Sabredenler Kulübü 2012 :)

yok canım ağlama kıyamam... akıntı yeşil değil beyaz sulu akıntım var adet olacağım zaman olur ama benim kasıklar bugün delirdi ağrısından duramıyorum

nasıl komik geldi hakikaten bana da...ama el mahkum demek ki :) yalnız komşuna da aferin yardım ediyormuş sana..
ben soğan sarımsağa bayılırım. acaba bende mi böyle olurum hamile kalırsam...ama üzülürüm yaa onları yiyemezsem

haa yok kuzum burda değil msn de hem sana yoladım ya onları albüm yaptım burda değil yani kusuum

hıh şimdi çözüldü olay...ben bilmem oraları

yok kuzum başa dönmek değil de ne bileyim bekledim bekledi o arada bir sürü iş yaptım geldim gittim cevap yok üzüldümm ((

canım ne yumurtlaması adetime birkaç gün var benim

friedman alıntı yapınca gördüm ben soruyu düşün tatlım kaçıvermiş gözümden...
regle yakın ani harekette ya da hapşırıkta batma bana da oluyor canım. yani hamilelikle ilgisi olmayabilir de...ama tabi kasıklarda batma aynı zamanda bir gebelik belirtisi. yani bu sorunun kesin bir cevabı yok ne yazık ki...
azıcık daha sabret, yakında ortaya çıkar ne olduğu

aynen canım rahme düştüğünden itibaren hem sevgisi başlıyor hem de zorlukları.. Eminim kucağıma aldığım zaman onları hatırlamayacağım bile

Komşumun 3 aylık bebeği var o hamileyken ben de ona çok yardımcı oldum üstelik gebeliği haricnde onu tanıdığımdan beri çok faydam oldu ona aslında hiçkimseden karşılık beklemeden yaparım yaptığımı karşındaki de vicdanlıysa senin zor zamanında yanında olur. Korkma kuzum biz burdan atlar geliriz hemen yanına yetişiiinn diye yazman yeterli

canım 1 hafta önce röntgen çektirdim röntgenden önce bhcg bakıldı 0.01 çıkmıştı hamile değilim yani ama adetten olabilir dediğin gibi

yemeğimi yedim geldim,böyle bişey olamaz kim yemek yerken tekrar acıkabilirki tabiki ben yiyorum yemek sanki hiç doymuorum ben sürekli midem hem bulanıyor hemde sanki açlıktan kazınıyor... nolcak böle zaten biraz kilolu hamile kaldım 100kiloylamı doğurucam ben
bu arada barıştık bacılar,ben size küsermiyim hiç hormonlardan dolayı çok alıngan oldum sanırsammmm...
aleynaa ne güzel komşun varmış öle,benim öle komşularım yok...saolsun kayınvalidem çok yakın ama pek umursamaz sözde sever beni ama hep boş laf...

canım 1 hafta önce röntgen çektirdim röntgenden önce bhcg bakıldı 0.01 çıkmıştı hamile değilim yani ama adetten olabilir dediğin gibi

1 hafta önce öyle çıkması normal olabilir. belli olmaz yani durumlar... sağlık sorunu olmasın da, geçer nasılsa...

ben de bu yumurtlama zamanı gideceğim y.dışı ziyateri nedeniyle yeni aydan umutlanamıyorum ve heyecanlanamıyorum. inşallah gitmem yaa...ama eğer gidersem de, dicem ki demek hayırlı değilmiş ki Rabbim bir sebep çıkarmış. ne yapayım

yok canım ağlama kıyamam... akıntı yeşil değil beyaz sulu akıntım var adet olacağım zaman olur ama benim kasıklar bugün delirdi ağrısından duramıyorum

tamam ağlamıyorum üşütmüşsündür ozaman canım..

Valla çok sevdiğin şeyleri bile yiyemiyorsun maalesef ben brokoliye bayılırım ama tiksindim ondan yiyemiyorum maalesef bir de çok güzel patlıcanlı bir yemek yapmıştım yeni öğrenmiştim o tarifi eşimle içine düşmüştük biraz fazla yapmışım 2 gün sonra bulantılarım başladı o yüzden patlıcana da tahammülüm yok ondan da tiksindim o yemek aklıma gelince kusucam sanıyorum

madem yakınmış k.validen, iki kap yemek getirsin, sevdiğin şeyleri pişirsin yani ne olurmuş...eline mi yapışırmış. hayret birşey. sinirlendim şimdi....

kızçeler acil toplantı çıktı, gidiyorum ben. öpüldünüz

ben üşüttüğüm de adet olacağımda cayip batmalarım oluyo hatta beni yerimden bile kaldırmıyo belki öyledir kuzu :26:
üşüttüm o zaman canım ilk defa başıma geldi korktum bende

yok canım hamiş değilim eminim
senin durumda hiiççç belli olmaz ben yumurtlama günümü hesaplamıyorum artık çünkü yumurtlama günü değişiklik gösterebiliyor tatlım

hıh şimdi çözüldü olay...ben bilmem oraları
o zaman no problem olay açığa kavuştu

ne güzel yaa illa ki insan yaparken karşılık beklemiyordur ne bilim hepimizin içinden geliyo yapmak ama ihtiyacımız olduğunda yapılmasıda hoşumuza gidiyo hem de karşılığını alıyorum diye seviniyo insan yani o kişinin de sana değer verdiğini görüyosun anlatabildim demi demek istediğimi :26: valla bağırırım burya yetişin diye zaten çabukda duyarsınız sesimi hoopp yanımdasınız sonra

üşüttüm sanırım ne olduğumu bende anlayamadım

çok bencil bi kaynanam var...dün görümcemle geldiler yemek yiyip gelmişler...
biliyolar ben yemek yapamıyorum...hiç umurunda bile değil...insan ordan 2lpkmada buraya getirir dimi yok anca kendi boğazını düşünür...
kolay gelsin sana tatlım...

ye kuzum yee bişi olmaz sen tam doymadığın için öyle hissediyosundur kayınvaliden de ne var gelse yemek getirse amaaaaannn ancıklarımız gibi kimse olmaz valla

hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah gitmezsinde değerlendirirsin o günleri ama gidersen de üzülme çünkü var hepsinde bir hayır

kuzular ben kaçtım öptüm hepinizi görüşürüüzz ayrıca hepiniz gördüğüme inanın çok mutlu oldum bana heyecan verdi mutluda oldum daim olsun dostluğumuz inşallah kuzular

yok tatlım ya ne kadar yersem yiyim o his gitmiyor işte...aman takmıyom ben onu annemin yemeklerini hiçbişey tutmazzzz...
görüşürüz canımmmmm

ben çıkıyorum kuzular kociş gelecek yemek yapayım ben haydiii öptüüüümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…