Sabredenler Kulübü 2012 :)

mutfağa gitmiştim de kuzum geldimmm geldimmm evet çok şükür kışlıklarım bitti

sen nasılsın tatlımmmm

bende dedim başka topiktemi geziyor bu kızlar ben bu sene yok tatil yok nişan biraz ağırdan aldım kışlıkları bezelye ve barbunya koydum sadece bu hafta alıp tazeyle domates koyim diyorum patlıcan kızartıp kouyurdum ama kızlar burda zararlı oluyor demişler söz dinlenip koymıcam bende aklımca kışın patlıcanlar hormonlu bunlar sağlıklı dıye koyuyordum ama vazgectim en iyisi bitmeden bol bol yiyip kışın yememek

çok haklısın kuzum, son kez gideyim diyorum ben de şimdi durumu en iyi o doktor biliyor bu süreçte, son tavsiyelerimi alayım önerdiği birine gideyim diyorum bulunduğum yerde...

yoksa çok uzak artık bize sık sık gidemeyiz evet...

hakkımızda hayırlısı canımm bacımmm, güzel oldun mu bakalım nişanda anlat eminim en güzel benim dostum olmuşturr

kuzum patlıcanları konserve yap kuzum o zaman sağlıklı oluyor... ya da dediğin gibi yazın bolca yemek gerekecek

ben küp küp doğrayıp domatesle şöyle bir öldürdüm, sıcak sıcak kavanozlara kapattım, tek yemekl,k şeklinde yarım kavanoz bize yetiyor mesela kuzum, deneyeb,lirsin

valla yeni nesil bilinçliyiz daha cok hoşuma gidiyor böyle eskıler öylemi aldırdı bitti bi daha nerde doktor en iyisini yaparsın tatlım

yaaa sormaaa benım tek kardeşim var ve tek hayalim onun için cok özendim ve herkes cok beğendi ya gercekten de güzel olmuştum mütevazı olamıcam nişan gencler arasında oldu ohhh karışan yok görüşen yok yok şu adet yok bu adet yok kendı kafamızca yedik içtik eğlendik ve eve geldim hastalandım ama yorgunluktan anlamadım bile aylarca hazırlan hazırlan hemencik bitsin maçodur kardeşim benim ama bir görsen pankartlar hazırlamış benımle evlenırmısın bir organızasyonlar benım diyen romantık yapmaz

ayyy şimdi farkettim profilime bakınca 1 hafta 6gün kalmışşş evlilik yıldönümümüzee :%2:

ya aslında ben o kdr marifetli değilim cnm domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayıp buzdolabı poşetlerine koyuyorum patlıcanı kızartıp buzdolabına koyuyordum yanı konserve hiç yapmadım yapamamda heralde

seven ne yapmazz, o şimdi sevdiğinin yanında bambaşkadırr

darısı düğünlerine inş canımm tarih belirlediniz mi düğün için

olsun kuzucumm yaptıklarımız bize yeter nasıl olsa ben de oktay ustaya bakıyordum şimdi domates sosu hazırlıyor kışlık geçen sene ondan püf noktalarını öğrenip yapmıştım domates sosunu... çok güzel oluyor valla kışın kar yağarken

Son düzenleme:
seven ne yapmazz, o şimdi sevdiğinin yanında bambaşkadırr

darısı düğünlerine inş canımm tarih belirlediniz mi düğün için

aynen öyle hep öyle devam etsin inşallah bir öküzü daha cevırdık el birliğiyle
şimdi tatildeler gelınce mekan bakcaz artık gerci benım düğün yaptığım yeri istiyorlarda bakalım fiyatlarına ona göre bi yer seçcez haziran gibi istiyorlar gerci diyorum ben inşallah o zaman hamiş falan olurum inan gözum yok hiçbişey bebiş olsunda varsın ben lady gibi gezinmim : 8 kılo verdim de bu arada

ohhh cnm ellerine sağlık toplaşıp sende yeriz artık canımız istedikçe yawww kar deme daha ben daha kış psikolojıne giremedim

tam yumurtlama dönemleri ohhh nice senelere cnm kaç yıl olcak

o kadar uzak kalmışımki yumurtlama günlerinden insanın kafası böyle nasıl rahat yahu, birkaç ay öncesinde hep düşünce hep düşünce... hoş o düşünceler geri gelmek üzere,kapıyı kapatacağım bu sefer almayacağım onları

nasipse 2 yıl olacak kuzum,

ohhh cnm ellerine sağlık toplaşıp sende yeriz artık canımız istedikçe yawww kar deme daha ben daha kış psikolojıne giremedim

dilim sürçmüş dur ımmm, beyaz örtü diyecektim masanın üzerindeki beyaz örtüde yemek diyecektimm

beceremedim yahu kıvırmayııı

evet ya bende 2 ay ilaç içmiştim o kdr düzeldiki o zman psikolojım hersey uzak hesap yok kıtap yok ay geldımı gelmedımı yok alma kuzum olayı akışına bırak nasılsa hamiş kalıyorsun en kısa zamanda da yenı evınde düzenınde geri kalcan öyle düşün ohh yanı maşallah ben eskıdım artık 5 yıla girdik gecen ay yaslanık kız kuzum senın yasın yac buarada

maşallah canımm 5 yıl, Rabbim nice yıllara yanına 5 koya koya inş şubatta 26 olacak kuzum sorma nedense kendimi bu yaşlarda hiç hissetmiyorumm

şaka bir yana inanamıyorum zamanın bu kadar çabuk geçtiğine...

Amin cnm hepimizin inşallah kısss Allah senı kahremeye şubata nerden geldın şimdi 25 sin şubatta ben daha 29 olcam yokkk yokkk eyluldeyız neee eyluldemıyız kasımda benım 28 bıtcek evlenınce daha bi çabuk akıyor yıllar bıde bebiş olursa hiç anlamıcaz galıba

Amin cnm hepimizin inşallah kısss Allah senı kahremeye şubata nerden geldın şimdi 25 sin şubatta ben daha 29 olcam yokkk yokkk eyluldeyız neee eyluldemıyız kasımda benım 28 bıtcek evlenınce daha bi çabuk akıyor yıllar bıde bebiş olursa hiç anlamıcaz galıba

yaa şimdi farkettım gecen sene bu zamanlar şaşkın şaşkın herkese bebek dşündüğümüzü söylerdım daha başlayalı 2 ay falan olmuştu şimdi herkes saklıyorum aslında bu sene hem cok kısa hem cok uzun geldi bana

ne bileyim kendimi şimdiden alıştırıyorumm bebiş olsun hele, yaşımızı bile unuturuz eminimm

evet bende öyle düşünüyorum evlenince daha çabuk geçiyor sankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…