- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.301
ayy canım çok sevindim ,bak yine içim kıpır kıpır oldutahlilleriniz de iyi çıkcak inşallah,her şey gölünüzce olsun her zmana inşallah
aminnn canımm inş, seni okurkenn öyle olumlu şeyler hissettim ki, sanki kendimin gibi... çok mutlu oldum nedense...Rabbim hep böyle yolumuzu açık etsin inş...
doktora güven çok önemli evet canım neticede kendimizi ona bıkarıyoruz ve içimizden bir ses evet diyor, dediğin gibi Rabbim utandırmasınn
bu arada günayyydınnn kuzularrr
Gunayduuuuuuunnnnn uşaklarrrr
valla hakediyom haa baktımda şimdi kutlama yapalım yani
ne güzel kuzum güzel gelişmelerin oluyo inşallah bu senin için çok ama çokiyi olur doktorun rahat ettirdikçe seni seninde kafan rahatlar ondan sonrada gelsin kuzucuklar
inşallah tatlım yaaağzından bal damlıyor...
evet kızçeler doktordan geldim, çatlamayan yumurtam geriliyormuş, doktor bir sıkıntı yok dedibir tane de yumurtalık dışında kistim varmış ama o önemsiz dedi doktor, seni hiç etkilemez dedi. o ara ara büyür küçülür, ama bir sıkıntı vermez dedi. tıbbi bir isim kullandı ama hatırlamıyorum. eski tahlillerime baktı ve iyi görünüyor dedi. ama hormonlar değişebilir, yeni tahlil sonuçlarını da görelim ona göre bir yol belirleyelim dedi. Eşim de spermiogram verdi hocanın isteğiyle. o merkezde bakılacak, demiştim ya o klinik aynı zamanda tüp bebek klibiği, anladığım kadarıyla daha hassas bir inceleme yapıyorlar. çünkü doktor özellikle analizi orada yaptırmamızı istedi.
Doktorum, sıkıntı etme, şimdilik bir problem görünmüyor, rahimle ilgili görünen bir sıkıntı yok dedi. Eşinin ve senin diğer tahlillerinize de bakalım ona göre konuşalım dedi. Son derece ılımlı ve babacan bir adam. muayene olurken hiç rahatsız olmadım. Biraz da yaşlıca, o nedenle güven veriyor bana...Rabbim utandırmaz inşallah
günaydın kızlar napıyosunuz bakımmm :)
canım doktorun içine sinmesine sevıdnım ınsallahh sizi güzel haberlere kavusturacak bi dr olur :)
inşallah güzel sonuclar alırsınız tatlımmm
günaydın...ben geldim,hoşgeldimde herkes nereye gitmiş yahuuuuuuu
nasılsınız bakem kızlar...sdtive canım çooookkkk sevindim inan...bu dr inşallah sana uğur getirsin...kuzucukların tez zamanda sana gelsin inş...
diğer canlarım friedman,egemn,betsel,sinhus,60gelsin ve diğer arkadaşlarm hepiniz iyisinizdir inş...
bende de bi unutkanlık var aldı başını gidiyor....randevumuzada çok var daha ayın 14ünde 3lü testimiz yapılcak inş herşey yolunda gider....
inşallah tatlım yaaağzından bal damlıyor...
evet kızçeler doktordan geldim, çatlamayan yumurtam geriliyormuş, doktor bir sıkıntı yok dedibir tane de yumurtalık dışında kistim varmış ama o önemsiz dedi doktor, seni hiç etkilemez dedi. o ara ara büyür küçülür, ama bir sıkıntı vermez dedi. tıbbi bir isim kullandı ama hatırlamıyorum. eski tahlillerime baktı ve iyi görünüyor dedi. ama hormonlar değişebilir, yeni tahlil sonuçlarını da görelim ona göre bir yol belirleyelim dedi. Eşim de spermiogram verdi hocanın isteğiyle. o merkezde bakılacak, demiştim ya o klinik aynı zamanda tüp bebek klibiği, anladığım kadarıyla daha hassas bir inceleme yapıyorlar. çünkü doktor özellikle analizi orada yaptırmamızı istedi.
