- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.361
ımmm bi düşünelim dahil olabılırmısın olmazsın çünkü 60gelsin gidiyoro yuzden tatlı sohbet sen yaratıp içinde olcaksın
kımyasal gebelık mı ben kaçırdım galıbe bilmiyordum gecmiş olsun cnm
yahu nıye sustunuz hatunlar egemn özel msj attım okudun mu yada geldımı
sohbet tatlı değil acı başladı ama napalım anlatayım bacım sen kaçırmışsın;adet günümde lekelenmem başladı 11 ağustosta yani,normalde de önce lekelenmem olur sonra sökülür adetim ben de sökülcek diye bekledim,1 hafta falan böyle lekelenme yaşadım,araya bayram girdi tatile falan gittik doktora gidemedim..tatilden geldik doktora gittim doktorum bebek istediğimi biliyodu..benim zerre kadar aklıma gelmiyo hamile olabileceğim çünkü primolut-n diye bi hap kullanıyodum bu hap aynı zmaanda adet geciktirici olarak kullanılıyo ama doktorum bana adete 10 gün kala lekelenme yaşadığım için kullanıyodum,dolayısıyla hiç ama hiç beklemiyorum gebelik...neyse muayene oldum doktor rahim duvarı çok güzek kalınlaşmış heralde adetin sökülmüyo,ama biz yine de bi gebelik testi yapalım %90-95 gebelik yok dedi..neyse kanı verdim 2 saat sonra sonuç çıktı...80,67 rakamını görünce şoka girdimhemen aradım doktoru progestan başladık 2 gün kullandım,hiç kıpırdamadan yattım...sadece eşime söylemiştim allahtan kimseye söylemedik...2 sonra tekrar kan verdim ve sonuç 82,yani hiç katlamadı sonra da kanamam başladı zaten anladık kimyasal olduğunu,doktorum da söyledi...daha yeni bitti adetim biraz sancılı oldu,2 küçük parça düştü...çooook üzüldük,sevincimiz kursağımızda kaldı işte böyle burda kızlarla da paylaşmıştım hamileyim diye,hepimiz çok sevinmiştik ama sonu gelmedi,hayırlısı olsun ne diyim
inşallah bu doktorla senin de yüzün güler!!!ayy kızlar biz de pazar günü ankaraya gidiyoruz.pazartesi günü kaan hocayla randevumuz var.eşime dna hasar testi yapacak.hareketliliğin artmamasının nedenini araştıracak.artık derdimize bi çare bulunsun istiyorum.inş bu doktor hayatımızda güzel gelişmeler için dönüm noktası olur.inş şifa bulmamızda allahın izniyle vesile olur.çok heyecanlıyım.çok da korkuyorum.bakalım nasibimizde ne var.
bol bol dua edin nolur çok ihtiyacım var.
ooo cnm sen bayağı olayları karıştırmışsıngecen gun cnm sıkkındı ağlıyordum sizede yazdım sende bana yorum yaptın ben ogun annemlerdeydim annem marketteydı gelınce yazamadan cıktım onu söyledım ben doğma buyume istanbulluyum ve halen istanbuldayım sen 60gelsinle karıştırdın beni
geldi canım cevapladım............yukarda yazdım sana okudun mu:26:
aaaaaaa cok üzüldüm cnm ya bişey dicem ilaçların yada tatılınde yoruldun diye değil dimi zaten düşecekti yanı nasıl dıyım senle ilgisi olmuyor dımı bu kımyasalın gercı olan olmuş cnm ama kımyasaldan sonra hemen gebe kalınıyor burda birçok kişide duydum ve şahit oldum inşallah senın içinde öyle olur cnm kısmet kısmetten öteye gidilmiyor işte gecmiş olsun
inşallah bu doktorla senin de yüzün güler!!!
ay ben sana mı sordum? 60gelisn e sormadım mı? ay kafa hümülüs kümülüs ne bileyim ayol he he.
