularım sıkmayayım şimdi canınızı, sizde ne varr

sdtive kuzum, gelişmelerden haberdar et bizi, çoookk öpüyorummm hepinizi

inşallah tatlım yaa ağzından bal damlıyor...

evet kızçeler doktordan geldim, çatlamayan yumurtam geriliyormuş, doktor bir sıkıntı yok dedi bir tane de yumurtalık dışında kistim varmış ama o önemsiz dedi doktor, seni hiç etkilemez dedi. o ara ara büyür küçülür, ama bir sıkıntı vermez dedi. tıbbi bir isim kullandı ama hatırlamıyorum. eski tahlillerime baktı ve iyi görünüyor dedi. ama hormonlar değişebilir, yeni tahlil sonuçlarını da görelim ona göre bir yol belirleyelim dedi. Eşim de spermiogram verdi hocanın isteğiyle. o merkezde bakılacak, demiştim ya o klinik aynı zamanda tüp bebek klibiği, anladığım kadarıyla daha hassas bir inceleme yapıyorlar. çünkü doktor özellikle analizi orada yaptırmamızı istedi.

Doktorum, sıkıntı etme, şimdilik bir problem görünmüyor, rahimle ilgili görünen bir sıkıntı yok dedi. Eşinin ve senin diğer tahlillerinize de bakalım ona göre konuşalım dedi. Son derece ılımlı ve babacan bir adam. muayene olurken hiç rahatsız olmadım. Biraz da yaşlıca, o nedenle güven veriyor bana...Rabbim utandırmaz inşallah

iyi ne olsun tatlım aynı bildiğin gibi işte.kırmızıları göndermişsin çalışmalar başlamış yine tam gaz

betsel bacımmmm çok çok özür dilerim kusura bakma nolur balkonu kapattırıyoruz da,cam balkon yaptırıyoruz dün ustalar geldi,mermeri falan taktılar onlar gelince dan diye çıkmak zorunda kaldım,kusura bakma nolur hakkını helal et olur mu

ayy canım çok sevindim ,bak yine içim kıpır kıpır oldu tahlilleriniz de iyi çıkcak inşallah,her şey gölünüzce olsun her zmana inşallah

aminnn canımm inş, seni okurkenn öyle olumlu şeyler hissettim ki, sanki kendimin gibi... çok mutlu oldum nedense... Rabbim hep böyle yolumuzu açık etsin inş...

doktora güven çok önemli evet canım neticede kendimizi ona bıkarıyoruz ve içimizden bir ses evet diyor, dediğin gibi Rabbim utandırmasınn

bu arada günayyydınnn kuzularrr

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]11 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]12 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]14 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün elsal arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Gunayduuuuuuunnnnn uşaklarrrr

şu sınavın bir geçsin
neyse kuzularım sıkmayayım şimdi canınızı, sizde ne varr

sdtive kuzum, gelişmelerden haberdar et bizi, çoookk öpüyorummm hepinizi

valla hakediyom haa baktımda şimdi kutlama yapalım yani

ne güzel kuzum güzel gelişmelerin oluyo inşallah bu senin için çok ama çokiyi olur doktorun rahat ettirdikçe seni seninde kafan rahatlar ondan sonrada gelsin kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…