- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.561
ben ilk gittiğim kadın doğumda öyle demişti hesap kitap yok ne zaman isterseniz demişti bizdede ben yapmazsam adam yapıyor olmuyor işte bazen cok sey bılmemekte iyi benım arkadaşım hesap kitap bilmiyordu dedim ki adet ol ara benı ben sana hesaplarım yumurtlama gunleri kız ay hamıle kaldı ben cok biliyom ya halen beklıyom
hiç sorma tatlım, hem bilmemeyi isterdim hem de hissetmemeyi. ben saymayı unutsam, batması, acısı hissettiriyor zaten. neyse, Allahın takdiri olmamsı da...
bu arada öyle bir mail adresi yokmuşçok şükür geri geldi maillerim
sinhusumm ekledin mi kuzumm seninkini de bana gönder
selammlarrrrr herkeseee
hepinizi kınadım bennn bu resim olayını ben cıkardım ama siz naptınız benı unuttunuz
60 gelsinim bi msj atmış msn adresini(((((( 60 gelsinim cnm arkadaşım sğl cnm hııhhhhh
giren herkes bu yazımı okusun ve hemen bana msj atsınnnnnnnnnn
kızlar ya 10 dk 6 kişiye ben göndersem 1 saatımı alacak ama siz herkese gönderdiniz bana gönderirseniz 10 dk alıro yuzden sizden msj beklıyorum pratik çözüm olarak sona kaldım dona kalmim bari
ekledim cnm sin le başlıyor kabul et
istek gelmedi banabende ayrıca seni eklediğimde oluyor sabah da böyle yapmıştık canımm
kuzum benim davetim geldi mi sana
gellmedi canım istersen sen de bana gönder ben ekleyeyim ancak öyle olmuştu sabahta... msn havalı olmuş epeydir uğramıyordumm
gellmedi canım istersen sen de bana gönder ben ekleyeyim ancak öyle olmuştu sabahta... msn havalı olmuş epeydir uğramıyordumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?