ya kızlar bu arada bugün tuhaf bir gerçekle karşılaştım ne yapsam bir fikir verin bana. bir zamandır oturma odasında balkon önünde ölü arı buluyordum. balkonun içinde ufak bir deliğe girip çıktıklarını görmüştüm (bal arısı Allah'tan) önemsemedim. Ama niye odanın içinde ölü buluyorum bunlar içeri nasıl girdi diye de kafamı kurcalıyordu. şimdi orada oturmuştum.Kulağıma sürekli böyle bir kırıntı gibi sesler geliyor anlamıyorum da. sonra bir baktım balkon sinekliğinde içeri tarafta bir arı var. güya iyice kapattım ki içeri girmesinler e bu nasıl geldi diye yaklaştım. bakayım ki o tıkır tıkır kırıntı sesi gibi sesler çoğaldı. AA bir de ne görsem beğenirsiniz. süpergeliğin içinde arı var! orayı belli ki ısıra ısıra oyuyor o kırıntı sesi ondanmış! Resmen odanın içinde arı yuvası yapmışlar! Ne yapsam bilemedim. Acaba bunlar balkonun dışındaki yuvalarından kemire kemire yol yapıp oraya mı yerleşti ne ettiler? Çünkü dışarıda gördüğüm yer de tam balkonun oda girişinde ufak bir mermer koymuşlar oranın dibiydi. ay yani evde arı besliyormuşumuz haberimiz yok! hayır çoğalırlarsa falan kışın vs. ne yaparım? Bugün şansım haşarattan yana zaten. mutfakta da ya gece kelebeği ya d agüvemsi kelebek vardı hareketsiz dolabın üstünde duruyor. E daha yeni bakliyatları falan elden geçirdim inşallah onlarda yerleşen bir şey yoktur. Ben eve kuş bile almadım hayvan beslemeyi gözüm yemedi diye ama bu hayvanlar baya baya yerleşiyor mu ne eve?:18::18::18:
olsun cnm olur öylr seyler
ya ben haberlerde bikaç kez gördum evden resmen arı kovanı cıkıyordu ya senı korkutmak istemem ama bi yer var arıyosun onlar arıları topluyor duvarın içinde petek bile yapmış olabılırler cnm
ya ben haberlerde bikaç kez gördum evden resmen arı kovanı cıkıyordu ya senı korkutmak istemem ama bi yer var arıyosun onlar arıları topluyor duvarın içinde petek bile yapmış olabılırler cnm
betsel nereye gittin senın için bir foto koydum profilime bakarsın kırıldın mı
yok canım onla alakası yok benimle ilgili olan bi durum değil...kimyasal gebelik demek;sperm ve yumurtanın sağlıklı bi şekilde döllenememesi demek..daha rahime bile yerleşmeden kanamayla atılıyomuş..çoğu kadın bunu farketmezmiş hayatında bir kaç kez yaşarmış ve adetle atarmış benim gecikmem olduğu için anladık...ben de çok okudum burda kimyasaldan sonra hemen hamile kalanı inşallah ben de o kdara şanslı olurum
yok canım onla alakası yok benimle ilgili olan bi durum değil...kimyasal gebelik demek;sperm ve yumurtanın sağlıklı bi şekilde döllenememesi demek..daha rahime bile yerleşmeden kanamayla atılıyomuş..çoğu kadın bunu farketmezmiş hayatında bir kaç kez yaşarmış ve adetle atarmış benim gecikmem olduğu için anladık...ben de çok okudum burda kimyasaldan sonra hemen hamile kalanı inşallah ben de o kdara şanslı olurum
iyi bari kendini suçlamazsın bıan öyle bir okudum kı tatıle gittik ettık önemsemedım falan kafam durdu inşallah o şanslılardan olursun cnm oflu vardı onunda öyle olmuştu cok uzulmuştu kımyasalda sonra 2 ay sonramı ne hamiş kaldı çalışmaları sıkı tut inşallah yakında guzel haberı tekrar verırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?