- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.601
bebeğiimmm küsmeee ama bak bu aralar hormonlar fena tavan yaptı zaten ağlarım amaaaaageçmişe baktım gördüm sorunu belki ilk hapşurmanda kramp girmiştir sonrakilerde de ondan acıyordur havuzdan enfeksiyon kapsan batma olmaz ağrın olur bir de akıntın yeşil yeşil
Yok tatlım sıkmıyorum canımı gayet iyiyim bebeğim de iyi kaybolacak o kistler önce rabbime sonra da doktoruma güveniyorum. Ben 6. ayıma gireceğim hala yemeği ya zeytinyağlı yapıyorum ya da soğansız yapıyorum yeter ki soğanı kavurmayayımarada bir eğer soğan kavrulacak bir yemek yapılacaksa karşı komşumu çağırıyorum soğanı kıymayı salçayı kavuruyor mutfak kapısı kapalı zaten tencerinin altını kapatıp gidiyor mutfak havalanıyor ben ondan sonra gidip diğer malzemeleri koyuyorum anlatınca çok komik oldu
haa yok kuzum burda değil msn de hem sana yoladım ya onları albüm yaptım burda değil yani kusuum
yok kuzum başa dönmek değil de ne bileyim bekledim bekledi o arada bir sürü iş yaptım geldim gittim cevap yok üzüldümm((
canım ne yumurtlaması adetime birkaç gün var benim
anne olma ne güzel aslında ne meşakketlerle büyüyorlar önce kalbimizde sonra kucağımızda...
kucağına alınca belki hatırlayıp gülümsersin canım... komşunun da eline sağlık sağ olsun yardımcı oluyormuş sana
İnşallah hiçbirşey olmicak kuzum sağ sağlim alıcan yavrunu kucağınane güzel komşuymuş o öyle ya maşallah valla çok şanslısın ne güzel benim komşular ölsem haberleri olmicak neyse artıkım sizlere haber ederim bişi olursa
canım 1 hafta önce röntgen çektirdim röntgenden önce bhcg bakıldı 0.01 çıkmıştı hamile değilim yani ama adetten olabilir dediğin gibinasıl komik geldi hakikaten bana da...ama el mahkum demek ki :) yalnız komşuna da aferin yardım ediyormuş sana..
ben soğan sarımsağa bayılırım. acaba bende mi böyle olurum hamile kalırsam...ama üzülürüm yaa onları yiyemezsem
hıh şimdi çözüldü olay...ben bilmem oraları
friedman alıntı yapınca gördüm ben soruyu düşün tatlımkaçıvermiş gözümden...
regle yakın ani harekette ya da hapşırıkta batma bana da oluyor canım. yani hamilelikle ilgisi olmayabilir de...ama tabi kasıklarda batma aynı zamanda bir gebelik belirtisi. yani bu sorunun kesin bir cevabı yok ne yazık ki...
azıcık daha sabret, yakında ortaya çıkar ne olduğu
ben üşüttüğüm de adet olacağımda cayip batmalarım oluyo hatta beni yerimden bile kaldırmıyo belki öyledir kuzu :26:canım 1 hafta önce röntgen çektirdim röntgenden önce bhcg bakıldı 0.01 çıkmıştı hamile değilim yani ama adetten olabilir dediğin gibi
ben üşüttüğüm de adet olacağımda cayip batmalarım oluyo hatta beni yerimden bile kaldırmıyo belki öyledir kuzu :26:canım 1 hafta önce röntgen çektirdim röntgenden önce bhcg bakıldı 0.01 çıkmıştı hamile değilim yani ama adetten olabilir dediğin gibi
canım 1 hafta önce röntgen çektirdim röntgenden önce bhcg bakıldı 0.01 çıkmıştı hamile değilim yani ama adetten olabilir dediğin gibi
yok canım ağlama kıyamam... akıntı yeşil değil beyaz sulu akıntım var adet olacağım zaman olur ama benim kasıklar bugün delirdi ağrısından duramıyorum
nasıl komik geldi hakikaten bana da...ama el mahkum demek ki :) yalnız komşuna da aferin yardım ediyormuş sana..
ben soğan sarımsağa bayılırım. acaba bende mi böyle olurum hamile kalırsam...ama üzülürüm yaa onları yiyemezsem
yemeğimi yedim geldim,böyle bişey olamaz kim yemek yerken tekrar acıkabilirki tabiki ben yiyorum yemek sanki hiç doymuorum ben sürekli midem hem bulanıyor hemde sanki açlıktan kazınıyor... nolcak böle zaten biraz kilolu hamile kaldım 100kiloylamı doğurucam ben
bu arada barıştık bacılar,ben size küsermiyim hiç hormonlardan dolayı çok alıngan oldum sanırsammmm...
aleynaa ne güzel komşun varmış öle,benim öle komşularım yok...saolsun kayınvalidem çok yakın ama pek umursamaz sözde sever beni ama hep boş laf...
