Sabredenler Kulübü 2012 :)

Günaydın kızlarrr

ayy canım çok sevindim ,bak yine içim kıpır kıpır oldu tahlilleriniz de iyi çıkcak inşallah,her şey gölünüzce olsun her zmana inşallah

hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar. artık iyi şeylerin olacağına ben de inanmak istiyorum. dediğiniz gibi tahlillerde güzel çıkarsa daha bir umutlu olurum ben de. bu doktorla devam etmeyi düşünüyorum. bir süre takip eder Allah korusun, bir kaç ay daha olmazsa, rahim filmi ister gibime geliyor. yaşayıp göreceğiz bakalım...

Bugün elsalin dua günüymüş, Rabbim onu da çok bekletmeden sağlıklı bir evlat yollar inşallah...

günaydın kızlar napıyosunuz bakımmm :)

bugun elsal ın dua gunuymus Rabbım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatalr nasıb etsın ınsallah elsale

ve tüm isteyen kadınlara amiinnn

canım doktorun içine sinmesine sevıdnım ınsallahh sizi güzel haberlere kavusturacak bi dr olur :)

inşallah güzel sonuclar alırsınız tatlımmm

günaydın...ben geldim,hoşgeldimde herkes nereye gitmiş yahuuuuuuu
nasılsınız bakem kızlar...sdtive canım çooookkkk sevindim inan...bu dr inşallah sana uğur getirsin...kuzucukların tez zamanda sana gelsin inş...
diğer canlarım friedman,egemn,betsel,sinhus,60gelsin ve diğer arkadaşlarm hepiniz iyisinizdir inş...
bende de bi unutkanlık var aldı başını gidiyor....randevumuzada çok var daha ayın 14ünde 3lü testimiz yapılcak inş herşey yolunda gider....

günaydın kızlar napıyosunuz bakımmm :)

canım doktorun içine sinmesine sevıdnım ınsallahh sizi güzel haberlere kavusturacak bi dr olur :)

inşallah güzel sonuclar alırsınız tatlımmm

inşallah canım yaaa

günaydın tatlım... bu doktor inşallah doğum doktorum olur diye dua ediyorum ben de acaba vitamin eksikliğin mi başladı canım? b12 falan ne durumda acaba?

yaa kızlar ya göz kapağımda yağ bezesi çıktı, çocukken de çok çıkardı... ne yapsam acaba, yeni olduğu için acıyor birazcık. Kirpik diplerimde değil, tam o bombeli yerde...gözümüzü kapattığımızda ortada yani. internette falan kolesterol yüksekliğinden de olur yazıyor. sınırın üstünde değil ama yüksek benim de kolesterolüm. biraz zayıfla diyor bana vücudum galiba
Allah kötü hastalık vermesin ne diyeyim

merhaba kızlar,
çok duramıyacağım bir selam vereyim dedim.
sdtive, güzel doktor randevun iyi geçmiş. inşallah gerisi de güzel gelecek.
herkeslere de ayrı ayrı selam ediyorum bu arada.
dün ayakta çok durmuştum, mutfakta uğraştım,ütü yaptım vs. ve facia gibi bacağım şişti. gece yürüyemedim bile. şimdi adım atıyorum ama hala ağrıyor. bugün de yapmam gereken işlerim var kendimi yormadan yapıcam artık mecburen. ama olmazsa doktora açıp soracağım bunun için bir önerisi var mı diye. bebek büyüdükçe kasıklara ve bacaklara baskı oluyor zaten ama resmen davul oldu bacağım.
bir de canım çok sıkılıyor çünkü hem belimden hem bacaklarımdan çekindiğimden evi süpüremiyorum bile. bana düzenli gelen teyze de çok meşgul olduğundan alamadım ev beter oldu gitti. başka birilerini de eve sokmaya çekiniyorum ama bu teyze de böyle yaparsa ben de sıkıntıda kalıcam. tanıdıklara sorayım diyorum birini daha ayarlamaya çalışayım biri gelemedi mi öteki gelsin. benden hayır olmayacak bu son zamanlarda anlaşıldı. of ne bileyim kendimi çok beceriksiz hissediyorum birden kısıtlandım sanki. şu son ayları atlatsam bir hayırlısıyla.

çok sevindim cnm güzel gelişmelere.tahlillerinizde de bi sorun çıkacağını zannetmiyorum.eşin de zaten daha yeni yaptırmıştı.artık gelsin bebiş dolsun göbiş

kusur mu olur tatlım.anladım bi işin çıktığını.yoksa sebepsiz yere yazmamazlık etmezsin bilirim cnm :)

ayy kızlar biz de pazar günü ankaraya gidiyoruz.pazartesi günü kaan hocayla randevumuz var.eşime dna hasar testi yapacak.hareketliliğin artmamasının nedenini araştıracak.artık derdimize bi çare bulunsun istiyorum.inş bu doktor hayatımızda güzel gelişmeler için dönüm noktası olur.inş şifa bulmamızda allahın izniyle vesile olur.çok heyecanlıyım.çok da korkuyorum.bakalım nasibimizde ne var.
bol bol dua edin nolur çok ihtiyacım var.

kaan hoca çok pozitif bir doktor, o da çok babacan. inşallah güzel sonuçlara ulaşırsınız. Allah yardımcınız olsun

kaan hoca çok pozitif bir doktor, o da çok babacan. inşallah güzel sonuçlara ulaşırsınız. Allah yardımcınız olsun

sağol cnm allah razı olsun.senin dediğn gbi öğretmen evinde kalmayı düşünüyoruz cnm.ordan doktorun muayenehanesine taksiyle gitmek tahmini ne kadar sürer.ücret fazla gelir mi yoksa ankaray gidiyo mu oraya tatlım

canım allah razı olsun kusura bakmadığın içininşallah iyi haberlerle gelirsiniz ankaradan allah yardımcınız olsun,her şey gönlünüzce olsun..rabbim herkese acil şifalar versin

ooo cnm sen bayağı olayları karıştırmışsın gecen gun cnm sıkkındı ağlıyordum sizede yazdım sende bana yorum yaptın ben ogun annemlerdeydim annem marketteydı gelınce yazamadan cıktım onu söyledım ben doğma buyume istanbulluyum ve halen istanbuldayım sen 60gelsinle karıştırdın beni

slm kızlar gene kalabalığı yakalayamadım yada hiç kalabalık olmuyor ondan mı yakalayamıyorum :

sdtive yenı doktorun hayırlı olsun cnm içinede sinmiş ohhh devam et bakalım
betsel cnm hadi sende git güzel haberlerle dön cnmm
recsn cnm uzun zamandır karşılaşamıyoruz slmını aldım öpüyorum kocaman
fermi koçişin iyi yapmış pc yi götürmekle telefonlada yazmaya çalışma derslerini çalış sonra bol bol yzarsın zatn
60 gelsıne egemn ahsel kızlar sizede slm öpüldünüz

bacımmm hadi gel bekliyorumm seni

dün kırmızılarım teşrif etti bu arada, çok şükür düzenim değişmedi, garip biraz sancım olurdu hiç kalmadı acep kürtajdan mı tek olumlu tarafı bu mu oldu acaba...

kırmızılar bitince doktoruma gideceğim kuzum ben de nedir ne değildir diye korunma süreci bitmiş oluyor hayırlısıı :44:

doğumdan sonra adet sancısı gecer derler ya içini temizliyormuş belkıde kurtajda öyledır içinitemızlıyorlar ya olabılır git bakalım hadi hayırlısı orda iyi bir doktor bul kendıne ohh artık merkeze gitcem etcem derdin de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…