Doktorum, sıkıntı etme, şimdilik bir problem görünmüyor, rahimle ilgili görünen bir sıkıntı yok dedi. Eşinin ve senin diğer tahlillerinize de bakalım ona göre konuşalım dedi. Son derece ılımlı ve babacan bir adam. muayene olurken hiç rahatsız olmadım. Biraz da yaşlıca, o nedenle güven veriyor bana...Rabbim utandırmaz inşallah
betsel bacımmmm çok çok özür dilerim kusura bakma nolurbalkonu kapattırıyoruz da,cam balkon yaptırıyoruz dün ustalar geldi,mermeri falan taktılar onlar gelince dan diye çıkmak zorunda kaldım,kusura bakma nolur hakkını helal et olur mu
ayy kızlar biz de pazar günü ankaraya gidiyoruz.pazartesi günü kaan hocayla randevumuz var.eşime dna hasar testi yapacak.hareketliliğin artmamasının nedenini araştıracak.artık derdimize bi çare bulunsun istiyorum.inş bu doktor hayatımızda güzel gelişmeler için dönüm noktası olur.inş şifa bulmamızda allahın izniyle vesile olur.çok heyecanlıyım.çok da korkuyorum.bakalım nasibimizde ne var.
bol bol dua edin nolur çok ihtiyacım var.
kaan hoca çok pozitif bir doktor, o da çok babacan. inşallah güzel sonuçlara ulaşırsınız. Allah yardımcınız olsun
ayy kızlar biz de pazar günü ankaraya gidiyoruz.pazartesi günü kaan hocayla randevumuz var.eşime dna hasar testi yapacak.hareketliliğin artmamasının nedenini araştıracak.artık derdimize bi çare bulunsun istiyorum.inş bu doktor hayatımızda güzel gelişmeler için dönüm noktası olur.inş şifa bulmamızda allahın izniyle vesile olur.çok heyecanlıyım.çok da korkuyorum.bakalım nasibimizde ne var.
bol bol dua edin nolur çok ihtiyacım var.
ya sen neredeydin de şimdi annemlerdeydim diyorsun. ben bir süredir yoktum ya olayı kaçırmışım. anladığım aynı şehire taşınmışsınız. ne güzel olmuş! ben de ilk evlendiğimde dünya cenneti istanbul a gitmiştim. ama o cennet bana cehennem gibi geliyordu. Allah'ım ne zor günlerdi. bir de üstüne hastalığım çıkmıştı tam olmuştu. bir sene olmadan ankara'ya taşınınca bayram olmuştu bana. şimdi annemlere çok yakın bir yerde oturmasam bile aynı şehirde olmak daha farklı hakkaten. bakalım bebek olunca illa ki yardımı olacaktır.
hakikaten hamilelik zamanı çok çabuk geçiyormuş. ama bu son aylar değil gibi. hergün hem vakit azalıyor diyorum hem de zorlanıyorum. bir de kasım sonu mu ortası mı daha bir doktor kesin diyemedi gitti. geç yumurtlamanın da bu sıkıntısı varmış. doktorlar hep son adet tarihine göre hesap yapıyor haftayı. geçen gün doktor bir hafta geriden geliyor gibi bebek dedi. ben hiç de endişe etmedim e çünkü yumrtlama olmamıştı ki tam haftasında olsun. yalnız bir dahaki gidişimde bana az çok birşeyler deseler de bilsem. valla ben kasım sonu beklerken hooop ortasında geliverir de
slm kızlar gene kalabalığı yakalayamadım yada hiç kalabalık olmuyor ondan mı yakalayamıyorum:
sdtive yenı doktorun hayırlı olsun cnm içinede sinmiş ohhh devam et bakalım
betsel cnm hadi sende git güzel haberlerle dön cnmm
recsn cnm uzun zamandır karşılaşamıyoruz slmını aldım öpüyorum kocaman
fermi koçişin iyi yapmış pc yi götürmekle telefonlada yazmaya çalışma derslerini çalış sonra bol bol yzarsın zatn
60 gelsıne egemn ahsel kızlar sizede slm öpüldünüz
bacımmm hadi gel bekliyorumm seni
bacımmm hadi gel bekliyorumm seni
nereye gittin hem çağırıyon hem gidiyon
dün kırmızılarım teşrif etti bu arada, çok şükür düzenim değişmedi, garip biraz sancım olurdu hiç kalmadı acep kürtajdan mı tek olumlu tarafı bu mu oldu acaba...
kırmızılar bitince doktoruma gideceğim kuzum ben de nedir ne değildir diye korunma süreci bitmiş oluyor hayırlısıı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?