üşüttüm o zaman canım ilk defa başıma geldi korktum bendeben üşüttüğüm de adet olacağımda cayip batmalarım oluyo hatta beni yerimden bile kaldırmıyo belki öyledir kuzu :26:
1 hafta önce öyle çıkması normal olabilir. belli olmaz yani durumlar... sağlık sorunu olmasın da, geçer nasılsa...
ben de bu yumurtlama zamanı gideceğim y.dışı ziyateri nedeniyle yeni aydan umutlanamıyorum ve heyecanlanamıyorum. inşallah gitmem yaa...ama eğer gidersem de, dicem ki demek hayırlı değilmiş ki Rabbim bir sebep çıkarmış. ne yapayım
o zaman no problem olay açığa kavuştuhıh şimdi çözüldü olay...ben bilmem oraları
aynen canım rahme düştüğünden itibaren hem sevgisi başlıyor hem de zorlukları.. Eminim kucağıma aldığım zaman onları hatırlamayacağım bile
Komşumun 3 aylık bebeği var o hamileyken ben de ona çok yardımcı oldum üstelik gebeliği haricnde onu tanıdığımdan beri çok faydam oldu ona aslında hiçkimseden karşılık beklemeden yaparım yaptığımı karşındaki de vicdanlıysa senin zor zamanında yanında olur. Korkma kuzum biz burdan atlar geliriz hemen yanına yetişiiinn diye yazman yeterli
tamam ağlamıyorumüşütmüşsündür ozaman canım..
Valla çok sevdiğin şeyleri bile yiyemiyorsun maalesef ben brokoliye bayılırım ama tiksindim ondan yiyemiyorum maalesef bir de çok güzel patlıcanlı bir yemek yapmıştım yeni öğrenmiştim o tarifi eşimle içine düşmüştük biraz fazla yapmışım 2 gün sonra bulantılarım başladı o yüzden patlıcana da tahammülüm yok ondan da tiksindim o yemek aklıma gelince kusucam sanıyorum
madem yakınmış k.validen, iki kap yemek getirsin, sevdiğin şeyleri pişirsin yani ne olurmuş...eline mi yapışırmış. hayret birşey. sinirlendim şimdi....
kızçeler acil toplantı çıktı, gidiyorum ben. öpüldünüz
yemeğimi yedim geldim,böyle bişey olamaz kim yemek yerken tekrar acıkabilirki tabiki ben yiyorum yemek sanki hiç doymuorum ben sürekli midem hem bulanıyor hemde sanki açlıktan kazınıyor... nolcak böle zaten biraz kilolu hamile kaldım 100kiloylamı doğurucam ben
bu arada barıştık bacılar,ben size küsermiyim hiç hormonlardan dolayı çok alıngan oldum sanırsammmm...
aleynaa ne güzel komşun varmış öle,benim öle komşularım yok...saolsun kayınvalidem çok yakın ama pek umursamaz sözde sever beni ama hep boş laf...
hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah gitmezsinde değerlendirirsin o günleri ama gidersen de üzülme çünkü var hepsinde bir hayır1 hafta önce öyle çıkması normal olabilir. belli olmaz yani durumlar... sağlık sorunu olmasın da, geçer nasılsa...
ben de bu yumurtlama zamanı gideceğim y.dışı ziyateri nedeniyle yeni aydan umutlanamıyorum ve heyecanlanamıyorum. inşallah gitmem yaa...ama eğer gidersem de, dicem ki demek hayırlı değilmiş ki Rabbim bir sebep çıkarmış. ne yapayım
ye kuzum yee bişi olmaz sen tam doymadığın için öyle hissediyosundurkayınvaliden de ne var gelse yemek getirse amaaaaannn ancıklarımız gibi kimse olmaz valla
hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah gitmezsinde değerlendirirsin o günleri ama gidersen de üzülme çünkü var hepsinde bir hayır
kuzular ben kaçtım öptüm hepinizi görüşürüüzzayrıca hepiniz gördüğüme inanın çok mutlu oldum bana heyecan verdi mutluda oldum daim olsun dostluğumuz inşallah kuzular
ben çıkıyorum kuzular kociş gelecek yemek yapayım ben haydiii öptüüüümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?