Sabredenler Kulübü 2012 :)

çıkınca hemen dedim kızı bozdum mu acaba yok sğl cnm kıss 2.5 kılo fazlayım düğündeki halimden ama düğünde daha kılolu çıkmışım doğru

egemn sen nıye eklı değilsin bakim bende hem soruyom yardım istiyom burdan ayrılırsak bırgun eklı olunca iletişimi koparmaz halimizi hatrımızı sorarız arada

kötü bişey demedin ki cnm bozulayım.haklısın aslında.herkes görüyo fotoları.valla benim arkadaşım facesine düğün fotolarını koymuştu.bir sürü site fotosunu çalmış kullnıyo.hani fotonun altına söz filan yazıyolar ya öyle şeyler de işte.

arkadaşlık isteği gönderdim canım sana ve betsele hepinizi çok merak ederim ben yaa,daha bebeklerimizin fotoğraflarını paylaşcaz

bir an önce çaresine bak tatlım.sinhusun dediği gibi ben de tv de izledim.bi tane kadının mutfağının duvarına yuva yapmıştı.kırdılar o duvarı.şimdi arıların ortaya çıktığı ay.bi kaç ay sonra kaybolurlar. o zamana kadar yuva yapmaya çalışır

hadi yaaa benımde face birsürü resmim var arkadaşında nasıl denk gelmiş guzel kızmış demek çalmışlar

hadi yaaa benımde face birsürü resmim var arkadaşında nasıl denk gelmiş guzel kızmış demek çalmışlar

resimlerinin görünürlüğünü herkes yapmış heralde cnm.türbanlı arkadaşım.dış çekim yaptırmışlardı düğünde.baya güzeldi fotoları.islami siteler filan çalmış

arkadaşlık isteği gönderdim canım sana ve betsele hepinizi çok merak ederim ben yaa,daha bebeklerimizin fotoğraflarını paylaşcaz

kabul ettim cnm artık arkadaşız ahh o zamnlar gelır inşallahhh

ya kızlar bişey dicem hanı profılıne resim yukleyınce arkadaş oldukların harici göremıyor ya ya sizde birer foto koysanız ben cok merak ediyorum aylarca yazışıyosuz surda guzel yuzlerınız görsek nasıl olur :26::26:

bak şimdi en güzel fotomu koymam lazım tamam canım ben eklemeye çalışcam

resimlerinin görünürlüğünü herkes yapmış heralde cnm.türbanlı arkadaşım.dış çekim yaptırmışlardı düğünde.baya güzeldi fotoları.islami siteler filan çalmış

hım benım arkadaşlar sadece dikkat etmek gerek valla bazen kafam almıyor nette dönen dolapları

egemn gule gule arkadaşım
betsel bizde cıkalım mı yemeğim yok benım ohhh öylece oturuyom

bilgisayara yüklediğimde haber veririm bakarsın cnm.güzellik sen de kısım ben de ne gezer :)

hım benım arkadaşlar sadece dikkat etmek gerek valla bazen kafam almıyor nette dönen dolapları

egemn gule gule arkadaşım
betsel bizde cıkalım mı yemeğim yok benım ohhh öylece oturuyom

çıkalım tatlım. ben de namaz kılcam.hadi görüşürük yine sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…